Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün dukan pudingi yaptım güzel birşey oldu. Hiç mutfağa girmeyen bu kızı mutfağa soktu dukan. yalnız bu gün kilo almış gibi hissediyorum. vucudumda nedenini anlamadığım bi şişlik var. Yarın tartıda artı görürsem çok üzüleceğim.

27 mayısta başladım.daha hiç tatlı yemedim.meyveli yoğurt bile yemedim.canım nası tatlı istiyo

eminim gojiberryde koydun mu? :))

Evet canim koydum zaten onsuz pek biseye benzemiyor...

Üzülme bende bazen hic kacamak yapmadigim halde arti görüyorum vucud su topluyor...

27 mayısta başladım.daha hiç tatlı yemedim.meyveli yoğurt bile yemedim.canım nası tatlı istiyo

Tarcinli süt ic canim iyi gelecek..

arkadaşlarım mrb uzun zamandır burayı takip ediyorum ve en sonunda dukana başladım bu gün atak evresinin 3 günü bitti şimdi benim sizlere bi kaç sorum var lütfen cevap veriniz ilk iki günüm süper geçti 3 günüm yani bugün halsizlik oldu şöyle ki zaman zaman vücudum da özellikle kol ve bacaklarımda kesilmeler oldu hani dermansızlık birden yorulma bu diyettenmi kaynaklanıyor bi kaç güne geçermi yoksa diyeti yaptığın sürece olurmu diğer sorumda sanki çok yiyormuşum gibi feci tokluk hissi oluşuyor normal yediğimde bile bu kadar tok olmuyordum şişkinlik olmazdı tereddüt ediyorum kilo alıcakmış acayip yemiş hissediyorum sizdede böylemi konuyu takip edip bayağı bi okudum ama hepsini değil lütfen bana cevap veriniz başladığım kilo 76 üç gündür tartılmadım atak bitsin öyle tartılcam bilgilerinize ihtiyacım var

Kizlar ben size yeni bir cay aldim diye bahsetmistim hatda balik gibi kokuyor demistim...Bugün daha fazla ictim o caydan idrarim gercekten balik gibi kokuyor...Yediklerim denmi yoksa caydanmi anlamadim gitti tek bildigim igrennccccc..

ilk baslarda yorgunluk halsizlik oluyor evet ama sonra geciyor bence atak bitmeden tartinmamakla iyi yapmissin ve bir gün belirle onun disinda da tartinma..Ben halen cok yiyorum zaten ac kalmamlisin bu diyette..

ttlım umarım 1 haftacık geriden takip edebilirim seni.. ben de hamile kaldığımda 79 dum.. 72 kiloyken de "bu ne beaa" diyerek spor salonuna başlamıştım" insan oğlu işte kuş misali, beyinsel aşıdan ben iyi bir örneğim, dizi izler gibi izlemişim gelişimimi(!)
hoooyy breee ağzımın suyu aktı işte buna... ne güssel rakamlar bunnar, maaşallah maaşalahh. genetk olarak darısı önce senin, sonna da bizim başımızaaaa
where is the bercesteeee!!!! wallahi i don'T knowww!!
çok şukelasın tatlı kuzum,, ve fakat neen başladın ki sen diyete :)) öyle de güzelmişin, ha şimdi daha bi cıbır olmuşun o ayrı... maaşallah sana da

cok tsk ederim arkadaslarr..sizlerdende beklioruz,,ne kdr cok foto olursa o kdr motive edici oluor..imkanı olan eklesin lütfen
ben de klicem ben de :))

ana gibi yar olmaz, yemez yedirir, anadır normaldir :)) ben de levinin peşinden koşturmasam mı yaz günü yaz günü :S
delyyy seni allahın delyisi :)))
benim de şarjım bitmeyeydi iyiydi
naklen yayınım hüsran oldu :))
Ammaa dolabı balıkla dıklım dıklım dolduruveedim gariiiii :)))
bugün ne kadar çok tatsızlık olmuş böyle.. canım tez vakitte şifalar bulsun anacığın..
ülker içim light yoğurt 650gr 2 tl stop:))
algıda seçmeyicilik :)) evde yapıyım ya artıkın :))
yarından itibaren çatlaklarıma kkda okuduğum kahve limonu denicem.nolour işe yarasın yaa nolur nolur...
ben onu yaptıydım üç beş kez, içede bilirmişim diyorum şimdi.. yaık oldu memetefendiye :) (gerçi benim birkaç tane doğum çatlağı.., fark eder çatkaltan çatlağa herhal..

yok tatlım atağa özgü bir yorgunluk... dert etme.. iştahsızlık da geçici, tadını çıkar, doğru şeylerle beslen bu iştahsızlık sürecnde.. tereddüt etme, mümkünse de tektip beslenmeye dönmemesi için kabaca menüler planla kendine

Son düzenleme:
höh!! kendi mesajımdan irkildim, o ne be toki yapmış gibin :))
yarın tartı günümüz dostlarr, hep birlikte halaya duralım hey hey hey

bol şanslar hepiciiimize
iyi gecüleğğğ

Son düzenleme:
ilk baslarda yorgunluk halsizlik oluyor evet ama sonra geciyor bence atak bitmeden tartinmamakla iyi yapmissin ve bir gün belirle onun disinda da tartinma..Ben halen cok yiyorum zaten ac kalmamlisin bu diyette..

çoooooooook teşekkürler arkadaşım içimi rahatlattınız

çooooook teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattınız

doğru an gelmediği için tartılmadım henüz
bir ben vardır bende benden içerüüü

başlangıç tarihi: 25.05.2012
başlangıç kilo : 86
hedef kilo : 65
Geçen hafta : 81.1
Bu sabah : 79.9

haftalık kayıp :1.2
21.günde toplam kayıp : 6.1
ay çoookk duygulandımm içimin yağları eridi hohayttt

notun dibi: bir de şişim ki bu arada sormayın gitsin!!! :))

Son düzenleme:
başlangıç tarihi: 03.04.2012
başlangıç kilo : 80,5
hedef kilo : 62,5
Geçen hafta : 66,8
Bu sabah : 65,5 (aslında ilk çıktığımda 65,3 gördüm ama ortalamayı yazdım)

haftalık kayıp :1.3
21.günde toplam kayıp :15.00

5 kilo verme yarışındaki arkadaşlarım haftaya hedefe ulaşacağım sizler ne alemdesiniz? çok iddialıyım çoooooooook
mucks

Ay ne güzel bir gün.
İŞte son 2 gün
Sonra ver elini Ege sahilleriii oleyyyyyyyyyyyyyy

Bildirim yapıyorummm

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç Kg 90,1
Hedef 60,1
Geçen perşembe 83,3
5 kilo yarışmasına başlangıç 86,2
Bugün 82
Haftalık kayıp 1,3
YArışma kaybı 4,2 kg

Kızlar ben bu hafta tatile çıkacağım. Bol bol yüzüp tenis oynayacağım. Günde 4-5 saat tenis oynar 3 saatte yüzersem sanırım bayağı iyi gelecek. Mümkün olduğu kadar da az alkol alacağım. Tabi ancak gelince tartılacağım. Umarım hedeften şaşmam. Tatil önerilerinizi bekliyorum.

Kolay gelsinn

:)

günaydın kızlar

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:59
geçen perşembe kilo: 59.9
güncel kilo: 59.5

1 haftadaki kayıp : 400 gr((( heyyy gidi ilk günler 1.5 kg 1.5 kg gidiyordu yağlar löp löp:))

79 günde giden 10.5 kg

Baslangic :28.3.2012
Baslangic kilo : 110
hedef kilo : 65
Gecen hafta : 92,500
Güncel kilo: 91,500

Birde ben yarisma icin deyim ve yarismaya hangi kilo ile katilmistim unuttum pc deki fotografi silmisim..Hatirlayan varsa hatirlatsin lütfen..​

nerelere gidiyorsun tatile ay ne güzeldir şimdi ege, özendim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…