eminim gojiberryde koydun mu? :))Keske yakin olsaydik...ben bugün öyle uyduruk bisey yaptim güzel olmustu..
bende bugün dukan pudingi yaptım güzel birşey oldu. Hiç mutfağa girmeyen bu kızı mutfağa soktu dukan. yalnız bu gün kilo almış gibi hissediyorum. vucudumda nedenini anlamadığım bi şişlik var. Yarın tartıda artı görürsem çok üzüleceğim.
eminim gojiberryde koydun mu? :))
bende bugün dukan pudingi yaptım güzel birşey oldu. Hiç mutfağa girmeyen bu kızı mutfağa soktu dukan. yalnız bu gün kilo almış gibi hissediyorum. vucudumda nedenini anlamadığım bi şişlik var. Yarın tartıda artı görürsem çok üzüleceğim.
27 mayısta başladım.daha hiç tatlı yemedim.meyveli yoğurt bile yemedim.canım nası tatlı istiyo
Evet canim koydum zaten onsuz pek biseye benzemiyor...
Üzülme bende bazen hic kacamak yapmadigim halde arti görüyorum vucud su topluyor...
Tarcinli süt ic canim iyi gelecek..
arkadaşlarım mrb uzun zamandır burayı takip ediyorum ve en sonunda dukana başladım bu gün atak evresinin 3 günü bitti şimdi benim sizlere bi kaç sorum var lütfen cevap veriniz ilk iki günüm süper geçti 3 günüm yani bugün halsizlik oldu şöyle ki zaman zaman vücudum da özellikle kol ve bacaklarımda kesilmeler oldu hani dermansızlık birden yorulma bu diyettenmi kaynaklanıyor bi kaç güne geçermi yoksa diyeti yaptığın sürece olurmu diğer sorumda sanki çok yiyormuşum gibi feci tokluk hissi oluşuyor normal yediğimde bile bu kadar tok olmuyordum şişkinlik olmazdı tereddüt ediyorum kilo alıcakmış acayip yemiş hissediyorum sizdede böylemi konuyu takip edip bayağı bi okudum ama hepsini değil lütfen bana cevap veriniz başladığım kilo 76 üç gündür tartılmadım atak bitsin öyle tartılcam bilgilerinize ihtiyacım var
ttlım umarım 1 haftacık geriden takip edebilirim seni.. ben de hamile kaldığımda 79 dum.. 72 kiloyken de "bu ne beaa" diyerek spor salonuna başlamıştım" insan oğlu işte kuş misali, beyinsel aşıdan ben iyi bir örneğim, dizi izler gibi izlemişim gelişimimi(!)kızlar tekrar günaydın hepinizee,
bu sabah tartıya çıktım ve dünkü şokun üstüne bu sabahh 79.00'dummm
Allahım yaa 70'li kilo görmeyeli ne kadar olmuştur onu bile hatırlamıyorum vallahiii.
hem de küsüratsız yahu tam 79,yani utanmasam yarın 78'li bişeyler bile görebilirim heheheh
hoooyy breee ağzımın suyu aktı işte buna... ne güssel rakamlar bunnar, maaşallah maaşalahh. genetk olarak darısı önce senin, sonna da bizim başımızaaaaMerhabalar:) Dukan ile ablam 3,5 ay içinde 24 kilo verdi. işin ilginç olan kısmı kitabı alıp ablama tanıtan ben daha başlayamadım bileHadi bakalım bismillah deyip yarından itibaren başlayıp amaçladığım kiloya inebilecekmiyim, desteklerinizi bekliyorum heee Atakta yenilecek değişik alternatifleri olanlar varsa ltfn. paylaşsınlar :)
where is the bercesteeee!!!! wallahi i don'T knowww!!merhaba kızlar ankaradan sevgiler:) dün öğleden sonra yola çıktık 5 saat sürdü yolculuk ondanmıdır nedir vücudum şiş bugün tartıda da +500 gördüm( az kaldı derken neyse yarın inerim diyorum kendimce
birde şu MEST çayı var ya nasıl ümitlerle aldım akşam içtim bir bardak tık yok sabah aç karnına içtim bir bardak bir kaç saat sonra çıktım tuvalte ama azıcık oda zorla yani kısacası bu mest çayı beni mest edemedi bünyeden bünyeye değişiyor demekki
goji beryi istanbulda kilosu 60 liradan alıyordum dün yolda belki bilirsiniz berceste var oradan 37.5 liraya aldım çok şaşırdım valla
bana 74 günde demişti ben 74 günde dediğinden 1 kg fazla verdim vede son 1 ay hep kaçamklı geçti eğer tam uysamdım eminimki 2 aya kalmazdı hepsi giderdi
çok şukelasın tatlı kuzum,, ve fakat neen başladın ki sen diyete :)) öyle de güzelmişin, ha şimdi daha bi cıbır olmuşun o ayrı... maaşallah sana da....sırasıyla kilolarım ilk fotoda tam net bilmiorum ama dukana basladıgımda (65,6 ile başladım) ondan bikaç kilo daha fazlaydım,,ikinci fotoda 58,5,üçüncüde 57 küsürdü sanırım we son fotoda ise 54,8 kg..inşş pazara kdr 54.e inerek geçerim güçlendirmeye..hepinize bol eksilerr
ben de klicem ben de :))cok tsk ederim arkadaslarr..sizlerdende beklioruz,,ne kdr cok foto olursa o kdr motive edici oluor..imkanı olan eklesin lütfen
ana gibi yar olmaz, yemez yedirir, anadır normaldir :)) ben de levinin peşinden koşturmasam mı yaz günü yaz günü :Sbugün misafirler var tıklım tıklım ev. Yemekte ise dayanmakta çok zorluk çektiği bir şey var yaprak sarmasıkendi ellerimle yaptım ama bi tanesine bile dokunmadım nasıl içim gitti anlatamam. annem de üstüme geliyor ye bi tane bişi olmaz diye. kaçtım ordan odama hapsettim kendimi.
delyyy seni allahın delyisi :)))3,5 ayda 24 kilo muuuu!!! :S:S:SHay maşallaaahhh!!! Darısı başıma diyemicem, ben 3 ayda 10 kilo veremedim :S :) Darısı başınıza
Ay nerdeeeeeBen 'seyir'ciyim arkadaşlar.. Hem sizi seyreden olarak, hem de diyette seyreden Gidin siz, beni düşünmeyin... Yavriiii yavri yavriiiiii ( :ağıt yakan smiley koyuyorum buraya da) lillililiiiiiii !!
Hahahaha Durup durup saydırıyosun kıza hahahah Geçen gün Ekim'in dediği gibi "su vereydi iyiydi" "atmayaydı iyiydi" haahhaha
bugün ne kadar çok tatsızlık olmuş böyle.. canım tez vakitte şifalar bulsun anacığın..arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa
algıda seçmeyicilik :)) evde yapıyım ya artıkın :))ülker içim light yoğurt 650gr 2 tl stop:))
ben onu yaptıydım üç beş kez, içede bilirmişim diyorum şimdi.. yaık oldu memetefendiye :) (gerçi benim birkaç tane doğum çatlağı.., fark eder çatkaltan çatlağa herhal..yarından itibaren çatlaklarıma kkda okuduğum kahve limonu denicem.nolour işe yarasın yaa nolur nolur...
arkadaşlarım mrb uzun zamandır burayı takip ediyorum ve en sonunda dukana başladım bu gün atak evresinin 3 günü bitti şimdi benim sizlere bi kaç sorum var lütfen cevap veriniz ilk iki günüm süper geçti 3 günüm yani bugün halsizlik oldu şöyle ki zaman zaman vücudum da özellikle kol ve bacaklarımda kesilmeler oldu hani dermansızlık birden yorulma bu diyettenmi kaynaklanıyor bi kaç güne geçermi yoksa diyeti yaptığın sürece olurmu diğer sorumda sanki çok yiyormuşum gibi feci tokluk hissi oluşuyor normal yediğimde bile bu kadar tok olmuyordum şişkinlik olmazdı tereddüt ediyorum kilo alıcakmış acayip yemiş hissediyorum sizdede böylemi konuyu takip edip bayağı bi okudum ama hepsini değil lütfen bana cevap veriniz başladığım kilo 76 üç gündür tartılmadım atak bitsin öyle tartılcam bilgilerinize ihtiyacım var
ilk baslarda yorgunluk halsizlik oluyor evet ama sonra geciyor bence atak bitmeden tartinmamakla iyi yapmissin ve bir gün belirle onun disinda da tartinma..Ben halen cok yiyorum zaten ac kalmamlisin bu diyette..
.
yok tatlım atağa özgü bir yorgunluk... dert etme.. iştahsızlık da geçici, tadını çıkar, doğru şeylerle beslen bu iştahsızlık sürecnde.. tereddüt etme, mümkünse de tektip beslenmeye dönmemesi için kabaca menüler planla kendine
Kızlar ben bu hafta tatile çıkacağım. Bol bol yüzüp tenis oynayacağım. Günde 4-5 saat tenis oynar 3 saatte yüzersem sanırım bayağı iyi gelecek. Mümkün olduğu kadar da az alkol alacağım. Tabi ancak gelince tartılacağım. Umarım hedeften şaşmam. Tatil önerilerinizi bekliyorum.
Kolay gelsinn
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?