Kizlar babam anjio oldu cok sükür iyi gecti..Babam da seker hastasi kalp sorunu hic yoktu birden böyle olunca cok korktuk.Erkek kardesim annem yanliz kalmasin diye bugün Türkiye ye uctu.Allah kimseye yasatmasin..Doktor sansin varmis damarlar anjio ile acildi demis..Cok sükür yarabbim..
..
Çok sevindim canım!!Kizlar babam anjio oldu cok sükür iyi gecti..Babam da seker hastasi kalp sorunu hic yoktu birden böyle olunca cok korktuk.Erkek kardesim annem yanliz kalmasin diye bugün Türkiye ye uctu.Allah kimseye yasatmasin..Doktor sansin varmis damarlar anjio ile acildi demis..Cok sükür yarabbim..
arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa
kizlar babam anjio oldu cok sükür iyi gecti..babam da seker hastasi kalp sorunu hic yoktu birden böyle olunca cok korktuk.erkek kardesim annem yanliz kalmasin diye bugün türkiye ye uctu.allah kimseye yasatmasin..doktor sansin varmis damarlar anjio ile acildi demis..cok sükür yarabbim..
Fistikkk süpersinnnn süper darisi basimiza insallah...
kuzularımmmmm,bu kız kaçarrr
malumm yarın yokum,istanbul yolcusuyum artık cuma görüşürüz inşallahhh
beni özleyin ,ben sizi çoook özleyeceğimmmm
yarın bildirimlerinizi yapın,inşallah hepiniz kocamaaaan eksiler görürsünüz tabi bende
hepiciğinizi koskocamikkk öpüyoruummmm
amiinSağol canım benim, az kaldı bakalım. Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah.
Ama burada olacağım ben, 1 ay diyete başlamadan izledim, 1 ay da üye olmadan dışarıdan takip ettim ve sonra geldim, 2 aya yakın da topikteyim ve çok alıştım. Burada çok güzel bir kenetlenme oluştu, hiçbirinizi görmesem de özlüyorum, merak ediyorum, diyet tamamen bitince de gelir miyim acaba
çok çok çok geçmiş olsun arkadaşım, acil şifalar diliyorum, dikkat etmeli kendine.arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa
amiincanım benim allah şifa versin bende aynı durumdayım çok üzgünüm annem kalçasını kırmışş ameliyat oldu canım benim ben üzülmeyim diye iyiyim ben diyo hiç kötüyüm demez...allah yokluklarını göstermesinkimseye..
İyi akşamlar kızlakendine kocaman iyi bak, Allah zihin açıklığı versin (teyzemin lafıydı:) öğrencilik günlerim geldi aklıma:))kuzularımmmmm,bu kız kaçarrr
yarın bildirimlerinizi yapın,inşallah hepiniz kocamaaaan eksiler görürsünüz tabi bende
amiin gerçi ben bu sabah 2. defa 50.9 u gördüm ama bakalım.Herkese yarın bol bol eksi bildirimler olsun inşallah.
realdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül
arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa
Yasena çok geçmiş olsun. Korkma sakın, aynı süreci yaşadık bizde babamla ilgili olarak. Anjiyo sonrası gerekli müdahale yapılır. Babam için by pass dediler, yapıldı. Şeker hastası olmasına rağmen çabuk iyileşti. Babana da acil şifalar diliyorum.
realdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül
Çok sevindim canım!!Allah uzun ömürler versin onlara, onları başımızdan eksik etmesin..
canııımmmm çok sevindim,çok geçmiş olsun,hadi gözünüz aydın
Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Canım, çok sevindim, çok geçmiş olsun. Uzaklık çok zordur canım, gidemezsin ama iyi haberlerini almışsın çok şükür. Allah inşallah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.
kuzularımmmmm,bu kız kaçarrr
cok cok geçmiş olsunn..tez zamanda acil sifalar wersin allah :2:
yasena hadi gözun aydın ve çok tskler cnm
yarından itibaren çatlaklarıma kkda okuduğum kahve limonu denicem.nolour işe yarasın yaa nolur nolur...
Oda neymis seker...? Evet yarin bildirim günü...:18:ben bugün soda karisimi elma suyu ictim basim tutacak gibiydi iyi geldi insallah fazla arti görmem gececelik sisiriyor beni..
çatlakta neymiş torunum başlığı...okudum biraz önce.içimde bi sıkıntı var neden bilmiyorum...daralıyorum(
çatlakta neymiş torunum başlığı...okudum biraz önce.içimde bi sıkıntı var neden bilmiyorum...daralıyorum(
O başlığı bir iki yıl önce ben de görüp okumuştum, sonra kendime baktım o kadar çok çatlak var ki, uğraşmaktansa vücudumu sevmeye karar verdimçatlaklarım ve ben bir bütünüz şimdi Olmuş olan yapcak bişey yok dedim vallaaa
biriniz dukan kek yapıp beni çaya davet etsenizeee ölcem tatlısızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?