Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım, çok sevindim, çok geçmiş olsun. Uzaklık çok zordur canım, gidemezsin ama iyi haberlerini almışsın çok şükür. Allah inşallah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

Çok sevindim canım!! Allah uzun ömürler versin onlara, onları başımızdan eksik etmesin..

kuzularımmmmm,bu kız kaçarrr
malumm yarın yokum,istanbul yolcusuyum artık cuma görüşürüz inşallahhh
beni özleyin ,ben sizi çoook özleyeceğimmmm
yarın bildirimlerinizi yapın,inşallah hepiniz kocamaaaan eksiler görürsünüz tabi bende
hepiciğinizi koskocamikkk öpüyoruummmm

cok cok geçmiş olsunn..tez zamanda acil sifalar wersin allah :2:

yasena hadi gözun aydın ve çok tskler cnm

Canımmmmm, hadi bakalım iyi yolculuklar sana. Bizi özle ama olur mu

Ben de kocamannnnn öpüyorum seni, Allah a emanet ol inşallah.

Kız belki uçakta yanına yakışıklı biri oturur ha, neden olmasın Cuma raporunu bekliyorum bak.

amiin
bunu ben de düşündüm valla, şimdiden o kadar alıştım ki, bazen kendime şşştt dur yaa ağır ol bakalım, diyorum
cıxx durmuyorum
diyet bitince ne olur acaba?
bir yolunu buluruz gibime geliyor nasılsa daha çok var:)

çok çok çok geçmiş olsun arkadaşım, acil şifalar diliyorum, dikkat etmeli kendine.
diyet duruyor nasılsa anneciğin iyileşsin başlarsın yeniden.
kendine de anneciğine de iyi bak

amiin

İyi akşamlar kızlakendine kocaman iyi bak, Allah zihin açıklığı versin (teyzemin lafıydı:) öğrencilik günlerim geldi aklıma:))

Herkese yarın bol bol eksi bildirimler olsun inşallah.
amiin gerçi ben bu sabah 2. defa 50.9 u gördüm ama bakalım.

benden de herkese iyi akşamlar, bol - li bir sabah ve kk da görüşme temennisi
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın

btsmoglum ve yasena çooook geçmiş olsun, dua edicem bol bol daha çabuk iyileşsinler inşallah

diyetim ağır aksak devam ediyor gaza gelip tam gaz devam etmem lazımmmmm

Sagol güzelim...rabbim sizlerede bizlerede hic kimseye yasatmasin...

realdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül

Cok tatlisin sen yaa...

Canimm cok gecmis olsunn tez zamanda rabbim sifasini versin insallah..

Çok sevindim canım!! Allah uzun ömürler versin onlara, onları başımızdan eksik etmesin..

Aminnnn cok sagol canim.

canııımmmm çok sevindim,çok geçmiş olsun,hadi gözünüz aydın
Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Aminnn insallah..

Canım, çok sevindim, çok geçmiş olsun. Uzaklık çok zordur canım, gidemezsin ama iyi haberlerini almışsın çok şükür. Allah inşallah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

Amin insallah aslinda ailem burda yasiyor izine gittiler yormus biraz kendini iste evin yanlarinda is yapmis babam öyledir 18.lik delikanli gibi kosturur durur.

Kacamaksiz geri dön emi iyi eglenceler..

cok cok geçmiş olsunn..tez zamanda acil sifalar wersin allah :2:

yasena hadi gözun aydın ve çok tskler cnm

Sagol canim tesekkür ederim..Kim ararsa cocuklar korkmasin ben iyiyim diyormus...Allah basimizdan eksik etmesin insallah.

çatlakta neymiş torunum başlığı...okudum biraz önce.içimde bi sıkıntı var neden bilmiyorum...daralıyorum(

O başlığı bir iki yıl önce ben de görüp okumuştum, sonra kendime baktım o kadar çok çatlak var ki, uğraşmaktansa vücudumu sevmeye karar verdim çatlaklarım ve ben bir bütünüz şimdi Olmuş olan yapcak bişey yok dedim vallaaa

Buda iyiymis zayiflayinca catlaklar cogalirmi bilemiyorum ama simdilik öyle abartilacak bir catlagim yok...hele hamileligim de hic göbegim catlamadi..sadece gözle görünen arka bel kisminda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…