Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dely sen naptın akşam sana geliyom

Canım, taze acı biber de yedim, protein gününde turşu acı biber de yedim, kısıtlamadım. Et le beraber ekmek çok aranmıyor ya dely cim, ağzım çok yanarsa da ayran içiyorum.

İşte acıdan dolayı :)) Ama evet, bişeyler içerim ben de yanında Pul biberi abartıyorum ama bi de onu yersem... Çok severim acııııı Yerim yerim... Hepiciğini yerim

dely sen naptın akşam sana geliyom
Gel canım gel Lafı mı olur

Öpüyorum hepinizi canlaaaarrr!!!! Yarın görüşürüz inşallaaahhh!!! Mutlu akşamlar, bol sporlaaarrr

belki şaka gbi gelicek ama 5 dkdır dukan hanımellerini inceliyom of dely of:))) kokusunu bile duyucam biraz zorlarsam:))) ellerine sağlık yerken bnide düşün.kestaneşekerim için yiom bunu da de:)) bide banada yap bigün onlardan

Kuzuuum, maşallah maşallah, ben de yapmak istiyorum ama bu ara yapamam, sayfayı not alayım da ordan bakarım. Ellerine sağlık.

Sen nerelerdesin.. Valla elimden gelirse sana da yaparım caniko Tadı o akdar da güzel değil aslında, bakma hihihi Şekil iyi oldu hehe :)) Tadı biraz az, çünkü tatlandırıcıyı çok sevmiyorum. Ama çok tatlandırıcılı olmasından sa, böyle daha güzel..

Kuzuuum, maşallah maşallah, ben de yapmak istiyorum ama bu ara yapamam, sayfayı not alayım da ordan bakarım. Ellerine sağlık.

Afiyet olsun cicim Dediğim gibi tadı pek müthiş değil ama; içine tatlandırıcı atılmış sütlü nescafeyle yedim. Fena gelmedi tadı. Siz daha güzellerini yaparsınız. Byby

Canlarım, bitanelerim,

Hepinize iyi akşamlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçsin inşallah.

ellerine sağlık canım

İşte olduuuu!!! Ay deminden beri uğraşıyorum. Telefonla çekmiştim, yükleyemedim. Telefondan ekleyip, burdan yükledim

Eki Görüntüle 444583 Eki Görüntüle 444584

uffff fena halde açıktım şimdi, 2 kaşık tatlandırıcı atayım ben , ellerine sağlık ya
aynen kokusunu bile duydum sanki, çikolata parçalı hanımeller kokusu doldu burnuma
Öpüyorum hepinizi canlaaaarrr!!!! Yarın görüşürüz inşallaaahhh!!! Mutlu akşamlar, bol sporlaaarrr
sana da, kendine dikkat et

Canlarım, bitanelerim,

Hepinize iyi akşamlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçsin inşallah.
amin, hepimizin inşallah

valla acıktım , patronun buzdolabına süt koymuştum, içeyim bari

mmmmh! bunlar harika gözüküyor canım çekti şimdi bende mi yapsam ne

iyi akşamlar indim zannediyordum ama bir değişiklik yok. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum ondan olabilir mi

dün itibari ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım okul döneminde aldıgım kiloyu werip bundan sonra korumak niyetindeyim...burada yazmak bna artı saglayacagını düşünüyorum siz deneyimli kişilerden destek almak bana iyi gelecektir
dukan bana 6 gün atak yap dedi...atakta yumurta tawuk balık süt yogurt gojiberry we yulaf kepekli bir atak geçiriyorum şu 6 günü atlatayım herşey daha güzel olcakmış gbi bir his war içimde...

hoş geldin aramıza.burda diyet yapmak çok zevkli...birbirimize hep destek oluyoruz...

ah canım ilk günkü tereddütlü yazılarını hatırladım da bir an :)) ee eşin ne diyor bu gelişmeye (ya da gerilemeye D)
evet ya beyne bi doygunluk geliyor, dinlerin öğretilerin vs lerin yapmaya çalıştığı şu nefis meselesini gönül rızasıyla yaptıran dukan emmii.. cennetliksin vallahi

Hahahha Hafiye yine iş başında Akşam Dia'dayııımmm hihihi Saolasın Ekim ve sen de Nesli

Ayy ne demek, kırk yılın başı bişey gördüm onu da söyleyene kadar akşam oldu, nesli pratik bile yaptı sağolsun
ay aman ben dukan diyetinden değil de aynı yollarda amaçsız yürümekten sıkılmışım demek :)) amaç olsun deyü amaçsız amaçsız dolanıyom

Sınırlı izinlilerle aran nasıl?
ben de hiç bulaşmadım onlara zira haberim yoktu, böyle de devam edicem umarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…