Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biraz daha fazlası çıktıda olumlu düşünceyle 6 ay'a indirmek niyetindeyim...secret yapıorum :)
senin süren ne kadarmış ki??

300gün çıktı banada...aynı şeyi ben bikaç gün önce topicimizin dukaniçelerine sordum acaba hiç kaçamak yapmazsam spor yaparsam bu süreden önce verebilirmiyim diye.umarım bnde verebilirim 300 günü bulmam:)

inşallah dediğin gibi olur:) tekrar hoş geldin aramıza:))

çoook saol cnm...inş hiç motiwasyonumuz düşmez we güzel güzel hedeflerimize ulaşırız...
bni en çok zorlıyan en azından bgn için yeşil erik oldu..en sewdiğim meyve we annem ben geldim diyeee taaaa uzaklardan (okuyorumda) doldurmuş dolabı yeşil erikle...bgn kendini kaptrmış yanımda çatır çutur yedi...çıldırcaktım neredeyse ama dedim şimdi yiyemiyosun belki ama seneye incecik vucudunla huzurla yiceksin :) krizim geçti neyseki..

bnde kendmi hep böyle motive ediyorum:)) ömrüm boyunca yiyemicek değilim sonuçta bi sene yemiverim:))

şimdi kaç kilodasın?boyun kaç?ne zmn başladın ?ideal kilon kaç?

kütüğüme alıcamda seni ehhehehehehe sadece merak kuzum bildirim yaptıkta bugün hepimiz ondan sordum:))

ben 24 yaşındayım :)
80.4ile başladım
bugun 2 gün oldu başlayalı
bu sabah 79.8çıktım
dukan amcaya göre 54küsür ama bnm hayalim 48 olmaktı (inanıyorum ulaşçagıma:)
boyum 164....
geçmişi okuym o zmn merak ettim sen ne zmn başladın

vet.. Balığın işe yaradığını duymuştum.. Beni de geçen hafta belki etkilemiştir diye, bu hafta yine denicem bakalım.. Sen de yeee!! Bol bol yeeee!! Zaten pul biber de çok yiyorum ben ama; öyle biber şeklinde yersem yanında ekmek ister hihihih O da bana uymaz :))

arkadaşlar ben şu acı tombik turşu biberler var ya onlara bayılıyorum. ama yersem sebze olur diye yiyemiyorum. yoksa kabızlığa da iyi grliyr aslında. sebze sayılmıyor mu bu biberler?

midemi çok yakıyo bnm acı şeyler..olmazsa sabah bi mide koruyucu falan içip yemeli...bugün bnde balık yedim.yarında yicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…