Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pksnmz, sana 2 defa cevap vermişim gitmedi diye, ikisinde de ayrı ayrı yazmışım, çift dikiş olmuş

koskocaman teşekkürler, ellerine sağlıık
kendimi aradım, buldum anaa o kadar vermişim di mi? ben sadece rejim yaptığımı ve kilo vereceğimi düşünüyordum, tabii biliyorum verdim ama böyle şakkadanak karşımda görünce
ayyy yaa :2:aferin bir daha bize
maşallah hepimize

regl
Bu arada Kadınlar Kulübünde editör, olmadı bekçi falan mı olsam... daimi müşteriyim yaaa!! Kendi kendime konuşuyorum delirdim :111::111:

ahahahhaha yakışır gerçekten

gerçekten de iş olmayınca kötü oluyor, otur otur cıx
çalışalım
üretelim hepimiz

800 gr çok iyi, bitirmişsin say, tatilden geldiğinde bitmiş olur inşallah.

İyi tatiller, bol dinlenme, yüzme ve eğlenceler.
aynen, tatile çıkan ve çıkacak olan herkese iyi eğleceler, tatlı güneşler, serin heyecanlar

E bende sana verecek akıl da yokmuş zaten... hERALDE BÜNYE MESELESİ BENİMKİ KİLO VERMEYİ GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORSU BELKİ ONDANDIR

:)
Ne yazacağımı unuttum ben

Aaa hatırladım.

Ben bu mest çay olayını çözdüm. Eğer kahvaltıyı güzel yapıp öğlende sağlam yersem çay içimi dışımı boşaltıyorr. Yarın 500 gider benden. 20 kere wc ye gittim bugünnn :)

ben de bol su içiyorum günlük 3-4 lt oluyo yeşil çayı da bol içiyorum hergün mutalak yürüyüş yapıyorum üstüne haftada 3 ün spor yapıyorum genelde tavuk tüketiyordum kırmızı eti de ekledim dün akşam da balık yedim balık tüketmek iyi gelir mi acaba bi de acı biber demişler onu denemek lazım buz da yemeye başladım:))

Ben de tabloya girmek istiyorum

Başlangıç: 3 haziran 57 kg.
Güncel kilo: 14 haziran 54 kg.
Hedef : 49 kg. (Dukan'a göre 27 temmuza kadar ulaşağım)

bu arada sırf faydası olur diye mest çaydan bende aldım:) hatta hem yeşil çayı hem form çayı vardı dün içtim ama hiç etkisi olmadı ya(

Bence spor rutinini değiştir, saatlerini vs. 2 gün üst üste yapıp 1 gün yapma, farklı saatlerde farklı süreler yapmaya çalış imkanın varsa. Çünkü vücut onu standart olarak görüp ekstra kalori harcamıyor bir süre sonra.

Balık da gerçekten doğru, ben çok yediğimde daha fazla eksi gördüm. Acı biber de çok yedim.

800 gr çok iyi, bitirmişsin say, tatilden geldiğinde bitmiş olur inşallah.

İyi tatiller, bol dinlenme, yüzme ve eğlenceler.

Ah ahh keşke son 800 olsa. Bu 1. geleneksel 5 kiloya elveda yarışmasının son 800 gramııı.
Bu akşam saunaya gireceğim. Bakalım ne kadar faydalı olacak.

Ay ne güzel.. Baya da spor yapıyormuşsun... Ne olacak bizim bu halimiz Ne menem bünyelerimiz varmış yahuuuu:105::97::97:
Evet.. Balığın işe yaradığını duymuştum.. Beni de geçen hafta belki etkilemiştir diye, bu hafta yine denicem bakalım.. Sen de yeee!! Bol bol yeeee!! Zaten pul biber de çok yiyorum ben ama; öyle biber şeklinde yersem yanında ekmek ister hihihih O da bana uymaz :))
Offf!! Hadi bakalım ne olacak.. Sen yumruk yapmayı denedin mi?

Ah ahh keşke son 800 olsa. Bu 1. geleneksel 5 kiloya elveda yarışmasının son 800 gramııı.
Bu akşam saunaya gireceğim. Bakalım ne kadar faydalı olacak.

Olsun canım, ben de ticker ına dikkat etmemişim, 2 defa mesaj göndermişim ya, çifter çifter gider inşallah kilocuklar :))

Saunanın faydası olur eminim. Hadi hayırlısı bakalım.

iyilik:)) hiç bozmadm daha ama tatlı krizlerim zorluyo beni:)) seni tebrk ediyom çok güzel verdin gerçekten

Ben de tabloya girmek istiyorum

Başlangıç: 3 haziran 57 kg.
Güncel kilo: 14 haziran 54 kg.
Hedef : 49 kg. (Dukan'a göre 27 temmuza kadar ulaşağım)
Canım, artık önümüzdeki hafta inşallah, olur mu Maşallah çok da güzel kilo vermişsin.. Böyle gider inşallah.. Zaten kilo fazlan da yokmuş çok Bugünkü kilonu not al. Haftaya tekrar bildirim yap tamam mı Kolay gelsin

Ekim'in dediği gibi Nesrin. Bi şeyleri değiştirmeliyiz. Rutin olmamalı çünkü.. Balık da bol bol yicez bol bol.. ohohohoh!! :76:

2 gün atak denesen işe yarayabilir belki. tabii sıkıyor insanı ama duraklamayı da kırabilir.
spor denince tüylerim zıplıyor resmen

vay canına duş ha (----> + 25 = ben sigara için şöyle ayaklarımı uzatabileceğim bir yer isterdim )

nası acı biber yedin kuzum?

Olsun canım, ben de ticker ına dikkat etmemişim, 2 defa mesaj göndermişim ya, çifter çifter gider inşallah kilocuklar :))

Saunanın faydası olur eminim. Hadi hayırlısı bakalım.

Tatil öncesi cildimizi düzeltelim dimi. Hem kilocuklarda gider. Bugün MEST de içtim dolu. KArnım fenaa. Yarın yarışmayı bitirebilirim. :)
İNŞ..

İşte olduuuu!!! Ay deminden beri uğraşıyorum. Telefonla çekmiştim, yükleyemedim. Telefondan ekleyip, burdan yükledim

Görmüş olduğunuz fotolaaarrr:
1.Sonunda puf puf yapmayı başardığım, ama yine de fazla kabartamadığım ekmeğim. Üzerine çörek otu attım. Serbest olmayabilir :44: ama zaten 4 tane yani, napiyim.. 8 yemek kaşığı kepekli olan tarifle yaptım. İlk defa 1 güne bu kadar büyük dilim ekmek düştü
8 kaşık yulaf kepeği
yarım paket instatnt maya
1 doluyem. kaşık yoğurt
3 tane yumurta
5 yem.kaşığı light süt
biraz tuz koyup karıştırıyorum.fırını 50 derece yapıp yarım saat mayalandırıyorum.sonra uzun kare borcama alıp önce 200 derecede 20 dk sonra 150 derecede 20 dk pişiriyorum.

Bu tarifte maya yerine 1 paket kabartma tozu koydum. Ayrıca da 3 kaşık süt tozu ekledim. Bazı tariflerde süt tozu var, bazısında yok. Ama dün love da demişti, koymadan bişeye benzemiyo Bazısında içinde lor da var. Ben koymadım. süt tozunu ve kabartma tozunu en son ilave ettim. Kabartma tozu ilave edildikten sonra karışım çok fazla karıştırılmaz O zaman güzel kabarmaz çünkü. Kabartma tozundan sonra yeterince karıştırıyoruz, abartmıyoruz (Bu arada ben 200 derecede yaklaşık 40 dakika pişirdim )

2. Dukan hanımelleri ahan da bu! Adını uydurdum, ama çok benziyo (Yan fotonun kusuruna bakmayın. Bilgisayarları döndürün heheh ama yok, siz kafaları döndürün en iyisi :76:)

Dukan Kurabiyesi (Browni Kurabiye)
Malzemeler:
1 yemek kaşığı süt tozu
1 yemek kaşığı yağı azaltılmış kakao
1 adet yumurta + 1 yumurta akı
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
4 yemek kaşığı Yulaf kepeği
3 yemek kaşığı Yulaf ezmesi
2 damla vanilya-butter aroma
2 çay kaşığı kabartma tozu

Yapılışı:
1- 1 yumurta ve 1 adet yumurtanın akını çukur bir kaba alın ve çırpın.
2- Kalan tüm malzemeyi kaba aktarıp iyice karıştırın.
3- Yağlı kağıt ya da silpat serilmiş fırın tepsisine tatlı kaşığı yardımıyla ve 3-4 santim aralıklarla alıp kaşığın tersi ile hafifçe yayın.
4- 160 derece önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika kadar pişirin.
5- Soğuyunca tepsiden ayırıp servis yapın.

3 kaşık yulaf ezmesi yerine 2 kaşık daha yulaf kepeği koydum. Yani 6 kaşık yulaf kepeği var. 8-10 parça çıktı işte. Kaç parçaymış, bi bakiim Bi de ben petibör aroması da kattım

Afiyet olsuuunnn!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…