bendeeeeeeeeeeeeeee:))) ekim bu ara boş balık yiyelim bakalım nasıl olcak:)
Ben de somon yapacağım bu akşam, bol sarımsak soslu, pul biberli, maydanozlu, ohhhh, çok acıktım valla, markete zor yetişicem
kızlar bide ben pc başındayken falan yanıma 1.5 litrelik su şişesi alıyom.gördükçe içiyom çok iyi oluyo
Bende dün akşam yaptım. İçine defne yaprağı ve sarımsakda ekleyin süper oluyorr..
Ben de somon yapacağım bu akşam, bol sarımsak soslu, pul biberli, maydanozlu, ohhhh, çok acıktım valla, markete zor yetişicem
Ben deeee!! Ama önce kayınvalidem de yicem bişeyler. Sonra evde gece vakti balık yapcamBugün o balığı yemeliyim. Belık testi yapıyorum çünkü :)) Bakalım ne olacak :))
herkese ii hafta sonları ve bol eksiler kızlarr..umarım bende Pazar güzel bi eksi görürüm yoksa moralsiz geçicem güçlendirmeye :2: öpüyorum byss..
bu kız da imrenir ama keyifli tatiller dilerEeeee kızlar ne demişlerrr.
Ziyaretin kısası makbuldür.
Bu kız kaçar
Bol bol yüzer, tenis oynar, sabahlara kadar eğlenir.
Hepiniz yerine de sahilde sarı kumların üstünde ağzından salya aka aka uyur dinlenir. (Bu tabiri çok seviyorummm)
Geldiğimde herkesi - lerde görmek istiyorum ona göre.
Size çok özleyeceğim
Hadi bana iyi tatilleerrrrrrrrrrrrrr
:)
ahahahahhaha di mi yaa yok yokBöyle daha iyi.. Toplum arasında özel mesajla konuşulmaz hahaha
herkese ii hafta sonları ve bol eksiler kızlarr..umarım bende Pazar güzel bi eksi görürüm yoksa moralsiz geçicem güçlendirmeye :2: öpüyorum byss..
sarmısak? bunu not almalıyımSağol canım, sarımsak zaten var, 1 çaykaşığı yağda kavurup aromasını çıkarıyorum ama defne yaprağını bilmiyordum. Tavada yapıyorum, olur mu? Hiç denemedim ben defne yaprağı:44:
bu kız da imrenir ama keyifli tatiller diler
ahahahahhaha di mi yaa yok yok
eee o zaman acaba şu hindi fümeden ishal olan var mı? diye nasıl sorarım ben uluorta hıııı
yok
cıx
hayatta soramam
sarmısak? bunu not almalıyım
neredeyse hiç tüketmiyorum
afiyetler olsun
Yani geç bi saatte yapıcam ama... Yapıcam yani. 2 gündür balık yiyorum, hatta 2 gündür somon yiyorum :)) Yağlarımı pataklamama yardım eeet :)Deneyin sonuçlarını burda görüceksiniz zatenAfiyet olsun canım, evet mutlaka ye, testin sonucunu merak ediyorum ben de. Biliyorsun o yağları himayeme aldım artık
balığın sonucunu yaz bize mutlaka:))Yani geç bi saatte yapıcam ama... Yapıcam yani. 2 gündür balık yiyorum, hatta 2 gündür somon yiyorum :)) Yağlarımı pataklamama yardım eeet :)Deneyin sonuçlarını burda görüceksiniz zaten
Yani geç bi saatte yapıcam ama... Yapıcam yani. 2 gündür balık yiyorum, hatta 2 gündür somon yiyorum :)) Yağlarımı pataklamama yardım eeet :)Deneyin sonuçlarını burda görüceksiniz zaten
Hahahahabu kız da imrenir ama keyifli tatiller diler
ahahahahhaha di mi yaa yok yok
eee o zaman acaba şu hindi fümeden ishal olan var mı? diye nasıl sorarım ben uluorta hıııı
yok
cıx
hayatta soramam
amin amin inşallah. iyi h.sonları
sarmısak? bunu not almalıyım
afiyetler olsun
Canım, ben dün akşam yedim, bu sabah da 1 tane yedim, sabah 7 otlu çay da içmiştim ve acı biber de yemiştim dün. Bağırsaklar da gayet güzel çalıştı ama ishal gibi değil :))) Hangisindendir bilmiyorum.
HahahahaSorarsın benceee Yok ben hep yiyorum Bişey olduğu yok :)) Seninkinin bozulacağı varmış herhelde hihihi
O kadar kilo vermeişsin devam eeettt!!en azından dene. Yapamazsan bi güçlendirme arası ver, sonra geri dön Ama emeklerin boşa gitmesiiinnn!!
men de men dee,, kim başlattı bu balık furyasını hatırlamıyorum ama ben de deniyorum bir haftada neler olacak deyü.. yalnız ben dün somon bugün çipura yarın alabalık ya da denizalası (o da eşek kadar, yerli somon deyü geçiyo) ve bu şekilde tur yapıcam bakalım..Ben de somon yapacağım bu akşam, bol sarımsak soslu, pul biberli, maydanozlu, ohhhh, çok acıktım valla, markete zor yetişicem
önce meraktan sonna z... tan çatlatan çay :)))doğadan form çayım bitsin bnde alcam ondan.çatlıcam meraktan valla:))
imkanınız varsa yeşil sarmısak /sarımsak şeedin. atın iki dişi toprağa, 10 güne kalmaz çıkıyo zaten ... hem koku da yapmıyo ben omletten tut salataya her bişeye katıyorum az az.. bi de biberiye kekik falan var terasta.. onları da es geçmiyorum..sarmısak? bunu not almalıyım
afiyetler olsun
güçlendirme arası ne ola ki??? ben kitabı neresinden okuyorum acep??!!
bi de aklıma takıldı, misal 1+1 değil de en azından kısa bir süre 2+1 deneyeyim diyorum, caiz midir :)?? (2 protein 1 sebze protein)?? (hiç anlamadınız ya sanki açıklıyorum ben de! laf!!)
men de men dee,, kim başlattı bu balık furyasını hatırlamıyorum ama ben de deniyorum bir haftada neler olacak deyü.. yalnız ben dün somon bugün çipura yarın alabalık ya da denizalası (o da eşek kadar, yerli somon deyü geçiyo) ve bu şekilde tur yapıcam bakalım..
önce meraktan sonna z... tan çatlatan çay :)))
imkanınız varsa yeşil sarmısak /sarımsak şeedin. atın iki dişi toprağa, 10 güne kalmaz çıkıyo zaten ... hem koku da yapmıyo ben omletten tut salataya her bişeye katıyorum az az.. bi de biberiye kekik falan var terasta.. onları da es geçmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?