Dukan testini yapmanı tavsiye ederim.. O ne derse oGünaydin Kizlarrrrrrrr
Bugün ilk günüm sabah kalktim tartildim (76,9) kaseme yagsiz yogurdumu koyup icersine bir bucuk yemek kasigi yulaf kepegimi koyup kasiklamaya basladim....
Kizlar Atak evresini 2 gün verdi bana dukan ama 4 yapsam olmazmi veya 5 bi söylermisiniz kitap bana ulasmadi dahayardiminiza ihtiyacim var a dostlar
Ayyy;!!! Missss!! Yarın yapiyim bari yaaa!! Çok güzel olmuştuurrr...biraz önce patlıcanları közledim soydum aynı ezme yapar gbi doğradm 1 diş sarımsak rendelediğim yoğurtla karıştrdm.yağsz kıymayı 1 damla yağ damlattğm tavada çeyrek soğanla birlikte kavurdum snra üzerine 1 tatlıkaşığı ev salçasını sulandrıp döktm azcık kırmızı biber azcık karabiber ektim.yoğurtladığım patlıcanların üstne koydum.süper oldu valla
Ben de onlardan kuzenimde görmüştüm. ama her yerde yok galibaa :44: Hem yağsız, hem gaz yapmıyo falan.. Nerden alıyosuunnn?......
laktozsuz süt deneyın bence ben uzun zamanır kullanıorum dıetımdede kullanıcam
gayet basarılı ve o sutler yagsız :) super yanı
.......
KK güneyli bildirdi
dukan testini yapmanı tavsiye ederim.. O ne derse o
ayyy;!!! Missss!! Yarın yapiyim bari yaaa!! çok güzel olmuştuurrr...Elelrine sağlııkkk... Mmmmm..!!
ben de onlardan kuzenimde görmüştüm. Ama her yerde yok galibaa :44: Hem yağsız, hem gaz yapmıyo falan.. Nerden alıyosuunnn?
hahahahçok tatlı... Güneyli atina'dan bildiriyor..
laktozsuz sütleri buyuk marketlerden rahatlıkla bulabılırsınıs hatta bırkac markanın war ama ben denge sutu olanları tawsıye ederım
Evet. Benim kuzenlerde de o marka vardı. Süt insanı şişiriyo biraz, beni şişiriyo yani :S :) Onlar çok iyi oluyo. Sanırım biraz daha pahalı ama di mi? Ama ben zaten ya Migros'dan ya Kipa'dan alıyorum. İkisinde de göremedim süt reyonundaa :S Sen nerden aldın?
Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama yulaf kepeği türkiye de sadece 2 markada bulunuyor ve buyuk marketlerde migros ve carrefourda varmış birde internet üzerinde bir sitede şimdi yasak linkini veremiyorum. Gitti gidiyorda gördum ama yulaf kepeği adına satılan ürün yulaf ezmesiymiş .
Oyyy!! Ben de 55 istiyoommm; ama gr gr gidiyoo.. Neyse, kaçamak falan yapmıyom. zaten gitmese de ramazanda güçlendirmeye geçicem. Eski dukaniçeDaha önce yaptığım dukan testinde iki gün atak ve 59,4 hedef kilo vermişti bu kez 3 gün atak 60 kilo hedef verdi. hehehe dukan amca bile benim diyet konusundaki gelgitlerime tepkili olmalı.. neyse ben o zaman 3 gün yapıyorum atağı ama hedefim yine 59 olacak. geçen sene 55 e inme konusunda bu kadar açgözlü olmayıp 59 a razı olaydım ve güçlendirmeyi hakkıyla yapaydım bu hallerde olmayacaktım.. bir eski dukaniçenin anıları
Eveeett! Gaazz :Ssüt beni de şişiriyor, yani bundan kasıt gaz ise bende acayip oluyor. çözümü sütü olabildiğince ılık içmek ve birden su gibi lıkır lıkır içmemek. şişirmesinin sebebi bizim gibi insanların midesinde laktozu parçalayabilecek enzimlerin kıt oluşuymuş eğer sütü azar azar içersek mide o zaman bu enzimleri toparlayacak zaman bulup şişkinliği en aza indirgermiş gerçekten de işe yarıyor. tecrübe ile sabittir...
Evet. Benim kuzenlerde de o marka vardı. Süt insanı şişiriyo biraz, beni şişiriyo yani :S :) Onlar çok iyi oluyo. Sanırım biraz daha pahalı ama di mi? Ama ben zaten ya Migros'dan ya Kipa'dan alıyorum. İkisinde de göremedim süt reyonundaa :S Sen nerden aldın?
Akşam Migros'dayıımmsanırım dıkkatlı bakmadın:)) ben butun mıgroslarda ve kıplarda bulabılıorum. dıgerlerıne gore pahalı bıras ama gayet tadı gusel en guselı sıskınlık yok :))
evet benim bildiğim de iki marka var. d...san ve r..-heim. ikinci markayı denedim hiç tavsiye etmiyorum d...sanın hem kepeği hemde ezmesi çok güzel. tavsiye ediyorum. bu arada r...-heim carrefourda var d..sanı ise sadece migrosta gördüm ben..
Oyyy!! Ben de 55 istiyoommm; ama gr gr gidiyoo.. Neyse, kaçamak falan yapmıyom. zaten gitmese de ramazanda güçlendirmeye geçicem. Eski dukaniçeKolay gelsin sana da
Eveeett! Gaazz :Shihihih Ben zaten soğuk süt içmem, pek sevmiyorum. Sıcak içiyorum ben. Öyle olunca da zaten hızlı içemiyorum. Yine bi şişkinlik oliiyy :101: Ben de laktozsuz bakiyim bari bugün. Migros'da bulurum umarım :44:
Akşam Migraos'dayıımmSaaoooll
evet diyebiliriz. atakta bile çok farkediyor. su deyip geçme ödem atmakta birşey. ve atakta gidenlerin bir çoğu kalıcı olarak gidiyor. seyire geçtiğinde hepsini geri almıyorsun.sunu merak edıorum kılo werdıgımısde su vs. gıdıomus ya. Gözle görülür bir incelme oluyormu ve oluyorsa bolgesel bı ıncelme saglanıyormu :)) yanı atak ewresı bıtımınde wuuuuu super sankı bu bıkac gun once dar gelıodu sımdı rahatım dıebılırmıyız :))))))))))))
Dün akşam inceledim de biraz evet dedigin gibi iki markanın var ikiside bir sitede satılıyor 4 küsür de fiyatı var aslında ben dukan diyeti yapmıyorum ama diyetisyenim yavas yavas buraya kaydırıyor listemi yulaf kepeğide girince işin içine inceledim düno zaman d...san alayım bende
evet diyebiliriz. atakta bile çok farkediyor. su deyip geçme ödem atmakta birşey. ve atakta gidenlerin bir çoğu kalıcı olarak gidiyor. seyire geçtiğinde hepsini geri almıyorsun...
bu cok ıı ıste tatıl oncesı ıncelmek gerekıo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?