Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım benim,, veririm dimi senin bmi hatalı sanırım boy kaçtı?
ya bencede dely nin bmi sinden anlaşılacağı gibi pekte birşeyi kalmamış. aramızda 2 cm boy farkı var ben 59 iken ne isem şimdide o olabilir dersem bayağı incelmiş olması lazım.

Kizlarrrrrrrrr

simdi bugün ilk atak gün+m sabah yogurt ve bir bucuk kasik yulaf ile kahvaltimi yaptim simdi tavuk gögsü aldim aksama onu yiciiim dogru yapiyormuyum ya bol bol su iciyorum cay iciyorum sekersiz meyve cayi yemegimi yedikten sonrada yürüyüse cikicam :26: yazdiklariniza yetisemiyorum yahuuuu

lem bi gitt, geride balık falan kalmasın diye günde 2 öğün balık yiyomm.. batlıcan da almadıydım gari. aşerdim iyi mii karasallara
Tebrikleeeerrr Daha çok eksiler görelim inşallaaaahhhh!!!!

Eki Görüntüle 449033

Diyete başlama tarihleri de yazıyor zaten ama; kaçıncı gününüzde olduğunuzu da hemencik görün istedim
ellerin dert görmesin ama gözlerin sütunları görsün datluumm

anladim tatlim hanid edim kahvaltiya o aksama ve öglene tavuk gögsü yagsiz pisirir yerim yanlis mi oldu ki :26:

kitap p.tesi ulasacak bana:18:
kuzu o yulaf kepeği kitapta yazdığına göre 3 saatte 25 katı hacme ulaşıyormuş.. yaniciğime gece gibi uzun bir arada eppeeyy tok tutuyor.. zaten birkaç gün sonra iştahsızlık baş gösterir sende de.. başlarda akşama sarkıt ya da uzun aralı diğer öğünlerine
antrikot aldım yuh ya 34tl kilosu bde eve geldm yağlarını ayıkladım kuş kdr kaldı çepeçevre yağ maşşallah
lem adamceyiz antrikot almayın yazık günahtır demiyo mu senin baskıda masraf gülü!!

kalan menüm ;
15.30 bir fincan şekersiz yeşilçay
17.00 3 adet ızgara tavuk bonfile, bir kupa cacık ve bol su.

akşam yemeğimi yedim ama hava geç kararıyor insanın eve gidince yine bişiler yiyesi geliyor ben yogurt yemeyi planlıyorum içine bir kaçtane dondurulmuş bögürtlen atsam ve tatlandırıcı? sonuçta light yogurtta günde iki adete kadar izinli değil mi?:18: ne dersiniz? sade yogurt yiyemiyorum da

mesaj tekrarı olmuş, pardon...

Son düzenleme:

Hihihiih Yok kızlar yaaa! Nerdeee... O kadar da kemikli değilim.. Kemiklerim biraz ağır diyelim.. :108: O kadar takıntılı değilim yani :)) Hani sınavım çok kötü geçti deyip ağlayıp zırlayıp, sonra 90 alanlar var ya Onlardan değilim, hiç olmadım Öyle hani resimlerimin arasında mucizevi bi fark da görmediğim için, ben pek motive edemem arkadaşları gibi geliyo. Bi de şimdi paylaşırsam, 57'ye düşünce bi daha paylaşsam, aradaki fark, fark edilmicek Sen paylaş bence. Benim 2 katım kilo verdiiinnn

Öğlen de yee. Yedin mi? Sabah yumurta yersen o da tok tutar Rejim yapıyorum diye az yeme, aç kalma yeter ki yoksa yanlış bir şey yok. Hayırlı olsun, kolay gelsiinn!

Bu arada gider ayak ticker'ımı güncelledim. Kendime en uygun hayvancığı buldum Kaplumbağaaaa Tospiiişşş

Ay bu yaseminli yeşil çay kusturucak beni heee :S:S Böğğğğğ!!! Midem bulandı yaaa!! Ay yok!! Almam bi daha.. 1 tane kalmış zaten, oh bee! Bitsin!!

İyi akşamlar kızlaaaarr!! Muck muccckk!!!

Son düzenleme:
Öğlen de yee. Yedin mi? Sabah yumurta yersen o da tok tutar Rejim yapıyorum diye az yeme, aç kalma yeter ki yoksa yanlış bir şey yok. Hayırlı olsun, kolay gelsiinn!

canim benim sabah gec kalktim zaten.....ve yumurtayi bos hyaatta yiyemiyorum o yüzden su iki üc gün degil de seyir evresine gecince yicem biraz sebze ile

evet yaa ben bir yerde yanlış yapıyorum,bmi hep yanlış çıkıyor.neyi yanlış yapıyorum ki ? boyum 1.76 canım

delyyyy yaaa kaplumbağaya koptum resmen
olsun ağır ama emin adımlarla ilerliyor işte.kaplumbağayla tavşan hikayesindeki gibi düşün

canim benim sabah gec kalktim zaten.....ve yumurtayi bos hyaatta yiyemiyorum o yüzden su iki üc gün degil de seyir evresine gecince yicem biraz sebze ile

canım yağsız lor ve yağsız beyaz peynirle,yağsız kıymayla sonraaa yağsız hindi fümeyle falan da yapabilirsin yumurtayı.
yada light süt falan ekle çırp malzemeleri omlet yap mis gibi

55.800 heheyy diyeyim 11yıldır görmemiştim 55i 1haftada yarım cm incelmişim callaneticsleeee çok çok çoookkkkk mutttluuuyummmmm...

Dukan güzelleri selammmm :)

Dukana devam etmesem de burdan ayrılmasam iyi olcak :) Her şey yolunda, şimdilik tavuk, yulaf kepeği görmek istemiyorummm :) ama diyet yapmıyor da değilim, değişimleri size bildiririm bebekler

herkes ne güzel kilo vermişş umarım bi an önce herkes kurtulur kilolarından ben de dahil =) benim güçlendirmeye son 9 günüm kaldııı hadi herkes hızlansın da güçlendirmede çoğalalımm

bu arada ödül öğünleri hayalini kurmaya başladım şimdiden onu yerim bunu yerim diyip duruorum, her gün değişik bi menü çıkarıorum kendime yiyemesem de hayali bile çok güzel oluyoo

iyigeceler arkadaslar bende 2kucuk zipir var ancak bu saatlerde girebiliyorum siteye yada firsat buldukca.acayip tarifler var hepsini paylasirim mesela buaksam rokoko yaptim donmasini bekliyorum eger sonuc guzel olursa sizi habrdar ederim.bende 79kiloyla basladim simdi 66 yim .1haftadir veremiyordum sonunda regl oldum ve gelsin eksi gostergeler 2haftaya hedef kiloma ulasmam lazim ogluslarimin sunneti var.guzel gorunmek lazim dimi:))

bugün perşembeydi dimi ben bildirim yapamadım gün içinde nefes almadan çalıştım hemen bildirimimi yapıyorum

başlangıç tarihi: 10 nisan 2012
Başlangıç kilo: 61.3
Hedef kilo: 54
Güncel kilo: 55.1
Geçen perşembeki kilo: 55.2

yani bütün hafta boyunca sadece 100 gram gitmiş hedefe yaklaştıkça zaman içinde verilen kilolar da azalıyor

canım yağsız lor ve yağsız beyaz peynirle,yağsız kıymayla sonraaa yağsız hindi fümeyle falan da yapabilirsin yumurtayı.
yada light süt falan ekle çırp malzemeleri omlet yap mis gibi

evet canim benm yarin öyle yapayim bugpn bilmedigim icin zorlandim biraz

sabah uyandim bir kase yogurt ve yulaf

aksama dogru tavuk gögsü izgara yaptim

bir minik kibrit kutusu kadar light peynir yedim birazdan

süt isitip icerisine biraz nescafe ekleyip icecegim....

bir bucuk saat yürüyüs yaptim kendimi cok iyi hissediyorum hadi hayirlisi haftaya bende bildirim yapicam

kızlar bir şey soracağım,
ben 61 ile başladım, ilk günde 58'e düştüm (regl sonuydu aynı zamanda)
lakin ikinci günde de 58'le uyandım ya.
acaba önceki gün çok su içtiğimden falan mı?
çok su+ ligth kola, gazoz, yeşilçay, kahve vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…