Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün gittim büyük marketin birine yulaf kepeği kalmadı dediler :26: bende internetten buldugum yerden 3 paket yani 1.200 gr gibi bişi sipariş ettim bakalım ne zaman gelcek .Marketten de boş çıkmayayım dedim hindi salam , tavuk gögsü , yagsız et , balık aldım çıktım.Kepeğim gelince başlıcam bende protein desteğime 5 güncük bakalım ondan sonra ne diyecek doktorcuk :26:

Kızlar bende gitmeden zayıflamak isterdim ama vucudum durmuştu resmen yani öğrenmem destek almam şarttı bana göre . Hedefim 10 kiloydu 2.5 kilo gibi normal diyetle 7 günde gitti bakalıkm 5 günde ne gidecek benim tek derdim spor yapamam yürümek bile zor geliyor bazen

efettttttttttt melisanın ilk dukan gunu
baslangıc : 22.06.12
başlangıç kg:56
hedef:48
başlıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar,
ikinci atak günümde tekrar birlikteyüz
ve bugün regl oldum oleyyy. reglin ilk iki günü atakla geçecek. güncel kilom 64,1 yani 600 gr gitmiş bile. zaten ödem tutuyordum biliyordum. olsun bu bile insanı iyi hissettiriyor.

evet yaa ben bir yerde yanlış yapıyorum,bmi hep yanlış çıkıyor.neyi yanlış yapıyorum ki ? boyum 1.76 canım
ayy ne güzel selvi boylu bir arkadaşımız. uzun elbisenin altına giydiği babetle bile uzun görünen manken gibi bir arkadaşımız. ne güzel ya..
bu arada benim tickerfactory bilgilerim bu şekilde. tam olarak nerede hata yaptın bilemem ama karşılaştırma yapabilirsin. benimkinde hata yok zaten iki senede bu işin uzmanı oldum...

bu arada bana meyveli yoortla ilgili kimse cvp vermemiş. ben zaten yiyordum meyveli yoort ama akşam iş yapmaktan bişi yemeye fırsatım olmadı. akşam yediğim üç parça tavuk pirzola ile tam 14 saat durdum

kaffaltım :
2,5 haşlanmış yumurta
iki parça hindi jambon
3 ince parça çemensiz pastırma
bir kupa çay..
1 adet vitamin aldım geçen sene saf p lerde saç dökülmesi sorunum oldu zaten o yüzden diyeti bırakmıştım şimdi önlemimi alıyorum...

şimdi de şekersiz türk kahvem var...

Son düzenleme:

medesa kuzum istersen abartma hedefi yaaaa
baharatlar yasak mi dukancilarrrrr aklim karisti

hyr yasak deil,kullanabilirsin fkt tuzu mümkün oldugunca az kullanmanı önerior yalnız Dukan.

ya bıraktın mı sen Dukanı bulaşık suyuuuuu:2:

glshk dikkat et o hayaller sonra benimkiler gibi elinde patlamasın arkadaşımmm

sağol canım benim
ama her zamanda güzel olmuyor uzun boylu olmak bazen dezavantaj da olabiliyor.mesela uçakta,otobüste bacaklarını sokuştırcak yer bulamıyorsun
yada bakıyorsun süper bir elbise harika görünüyor.daha geçen gün başıma geldi bu,bayıldım hemen denedim ama herkesin elbise diye giydiği şey ben de anca tunik olarak giyilebilir
neyse gerçi yine de bundan da şikayetçi olmayayım dimi
menün güzel olmuş afiyet olsun
ben hiç vitamin almadım şimdiye kadar,saçlarım benim her zaman çok dökülür,onun için bunu diyete bağlamıyorum.
veee aslında kendimi oldukça enerjik ve dinamik hissediyorum,bu sebeple de boşu boşuna vitamin almak istemedim hiç
ama gerekirse de alırım tabikisi

ben target weist'i doldurmadım.ama o bel falan demek.ne yazcam oraya boyumu mu ? anlamadım ki hönkk !!!!!

kuzuuuu nolur abartırsam ? yani vermeye devam ediyorsam 3 kilocuk daha versem kötü mü olur,nedir fikrin

ekiiimmmm gördüüüm seniiiii,kaçma sakın
nerelerdesin sen bakiiim 3 gündür terkettin bzi,neler yaptın ?
dün bildirim de yapmadın.ben de dedim dely'e heralde ekim güçlendirmede yaramazlık yaptı,bize söyleyemiyor ondan bağlanmıyor dedim

Videosunu indirir indirmez dün callanetics e başladım. Videoyu izlerken sıkıcı gibi görünüyor ama yaparken hiç öyle değil.

callanetics i sıkılmadan yapan hatunlar size hayranımm :))) İmreniyorum valla size Kaç kere denedim hep bir yerde yeter uleynnn dedim normalde pes etmeyi sevmem ama bu callan teyze bi ayrı boğuyor beniii

Bu arada günaydın :)

uzun boylu olmaktan bir zahmet şikayetçi olma ivit... valla ben bu boyla bile otobüste uçakta bilumum toplu taşıma araçlarında sıkıntı çekiyorum seni düşünemem bile.. yine de uzun boylu olmak güzel olmalı. ...
ihtiyacın yoksa vitamin almamalısın tabi ama belli bir kilodan sonra gerek duyabilirsin beden inceldikçe daha çok ihtiyacın olabilir demek istedim. benimde çok dökülürdü hatta çok gür sayılmaz ama geçen yıl öbek öbek geliyordu ve diyeti bırakınca düzeldi tabi bu benim önlem almamamla ilgili. bak ne oldu kglar geri geldi daha mı iyi oldu bu kez dikkatli olucam

ben target weist'i doldurmadım.ama o bel falan demek.ne yazcam oraya boyumu mu ? anlamadım ki hönkk !!!!!

bel bölümün doldurmana gerek yok ben zamanında doldurmuşum ama sonra waist not displayed ( bel ölçüsü görüntülenmesin ) i seçmişim sen bmi bölümüne odaklan

bende hayranım... o callan teyze-rahmetli - acayip kasıyo beni. birde walk at home şeysi. çok sıkıcı ya

Günaydın Kızlar,

2 günlük planlanan kontrol ziyaretleri 3 gün e uzadı, çok yoruldum ama nihayet bugün ofisteyim. Sabah evden çıktım günde 5 ya da 6 ayrı şube gezdik. Dışarıda epey zorlandım, ızgara bile olsa tavuk şiş yağlı geldi, psikopat gibi peçeteyle yağlarını aldım , yağ oranı 1,8 olan normal ayran içtim. Dün cağ kebap yemek zorunda kaldım kuzu eti ama yağlarını tamamen ayırdım, napalım inşallah yağ olmaz bu arada ödül öğünümü de yedim kızlar :)) İlgünç ama çok yiyemedim, sonra 1 dlim de pasta yedim pelitten söylemesi ayıp, oğlum yerken ağzımın suları akıyordu, ilk sıraya onu almıştım.

Dün protein günümdü, sabah aç karne kan verdim evdeki azığımı yanıma almayı unutmuşum, saat 11.30 a kadar açtım, bir kaç yerde light düt, yoğurt yoktu o saate kadar bekledim. Öğleden sonra krebimden tırtıkladım, akşam da hindi füme yedim. Ama su çok içemedim ve yeşil çay hiç içemedim 3 gün boyunca. Benim serüvenim böyleydi.

Hepinizi çok özledim kızlar, siz neler yaptınız, beni hiç özlemediniz mi?

kuzuuuu nolur abartırsam ? yani vermeye devam ediyorsam 3 kilocuk daha versem kötü mü olur,nedir fikrin

sıkılmadıysan sorun deil ama ben kendi tecrübemden yola cıkarsam sıkılmıstım artk ve tavuk vs işkence olmaya başlamıştı..we o hafta cnm o kdr cok sey cektiki..o da ben sadece 1 hafta uzattım deilki 3 kilo daha wermek Dukan emminin kitapta dediği gibi,,güvence payı bırakmaya çalışmak insanı hem sıkıor hemde kaçamak yapmaya dahada yakın kılıor..ama tabiki karar senin

ya bıraktın mı sen Dukanı bulaşık suyuuuuu:2:

Bıraktım demek gelmiyor içimden :) sadece ara verdim diyeyim. Kendimi biliyorum sıkıldığım an her şey başa dönecekti, tamamen bozup her şeye saldırmak yerine şimdilik dikkat ederek devam ediyorum, ne zaman tavuk et yemek cazip hale gelirse o zaman en ince halimi görene kadar devam edeceğim

ozledik özlemez olur muyuz bu arada benim ödül öğünümde fiyasko oldu,,aylarca o kdr heyecanla beklediğim seyi şaka gibi ama yiyemedim,yağlı we ağır geldi.lezzetini bile alamadım:2:hep böle minnacık kalır umarım mide ebatlarımız bu arada cnm her gün surda yediklerimizi mutlaka yazalım yaaa,,biyerlerde yanlıs yapmak istemiorum sizinkilerlede karsılastırırsam menümü ii hissedicem kendimi..

Son düzenleme:
Kızlar, sizin güçlendirme nasıl gidiyor?

Love01 im sen buradasın sanırım, ne yedin, ne içtin? Ödül nasıl geçti? Tartıldın mı daha sonra? Geçmişi okuyamayacağım yazdıysan da

Ekinsu , canım benim, ilk gün tam tahıllı ekmeğim olmadığı için tam buğday ekmeğinin kabuğunu tırtıklamıştım :)) O sırada koruma evresini okuyordum, yukal kepeğini 3 kaşık yazmışım ama 2 yedim canlarım merak etmeyin. Ama çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için.

Günaydın,

Yine sıkıcı bir gün.. Sabah sabah sinirli uyandım. Öyle olunca işte elimdekileri yere düşürme, asansörün kapısının üzerime kapanması falan gibi size küçük gelebilen ama beni resmen deli eden şeyler başıma geldi :95::95: Hala da sinirliyim!! Aaaaaaaaaaaaaaaa! diye bağırasım var!!
Çok da susadım, dilim damağım kurudu, su içmeye kalkmaya üşeniyorum..
Neyyssee..

Her gün kilo veremeyebilirsin.. Bu gayet normal. Her gün tartılmamanı tavsiye derim..

.....
Günaydın canım.. Orayı doldurmasan da fark etmiyor. Başka bir yanlış yapmışsındır. Boyunun birimini değiştirmedin belki :44: Metric sistem olmalı.

Günaydıınn! Nerelerdesin..? Ben de yapıyorum ben dee :) Her gün olmasa da.. Şimdi "süper" versiyonuna geçicem

Diyete tam devam etmiyormuşsun ama bence şimdilik kilo alma yeter zaten.. Çok sıkılmışsındır çünkü, çok uzun bir süre seninki.. Çok başarılı oldun zaten :129: Sonra kendinde yine o enerjiyi bulursan, kaldığın yerden devam edersin 2+0 sana uyabilir bence de

bende yukarda aynı seyden bahsetmiştim kalp kalbe karsıymıs ben çarşamba sabah tost yaptım ekmek ve peynır hakkımla,yanınada domates.oglen ödül ögünümde tortilla istedim ama yiyemedim.midem kaldırmadı.yarısından fazlası kaldı..gun ıcınde yulaf kepegınden yaptıgım kekimi yedim aksamda yogurt ile geçiştirdim,ödül cok yaglıydı die..
Dün ise protein gunumdu,sabah yumurta,öglen haslama tawuk baget ve yulaf kepekli yogurt,aksamda balık yedim..
bugun ise yulaf kepeklı kekımı atıstırdım,sımdı tostumu yapıcam yanına bikaç çeri domatesle.oglen haslama tavuk gogus ve yogurt yerım aksamı bilmiorum.ama meyweyi ilk kez bugun yicem,bi dilim karpuz yicem cok özledim..ben facedeki yorumlara bakıorum arada,insanlar sebzeyi hiç oran fln demeden baya yio güçlendirmede ama ben yinede kontrollu gidip,proteini fazla tutma düşüncesindeyim..

Günaydin dukancanlar..

Bu sabah tartindim haftaya kayitlara gececel ama ben yinede bildirim yapayim..

Baslangic Tarihi :28.03.2012
Baslanginc Kilo :110
Hedef Kilo:65
Gecen Hafta 91:500
Güncel Kilo:92

Tickerimi degismiyorum sali günü 95 görüp sinirlerim bozulmustu adetime bir kac gün kaldi onun sisligi diye umud ediyorum..

Hamarat hatunumm cok güzel kilo verdin tamamen birakmaktansa böyle devam etmen en dogrusu..

Diger arkadaslar ne zamandir yok Fatma,Aliye,Selin,Miray croiselle ne yaptiniz..??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…