Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

55.600 :))))) .... diyetim ve callenetics muhteşem ikili .....

Oww müthişsinn canımm. Bende düşssem o sayılara bşka bişi istemicemm.

Boşver kuzumm buda gelir buda geçer hesabıı :) Aferim sana en güzelini yapmışsınn

ahaha 5 dakka demek medesa hihiihi yani bende biktim bu kilolardan bbu diyetim süper geciyor hiiiiccc bozmayada niyetim yok duydunmuu metocan beni sen bile durduramazsin beni 2 sene oyaladin, hep yanlils diyetler yüzünden kac kere baslayip bitirdim artik tüm kozlar bende hehehe

ıns medesa :)) ılk gun 600 gr gorunuo
ılerleyen gunlerde bakalım degısım nası olcak ızınızdeyım :))

yasena gözümün önüne yaşadığım o günler geldi benim 5 bindi inanabiliyor musun hastahaneye gittiğimde doktorlar nerde kaldınız bu çocuğun yaşaması mucize demişler annemlere tabi ben 12 13 yaşlarımdayım yani düşün 5 binlerdeen taa 400 binlere çıktığımı biliyorum uzun ve yorucu ayağa kalkmadım koşmadım yürümedim bi yerlere çarpmadım bir de ben içkanama da geçiriyormuşum gittiğimde düşün ki mucizeyi eğer çok sıkıldığınız danışmak istediğiniz bir şey olursa bana sorun ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ne kadar kötü olduğunu en iyi ben anlarımmoral ve destek için elimden geleni yaparım

aynen öyle güzelimmm

kizlar sabah pancake yaptim yulaf kepegiyle birazda krem peynir 0,2 % yag orani

öglen yegenimin festivaline gittik 30 -40 cesit tatli pasta kek bitane bile almadim isirmadim canimda istemedi

simdi eve geldim iki hindi gögsü dilimi yedim %2 yag orani cokmu acaba aklim karisti:26:

aksmada balik firinda

suyumu cok ihmal ettim bugün simdi icicem ama hepsini

Komsum eve birkac birsey almaya geldi agladik agladik gitti degerleri 22.bine düsmüs yine degerleri görünce koridorda hüngür hüngür aglamis o an basimi bi kaldirdimki alman doktorlar basimda iyiyim dedim ciktim yukari diyor..Kuzumada yasaklamislar yürümesini cocuk arabasinda sadece kaldiklari bölümde dolasiyorlar..Asagiya inerseniz herhangi birsey oldugunda yukari cikana kadar cok gec olabilir demisler..Birde oldum olasi cok istahsiz bir cocuktu arkadasim da pekmez veriyordu bu sabah kan degerleri yine düsük cikinca acaba pekmez verdim de ondan mi oldu diye sucluyor kendini..Pekmek kani civiklastirir degilmi..? konu disi oldugu icin arkadaslar rahatsiz olabilir özelden de paylasabilirsin.Kizlar kusura bakmayin söz konusu cocuk olunca paylasmadan duramadim..

%2 yag orani cok degil zaten %10 kadar serbest.. Hangi balik türü tüketiyorsun.?

seelachs alaska genellike evet o ama ben lachsfilet aldim:26:

Zaten balik türlerini yagli yagsiz tüketebilirsiniz diye yaziyor kitap da.Bu kadar sormanin nedeni ben kunusper -filets tüketiyorum karbonat degeri biraz fazla gibime geliyor o yüzden ben cünkü bu ara balik dan baska birsey yiyemiyorum acaba yanlismi diye bilgi edinmek istedim yoksa senin yedigin balik da sorun yok afiyet olsun...

sagol tatlim benim biliyorsunuz daha acemiyim 3. günüm atak evresindeyim :18: hani yanlisim olursa düzeltin diye yaziyorum zaten günlük menümü ama baligi biraz limon ile yapsam olurmu limon yazyiormuydu kitapta
:26:

sagol tatlim benim biliyorsunuz daha acemiyim 3. günüm atak evresindeyim :18: hani yanlisim olursa düzeltin diye yaziyorum zaten günlük menümü ama baligi biraz limon ile yapsam olurmu limon yazyiormuydu kitapta
:26:

Ben balik yaparken balik baharati kullaniyorum ps günlerinde yanina sogan maydanoz da ekliyorum limonu da üzerine koyuyorum p gününde de ayni yapabilirsin sebzelerini ayirirsin...

limon olayi kafami karistirdi kitapta yzaiyorki limon kullanabilirsiniz...ama atak ve seyir evresinde limon suyu icmeyin :26:hani celiskili yoksa tadlandirmak icin serbest sek icmek icin mi yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…