bende diyet listesi istiyorumm:)) başlamam lazımm
55.600 :))))) .... diyetim ve callenetics muhteşem ikili .....
işte bende aldım dersimi...o günden snra hiç bişi yemedim.geçen gün burgerın önünden geçerken o hamburger mis koktu missss....bide dondurma offf...ama önünden jet gbi geçtim gttim valla.bidaha mı tövbe o vicdan azabı çok fena bişi valla
ben bunun türkçesini bulamadım ya siz burda link verdinz biliom ama ordanda indiremedim.ah bu beceriksiz ben
aferim kuzum tebrik ederim seni
hem bi lokma kaçamak dediğin şey beşki de senin 2 hafta boyunca kilo vermeni durdurabilir.
duraksama yaşadıkça moralin bozulur,en doğrusunu yapmışsın.
1 lokmalık bişey için herşeyi mahvetme.
ayy bu da 5 dakkalık zevk için gibi oldu dimii ihihihih
hoşgeldin canımmm,hadi bakalım inşallah güzel güzel verirsin kilolarını
menünü çok beğendim hatta öğlen menünü canım bile çekti
akşam da 100 gramla doymazsan daha fazla da yiyebilirsin,tavuk göğsünün bir zararı olmaz.
afiyet olsun şimdiden
Sagol güzelim idare ediyorum iste diyet icin takmiyorum da kuzumun (komsumun oglunun) kan degerleri düsüyor sürekli...Korkuyorum vucud kendi kanini öldürdükce kötü hastaliga cevirir diyorlar.Doktorlarda her an hersey olabilir diyorlar..Ona canim sykyliyor Allahim tez zamanda sifasini versin dün 40 bin olmustu bugün yine 34 bin olmus.140 bin olana kadar da hastanede kalacaklarmis.Yürütmüyorlar düsüp etmesin diye..Bu aksam gidecektim ama almanya yunanistan macini almanya aldi sokaklar ana baba günü gece yarisindan önce dönemem diye gitmedim.Yarin da gece calisacagim icin gidemem sanirim...Sykyntidan inan dk basi dolap aciyorum ama yiyecek birsey bulamiyorum...
Birdaha denee indirmeyi sakın pes etmeee:))))
Callanetics tüm programlar ve kitabı
Olsun bizde acısını çıkartıcazz inş. şu kiloları bir verelim hem bizim asıl ödülümüz verilen kilolar değilmi aynadaki o incelmiş güzel görüntüyü hiç bir şeye değişilmez diye düşünüyorum bizler içinAz önce kıyafetlerimi denedim verilen 3 kilo bile nasıl fark yaratıyor pişman oldum bozduğuma amaa şu görüntü beni motive etti bundan sonra daha sıkı sarılcam buda bana ders olsun :)
yasena gözümün önüne yaşadığım o günler geldi benim 5 bindi inanabiliyor musun hastahaneye gittiğimde doktorlar nerde kaldınız bu çocuğun yaşaması mucize demişler annemlere tabi ben 12 13 yaşlarımdayım yani düşün 5 binlerdeen taa 400 binlere çıktığımı biliyorum uzun ve yorucu ayağa kalkmadım koşmadım yürümedim bi yerlere çarpmadım bir de ben içkanama da geçiriyormuşum gittiğimde düşün ki mucizeyi eğer çok sıkıldığınız danışmak istediğiniz bir şey olursa bana sorun ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ne kadar kötü olduğunu en iyi ben anlarımmoral ve destek için elimden geleni yaparım
kizlar sabah pancake yaptim yulaf kepegiyle birazda krem peynir 0,2 % yag orani
öglen yegenimin festivaline gittik 30 -40 cesit tatli pasta kek bitane bile almadim isirmadim canimda istemedi
simdi eve geldim iki hindi gögsü dilimi yedim %2 yag orani cokmu acaba aklim karisti:26:
aksmada balik firinda
suyumu cok ihmal ettim bugün simdi icicem ama hepsini
%2 yag orani cok degil zaten %10 kadar serbest..Hangi balik türü tüketiyorsun.?
som baligi tatlisimmmm kitapta bol bol yiyebilirsiniz yazio:18:
almanyada cok cesitte yok zaten kaldigim sehirde daha az cesit
Almancasi ne.:) Alaska mi.?
seelachs alaska genellike evet o ama ben lachsfilet aldim:26:
Zaten balik türlerini yagli yagsiz tüketebilirsiniz diye yaziyor kitap da.Bu kadar sormanin nedeni ben kunusper -filets tüketiyorum karbonat degeri biraz fazla gibime geliyor o yüzden ben cünkü bu ara balik dan baska birsey yiyemiyorum acaba yanlismi diye bilgi edinmek istedim yoksa senin yedigin balik da sorun yok afiyet olsun...
sagol tatlim benim biliyorsunuz daha acemiyim 3. günüm atak evresindeyim :18: hani yanlisim olursa düzeltin diye yaziyorum zaten günlük menümü ama baligi biraz limon ile yapsam olurmu limon yazyiormuydu kitapta
:26:
Ben balik yaparken balik baharati kullaniyorum ps günlerinde yanina sogan maydanoz da ekliyorum limonu da üzerine koyuyorum p gününde de ayni yapabilirsin sebzelerini ayirirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?