canın saolsn 3-4 gun atak yap,,yeniden kaldıgın yerden başla..bakarsın tartı bana yaptıgı gibi sanada sürpriz yapar we cok daha hızlı werirsin kiloları
siz daha yeni başladınız sanırım?? hiç kaçamak yapmadan bi an önce gelinn,,beklioruzz..
medesaaaaa sende bakma o tartıya bak banada aynı seyı yaptıkop gel tartılarından ve gec güclendirmeye kuzumm bu arada ekleme talebini bekliorum
ahahahha nerdee
aslında nette çok detaylı anlatımlar var lakin illaki kitabını alman gerekir.
hem motivasyon için hem de neyi neden yapacağını anlayabilmen için
canım ben de nerelere kayboldu diyordum meğer tatildeymişsin
ben senin yerinde olsam 3-4 gün atak yaparak başlarım,en azından yaklaşık 4 kiloyu daha hızlı veririsin
sağol canım benim.kesin birkaç gün içinde daha çok _ görürüm,benim hep böyle oluyor.alıştım artık
yok ya ben haftada 1 falan tartılamıyorum,dayanamıyorum yani çok merak ediyorum.
her sabah mutlaka tartılıyorum.ancak tatilde falan olursam da tartı olmazsa o zaman tartılmıyorum.
gerçi bunun da çok kötü bişey olduğunu düşünmüyorum,en azından + bile çıksa bir yerde yanlış mı yaptım diye düşünüyorum .mesela dün annemler seyahatten döndüler,onlarla sohbet muhabet derken 16:00'ya kadar tek lokma koymamışım ağzıma.sadece akşam yemeği yedim tek öğün.onda da yoğurtlu semizotu ve patlıcan yanında döner yedim.yoğurt light değildi çünkü mezeleri dışardan almıştım,belki onun etkisi olmuştur.döner de açık dönerdi yağ oranı yazmıyordu yani,belki onun da yağ oranı uygun değilmiştir.
yani sık tartılınca da en azından hata mı yaptım diye düşünüp aynı hatayı tekrarlamayabiliyorsun,öyle bir artısı var.
canlarım...iyiki varsınız.bütün yazdıklarınızı okudum.bu konuyla ilgili son kez yazıp konuyu kapatıcam,benim yüzümden topicimiz kilitlenmesin.cmt yanımdaydı.tesadüf eseri tlfnu elime aldım gelen kutusunda bişi yoktu ama gönderilen kutusunda bi kıza atılmış birsürü msj vardı.sen kadının dibisin,ne kdr güzelsin,sesim ninni gbi mi geldi bebeime,eve ne zmn gidiceksin cam açalım vs gbi...okuldan arkadaşım dedi.yalan olduğunu biliyodum snradan itiraf etti yeni tanışmış facebooktan yeminler etti arkadaşım diye.insan arkadaşına böyle şeyler yazarmı Allah aşkına?defalarca özür diledi,ağladı bende çok ağladım...ayrıldım.bu 2.kez oluyo ve affettikçe daha kötü oluyo bunu anladım.inşallah Rabbim bana çektirdiği acıların 10 katını 100 katını çektirir ona.ben hiç hata yapmadım,mutlu olalım diye çabaladım hep.hak etmemiş...yazık oldu 2seneme.böyle bi adama verdim 2 yılımı.diyeti asla bırakmıycam sabah yulaf keğekli mücverimi yedim yeşilçayımı içtim.tam gaz devam sporuda bırakmıycam.hepiniz çok haklısınız kimse benden daha değerli değil.kilo verdiğimde elbet görücek beni o zmn çok pişman olucak işte beni kaybettiği için.dün geceden beri hiç konuşmadık.aramadım aramıcamda.ararsa da açmıycam.ben bunları hak etmedim.yanımda olduğunuziçin çok teşekkür ederim.bu arada stresten mi bilmiyorum 1 kilo vermişim 2 günde...şaka gbi...hepinizi çok sevyorum.konuyla ilgili başka bişi yazmıycam.dukana devam,fıstık gbi olucaz hepimiz.buna çok çok çok inanıyorum...İYİKİ VARSINIZ...
ben hiç içmiyorum içindeki ne tür bir tatlandırıcı ise beni şeker yemişim gibi kurt gibi acıktırıyor. kola zero bile olsa içmiyorum yada en fazla yarım bardakcocacola zero içiyorm ben lightta azda olsa şeker var çnkü
Valla şekerim medesa gerekeni söylemiş, bundan sonra yaparsan elinden kurtuluşun olmaz ona göre, iyi de yapar ben çok faydasını gördüm.
15 gün boyunca dayanmak çok zor olmuştur bence hiç canını sıkmadan 3 günlük pro ile başlayabilirsin ve bunu bir ödül olarak düşün.. taktıkça bu kilolar hakikaten gitmiyo ben bu sefer üzmüyorum kendimi ve farkettim ki o kadar zorlanmıyorum bu kez.
canim benimn biraz dukan biraz spor hemen gider bence insallah
canın saolsn 3-4 gun atak yap,,yeniden kaldıgın yerden başla..bakarsın tartı bana yaptıgı gibi sanada sürpriz yapar we cok daha hızlı werirsin kiloları
canım ben de nerelere kayboldu diyordum meğer tatildeymişsin
ben senin yerinde olsam 3-4 gün atak yaparak başlarım,en azından yaklaşık 4 kiloyu daha hızlı veririsin
sınırlı izinli zaten iç bence. içmezsen daha kötü kaçamaklara baslaman an meselesi. engel oldukça daha zararlı kaçamaklara baslanıyor genelde. lokur lokur iç. baloncuklarının boğazını gıdıkladıgını hisset içereken. agzından, boğazından midene çossss diye gittiğini. oyyy oy olsada içsek. ama ben limitimi doldurdum.sana afiyet olsun kuzu...Seyir Evresindeyim....
Kizlar bugünm Ligh Cola icsemmi cok istiyorum aslinda yok yok kitapta serbest yaziyor ama sen icme diyordum ama bugün icicem galiba Sizde iciyormusunuz hic:44:
Canlarım, iyi haftalar.
Ofiste çok işim vardı gelemedim hemen ama aklım sizde kaldı :))
Nasılsınız, herkes iyi mi? Neler yazmışsınız okuyacağım fırsat buldukça kısa özet geçeyim kendimden.
Güçlendirmeli hafta sonu gayet iyi oluyormuş kızlar, bugün sebze yok demiyor, gayet zengin kahvaltı hazırlayabiliyor insan. Şu ana kadar da hiç kilo almadım kilom aynı, gayet mutluyum.İnşallah hepiniz en kısa sürede yanımıza gelirsiniz.
Love01 cim ben nişastalı gıdamı yemedim hala, sen yedin mi? Ne yedin :)
Arkadaslar atak evresınde sızı zorlayan haller oldumu
ac degılım ama bacaklarım agrıo ve sankı bırascık boguluo gıbı sıkısmalarım war bugun
yasayan warmı?
yanına gelmek için elimden geleni yapıorum loveeeinşallah gelicem bi an önce, 2 gün üst üste meyveli yoğurt yemeseydim daha güzel olucaktı ama olsun son 5 güüünn inşallah güçlendirmede de vermeye devam ederim die dua ediorum, geliorum yanına bekle benii
Günaydın kızlar,
çok şükür tanışma , isteme de bir sıkıntı yaşamadık.
tabii kız evi naz evi.. bekliyoruz şimdi, günü haber verecekler yüzük takma için
zorlu bir süreç olacak gibime geliyor ama yeter ki onlar mutlu olsun
ilginiz ve sevgi dolu desteğiniz için hepinize koskocaman, büsbüyük teşekkür ediyorum
ekinim sözümü tuttum ve tabağı sünnetlemedim
ama 2 tatlı yetti de arttı bana
hala midem ağrıyor:))))
kırılacak hayallerde şu yağlı yemeklerin yanına taptatlı baklavaları da ekleyeyim
ama neyi abarttığımı bilmesem de bu sabah tartıda 51.3 ü yeniden gördüm
c.tesi 49.6 yı görmüştüm (nasıl sevindim nasıl sevindiiim anlatamam tabi de siz nasılsa anlarsınız beni)
hepimize güzel bir hadta diliyorum.
inşallah başarılı oluruz
bulaşıksuyu aklım sende kaldı. acaba vermen gereken kararı verdin mi?
nasılsın?
Günaydin Dukan güzelleri
4. Atak günümü dün geride birakarak Seyir Evresine Terfi etmis bulunmaktayim
-2,8 KG masallah Allahim nazarlardan saklasin
Geriye kaldi 10,1 Kg insallah bu da gider bir an önce
BUgün Öglen yiyecegim sebze ve protein gece 1 de aklima düstü sabah is var kalktim üsenmeden yemegi pisirdim sabahta saklama kabina bi güzel yerlestirdim Catali da cantaya attim ise kadar sangir sungur kosarak geldim:26: Millet DEli sanacak
kızlar dukana ihanet ettim. 15 gunluk tatılden +3900 ile döndüm. hiiiiiiiççç dukan yapamadım. hani güçlendirme gibi bile değil. bildiğiniz yedim herşeyden yani.. ama şımdı kaldıgım yerden devam. bu hafta bıraktıgım kıloma donsem onumuzdekı haftalarda da eksılere baslasam super olacak..
Şimdi ne yapıyoruz, tatilin güzel anıları dışında herşeyi arkamızda bırakıp yeniden azimle başlıyoruz.
canlarım...iyiki varsınız.bütün yazdıklarınızı okudum.bu konuyla ilgili son kez yazıp konuyu kapatıcam,benim yüzümden topicimiz kilitlenmesin.cmt yanımdaydı.tesadüf eseri tlfnu elime aldım gelen kutusunda bişi yoktu ama gönderilen kutusunda bi kıza atılmış birsürü msj vardı.sen kadının dibisin,ne kdr güzelsin,sesim ninni gbi mi geldi bebeime,eve ne zmn gidiceksin cam açalım vs gbi...okuldan arkadaşım dedi.yalan olduğunu biliyodum snradan itiraf etti yeni tanışmış facebooktan yeminler etti arkadaşım diye.insan arkadaşına böyle şeyler yazarmı Allah aşkına?defalarca özür diledi,ağladı bende çok ağladım...ayrıldım.bu 2.kez oluyo ve affettikçe daha kötü oluyo bunu anladım.inşallah Rabbim bana çektirdiği acıların 10 katını 100 katını çektirir ona.ben hiç hata yapmadım,mutlu olalım diye çabaladım hep.hak etmemiş...yazık oldu 2seneme.böyle bi adama verdim 2 yılımı.diyeti asla bırakmıycam sabah yulaf keğekli mücverimi yedim yeşilçayımı içtim.tam gaz devam sporuda bırakmıycam.hepiniz çok haklısınız kimse benden daha değerli değil.kilo verdiğimde elbet görücek beni o zmn çok pişman olucak işte beni kaybettiği için.dün geceden beri hiç konuşmadık.aramadım aramıcamda.ararsa da açmıycam.ben bunları hak etmedim.yanımda olduğunuziçin çok teşekkür ederim.bu arada stresten mi bilmiyorum 1 kilo vermişim 2 günde...şaka gbi...hepinizi çok sevyorum.konuyla ilgili başka bişi yazmıycam.dukana devam,fıstık gbi olucaz hepimiz.buna çok çok çok inanıyorum...İYİKİ VARSINIZ...
yaaa love ne diyeyim ben sana yaa
sanki gelmek mi istemiyoruz
alla alla
vee afiyetler olsun
ben ticker'ımı güncellemeyi unutmuşum bu aradaason 400gramım kaldıı ve güçlendirmeye son 5 gün yani hergün 100 gram verip bitirmek istiyorum seyiri, 4 ay oldu yahuu yeter artık gidicem ben
Seyir Evresindeyim....
Kizlar bugünm Ligh Cola icsemmi cok istiyorum aslinda yok yok kitapta serbest yaziyor ama sen icme diyordum ama bugün icicem galiba Sizde iciyormusunuz hic:44:
nişastalıları yemek sorun olacaksa sizin yerinize ben yiyebilirim
gerçekten bak
arkadaşlar ne içindir
afiyetler olsun
ohh olsun
şifa olsun
veee tabiki deee kısa zamanda yanınızda olabilmek ümidi olsun
ayy valla çok utandım naptım gerçekten yaa. oysaki o kadar başarılı ve 0 kaçamaksız bir haftasonu geçirmiştim ki bir çuval inciri berbat ettim. çok haklısın yaa..
ay olur mu yanlış anlamam ciddiye alıp cvp verdin çok teşekkür ederim. her ne olursa olsun gelip size yazıyorum ki bana kızın fırça atın bir daha yapmamamda çok etkili oluyor çoook teşekkür ederim canım benim
tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza
her gün tartılmak bence de çok mantıklı. artı gelirse daha çok dikkat ediyor insan. bu arada gözün aydın
şekerim surda tek güçlendirme arkadasım sensin,,ekinsuda yok ztn beni yalnız bırakma amaa olmuorrr böleeebende sana soracaktım naptın diee cnm bende yemedim ama ben hafta ortası basladım die 5 günde agır olmasın dedim.bu hafta yicem.hafta sonu forumları cok arastırdım herkes bu izin werilenleri yememiz geerktigini,,vucudu yawas yawas normal duzene alıstırma fıkrı ıcınde..kesınlıkle ekmegı weya meywe hakkınızı yememezlık yapmayın vs gibi seyler okudum..we aslında gayette mantıklı cunku vucudun yawastan alısması lazımkı korumada afallamasın ben hergun ekmegımı tost yaparak yıorum Proteın gunu dısında.bu hafta nısastalı ogun hakkımdad bulgur pilavı yemeyi dusunuorum..her gun meywemıde yıorum..tartıda cumrtesı sabah wc sonrası 54,1 geldım bugun 54,4 ama napım 54.lü rakamlarda kalayımda 100-200 aramıorum artk..reglde oldum belki bu hafta protein gununden sonra daha az cıkarım yanı inşş umudum oo sende yiosun meyweyi,ekmegi vs dimi?
sınırlı izinli zaten iç bence. içmezsen daha kötü kaçamaklara baslaman an meselesi. engel oldukça daha zararlı kaçamaklara baslanıyor genelde. lokur lokur iç. baloncuklarının boğazını gıdıkladıgını hisset içereken. agzından, boğazından midene çossss diye gittiğini. oyyy oy olsada içsek. ama ben limitimi doldurdum.sana afiyet olsun kuzu...
En zor kısmını atlattın canım, şimdi hayatına sebzeler girecek, daha mutlu olacaksın.
Allah seni ne yapmasin Ofiste Kahkahayi bastim simdi kosa kosa gidip aliyorum colami
Insallaaah bugünden itibaren Mutluluk sacicam sanirim
Canım, sorma, geçem hafta ofis dışında kaldım 3 gün ama aklım sizde kaldı valla.Ama artık buradayım, kovulmadığım sürece.
Benim de 200 gr- 300 gr bazen fazla çıktığım oluyor ertesi gün düşüyor zaten ama artık ben hergün tartıldığım için (tartı sürmenaj oldu, eskiden aylarca görmek istemezdim) suyla, sindirimle alakalı, bişey olmaz
Her gün 2 dilim ekmeğimi ve meyvemi yiyorum (1 gün unutmuşum, alışmak zor oluyor) sanki peyniri de yemek zorundaymışız gibi anladım ben bu ilavelerin dışında, yanlış mı düşünüyorum sence :44:
Nişastalı gıda için çeyrek simit yesem ne olur diyorum ama çok mu zorlama olur bilemedimtam buğday unundan olsa mesela
Canlarım, iyi haftalar.
Ofiste çok işim vardı gelemedim hemen ama aklım sizde kaldı :))
Nasılsınız, herkes iyi mi? Neler yazmışsınız okuyacağım fırsat buldukça kısa özet geçeyim kendimden.
Güçlendirmeli hafta sonu gayet iyi oluyormuş kızlar, bugün sebze yok demiyor, gayet zengin kahvaltı hazırlayabiliyor insan. Şu ana kadar da hiç kilo almadım kilom aynı, gayet mutluyum.İnşallah hepiniz en kısa sürede yanımıza gelirsiniz.
Love01 cim ben nişastalı gıdamı yemedim hala, sen yedin mi? Ne yedin :)
ben ticker'ımı güncellemeyi unutmuşum bu aradaason 400gramım kaldıı ve güçlendirmeye son 5 gün yani hergün 100 gram verip bitirmek istiyorum seyiri, 4 ay oldu yahuu yeter artık gidicem ben
Seyir Evresindeyim....
Pff haklısın yaa..:26::26::26: ipin ucu epey kaçtı ama azar azar yedim hepsinden..olsun yine de suçluyum.. bi daaa olmucak zaten böyle özel davet yemek vs olmasa zaten bu diyet çok kolay olacak
ben de sokmuyorum hayatıma ama onlar beni buluyo yaa. yiycek bişide yoktu ki sadece kaçamaklı ıvır zıvırç. off tamam bide utanmadan konuşuyorum dimi.. sustum
şekerim surda tek güçlendirme arkadasım sensin,,ekinsuda yok ztn beni yalnız bırakma amaa olmuorrr böleeebende sana soracaktım naptın diee cnm bende yemedim ama ben hafta ortası basladım die 5 günde agır olmasın dedim.bu hafta yicem.hafta sonu forumları cok arastırdım herkes bu izin werilenleri yememiz geerktigini,,vucudu yawas yawas normal duzene alıstırma fıkrı ıcınde..kesınlıkle ekmegı weya meywe hakkınızı yememezlık yapmayın vs gibi seyler okudum..we aslında gayette mantıklı cunku vucudun yawastan alısması lazımkı korumada afallamasın ben hergun ekmegımı tost yaparak yıorum Proteın gunu dısında.bu hafta nısastalı ogun hakkımdad bulgur pilavı yemeyi dusunuorum..her gun meywemıde yıorum..tartıda cumrtesı sabah wc sonrası 54,1 geldım bugun 54,4 ama napım 54.lü rakamlarda kalayımda 100-200 aramıorum artk..reglde oldum belki bu hafta protein gununden sonra daha az cıkarım yanı inşş umudum oo sende yiosun meyweyi,ekmegi vs dimi?
ayy valla çok utandım naptım gerçekten yaa. oysaki o kadar başarılı ve 0 kaçamaksız bir haftasonu geçirmiştim ki bir çuval inciri berbat ettim. çok haklısın yaa..
ay olur mu yanlış anlamam ciddiye alıp cvp verdin çok teşekkür ederim. her ne olursa olsun gelip size yazıyorum ki bana kızın fırça atın bir daha yapmamamda çok etkili oluyor çoook teşekkür ederim canım benim
tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza
her gün tartılmak bence de çok mantıklı. artı gelirse daha çok dikkat ediyor insan. bu arada gözün aydın
haklisin canim böylece gözetim altinda tutmus oluyorsun kilolari ona göre dikkat edilebilir dogru
Ben bu cola zero yu içince kendimi kaçamak yapmış gibi hissediyorum :26::26::26::26::26:
Kaç gündür canım tavuk döner istiyo, ama maalesef mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için öyle hemen ulaşamıyorum istediğim şeyeneyse markette keskinoğlunun piliç dönerini gördüm, hemen 3 tane kaptım attım sepete, başka bişey almadım onu yerim bugün diye şimdi ısıttım, cıkssss yenmiyor bu, yağ da var içinde galiba, çok kötü tadı ıyyy midem bulandı
bugün saf protein günüm yicek bişey de bulamadım başka, ben de hindi pastırma, jambon yedim 2 şer tane azcık da peynir, 2 bardak da cola içtimsonradan aklıma onları yemek yerine restorandan döner isteyebileceğim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?