ben ticker'ımı güncellemeyi unutmuşum bu aradaason 400gramım kaldıı ve güçlendirmeye son 5 gün yani hergün 100 gram verip bitirmek istiyorum seyiri, 4 ay oldu yahuu yeter artık gidicem ben
basladım canım. iyide oldumu ne bu durum. aklımda hiç kaçamak fikri yok. son zamanlar baslayan kaçamaklarım onumuzdekı 3 ay daha olmayacagına emınımondan sonrasını garantı edemıyorum..
nişastalıları yemek sorun olacaksa sizin yerinize ben yiyebilirim
gerçekten bak
arkadaşlar ne içindir
afiyetler olsun
ohh olsun
şifa olsun
veee tabiki deee kısa zamanda yanınızda olabilmek ümidi olsun
şekercim gerçekten çok büyük bir travma olmalı. inan seni çok iyi anlıyorum . buna benzer şeyler bir çoğumuzun başından geçmiştir. ama seni - en azından yazdıklarından - çok iyi gördüm. bizi sıktığını düşünme lütfen bence anlatarak bu travmayı daha güzel atlatırsın
ben hiç içmiyorum içindeki ne tür bir tatlandırıcı ise beni şeker yemişim gibi kurt gibi acıktırıyor. kola zero bile olsa içmiyorum yada en fazla yarım bardak
oy oyyy kızlar ben sizden çok korktummm..ve bi daaa kaçamak yok tatile kadar 0 kaçamak devam edicem sağolun tekrar iyi ki varsınız
şekerim ewt peyniride yemelisin..yeni eklenenler ; 40 gr peynir (sırf bu yüzden kendime mutfak tartısı aldım),2 dilim tam tahıllı ekmek,günde 1 porsiyon meywe,,nişastalı ve ödül ögünü..ben sabah tost yaparak yiorum ekmek we peynır hakkımı..yulaf kepegimden yaptıgım kek yada poacayıda gün içinde tuketıorum..kitapta eski yada yeni kaşar yazıor izinli olarak,,ama ben yinede light kaşar kullanıorum..sen istersen tam yaglı beyaz peynirde kullanabilirsin,,onuda kullanabilioruz..kaşardan sıkılınca ona geçicem bende bu arada simit olmaz sekerim cunku ustunde susam war we yaglı..ama arada ben yedim bikaç kez yarım simit we ayran (seyirde ) ,,cok canın ıstedıgı zmnlarda bence nefsini körlemek için yapabilirsin..
Ben hiç peynirimi yemedim dahaKorkuyorum Sadece Adapazarındaki güçlendirme günümdeki yaz sofrasında karpuzla 2 kesmeşeker kadar yedim tam yağlı peynir onu da kaçamak yaptım diye korkarak :)) Tost a başlamak iyi fikir, kaşarı da nasıl özledim yaaa, bak şimdi.
bak valla sen benden once zayıflıycan. kola almaya bıle kosa kosa gıdıyorsun. ben kolumu bıle kaldırmıyorum yaaa
balım, bu haftanın bombası dondurmalardan gelecek... AR-GE yapıyokk :)
ben de 21 kiloya 6 gün atak yaptım.. fazlası kar olsaydı dukanoviç derdi zaten çok çok yapın diye.. katılıyom sana güzelkuzum..
tatilde hiç bi yere gitmiyomuş gibi geliyo sanki ama ben biliyom veriyom ben veriyomm :) eve gidince tartım tüm gerçekleri gösterecek. (burdakilerden asla emin olamam gibi nedense)
yemek saatlerini daha erkene çeksen ve biraz da sıklaştırsan... akşama doğru seyreltip, misal 8 den sonraya sadece su içme faslı bıraksan... madem bu kadar tedirgin ediyor seni, bence de bir süre olası menülerini önceden yaz, yorumlayalım..
geçmiş olsun gurbetkuşum ..
:))) iyi plan
ohhh maaşallah!!! :))
aslında bahsettıgın donerı genelde begenıyorlar. ben hıc yemedım burada yazılanlar uzerınden konusuyorum. tarıhıne baktınmı bozuk falan olmasın..
kuzuuuummm iç tabiki yaaaa,eğer içmezsen ondan sonra sorarsın işte sütümün için eçikolata atayım mı diyee
içeceksin ki tatlı ihtiyacın azalsın
Oooo harikasın,kırdın şeytanın bacağını, kötürüm oldu
ödemden olsa gerek, moralni bozmaTünaydın herkeseeBugün 2. günümdeyim 59 olmuşum yinee sevinemedim bile kendimi çok şişman hissediyorum sanki kilo almışım gibi Regl dönemimdeyim ondan olabilirmi acaba ? Yine iştahımda gitti zorla yiyorum off.
opsss ben kutu zero içiyorum arada 330ml değil mi onlar?Daha kosamadimmmm Telefon Telefon üstüne catlicammmm Cola istiyorummm ama sdece 250ml serbestti degilmi? yanlis mi hatirliyorum? kitabim evde bundan sora evden ise isten eve de Kitabimi tasiyacagim olmuyor böyle ben burada Kilolara Savas actim Dukan evde uyuyor
aynen öyleevalla offlaya pufflayaa verdim son kilolarımıı şeytanın bacağını kırmamdaki en büyük etken 4 günlük ara vermem oldu hemen ertesinde atak yapıp sıkı bi şekilde devam edince gidiverdi 2 kilom da bi de spora başladım 5-6 gündür spor yapıorum. Sporu son ana silah olarak saklamıştım. İyiki de öyle yapmışım. bütün kilolarımı sporsuz verdikten ve artık veremeyecek duruma geldikten sonra çıkardım silahımı ohh miss gibii neye uğradığını şaşırdı tabi vücut
Arkadaşlar benim profil resmim neden görünmüyor olabilir, profilimi açınca ben görüyorum ama forumda görünmüyor, bir fikri olan var mı?
aynen öyleevalla offlaya pufflayaa verdim son kilolarımıı şeytanın bacağını kırmamdaki en büyük etken 4 günlük ara vermem oldu hemen ertesinde atak yapıp sıkı bi şekilde devam edince gidiverdi 2 kilom da bi de spora başladım 5-6 gündür spor yapıorum. Sporu son ana silah olarak saklamıştım. İyiki de öyle yapmışım. bütün kilolarımı sporsuz verdikten ve artık veremeyecek duruma geldikten sonra çıkardım silahımı ohh miss gibii neye uğradığını şaşırdı tabi vücut
opsss ben kutu zero içiyorum arada 330ml değil mi onlar?
umarım 250 barikatı yoktur :18:
Ben simdi gittim gercektende 250ml lik Cola buldum 330 normal kutular ama 250 de var bi bak kuzum benim:18::26:
Daha kosamadimmmm Telefon Telefon üstüne catlicammmm Cola istiyorummm ama sdece 250ml serbestti degilmi? yanlis mi hatirliyorum? kitabim evde bundan sora evden ise isten eve de Kitabimi tasiyacagim olmuyor böyle ben burada Kilolara Savas actim Dukan evde uyuyor
Bozuk değil ama böyle içinde yağ falan var galiba, saf et değil yani, ben zaten et yemeye sonradan başladım, etin içinde sinir, yağ falan olunca kesinlikle yiyemiyorum, onunla alakalı sanırım bu durum. Ama hala midem de bi hareket var
ödemden olsa gerek, moralni bozma
bir anda hafifleyeceksin ve üstelik suyun yanında kilo da vermiş olacaksın.
gideceklerine inanmadan gitmiyor bu kilolar
ödemden olsa gerek, moralni bozma
bir anda hafifleyeceksin ve üstelik suyun yanında kilo da vermiş olacaksın.
gideceklerine inanmadan gitmiyor bu kilolar
Ben simdi gittim gercektende 250ml lik Cola buldum 330 normal kutular ama 250 de var bi bak kuzum benim:18::26:
Arkadaşlar benim profil resmim neden görünmüyor olabilir, profilimi açınca ben görüyorum ama forumda görünmüyor, bir fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?