Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar,
ben de iki sene önce dukanın kitabını almıştım. ama araya hamilelik, emzirme falan girince yapamadım.
şimdi yaklaşık 3 haftadır yapıyorum. 63-64 kilodan 60.6 ya indim. başlarda bişey olmaz diyerek kaçamaklar yaptım sonra, kilo vermemi durdurduğunu görünce kaçamak yapmakta vazgeçtim. boyum 1.65, hedefim 58 kilo. bi kaç güne kadar da calleneticse başlıcam inş. bi kaç gündür topiğinizi takip ediyodum, ben de yazayım dedim. herkese kolay gelsin, başarılar..

Almanyada yasayan canlarrrr..

1. Splenda
2. Goji Beere
3. Milchpulver
4. Lor PEynir bunlari nereden aldinizzzz
:44:

1. kauflandda schneekoppe markasini aldim
2. bende bulamadim
3. kauflandda sütlerin oldugu regallerde
4. internette übersetzung yaptigimda quark cikdi yani loru bende bilemicem.....

Eşime söyledim kilonu ÇÖP ADAM MIYMIŞ OOOOĞĞĞĞ dedi
Süper valla, çok kıskandım seni ben ama şimdi, yatcak vakit hiç iyi olmadı bu kıskançlık rüyamda görürüm kesin
Valla hiç çöp adam gibi görünmüyorum. Yağlar orantisiz dağıldığından gayet tombul dyruyorum. Henüz kıskanacak bir şey yok. 49 olduğumda kiskanabirsin. Hala belli bölgelerim yağlı ve tombul duruyor.

Canım, gördüm sonra, okudum.

Bu arada bizim yenilere çekirge diyoruz, ben de çok kullanırım. Ben seni himayeme aldım merak etme o 5 kiloyu vericez merak etme

eee ne diyosun? valla sende benim gibi tiroidden muzdarip olup kilo verdiiğin için umutlandım bende umarım boşa çıkmaz.hadi bakalım o zaman hocam başlayalım kungfu-funkhu hikayesine döndü bu iş ya hababamdan sonra.son umudum dukan ya, tatile çıkcam 2 kilo bari versem şimdilik razıyım sormak istediğim bişiy daha var benim eğer kilo vermem yavaş giderse atağı uzatmayı düşünüyom eğer zorlanmassam vede veremezsem 5 gün yapayım diorum birde yulaf kepeğini bugün migrosta doğasan die bir markada gördün aldım..6.45 tl ye umarım odur.un gibi toz bişiy..yulaf ezmeside vardı evde ama bunuda deneyim dedim.süte karıştırıp yesem olurmu birde ben ilginç bişiy yapıyom belki bilindik bşiydir yoğurta nane,ikırmızı pul biber, karabiber katış karıştıyıom nefis bir tat oluyo birde metabolizmayı hızlandırıyo tavsiye ederiim klasik tatlardan sıkılanlar için..ha birde erken ama seyir evresinde ev yemeği yiyomusunuz eğer yiyorsanız salçasız yağsız yemekmi olur yaw hiç yemem daha iyi öğğ ben onun yerine salata yerim herhalde bol bol etin yanında yada haşlarım sebzeleri yağsız salçasız yemekten iyidir demi ama

Boyunda kısa değilmiş Sen şanslı olan kesimin az itiklenmiş tarafındasın anlaşılan kaç beden oluyorsun peki 43 kg olduğunda?
43'te 34 beden oluyorum. Su anda 38'im sanırım. Hedefim 36, bunun icin de max. 48-49 olmam lazım.
Hedefim 43 kg değil asla o zamanlar çok sıskaydım. Normal görünmek istiyorum.
Bir yerlerimden yağlar fiskirmadan istediğimi giymek istiyorum.
Kiyafetlerimi yağlarımı kapatır mı acaba diye düşünmeden renk ve modeline göre seçebilme özgürlüğüne kavuşmak istiyorum

ekim34 canım komik olucak ama daha bugün başladım atak evresine yani dukancığa...hakkaten çömezim yani oynak beyimya birde şu son mesajları nerden görücez ben yeniiymde senin bana ,benim sana yazdıklarımı sayfalarda arayıp duruyorum kolay yolu vardır umarım mutlaka demi herneyse yağ olduğuna sevindim ayrılmam hergün giriyorum siteye düzenli olarak.. verdiklerinin cevap yazamadıysam bilki görememişimdir yazdıkklarını yada özel mesaj at ne bileyim çözemedim ben bu olayı..

aman allahım ne kadar çok şeyler yazmışsınız hızınıza yetişemiyorum valla ,kime cevap yazacağımı şaşırdım gece saat 1 e geliyor ben hala yatmadım çok korkunç bir baş ağrısı var,yatsam da uyutmaz beni ,karnım aç mı onu da bilemiyorum ,sabah iki rafadan yumurta yedim yanında bir bardak light süt akşama da yumurtalı kıyma ,bugünki menüm bu ,ben giriş katta oturuyorum yaptığım yumurtalı kıymanın bir kısmını ayırmıştım sonra yerim diyerek ama mutfağa dadanan pis bir kedi var (sokak kedisi ) sen gel hüplet onu sinirimden ağladım ,hayvanı nasıl engelleyeceğimi bilemiyorum hergün bir kez uğruyor mendebur ....neyse işte tartı bu gün bana gülcükler yaptı dün hiçbişey yemediğim için belki ama -500 çıktım ...dün kızıma parkta bisiklet çarptı onun üzüntüsüne aça aç yat valla ....açlığa da alıştım gerçi ya neyse işte bacılar benden bugün bu kadar hızınıza alışayım daha çok yazarım öpüldünüz

ha bu arada tatlım en önemli şeyi sormayı unuttum kaç kilo idin kaça düştün? yazmamışsın sanırım yada ben görmedim çok soru sordum kusra bakma ama sen sor deyince hızımı alamadım

süpersin bebeim kaufland burada var zaten hemen yarin temin edicem yanliz tüm param dukana gidiyo ya doymuyo adam

hehe benim paramda dukana gidiyo olsun onun yerine abur cubur almiyoz, diyet illaclari kullanmiyoruz, ac kalmadan zayifliyoruz iste zayifladiktan sonra bi güzel alisverise kiyafetlere para veririz ah ah su kilolari atsam bi sen hangi sehirdesin?

günaydın kızlar

güne büyük bir şokla başladım, dün tartım hata veriyordu, sabah pilini değiştirdim, bağırsaklarım güzelce çalıştı bu sabah tam vaktinde ben de hemen tartılayım da yüzüm gülsün diye atladım tartının üzerine amaaağğğ bir de ne göreyim ki, görmez olaydım 77,7 olmuşum, yani tartının pili sona yaklaştığı için az gösterşyormuş, alırken bunu söylemişlerdi Ben de diyorum bu göbek niye büyüdü böyle kilom hala aynı diyorum (diyete başlamadan önce).

Neyse moralimi bozmuyorum çünkü ben az da olsa kilo verdiğimin farkındayım, çünkü koca göbeğim gitti belki de asıl şok diyetten önceki kilomu görmek olacaktı

yaa benim tartım da bana 2 gündür sürpriz yapıo =(( dün bana değişik değişik bi sürü rakam gösterdi, bugün de fazla tarttı ya da ben öyle olmasını umdum dünden sonra aramızda güven problemi başladı artık ilişkimize devam etmeme kararı aldım bugün yenisini alcam umarım gelen gideni aratmaz 2 gündür kilomu takip edemiorum o yüzden gergin bi bekleyiş içindeyim
bu arada moral bozmak yok zaman zaman artı görebilioruz tartıda ya da uzun süre duraklamalar olabilio ama er ya da geç gidio bütün kilolar

Umarım benimle aynı sonu yaşamazsın :18::18::18: Keşke başlangıç kilomu bilseydim ama yaa, kaç kilo verdiğimi bilmiyorum şimdi, motivasyon olurdu bana neyse yürüdükçe lönk lönk sallanan göbeğimden kurtuldum 5 günde
Benim kilolarımın gitmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz zaten, gitmeliler mutlaka, çok takıyorum kafama, çok sıkıntı veriyor bana, hiç dışarı çıkmak istemiyorum, çok kötü bir görüntü, kendimi tanıyamıyorum aynada Çok iradesizim çooookkk, azcık moralim bozulsun hemen tatlı yemek istiyorum, bu tatlandırıcı ile yapılan tatlılar benim kurtarıcım olacak sanırım, bir umut var içimde bu defa, çok enerjik hissediyorum kendimi, sabah 5 de uyanmış olmama rağmen

Hepinize günaydın Dukan güzelleri :)
Bugün 64.4 le uyandım. Regl bitmek üzere.Bakalım yarın kaç olucam. İşin ilginç tarafı ben bu hızla gidersem Dukan'ın verdiği zamandan önce eririm diyordum. Hiç de öyle olmadı neredeyse günü gününe adamın dedikleri çıkıyor. Kahinim benim. Nasıl bir hesaptır arkadaş :)
Bugün bir arkadaşımızın bebeğini kutlamaya gidiyorum. Bebek dediğim de geçen yıl doğdu bu arada. Biraz daha beklesem düğününe filan gidicektim çocuğun. Umarım tuhaf ikramlar ve ısrarlarla karşılaşmam orda.

Günaydın sempatika, arkadaşın benimle aynı zamanlarda doğum yapmış, incele bakalım kilosu nasıl bi ben miyim acaba doğumdan sonra emzirip kilo veremeyen:26::26:

Günaydın Herkese arkadaşlar..bol eksili bigünn olsunnn

tesekkur ederım cevapladıgınız ıcın yıne kafama takılan bişi olursa yazarım cevaplanır umarım

öncelikle sana önerim kitabı edinip okumadan diyete başlamaman..ayrıca topiğin ilk sayfasında ayrıntılı notlar war,sorularına ordanda cvp bulabilirsin.

Mis gibi serin bir günden herkese günaydın.

Bu sabah tartıyı görüp resmen şok oldum. 63,3 !
Dün 64,1 idi ve kaç gündür sabitti. reglim bitti ve birden 800 gr gitmiş görünüyor. ama ben size yazmaktan bile imtina ettim geri giderler diye. bugün p günüm. umarım yarına güzel bir bildirim günü olsun ve geri gitmesinler ya.. inanamıyorum, inanılmayacak kadar güzeldi

günaydın kızlarrrr

2. günde de -1000 ile karşınızdayım. kaldı 1500 onuda verdımmı kaldıgım yerden devam etmıs olacagımm..:119::119:

günaydın kızlarr
sizden bişeyy rica etsemmmm
ben denedim ama yapamadımm
dukanın sitesinde tablo varya hani atak gününü belirleyen
malum ingilizcem çok iyi degil
bende ilerleyen günlerde başlamak istiyorummm

kilom 82.5
istedigim kilo: 70
boy 1.70
başka ne soruyoki orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…