sinameki bana hic fayda etmedihalbuki en iyi bagirsak calistiranlarin 1 numarasi...
vayyy afiyet olsun, bize yokmu
evet çok kuvvetli bir bitki, benim hiç kabızlık sorunum olmadı, çok şükürben karın bölgesini çalıştıran hareketlere bağlıyorum bunu ama tabi bağırsakların genel durumu da etkendir mutlaka. Dukanın önerdiği yağdan olsa çok işe yarardı şimdi ...
Olmaz mı canıığğğmm, hemen gönderiyorum iki tane
benim metobolizmam cökmüsgecen sene sigarayi biraktiktan sonra böyle malesef, diyet yapinca kabizliktan hiic kurtulusum olmuyor malesef, birtek kayatuzu bana iyi geliyor onu icmeside ayri bi iskence
selam arkadaşlar. bir süredir yoktum, geri geldim. diyete aynen devam. gerçi arada kaçamaklar oldu ama çok abartmadım. en son 75 kg civarıydım sanırım, bir baktım ki tartım bozulmuş. bugün yeni tartımı da aldım. yarın tartılacağım, bakalım neler olmuş bu arada.
yine kabızlık sorunum var kızlar. yine göbeğim kocaman oldu beş gündür içinde biriktirmekten. Form çayı yeşilçay deneyimleriniz dışında bişeyler söyleyin nolur.
evet öyle oluyormuş, çok tebrik ederim bırakmışsınbazıları sırf wc sorunu yüzünden bırakmıyormuş sigarayı, kahve ve sigara birlikte alındığında çok etki ediyormuş, belki sabah aç karnına kahve içsen o da fayda eder?
Günaydın sempatika, arkadaşın benimle aynı zamanlarda doğum yapmış, incele bakalım kilosu nasılbi ben miyim acaba doğumdan sonra emzirip kilo veremeyen:26::26:
Bu ara herkesin tartısı bozukeğer seninkinin de pili bittiyse, ilk çıkışında bir sürprizle karşılaşabilirsin, alıştıra alıştıra bak rakamlara
Eki Görüntüle 453453
İyi akşamlar olsun kızlar, selam herkese.
Akşam yemeği yiyemedim bugün, öğlen tavuğu fazla yemişim galiba canım istemedi, şimdi biraz acıkır gibi oldum hemen mikrodalga kekinin denedimtatlandırıcı az koyuluyor buna belki tadı acı olmaz dedim, neyse yaptım işte, tencerede pişirdim ama tatlandırıcının tadını alıyorum sadece, çok baskın, tatlandırıcıyı yiyormuşum gibi geliyor, splendanın tadı nasıl?
benim metobolizmam cökmüsgecen sene sigarayi biraktiktan sonra böyle malesef, diyet yapinca kabizliktan hiic kurtulusum olmuyor malesef, birtek kayatuzu bana iyi geliyor onu icmeside ayri bi iskence
Canım, arkadaşım da emzirip maalesef kilo veremeyenlerden.Hatta kız bakmış kilolar gitmiyor bir akupunktur uzmanına görünmüş. Son üç aydır akupunktur yoluyla kilo vermeyi deneyip beş altı kilo vermiş, 75 kiloya inmiş.1.70 civarında da boyu. Dukanı konuştuk bugün ama çok zor geldi ona. Bir sürü de hazırlık yapmış kakaolu kurabiyeler poğaçalar filan. Bugünlük yersin artık dimi bir şeyler dedi. Ben de yavrum, bu dukan arada kaçamak yapmaları bağışlamadığı için bu kadar etkili bir yöntem dedim başladım anlatmaya. Sordu da sordu ama sonunda hak verdi bana ısrar etmedi, ye diye. Tatlı tatlı kahve çay, muhabbet eşliğinde bebiş sevdim. :)
demek ki yalnız değilim, arkadaşınla durumumuz çok yakın birbirinevalla iradeni tebrik etmeden de geçemeyeceğim ama yemediğin şeyleri alsaydın yanına yolda çocuklara verseydin keşke, çünkü muhtemelen şu saatlerde bebişi uyuduğu için arkadaşın çayın yanında götürüyordur kalanları
Günde iki muzu götüren, işten gelince deli danalar gibi buzdolabına saldıran o da kesmeyince nutella kavanozuna sarılıp huzura eren ben, ne hale geldim yahuuuu :)
Dün erkek arkadaşım eve neyle geldi bi bilsen :) Ben ki bayılırım yaz helvasına. Adam kapmış gelmiş, bunu bana yapmayacaktın dedim. Düşün yanımda ne pizzalar ne yemekler götürürken bana mısın dememişim, gel gelelim yaz helvası... vışşşş dedim :). Sonra aldım elime bıçağı bir dilim kestim ve derin derin içime çektim kokusunu. Kokusu yetti sanırım. Onun yemesini izledim. Sonra o kadar da yenesi gelmedi gözüme. :) Nutella dediğin nedir ki diyemem çok hak veriyorum sana ama sanırım kendimden hoşnut olma halini öyle çok özlemişim ki başka hiçbir tada değişemiyorum onu.Umarım hep böyle gider. :)Ayyy o nutella kavanozunun içine düşüp kaybolmak istiyorumben de ikramlara hayır diyebiliyorum, zaten oğlum sağ olsun onunla gittiğim bir yerde karnımı doyurduğum çok nadirdir ki çayla yapılan ikramları hiç almam amaağğğ gel gör ki içimde önlenemeyen bir tatlı açığı var, kara delik gibi özsüte dalmamak veya krispy kreme den donut almamak için zor tutuyorum kendimi, umarım ben de bir gün seninle aynı duyguları paylaşabilirim, özellikle nutella konusunda
aynen ben de sigarayı bıraktıktan sonra kabız olmaya başladım. diyete yeni başladığım için şimdilik bişey yok ama biliyorum kesin olacak, yandıııkkkk... ben duphalac kullanıyorum kabız olunca ama ondan da iğreniyorum biraz ıyyyykkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?