Sen var yaaa!! Heykeli dikilecek kadınsın hihiihihÇok sevindim canım.. İnşallah hep böyle sağlıklı olursun
İyi akşamlaaarrrr
o bende de oluyor canım. yeri gelince bacak ve kalçadan da gidecek biraz sabır. sana da bana da
Gördüğünüz üzere beni yada buradaki arkadaşları ikna edemezsiniz. Eee bende sizi ikna edemem, böyle bir şey için uğraşmıyorum sadece buradaki arkadaşları bilgilendirmek niyetindeydim. Bu saatten sonra ancak parazit yaparsınız.Saygıları
sağol tatlım, sportmenkedi sen de sağol.. antibiyotik işe yaradı gbi, dün geceyi ateşlenmeden atlattık.. toparlayacak gibi inşallah..
ayy valla bacaklardan gitsin başka hiçbişey istemiyorm canımmm :)
veee bugün seyirdeki son SP günümü yapıorum sevgili dukan arkadaşlarımm(protein perşembelerini saymıorum tabi =)) yarın da son PS günümü yapıp cuma günü yavaş yavaş güçlendirmeye geçiorum. Açıkçası yarın tartıda göreceğim rakama da bağlı bu durum eğer 400grmı vermişsem yarın bile geçebilirim hemen güçlendirmeye artık sabırsızlanıorum çünkü zaten daha da veremiyorum yağ kalmadı sanki vücutta zorla gidio son gramlar
Ekmek yemeği özledim, eskiden hergün bıkmadan yediğim şimdi hayallerimi süsleyen tostumu yemeyi özledim. Meyve yemeği özledim...Kısacası 4 aylık bi sürecin sonunda tadı ve tuzu olan bi hayatı özlediğimi farkettim. İnşallah vermişimdir son gramlarımı, inşallah gönül rahatlığıyla geçerim güçlendirmeye ve inşallah allah bi daha hiçbirimizi kilolu olmakla cezalandırmaz.
Bu arada iyiki varsınız. Bu diyeti eğlenceli hale getiren, çekilir kılan burası oldu benim içinaksi halde kendimi hep yalnız hissedecektim. :18:
ben de çok istedim ama olmadı canım ya =// 10 kilo verdim ama bacaklarım öyle ahım şahım incelmedi yine vücuduma oranla oldukça kalın bacaklarım var
arkadaşlar dün diyetten önce cok severek giydiğim bi elbisemi giydimm fkt gördüğüm görüntü beni şok etti..çünkü elbise üzerimde o kdr emanet durduki ama olsun yinede zayıflamak ugruna hersey mübahaşağıda elbisemin önceki üzerimde durusu ve dünkü üzerimde durusunu bulabilirsiniz.önceki resim taa 3 sene önceki halim o zmn 60-61 flndım yani diyete basladıgım kılodan 4-5 kilo daha az hallerimde..(bu arada ikinci fotolarda yüzüm yok cunku bunları sırf vücudumu görmek için çekildiğimden yüzümü almıorum )Eki Görüntüle 452388 Eki Görüntüle 452389 Eki Görüntüle 452390 Eki Görüntüle 452393 Eki Görüntüle 452394
Arkadaslar duraklamadakiler için facede söyle bişi buldum..belki sizlerinde işinize yarar die paylaşmak istedim ;
duraklamaNar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)
Aktardan alacağımız kurutulmuş ...nar çiçeği 1 tutam yeşilçay, bir iki tane kuşburnu ile birlikte kupada ya da cezvede demlenir. cam bir sürahi soğuk su ile doldurulur ve içine bir iki dilim limon kabuğu ile birlikte atılır. demlenip ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı:)))))
Not: taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde ne varsa kendinize göre ayarlayın.
Ben geldim kizlar....ben ise giderken gelirken 2 km yürüyorum sonra tekrar yemekten sonra 5 km yürüyorum bugün eve geldim yemegimi yedim tam cikacekken cok halsizlestm birden :26: evdede hic birsey birakmadim zaten diyeti bozacak sekilde ama bi baktim helva (kahvaltilik) cay kasigi ile yedim cok utaniyorum ama iyi geldi bana tansiyonum düstü galiba bugün cok hirpaladim kendimi simdi uzandim dinleniyorum cikmicam disariya :44: sizce bu cok kötü bir kacamak mi
ayy valla bacaklardan gitsin başka hiçbişey istemiyorm canımmm :)
Ben geldim kizlar....ben ise giderken gelirken 2 km yürüyorum sonra tekrar yemekten sonra 5 km yürüyorum bugün eve geldim yemegimi yedim tam cikacekken cok halsizlestm birden :26: evdede hic birsey birakmadim zaten diyeti bozacak sekilde ama bi baktim helva (kahvaltilik) cay kasigi ile yedim cok utaniyorum ama iyi geldi bana tansiyonum düstü galiba bugün cok hirpaladim kendimi simdi uzandim dinleniyorum cikmicam disariya :44: sizce bu cok kötü bir kacamak mi
yine kabızlık sorunum var kızlar. yine göbeğim kocaman oldu beş gündür içinde biriktirmekten. Form çayı yeşilçay deneyimleriniz dışında bişeyler söyleyin nolur.
Sinameki bağırsakları hemen hareketlendirir ama sürekli kullanımı sakıncalı, yeterince su içmiyor musun acaba? bir de yürüyüş, spor çok faydalı oluyor.
Bi kerecikten bişi olmaz demeyelim.Balona iğne batırdın bir kere. Ama çok yürümüşsün ya bence de bişi olmaz
Bugün halsizlik ve enerji düşüklüğü bende de oldu.Eşimle iş çıkışı ünlü bir fast food zincirine gittik ben aç değildim ama yine de bana menü almış. artık kilo vermemi istemiyor ve onunla yememde israr etti. inatlaştı benimle yine de yemedim. burgerin içindeki köfteden tırtıkladım patates kızartmaları bana baktı ben onlara ama yemedim.sadece light olmayan ice tea dan bir yudum aldım o kadar. yine de kaçamaktı ama keşke olmasaydı.Çok susamıştım dayanamadım.
Neyse eve kendimi zor attım.Hemen bir iki top light dondurma yedim içimdeki ateşi söndürdüm ciddi bir kaçamak yapmadan şükürler olsun..
yine kabızlık sorunum var kızlar. yine göbeğim kocaman oldu beş gündür içinde biriktirmekten. Form çayı yeşilçay deneyimleriniz dışında bişeyler söyleyin nolur.
Sinameki bağırsakları hemen hareketlendirir ama sürekli kullanımı sakıncalı, yeterince su içmiyor musun acaba? bir de yürüyüş, spor çok faydalı oluyor.
Eki Görüntüle 453453
İyi akşamlar olsun kızlar, selam herkese.
Akşam yemeği yiyemedim bugün, öğlen tavuğu fazla yemişim galiba canım istemedi, şimdi biraz acıkır gibi oldum hemen mikrodalga kekinin denedimtatlandırıcı az koyuluyor buna belki tadı acı olmaz dedim, neyse yaptım işte, tencerede pişirdim ama tatlandırıcının tadını alıyorum sadece, çok baskın, tatlandırıcıyı yiyormuşum gibi geliyor, splendanın tadı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?