Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar aktarda Tilaks die bi çay war,onu tüketin 2-3 güne bir,bir kupa.kesin çözüm.

kızlar ben bi ara sarımsak ceviz kürü yapıodum barsak boşaltmal ve zayıflamak için kabızlığa çözüm yani isterseniz sebze günlerinde deneyn ceviz koymadan da olabilir.2 diş sarımsağı 4 e 5 ebölün geceden bir bardak suya koyun ertesi sabah aç karnına bu suyu için.sarımsakları yutun.yutamıyorsanız küçük parçalara bölün sonra cırcır hehe

Ya EKİMCİM ben sana yazmadım ki zaten, dely ye yazmıştım senin nie canın sıkılıyor yafherneyse anladık senden gizli dert yanamıcaz maşalah hatunun gözler radar

kızlar hepinize merhaba nasılsınız herkes iyidir umarım, ben yine kaçtım cafeye net nasıl bir bağlılık olmuş net yoksa canım sıkılıyor resmen evde bir de alışmışım aklıma gelen herşeyi nette arayıp anında bulmaya zor geliyor resmen :))

bende güçlendirme kilo bildirimi yapıyım bari
güçlendirme başlangıç : 15 haziran
güçlendirme bşl. kilo: 59
şu an ki kilo: 59.4 ( ama malesef bu hafta çok kaçırdım ipin ucunu yarın eve dönücem pazar günüde bir protein fünü yapıp pazartesi tekrar güçlendirmeye yeniden başlangıç yapıcam bu sefer dikkat ederek:)
Ekim ne güzel sen kilo vermeye devam etmişsin tebrikler

Love , Ekim protein gününüz nasıl gidiyor? valla alışmışım ya zor geliyor :)))

Nilesss hoşgeldin canım

Bugün annemle dolapları karıştırıyorduk bir etek geçti elime anneme aa ne güzelmiş tam benim tarzım dedim annemde 38 beden dene belki olur dedi baktım aaa bu benim eski eteğim dedim giydim oldu valla :)) ne güzel bir duyguymuş :))

MEDESA teşkkür ederim canım eşim hayran hayran bakıo bu sefer çok azimli ve istikrarlısın diyo inş devamı gelir canım haa birazda endişeli sürekli arayıp su içionmu falan soruo

güzel böyle yaa

tam gaz devam kuzum yanii

Bende ya çok düz giyerim. Geceleri falan da platformm. Arası yok şükür. İlk iş gidip bi ayakkabı alacağım şöle az topukulu. Bakalım doktor ne diyecek.

Senin yaşadığın bu durum benimkine çok benziyor
Ama kesinlikle şunu gördüm ve sen de emin ol yağ kaybetmeye devam ediyorsun
kilolar sadece su toplanmasından kaynaklanıyor
tartı seni yanıltıyor
özellikle sebze + protein günleri sonrası tartıda artı görmek çok normal
ama illa tartıda da göreyim diyorsan
2 gün protein yap derim

Kizlar daha bugün diyordum ki 4 gün seyirdesin bi gram bile gitmedi diye kendime hayiflanip duruyordum kiii kardesim aradi

cok sacma biliyorum ama cok sevdigim bir etek vardi onu alacak bana 36 beden istedim giyicem onuu suan 40 beden bile olsam ona girmeliyim iki ay sonra insallaah

Bunun düsüncesi bile deli gibi mutlu etti beni ya

Tencerede nasıl yapıyorsun canım :44: Bende mikrodalga yok da.. Gerçi almayı düşünüyorum ama; bütçem batık olduğu için zamanı gelemedi bi türlü :S

Canım 2 fincan çıkıyor zaten, küçük bir tencereye fincanların yarısına gelecek kadar su koyuyorum, kapağın altına da havlu koyuyorum ki içeri su damlamasın, kapağı kapatıp 10 dk falan pişirdim bunu, azcık dinlendirip höplettim

bravo canım yaa çok sevindim eşinle olan duruma,hele sen daha 10 kiloları verdiğin günleri de göreceksin bak o zaman eşin nasıl kıskanmaya başlıcak seni deli gibi

valla hemen deneyeceğim bunu.çok merak ettim

kızlar ;
sabah 3 dilim beyaz peynir,yarım haşlanmış yumurta,yarım salatalık,çay
arada kahve içtim
öğlen stoklarımdan çıkardığım ıspanak suflem ve cacık
arada güllü yeşil çay
akşam da heee nöbetçiyim bu akşam balık yerim kesin
bu arada bakalım akşam deneyecğim ekimin verdiği tost ekmeklerini,umarım güzel olur

Canımm, çok teşekkür ederim. Düşünmen yeter fıstığım.

Hepiniz çok iyisiniz ve iyi ki varsınız. Sizinle düzelecek inşallah.

şarkıda der ki;
her gecenin sabahı
her yazın bir baharı
elbette düzelecek canım

hayırlı olsun, yine de kendinin ve bebeğinin sağlığı öncelikli.
lütfen dikkat et.

hergün tartılıyormusunuzzz????
birde kilo bildirim gününüz varmı?
başlarda ben elimde olsa neredeyse saat başı tartılacaktım
şimdi 2 günde bir falan tartılıyorum, tabii bu gr şeklinde verdiğimden de olabilir

arkadaşımız yazdı ancak tekrar edeyim perşembeleri kilo bildirimi yapıyoruz.
hoş geldin tekrar

kuzummm yulaf kepegi yemiyormusun mecbur degilmi....:44:

nedir o tarıfını bızede verın. yapılısınıda:78:

hoşbuldukkkkkk
dikkat ederim canımmm saagolll
ben kararlıyım haftada bir tartılmaya
inşallahhhhh

menülerinizi yazıyomusunuz peki hergün

Kızlar bugün yüzüm gülüyo yine :) Dely geçmiş olsun güzelim. Canını sıkmaman en güzeli. Şu regl illeti insanı öyle bir şişiriyor ki baksana bendeki duruma. Geçen hafta regl öncesi şişkinlikle 65.2 mişim.

Başlangıç tarihi:02.05.2012
Başlangıç kilosu: 73.5
geçen hafta : 65.2
bugün: 63.7 :)
hedef kilo: 59

canim hayir asla moralini bozma. sürekli tartilma. ve de kafani hiccc takma. canim ben 6 aydir yapiyorum millet 6 ayda kimbilir kac kg verirdi. ama ben sadece 20 kg verebildim. yazik degilmi banada ( hic üzülme. aksine sevin cünkü vücudun direniyor sen yaptikca o direniyor ve sonunda sen kazanacaksin

aynen (senden alinti yaptim canim ama ) bende de gecen sene vardi. daha dogrusu ben bilmiyordum topuk dikeni oldugunu. ama sabah kalkinca ve uzun süre oturup kalkinca topuklarima basamiyordum parmak uclarima basiyordum internette gördüm o kadar üzülmüstüm ki yaslandim diye :2:

ama ne zaman ki kilo vermeye basladim. asya nin dedigi gibi kendi geldi kendi gitti ben hic bisi yapmadim

nilescimm merhabalarr

sevindim seni gördügüme. sonuna kadar devam sekerim. bbir ileri iki geri gidiyoruz iste.

selam söle canim yarime

medesa cimm ispanak sufleni nasil yapiyorsun ben pek beceremedim yaa sevemedim yani

benim menüm:

sabah

yumurta ve peynir ve somon füme (allahim sunu da ekmeksiz yemeye alistim ya sokkklardayimmm )

öglen simla nin manti böregi vardi onu yapicam krebim ve kiymam hazirladim bile

aksama da

balik balik balik her protein günümde oldugu gibi

iste manti burada

https://www.facebook.com/photo.php?...24336762.89741.289208191105112&type=1&theater

Benim sana yazdığımı beğenmişsin ama yorumunu merak ediyorum
Sıra gelmiyo ki yaaa hahahah

Saol kardiş ilgine :109: :)
Evet, ben de bunları hatırlıyorum ama kesinlikle ailemde kilo alma eğilimi yok. Annemin 3 çocuğu var 60 yaşını geçti 65-67 arası falan gidip geliyo kadın, maşallah canıma Babam desen o da 75 kilodur maksimum. Ablamlar çok minyon. İkisinin de boylar 1.57 falan, kiloları 50-55 arası.. Birinin 1, birinin 2 çocuğu var.. Teyzeler halalar belki biraz kiloludur ama; öyle obez denecek kadar değil.. Normal kadın kilosu yani :)) Benim sorunum çok fazla diyet yapmış olmam olabilir yani. aklıma bir tek o geliyor :44: Benden daha kilolu arkadaşlar da muhtemelen çok diyet yapmışlardır ama; belki beni bu kadar etkilemesinin sebebi çok fazla kilolu olmamama rağmen çok diyet yapmış olmamdır.. Bilmiyorum kii.. Sallıyorum yani şu anda :) Akıl yürütüyorum. 3-5 kilo fazlam olduğu zamanlarda da çok diyetler yaptım.. Ama şöyle ki.. Zaten hiç biri başarılı olmadı.. 60 kiloyken de 55 olmak isityordum, 57 kiloyken de çok şişmanım deyip 55 olmak istiyordum.. Hiç olamadım ama.. Belki bundan 10 sene önce falan 54-55 dim ben. Belki de hormonal bişeyler var :44: ama sanki test yaptırmıştım ve bişey çıkmamıştı.. :44: Onu da tam hatırlamıyorum doğrusu. Sanırım benim vücudum kendini kilitlemiş 57 olsam bile (ki o da meçhul) 55 olamıcam sanırım.. Zaten Dukan amcam 57,5 falan olabilirsin demişti bana.. Nedenmiş nedenmiişşşş!! :84:
Bu arada kitapta beyaz gün ile ilgili kısmı aradım durdum dün, bulamadım. Bir de şu duraklamada yeşil çay kullanımı ile ilgili. Onların yerini de söyler misin kitap yanındaysaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…