hoş geldin de nE ? 3 kilo mu?kızlar bende başladım bugün dukana katıldım aranıza
gerçi yaptığım teste göre 3 kilo fazlam varmış ama beni bi görseniz 10 kilo ver dersiniz
benim bi sorum olacak bu diyette meyve sebze yasak ama karpuz yiyebilir miyim malum onun büyük çoğunluğu su ya
Callen diye bir video var. Hem çok faydalı vucudun şekil alması için. Forumda araştır göreceksin aramızda da yapanlar var. Hemde acayip bi afrodizyak etkisi yapıyor. Pelvismiydi neydi bi hareket var. Beni resmen zevkten çıldırttı :). sen gece yatmadan bu hareketleri yap hem şekil al hemde .... İnan faydasını görürsün.
selam bayanlar...saolun yardımlarıniz. benim regl olmama yakin zamn kaldi ve canim bugun tatli cok cekiyor.ve sufle yapim diyorum dukanca:)))canım bugun hic yemek yemek istemiyor .zorlan yiyorumyaa
bırde su siizn yaptiginiz keki yapicam bugun.tatlandirici yerine tarcin koysam olurmu.birde sorum su
light peynir süt yogurt olarak hengi urunu kullanıyorsunuz. ben sutas light aliyorum bu iyimidir.canım süt istedignde sutas sut alidm ama tadi bi acayip gelid hepsi mi ayni yoksa sizin bi öneriniz olur mu?
bu arada 61,00 kg geldim tartida. 61,60 dim 600 gr gitmiş.:) ben buugn sizi soru yagmuruna tutucam.
benim kalca ve basen bölgem de pek degişmedi olmaid gibi gelio ama. eşimlen bisiklete gidiyoruz ve spor aletlerinde 3 set olarak calişiyoruz. gitmediigmde evde kosuyorum ve kalca ve basen için olan haerekerler yapiyorum 30 35 dk felan uygunmudur.bazen her aksam gidemiyoruz. gidememedigim amnlarda böle yapiyorum.. kusura bakmayın cok soru sordum amma. cevaplarni bekliyorum.
kolay gele...
croiselle mutlu yıllar sanaaaa,,mutlu yıllar mutlu yıllar bolll eksilerrrrrrrr sanaaaaaaaaaaa
canım sen nie üzerine alındın anlamadım yüklenmek derken masumca söledim espri babında yani hepimiz birbirmize kızıyoruz, ceza veriyoruz, cıs falan diyoruz ya o anlamda söledim ben yanlış anlamışsın üzüldüm şimdi öle şey olurmu hiç
croiselle, love'dan kopya çektim ama ben de musmutlu yıllar diliyorum
bööyle mutluluklar,sevinçler hiiç yakanı bırakmasın e-mi:109:
haklısın tatlım bu dediklerini yapmayalı çok zaman oldu......
rejimimi kurtardınız canım tenksss
sen güçlendirmeye geçtinmi boyun uzundu senin dimi canım hedef kilona bakmıştım 7 lerdeydiii
medesa beni kopardınnn yaaa,,,sesli güldüm resmennnnn..süpersinnnn
sorun yok cnmmm
Ay emzirme dönemindemisin. Bütün ekmekleri ye bence bebiş herşeyden önemli...
Amin canım. BEn evli değilim ama bu işleri az çok bilirim. Bu işin % 90 nı görmemek duymamak. İlk yıllar genelde zor geçermiş. Güzel günleri düşün. İlk heyecanları düşün. Gelecek güzel günleri düşün. Evlenmek hiç kolay değil ama ayrılmak maalesef çok kolay. Lütfen biraz sabır...
2 kaşık kepeği 1 bardak suyla haşlıyorum şişiriyorum. Üstüne yoğurt katıp kaynatıyorum. Bol nane. Oldumu sana düğün çorbası. Hemde nasıl lezzetli. Yarısını sıca içiyorum yarısını soğuk. Muhteşem oluyor. Tavsiye ederim...
İnsan zayıfladıkça kendini daha sexi hissediyor bence. Ben saten geceliklerle yatmaya başladım bekar olduğum haldeee .
Ayrıca sana kocaman bir tavsiye benden.
Callen diye bir video var. Hem çok faydalı vucudun şekil alması için. Forumda araştır göreceksin aramızda da yapanlar var. Hemde acayip bi afrodizyak etkisi yapıyor. Pelvismiydi neydi bi hareket var. Beni resmen zevkten çıldırttı :). sen gece yatmadan bu hareketleri yap hem şekil al hemde .... İnan faydasını görürsün.
Hoş geldin aramıza...
Karpuz = su + şekerrYASAK YASAK YASAK
:)
tenarr canim cola nin üst sinirinin olmasi; tatlandirici fazla kullanmayalim diye. ayrica zaten kendisi de zararli birsey normalinde
tenarrr ; canim arkadasin o kadar spor yaptigi halde mi vücudu sarkti hayret yani
Eki Görüntüle 455011
kızlar tatlandırıcımı aldım. sizinkide bunun aynısımı. 23 tl ye aldım. fiyatı nasıll...
pelvis mi zevkten çıldırmak mı noluyooo laa anaaam tutmayın beni gidiyoooruuummm callan yapıcam beennnn
pelvis mi zevkten çıldırmak mı noluyooo laa anaaam tutmayın beni gidiyoooruuummm callan yapıcam beennnn
Eki Görüntüle 455011
kızlar tatlandırıcımı aldım. sizinkide bunun aynısımı. 23 tl ye aldım. fiyatı nasıll...
Rica ederim canım. Seviyorum ben yapmayı :87:heyyoooo :)) dely sağol canım ya, senin şu verdiğin emek bile bana gaz veriyo, harikasın.
Yok canım yaa! Bakma sen onlara... Bence sen süpersindiryaa benimki 26 çıktı huuuu
yaaaa kiloluymuşum ben gördünüz mü başıma geleniii anaaaa,dely yaa sen de 22'sin ne güzel işte normal bir insanmışsın,boşver şu takılan 1-2 kilocuğu.bak ben hala aşırı kiloluymuşum.vay anasını yahuuu,mendilimi verin ağlıcammm
Haftaya Perşembedely ben ne zaman listeye gircem canım nezaman bildircez
gitmeyin yaaa.......15 gündür yoktum. internet problemi... ama diyete devam tabi. özlemişim buraları dane yazık kilomda pek fazla değişiklik yok ama ölçülerim azıcık daha küçüldü.
Saol canımkızlar okudum okudum şimdi hepsini unuttum :)
.........
Dely beyaz gün olarak okumadım kitapta ama saf protein perşembesi diye güçlendirmede okudum hatta not aldım unutmuyayım diye aklımdakileri yazıyım
* yumurtanın beyazı ile yulaf kepeğinden krep yapın
* yumurtanın beyazını yiyin eğer omlet yaparsanız 1 yumurta + 1 yumurta beyazı olsun
* somon, sardalya bir balık daha vardı unuttum bunların dışındaki balıkları tüketin
* derisiz tavuk göğüs tüketin
* yoğurt tüketmemeye çalışın onun yerine beyaz peynir yiyin diyordu eve gidince notlarıma bakarım yine canım
Bişey değil... :107: Komiiiikk hihiihih..........
eline sağlık, zamanına iyilik olsun
........
iyi mi bilmem ama ben algıladığıma bakıyorum da körüm bazen.
canım seviyorum topuklu giymeyi
şu anda epey uzunum
...
dilediğimde uzayıp, dilediğimde kısalıyorum böylece
yaa boşveeer tatlım genelde ne dediklerini. neymiş bim filan peH
iyi hissediyorsam ha bim ha dia ha migros ha real bla bla bla
......
ewt aynısı.bende 23 tlye almıstım.sen nerden aldın eczaneden mı?
Allah senin iyiliğini versin e-mi
koptum resmen:)))))
neden callana başlamak kısmet olmadı anlaşıldı
ya Love canim su nar cayi ise yaramadi dedin beni bitirdin yaa. simdi karar kara düsünüyorum.
burda 200 gr i 7.5 euro falanmis da . sally almis eczaneden. aliyimmi almiyim mi yaa :26:
ya Love canim su nar cayi ise yaramadi dedin beni bitirdin yaa. simdi karar kara düsünüyorum.
burda 200 gr i 7.5 euro falanmis da . sally almis eczaneden. aliyimmi almiyim mi yaa :26:
Eki Görüntüle 455011
canim simdik ben seni spora düskün gördüm ya hemen reklamimi yapayim
bir an önce callanetics e basliyorsun
hemen arastiriyorsun bu sitede de var baslik. videolar konusunda ben sana yardimci olurum. yeterki karar ver. ya var ya bana dua edeceksin sonunda. o zaman gel ben sana ne icin dua edecegini de söyleyecegim
kizlar hakkaten abarttigimi düsünüyorsunuzdur mutlaka. hatta bazen kafa da ütülüyoprum biliyorum. ama ben su an 76 kiloyum. evlenmeden önceki kilomdayim yani ( o zaman 75 dim gerci ) gecen esim dedi ki askim senin dizlerin varmis.önce bir dayak yedi benden ayri tabii. ama sonra hakkaten dedim ya. ben 75 kiloyken yani her giydigim yakisirdi hicde kilolu saymazdim kendimi. boyumdan da dolayi. ama mini etek ve stretch kot giyemezdim. yaa belime popome oturan kot dizlerimden gecmezdi uyuz olurdum. ama callanetics sayesinde bacagim öyle bir sekillendi ki valla en kisa zamanda resim cekicem ispatlamak icin
ondna sonra gör bakalim ne basen ne popo ne bacak kaliyor mu
canimm tesekkür ederimm evet dogumgünüm bugün .. ama esim calisiyor bende evde takiliyorum disarisi 33 derece
tama canim love anlamistir zaten merak etme
canimm tesekkür ederim. yüregine saglikkk
kızlar ben bu Dukan amcamı hakikaten cok sewiorum yaaaaa...Kotonda indirim wardı die aldıgım 36 beden kot suan üstüme bol gelior we kot dar kesim..yani diyetten önce imkansız giymezdim bu göbekle böle dar badi altına bu kotu..kilo werince insanın kendisine gercekten güweni gelior..bu yola ilk çıktıgımda hiç umudum yoktu ölesine bi deneyim die başlamıştım.şimdi 3.5 ay oldu nerdeyse we az önce cekildiğim fotoda gördüğüm görüntüm ile artk kendimi begeniorum we sewiorum..bu cok gusel bi duygu kızlar..ama siz we burdaki paylaşımlarınız olmasa olmazdı..hiçbiriniz ayrılmayın,,kopmayın burdann..klasik son sözümüde sölemek istiorum I love Dukan Amcaa
kocama diyeyimde beraber bizde callana başlayalım :78::78::78: :127:
Bak dizlerde inceliyormuş. Haksız değilim hani...
Babamda bana senin belin varmıydı dedi. Dalagamı geçti iltifatmı etti anlayamadım sesinin tonundan.
Uyku problemi olanlara da callen öneririm ben. acayip bişey ya. Resmen sırıtarak sızıyorum callenden sonra ben ...
:)
heee yap işte kuzum arada renk katmak lazım hayata,hem monoton olmaz ki,o zaman da her şey motonon oluyor ve keyif vermiyor ne yazıkki
rejimi kurtardık,sıra evlilikte
yok kuzu yaa geçemedim daha güçlendirmeye falan son 1 haftadır falan +dayım nedense
biliyorum vücudum yeter artık verme daha fazla kilo diyor amaaa olmaaaazzzz sonuna kadar gideceğim,son 2 kiloda falanım ama onu da verince 3 kilo daha verip öyle geçeyim diyorum,bakalım artık.boyum 1.76 cicim
hehehehe senin yorumuna da ben güldüm,sonra tekrar okudum yazdığımı hakikaten ben de sesli gülmek zorunda kaldım komik olmuş azıcık ama napiim kendimi de birden sanki konunun uzmanı gibi hissetttim
gelin ablanıza,gelin bakiiim yanaşınn,hiiçççç korkmayın kuzular
kocama diyeyimde beraber bizde callana başlayalım :78::78::78: :127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?