hay maşşallah, 40 bendenle fıstık gibi olmuşsundur kız :) boyun baya uzundu diye hatırlıyorum. 38 leri de duyarız hatta fotolardan görürüz inşallah.
saol canım biraz daha içim rahat şimdi spor yapmaya devam edicem nasıl olsa vücudum hazır olunca sürpriz yapar bana die umuyorum =) iyi ki varsınız çok teşekkür ederim, siz de olmasanız kendi kendime kuruntu yapıp bunalıma gircem valla
Ekinsu gördümm seniiNbr napıosun,,nasıl gidio güçlendirme? Ya kızlar sen ve ekım34 arkadasım,,siz peynir hakkınızı nasıl tüketiorsunuz? Light kasar mı normal kasar mı? Yada beyaz peynır mı?
Canım, ben peynir hakkımı teknede ve otelde tam yağlı beyaz peynir olarak tükettim, diğer günlerde de normal kaşarla tost yaptım. Yani sorunun cevabı, ikisini de afiyetle yedim.
kızlar yaaa acıktım ben şöyle bişeyler atıştırayım dedim.
çıktım dolaba baktım ,kabak bozulmuş ondan sonracığıma yengeç surimilerim de bozulmuş
ben de vallahi 2-3 dilim light kaşar yedim ama hala açım,akşamı beklicem artık
amiin, hepimiz için inşallah (daaaa güçlendirmeye mi geçsem diyorum, bıktım ya 3 haftadır gr grcok sewindimm cnmm,,darısı daha büyükkk eksilere
cıx bir şey olmaz güzelim, keşke ben de snin gibi versem.selam kızlaarr, iyi haftalar hepinize...
ben bu sabah itibariyle 68.5 oldum yani -2500 şu anda seyir 2. gündeyim. yalnız seyir evresine geçmeme rağmen kilo verme hızım değişmedi gibi çok hızlı vermekten korkuyorum açıkçası sağlık açısından bi de oram buram sarkmasın diye. ama ilk 2 ay hızlı gidiyomuş sonra daha yavaşlıyomuş, 2 aydan bişi olmaz umarım. neyse aslında daha da garibi iştahım da çok kapandı. atağın ilk gününde 250 gr eti rahat rahat yerken şimdi 100 gr eti zor yiyorum. ayrıca malum tuvalet sorunum da var. henüz bi girişimde bulunmadım ama duphalac içicem bu gidişlegerçekte tatlı yemeyi kestiğimden beri iştahım acayip kapandı demek ki şeker açıyomuş iştahımı. artık tam yağlı yoğurttan yiyince falan midem kalkıyo. bu gidişle anorexia nevroza olucam
ahahhahahhaha çok iyikızlar benden duymuş olun
"ekim"in sesi 34 beden!!
cıxxxxx yapamazsın, bu rejime değil bize de ihanet.ya kızlar benim canım çok meyve istiyooooooo:44:kocişim şeftali almış dün kavun birde kokulusundan hemde tam mevsimi ne zaman dolabı açsam hem kokuyo hemde ye beni diyoo zor dayanıyom valla tanlandırıcı falan kesmiyo şeytana uycam o olcak ama sanırım bi kaç güne dayanamam yerim şimdiden özürlerimi bildiriyor yüksek affınızı istiyorum
şakasınızmedesamm bici bici,,Adana sıcaklarında serinlemek için yazın meshurrr soguk buzlu bi tatlısı..fotoları altta ekliorum senin içinnüstünde gördugun kalıp buzun,,özel kesme bıcagı ile kar haline getirilmişi..pudra sekeri ve gül suyuda ekledin miii ohhh misss..ayrıca dmk tüm konyalılar aynı imişş,,,aynen benimkide etek kısa der,,pantolon dar der,,seninki arkadaslarla cıkmana gece kacta gelıcen dıomus yıne ıyı benımkı dırek hayır olmaz kız basına der,,dmk hepsi bi örnek yetisio bunların bu arada benimki turizmci deil cnm,aynı kisi deil yani Eki Görüntüle 456659 Eki Görüntüle 456658
herşey güzel olacakyaaa ben isi gücü bitirdimmm kara kara ramazaani düsünüyorum
ramazanda iftarda kahvalti yapip aksamiina da normal menü yeriz artik degil mi:44:
amiin, hepimiz için inşallah (daaaa güçlendirmeye mi geçsem diyorum, bıktım ya 3 haftadır gr gr)
cıx bir şey olmaz güzelim, keşke ben de snin gibi versem.
ama sağlığını gözetim altında tutmalısın,olumsuz bir farklılık hissedersen derhal tahlilleri yaptır.
30-40 kilo verenler yakalanmıyorsa herhalde birşey olmuyordur. pek çok arkadaşın iştahı kesildi (ben onlardan değilim tabi)
ahahhahahhaha çok iyi
cıxxxxx yapamazsın, bu rejime değil bize de ihanet.
yapmaaaa
bize de örnek olmaaa
yersen ben de yerim valla
şakasınız
şaka mısınız?
evet evet şakasınız
herşey güzel olacak
endişe etme lütfen
ayrıca bu adrese de bir bak istersendukan diyeti tarifleri: RAMAZAN'DA DUKAN
callan hakkındaki söylediklerinizi de ağzım bÖyle açık okuyorum
hepinizi söyliycem kocalarınıza, erkek arkadaşlarınıza, ebeveynlerinize
kızlar yaaa acıktım ben şöyle bişeyler atıştırayım dedim.
çıktım dolaba baktım ,kabak bozulmuş ondan sonracığıma yengeç surimilerim de bozulmuş
ben de vallahi 2-3 dilim light kaşar yedim ama hala açım,akşamı beklicem artık
amiin, hepimiz için inşallah (daaaa güçlendirmeye mi geçsem diyorum, bıktım ya 3 haftadır gr gr)
şakasınız
şaka mısınız?
evet evet şakasınız
nedir senin bu dukan yemeklerinden çektiğin yav bi bozulurlar bi çöpü boylarlar
hanımlar ben bu yulaf kepegini artik yiyemiyorum ne yapmaliyimyaa(( sorularimida cevap vermediniz zaten (ben bırı bı cevap yazar dıye ara ara bakiyordum.....
hanımlar ben bu yulaf kepegini artik yiyemiyorum ne yapmaliyimyaa(( sorularimida cevap vermediniz zaten (ben bırı bı cevap yazar dıye ara ara bakiyordum.....
cnm ataktasın ama 2 kasık yulaf kepeği yazmıssın
atakta 1.5 kasık yulaf kepeği hakkımız war
Ben Hayal kuruyorum ilk ödül ögünüm Magnum olacak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?