Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayda ortalama 5 kilo çok başarılı bravo :)

kitaba bakarsan ayrıntılı biçimde izinli sebzeleri görebilirsin..

yok ben burdayım biyere gittiğim yok ama biz şanssızlardanız walla,,güçlendirmede burda hiç öncümüz yok.deneme yanılma yöntemiyle Allaha emanet yapıoruz bakalım güçlendirmeyi

evettt kuzuuum kalan son birkaç paket margarinimi de atıp hemennn yanınıza ışınlanacağım inşallahhhh

kız eylül değil ekim o

hay allah iyiliği versin ben de kendime silikon taktırdım die okumuşum ilk cümleyi gözler pörtledi birden nasıl okuduysam aceleyle

Belli mi olur bir citir olayim belki onu da yaptiririm 70B takiyorumm

vuhuuuuu cok sükürrrrr insallah daha cok sasirirsin

bende dukancima gol atmayi planliyorum idolümsün

anaaaa kız o ne ki dondurma makineside mi varmış ?

var var icerisinje malzemeleri atiyorsun o sana dondurma yapiyor.....ekmek makinasi düsün heh onun dondurmalisi....ben dondurmasiz hayat düsünemiyorum ama simdide dukan girdi hayatima ömrüm boyucna light olacak hersey

Bence ramazan çok güzel olacak. Bol bol çorba ve ızgaa planlıyorum. Birde pide yapan bi arkadaş çıksa @nesli gibi meselaaaaa :)

Bende öyle düsünüyorum ben kahvaltimi sahura öglen yemegimide aksama kayidrmayi düsünüyorum

kesinlikle haklısınn ben marttan beri üyeyim ama güçlendirmede ya da seyirin son dönemlerinde biçok arkadas vardı hepsi teker teker gittii...

niless yarim bulaşıksuyu demmir esoba yoklar vallaa!!

Günaydin Cankuslarim

Ben cok nötr oldum ya

6 gündür 74,4 sabitim iyice....iki günlük seyirde nasil 400 gr alinir bilmiyorum pazara regl im belki onun etkisi var ama stres yapip artmasini istemiyorum o yüzden takmiyorume lbet gidecek bu kilolar

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr

Günaydın canım.

Günaydın canım,

Merak etme canım biz buradayız, bir yere gitmeyi düşünmüyorum, sizi bırakamam.

Canım, sindirimin için şu tilaks denen çay var ya onu denedin mi? Bir de pksnmz in mest çayı var, ben denemedim ama deneyen arkadaşlar çok memnun. Ben de mutlaka denemelisin.

Gün de gösterdiğin iradeden dolayı da seni alkışlıyorum Ama giderken yanına dukan keki falan yap sonraki gün lerde, daha rahat edersin, gözünü kapatıp onların yediklerini yermiş gibi hayal etmesi daha kolay olur.

evettt kuzuuum kalan son birkaç paket margarinimi de atıp hemennn yanınıza ışınlanacağım inşallahhhh

kız eylül değil ekim o

Evet canım, acilen bekleniyorsunuz burada, hadi bakalım herkes çabucak versin gelsin inşallah.

Ben o kadar alıştım ki korkarım korumada da burada olurum, tek başına çalar oynarım artık.

vuhuuuuu cok sükürrrrr insallah daha cok sasirirsin

Sağol canım benim, inşallah hep birlikte mutlu sona ulaşır, ömrümüz boyunca da almayız kilolarımızı.

Ben birakmaaaaaam birakirsam kilo alirim sen Usta ben Cirak yasar gideriz burada

Bana alıntı yapmışsın ama cevap vermemişsin, yorumsuz olarak mı dikkate almalıyım ki :44:

Evet bu konuda sen doğruyu düşünüyorsun ilave söze gerek yok.

Ben birakmaaaaaam birakirsam kilo alirim sen Usta ben Cirak yasar gideriz burada

Bırakma kuzum, biz burda yaşayıp gidelim, bir bakmışsın ben bastonla, sen de çoluk çocuğun liseye başlamış hala biz buradayız.

valla kafana taktın mı sıkıntıdan bile şişiyorsun,hani regl olmadım diye stres yaparsın,o inadına gecikir ya onun gibi bişey
onun için en güzeli hiiç takma kafana kuzum,hem sebzeler hem regl'den dolayı öyle

kızlarrrrr dün akşam evde ipek gibi kırmızı saten geceliklerimle olmasa da baby doll ile uzanmış tv keyfi yapıyorum,kapı çaldu bilin bakalım kim

evet evet....sende cocuklarimin sanal teyzesi olursun fena mi

aynen öyle güzelim fitim diye saliniyorum.....iki gündür de medesa da yag kalmamis bendende yag gidiyor diyorum cok megolomanim ya

kızlarrrrr dün akşam evde ipek gibi kırmızı saten geceliklerimle olmasa da baby doll ile uzanmış tv keyfi yapıyorum,kapı çaldu bilin bakalım kim

ex enisteee

:)) cnm benım normal sartlarda cok dusenlıdır nerdeyse utanmasa aynı saatte olucak
erken olma ıhtımalı warmı bı kac yorumu okudum hep gec olmus <*
Ben once olan hıc duymadım. elbette gunude oln var ama gecıkende cok fazla.
Canlarım benim, mesajım yanlış anlaşıldı, öğleye doğru ancak ayılırım dedim ama ayrılırım gibi anlaşılmış, şimdi farkettim ben de, akşama kadar sizlerleyim canlarımmm.

ya işte bizde ayılamamıstık ondan yanlıs okuduk

kesın o ne ıstıyomus..

Son düzenleme:
Kızlaaaaarrrr hani güçlendirmedesinizya ve hani peyniri nasıl yıyecegınızı bılmıyosunuzya e ben en basından berı tam yağlı peynır yedım.
Tam yağlı süt içtim ilk başlarda. Şimdi artık süt hiç içmiyorum.
Yoğurtta normal eve alınan yoğurttan yedim. Ve onunla kendıme ayranlar yaptım içtim.

Ben bunları yapmasaydım kesın 20 kg vermıs olacaktım.

Ama ben az yağlı olanları tuketemıyorum yaaaaaaaaaaaaa&#8230;. Loruda kuru kuru yutamıyorum agzımda evır cevır yok gıtmıyo ya..

evet evet....sende cocuklarimin sanal teyzesi olursun fena mi

aynen öyle güzelim fitim diye saliniyorum.....iki gündür de medesa da yag kalmamis bendende yag gidiyor diyorum cok megolomanim ya

ex enisteee

Fena olur mu, süper olur. Ama diğer arkadaşlarım da bırakmaz bizi merak etme, kalabalık olucaz inşallah.

Ben once olan hıc duymadım. elbette gunude oln var ama gecıkende cok fazla.

ya işte bizde ayılamamıstık ondan yanlıs okuduk

..

Hahahaha aynen öyle olmuş.

ooof of bu erkekler de biraz kurnazlik olsa zaten elde edemeyecekler hatun yok ama ince düsünceli degiller iste sanslarina küssünler

YA seni Baby Doll ile görmüs adam nasil sabah gelmesin

Kim, senin kıskançlıktan çatlayan, ağlak suratlı mı yoksa

ahahahahahahahaaa hooopppp kaldır ayağını tam üstüne bastın
h.sonu assos'taydı ordan bana yelpaze almış hediye babında.ben de çok teşekkür ederim çok naziksin dedim.
sonra da, iyi oldu sen bana buhran bastırdıkça yellenirim bari dedim ahahahahaaa
neyse sonra biraz oturdu hiç yüzüne bakmadım tv seyrettim sonra gitti
sabah evden çıktım ,işe geç kalıyordum anaaaa bir baktım bekliyor arabanın önünde
damat gibi takınları çekmiş kırmızı kıravat falan,bu ne ya düğüne mi gidiyorsun sabah sabah dedim.neyse işe bıraktı beni.
ben bozdukça çocuk yapışıyor,ayyy bunlara böyle davranmak gerekiyor heralde.gerçi iyi çocuktu ama işte böyle gurursuz davranışlar falan beni çok soğutuyor.oysa bilse ki kendini geri çekse belki o zaman ben yapışırdım ama bilmiyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…