canım bilmem ki, yani dondurmasız yapamam diyorsan belki ama alternatif yapılış şekilleri var zaten simlanın sayfasında illa şart değil makinasıbilemedimki yapar yerim dedim ama yollasammi geri bak karistim simdi :18:
30 euro
bilemedimki yapar yerim dedim ama yollasammi geri bak karistim simdi :18:
ehehehehehe valla buluşsaydınız siz orda,patlatsaydın kafasını
ya evet çok pis laf yapıştırıp çok pis bozuyorum çocuğu.aslında böyle bir insan değilim kimseyi kırmak üzmek incitmek hiç istemem.farkında olmadan kırarsam karşımdakinden daha çok ben üzülürüm ama işte bu çocuk benim de kimyamı bozdu.
ayy kuzuuu nasıl da bildin valla resmen kıskanç bişeye dönüştü.eskiden hiç böyle tripleri yoktu.sabah arabadan indim,üstümde de 40 beden pantolondön bakiim bi falan dedi,döndüm hahh çok güzel olmuş falan dedi.
başka bir gün üstümde bişey görse,sen böyle mi gittin işe diyor,eee ne var ki üstümdekinde diyorum,çok dikkat çekici olmuşsun diyor
ayyy ben güzelleştikçe adam cozuttuuuu
bir de dün göbeğini gösteriyor baaak ben de zayıflamışım dimi dediii,ayy kusura bakma kırmak istemem ama bana pek öyle gelmedi dedim,çık tartıya dedim 92.4 çıktı ama 97 falan görmüşlüğü vardı.vayyyy anammm ya ben bu diyete başladığımda onun gibi danacık gibi görünüyormuşum demekkiii
gelirik gelirik Allah nasip etsin inşallahhh,yulaf kepeği takarık takı olarak da
ayyy yok kuzuuuum şu aşamada onla callen yapmak falan çoook uzak ihtimal yaniii en azından benim açımdan
normalde de var yaaa hiiç öyle giyinmez yazık bana fiyaka yapsın istemiş,ben de bozdum çocuğu ayy bazen çok gülüyorum kendime yaaa
ya iyi de ben kaçmış olduktan sonra artık kovalasa nolcak ki,haa belki hani yaz aşkı babında gezelim tozalım olabilir ama o kadar.
dün akşam da ona biraz psikolojik öğütlerde bulundum.benim biraz iyidir psikolojim,aslında psikolog olmak istemiştim ama hayat buraya sürükledi.neyse ben anlattım o dinledi,haa ne anladı bence hiç bişey
ben de bir psikolojik öğüt vermek isterim
daha daha iyi anlatmak için slayt yapayım
bu da ilk slayt Eki Görüntüle 457236
bu da ikinci
30 euro
ahh kuzum yaa tabiiki dee olur. hem kimseyi bulamazsan ne demek, şu nişan işi kesinleşsin bizbize bir kahvaltı yapalım şöyle, dileyen arkadaşlar da gelsin.
ee en çok bizbize hakettik, burada her bir şeyimizi paylaştık.
ben mutlu olurum şahsen
30 euromucok ucuza almıssın..ben burda hammadelerdi sanırım yanlıs hatırlamıosam ordan baktım 600-700 tl cıvarıydı 30 euro 90 tl bile yapmıorr oradan mı sipariş versek napsak
olur bana uyarrrr,hemdeee cok güsellll olarrrrr
canım bilmem ki, yani dondurmasız yapamam diyorsan belki ama alternatif yapılış şekilleri var zaten simlanın sayfasında illa şart değil makinası
ben çeyiz hazırlığında olduğun için fikrimi yazmak istedim. hesapta olmayan dolu şey çıkacak zaten.
ne bileyim hani olmazsa olmaz bir şey değil.
hem bizim erkek milleti evde dondurma makinası varken alıp seni şöyle ılık bir akşam üstü boğaza götürüp yakamozlu denize karşı bir dondurma hayatta yedirmez.
makina yokken bile zorla yapıyor bunlar
sen bilirsin yani
çok pahalı diilmiş...senin vericek çok kilon yok zayıflaynca dondurma falan yapmakla uğraşmam dersen ver geri ama dersenki yaparım evde hem sağlıklı hem lezzetli.verme:)
30 euromucok ucuza almıssın..ben burda hammadelerdi sanırım yanlıs hatırlamıosam ordan baktım 600-700 tl cıvarıydı 30 euro 90 tl bile yapmıorr oradan mı sipariş versek napsak
olur bana uyarrrr,hemdeee cok güsellll olarrrrr
ben de bir psikolojik öğüt vermek isterim
daha daha iyi anlatmak için slayt yapayım
bu da ilk slayt Eki Görüntüle 457236
bu da ikinci
Ay sen çok yaşa emi medesacım, çok güldürdün beni,yulaf kepeğinde kahkaha attım burda ya, valla birimizin başı yanacak bu yüzden ama ne yapıyoruz hemen B planı ve dukan yemekleri projesi. Nasılsa sayımız artıyor, büyüğünden başlarız fena mı olur.
Yok yok kuzum kimyanla ilgisi yok bu bozmalarının, insan canına yetince yapıyor doğal olarak. Kim bilir ne kadar dayanmış, sabretmiş, anlamaya çalışmışsındır ama aynı nehirde iki kere yıkanılmaz derler böyüklerimiz.Beter olsun inşallah. Kilo vermesini de takdir etmemişsin ya çok güldüm bak, yüzü gözümün önüne geldi, eşekten düşmüş karpuza dönmüştür. Hem güzel hem çok tatlı bir kızı kaçırdı şimdi yansın derdine. Yumuşama sakın bak karışmam haa, ablalığım girer devreye. Ama süründürmek serbest.
Süper gerçekten canım, çok doğru bir laf. İkinci de iyiymiş.
ekimcim selam tatlım sen akçaya gitmiştin demi yoksa başkasımıydı bak çıkaramadım şimdi hava nasıldı ord akçay soğuk mucnm ewt bundan sonra ödülü hafta sonu yapıcam..çünkü havuzdu denizdi derken mutlaka kacamak oluor..nişastalıyı henüz tam anlamıyla tüketmedim ama bugun tüketicem artk..ödül ile arasında bikaç gün olsun diorum..
yemek kaşığı olacak tatlı kaşığı deil..
sizi gidi siziiiii,,görüştünüz dimi siz Akçaydaaaaaaa
günaydın yasenaa..
günaydınn cnmmm..bende cumrtesi tartıda 54,1 görmüştüm dun protein yapmama ragmen bugun 54,8 gördüm yaaa acayip sinir oldummm
Merhaba kızlar
Benim atakta 6. günüm bitti toplamda 4 kilo vererek.Sevzeye geçtim bugün.Sabah 1 salatalık .1 domates lor,1 yumurta ve 1 yumurta beyazı yedim..Ama hala tuvale çıkamadım delircem..Probiyotik yoğurt yedim düm.Form çayları fayda etmiyor.Aptalbağırsak hiç mi çalışmaz yaaaa
Bu arada dün güne gittim ..Kısırlar,poğaçalar,tatllar,turşular..Yedim ama sadece 1 kase yoğurtIsrar ediyolar ye bi kereden bişey olmaz insanlara laf anlatılmıyo ki Ama yemedim bravo bana.
Merhaba kızlar
Benim atakta 6. günüm bitti toplamda 4 kilo vererek.Sevzeye geçtim bugün.Sabah 1 salatalık .1 domates lor,1 yumurta ve 1 yumurta beyazı yedim..Ama hala tuvale çıkamadım delircem..Probiyotik yoğurt yedim düm.Form çayları fayda etmiyor.Aptalbağırsak hiç mi çalışmaz yaaaa
Bu arada dün güne gittim ..Kısırlar,poğaçalar,tatllar,turşular..Yedim ama sadece 1 kase yoğurtIsrar ediyolar ye bi kereden bişey olmaz insanlara laf anlatılmıyo ki Ama yemedim bravo bana.
Belli mi olur bir citir olayim belki onu da yaptiririm70B takiyorumm
vuhuuuuu cok sükürrrrr insallah daha cok sasirirsin
bende dukancima gol atmayi planliyorum idolümsün
var var icerisinje malzemeleri atiyorsun o sana dondurma yapiyor.....ekmek makinasi düsün heh onun dondurmalisi....ben dondurmasiz hayat düsünemiyorum ama simdide dukan girdi hayatima ömrüm boyucna light olacak hersey
Bende öyle düsünüyorum ben kahvaltimi sahura öglen yemegimide aksama kayidrmayi düsünüyorum
ekimcim selam tatlım sen akçaya gitmiştin demi yoksa başkasımıydı bak çıkaramadım şimdi hava nasıldı ord akçay soğuk mu
selam hanımlar ben de dukana bgn başladım,kitabı aldım okudum.
bence kötü bir çeviri ama yine de iş görüyor,kafama takılan bir kaç yer oldu, biraz buradan biraz diğer sitelerden bakarak bişiler yapmaya çalışacağım.
sabah kahvaltısında:
2yum+yarım ç. bar. süt ile yulaf kep. karışımından omlet gibi bişi yaptım
yanında kk dan az peynir yedim,şekersiz çay içtim.
ara:
1 bardak yağsız süt
1 dilim jambon yedim.
bu arada jamban yağsız olmalıymış,bizde satılan jambonlar biraz yağlı old.dan(yurtdışındaki gibi lightları da yok,varsa da ben görmedim) yağını azaltmak için çok kısık ateşte hafifte pişirebilirsiniz.
var var icerisinje malzemeleri atiyorsun o sana dondurma yapiyor.....ekmek makinasi düsün heh onun dondurmalisi....ben dondurmasiz hayat düsünemiyorum ama simdide dukan girdi hayatima ömrüm boyucna light olacak hersey
Ben akçay ın içinden geçtim ama denizine falan girmedim canım. Nesli orada tatilde, birazdan bağlanırsa sorarız ona. :)
Hoşgeldin canım,
Ne kadar kilo vermen gerekiyor bilmiyorum ama inşallah sen de kısa sürede verirsin kilolarını.
merhaba arkadaşlar,
ben de dukan diyetine başladım, yaklaşık 23 gün oldu..1.58 boyunda ve 68 kiloydum, 54 kg olmak istiyorum ama ..
daha çabuk kilo vermek için 10 gün atak uyguladım ama 7 günde 2.5-3 kg verdim ama sonrasında kilo verme hızı çok yavaşladı..
şu anda seyir dönemindeyim ama ümitsizliğe kapılmaya başladım,çünkü kilo kaybı durdu gibi...kitapta bunun olabileceği yazıyor ama
yine de insanın morali bozuluyor..ne dersiniz sizce zayıflamaya devam eder miyim?
merhaba arkadaşlar,
ben de dukan diyetine başladım, yaklaşık 23 gün oldu..1.58 boyunda ve 68 kiloydum, 54 kg olmak istiyorum ama ..
daha çabuk kilo vermek için 10 gün atak uyguladım ama 7 günde 2.5-3 kg verdim ama sonrasında kilo verme hızı çok yavaşladı..
şu anda seyir dönemindeyim ama ümitsizliğe kapılmaya başladım,çünkü kilo kaybı durdu gibi...kitapta bunun olabileceği yazıyor ama
yine de insanın morali bozuluyor..ne dersiniz sizce zayıflamaya devam eder miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?