Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

medesam ben o geciktiriciyi 2 kez kullandım 2sinde de herşeyim şaştı mahvoldum resmen...günü şaştı çok ağrım oldu şişlik yaptı.bnm ztn adet dönemlerim çok ağrılı geçer ama onu içtkten snra regl olduğumda duvarları delecektim o derece.bence içme kuzum...er yada geç gidicek sonuçta,senden kurtulamaaaazzzz...Allah hepimize sabır versin.

Son düzenleme:

ayyyy cok süpermis neredesinizs siz hangi sehir

olsun valla türk hamamları,jacuzziler,masaj yapan balili ayy yada italyan erkekler falan üstüne callen ohh mis

masallah canim benimm

medesa

canimmm alinti yaptim yazmayi unuttum

yahu kuzum aklin fikrin callende kaldi ya yap bu hafta sonu callen giy baby doll arini veya satenlerini

canım gittim doktora az önce önemli bir şey değilmiş, herbişeyim normalmiş ben devlet hastanesine gittim normalde çok pahalı yapıyorlar testleri burada, gittim bu diyeti yapıyorum etkileyebileceği değerlere baktırmak istiyorum dedim doktora o şekilde yaptırdım, normalde devlet hastaneleri pek böyle keyfi test yapmaz yani iyi doktora denk geldim galiba bi de bana diyeti aynen uygulaman gerekmez meyve yiyebilirsiz az az dedi ama pek aklıma yatmadı benim

her fırsatta birşeyler tıkınan ben kahvaltıdan beri ilk kez şu an krep sandviç yiyorum, içinde light kaşar ve hindi pastırma var. Sen nelere kadirmişsin be dukan

Bir önceki sene hamileydim, geçen sene oğlum sadece anne sütü alıyordu, bu sıcaklara denk gelen ilk ramazanım olacak bakalım nasıl olacak , ben dayanabilirsem haftada 2 yada 3 gün protein yapmak istiyorum, vitamin alırım gerekirse bu süre boyunca.

Kizzzz ozaman insallah görüsürüzzz Dügünüme gelebilirsiniz

Nerede bulustunuz hangi semt?

23 Agustosta Forum Istanbulda olucam insallah belki birseyler ayarlariz ne dersin

mutlaka görüşelim...yasenada ağustosta gelcekti.inşallah onlada görüşcez.biz ataşehirde buluştuk canım...ztn bi ayarlayıp toplanamadık...istanbulda olanlar kimler dely love nesli ekim güneyli ya nolur toplanalım en kısa zmnda...

Kiiiiz atasehirde kim kaliyor ki....Biz askitomla ev bakiyoruz Atasehir cok uygun belki orasi olacak tasinmadan komsu arkadas buldum yahuu

Hangi semtlerdesiniz kızlar???

istanbuldamı evlencen canım?mutlaka gelmek isterim.seneye evlencektin heralde dmi?

çoğu karşıdan yani, ben de kurtköydeyim istanbulun sonu ama farketmez benim için haftasonu olduğu sürece forum istanbula da gelebilirim

Istanbulda evlenicem Sekerim hepinizi bekliyorum.....

Biz ev icin Kadiköy Üsküdar Atasehir buralara bakiyoruz...

Forum istanbulda 3 saat olucam 23 Agustosta kuzular.....uzakmis cogunuza ama sonbaharda rahat rahat istediginiz yerde görüsebiliriz tabiiki

Kiiiiz atasehirde kim kaliyor ki....Biz askitomla ev bakiyoruz Atasehir cok uygun belki orasi olacak tasinmadan komsu arkadas buldum yahuu
ekim ne nesli ataşehirde...sen istanbulda yaşıcan sanrm evlendiğinde...ne güzel görüşürz hep:)

çoğu karşıdan yani, ben de kurtköydeyim istanbulun sonu ama farketmez benim için haftasonu olduğu sürece forum istanbula da gelebilirim

h.sonu taksim çok uygun bnce buluşmak içn.herkesn uygun olduğu bi hsonu ayarlayp buluşalm artık yaa
ne çok dukancan varmış istanbuldan

Son düzenleme:

Kadıköy üsküdar çok pahalıdır kira açısından, biz de en kısa zamanda köprüye yakın bir yere geçmek istiyoruz bakalım ne zaman olacak, benim bütün ailem avrupa yakasında ve burası merkezi bir yer değil çok sıkıcı oluyor :2::2::2::2: anca haftasonu eşim evde olunca geçebiliyorum karşıya, arabayla ile gidiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…