Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

e
h.sonu taksim çok uygun bnce buluşmak içn.herkesn uygun olduğu bi hsonu ayarlayp buluşalm artık yaa

ay taksime gitmeyeli yıllar oldu yaaa, evlenmeden önce hemen hemen her haftasonu giderdik ama orada park sorunu var, araçlar ne olcek, bir de kapalı bir yer olursa çok sevinirim çünkü benim bebem var, biz takılırken eşim oğluşu gezdirir alış veriş merkezinde

Canim ben alisveris yapmadim ordan hic o bisküviler yerine dukan keki yap kabizlik gidericide mambo gibi bisey cigniyorsun galiba ona benzeri seneler önce schlecker de vardi drogeriye bak belki yine bulursun.

yaaa kuzularrr biliyorum ben de daha önce kullandım vee sonradan çok sancım oldu ciddden hırpaladı
e ama öte taraftan da c.tesi işten 11'de falan çıkıp pazar döncem,tek gecelik bir tatilim olcak ama 2 gün denize girip cup cup yüzebilirim bol bol.eeeee reglll olursam ne anlamı kalacak gittiğim tatilin
offff kafam karıştı,nolurdu gecikmese de adam gibi vaktinde gelseydi.

medesa

canimmm alinti yaptim yazmayi unuttum

yahu kuzum aklin fikrin callende kaldi ya yap bu hafta sonu callen giy baby doll arini veya satenlerini

hehehehe h.sonu belli mi olur belki tatilde callen yapacak bir gönüllü bulurum

heeee yok kuzum sen meyve olayına girme hiç,o dukanı bilmiyor tabi :)
değerlerin de normal çıkmış çok sevindim.
Allah bebişini de sana bağışlasın,isteyen herkese ve mümkünse bana da nasip etsin inşallahhh

yaaaaaaaaaaaaa kıskanıyoruuummmm ama beeennnn,.atlamakkkk üzereyimmmmmmm,olmazzzzz bensizzz olmazzzz kambersizzz düğün olmazzzzzz,yaaaaa valla kudururummmm.ben de gelicemmm yaaaa bananeeeeee.nolurrrrr benim de gelebileceğim bir şekilde ayarlasak olmaz mıııı nolur nolurrrrr.kızlarrrrrr yaaaaaa offff,h.içi ve akşam olmaz mı bu herkese uymaz mı ki.ben de iş seyahatine gelir gündüz çalışır akşam sizle buluşurdum taksimde,yani akşam dediğim 5-6 gibi de olurduuu,olmaaaa mııııııı????
ben de sizi merak ediyorum valla kıskançlığımmdannnn eririm burdaaaaa

nedense senin icin aklimda 5+5 kalmisyazdigin bir mesajdan dolayi sanirim etten biktim falan filan
Evet etten bıktım, hiç göresim yok. Hatta sebzeden de öyle :) Bu arada İzmir' de oturuyorum yoksa ben de çok isterdim sizlerle buluşmayı. 23 ağustos gibi de İsviçre de olucam. Şimdiden mutluluklar diliyorum sana. Güzel ve mutlu bir evlilik yaparsın ihşallah.

canim biz kismetse almayi düsünüyoruz hani olursa söyle kesemize uygun birseye ev kredisi alip ödeyelim diyoruz ama atasehirde hem cok yeni hemede cok ucuz evler var diger semtlere göre
Canim ben alisveris yapmadim ordan hic o bisküviler yerine dukan keki yap kabizlik gidericide mambo gibi bisey cigniyorsun galiba ona benzeri seneler önce schlecker de vardi drogeriye bak belki yine bulursun.

ayyy bakayim bir schlewcker da iflas etti ama

maybeee medesa

bende yaaa ucarim oraya kizlar akilli olun ben geldikce bulusalim ama medesanin yanina gidiciiim ozamanda izmirli bulusmasi yapalim

sağol kuzum,inecek inşallah indireceğim
nesli yaa valla bir gün senle balık yemek isterim karşılıklı,sen de deniz sever balık seversin benim gibi
ebettt severim hele de karşuluklu illaki yerim.. hatta güçlendirmeye denk getirelim de kuru kuru yememiş olalım sülün ve de sütun hatun
tatlım adak için biraz daha zahmetli bir süreç/hedef belirleseydin keşke hemencecik olacak ki o
bi de kuzu muzu kesme adakta biz yiyemiyozz

bu nasıl irade savaşıdır ya her yer mis gibi kandil simidi kokuyor ama bbiz sadece koklayabiliyoruz:İ((İ( offf offf
nesrin iyi bakaydık belki onun bile aromasını yapmışlardır ay ne saçma şeylerin aroması vardı o tedarikçilerin sitelerinde aboovv

Son düzenleme:

yok canım ya adaklarım iki kısımdan oluşmaktaaaa

ilki 75 kilo adağı kendisi bir miktar paradan ibarettir.

diğeri ise 64 kilo adağı ki asıl kallafi olan budur canım ben kuzuyu kestirttcem amaaaaaaa size yokkkkkk

inşallah dilediğin gbi olur canım benim...

ne zmn gelcenki?

heyyyoooo sempatik arkadaşımm ama ben burda kime diyorum haftalardır izmirdeki arkadaşlarım nerde huhuuu buluşsak ya diye,sen neden benim sesimi duymuyorsun ki hemşooo yaaaaa.haydi biz de buluşalım ama ben hem izmirdekinde hem istanbuldakinde olmak istiyorummmm

tabiki geleceksin yoksa valla küserim,ne zamandı senin geliş tarihin burdakini ona göre ayarlayalım kuzum

oyyyy bak şimdi mübarek günde aklıma düşeneee,yeriz de içeriz de kuzum benim.zaten sen de yolu yarıladın bendeki bu duraksamalarla sen beni de yakalarsın birlikte geçeriz güçlendirmeyeee hoooppp

CAnim benim seneye insallah dügün...bu yil olmuyor gücümüz yetmedi 2006 dan beri sevgiliyiz varya bura ma kadar geldi uzadikca uzadi medesa vari darlanmalar baslayacak bendede simdi

MEDASAAAAAAAAAAAAA ağlama sakın ben geleceğim yanına şuan kuşadasındayım yazlıkta dönünce geleceğim eylülde döncez ama olsun geç olsun güç olmasıııın bir de bende de aynı sorun var regl olacağım wc düzensizlikleri ve tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum kaçamak yok bir şey yok elbet gidecek diyorum

ne zmn gelcenki?

şu zaman diye bişey yok ama siz tarih belirlerseniz ben kendimi ona uydurmaya çalışıcam,yani iş seyahati ayarlayamazsam da artık yıllık iznimden alırım napiiim yaniii ama hani çok yakın bir tarih olmaz ise benim de altyapı çalışmalarım için daha iyi olur.yada siz kararınızı verin ben size uydurmaya çalışırım.anaaaaam ben çok heyecanlandım len kıslarrr
ipekböcüğüm hangi şehirdeydi ki,onun da callen yapmış halini görmeyi çok isterdim doğrusu

kız dana kestir bari de biz de yiyek

toplanıp danayamı girsek yav et ihtiyacımızı çıkarırız yağlıca taraflarını güçlendirmedekilere veririz az yağlı yağsz seyirdekilere kalır

kızlar toplantıya giriyorum patronumlaa üffff,bu bitene kadar siz gitmiş olursanız eger şimdiden iyi akşamlar...

güzelim cok sagol destegin icin, malesef benim görünüsümde ayni karnim sis yani sanki güclendirmedeyimde kilomu koruyo vücudum hic bi degisiklik yok, kiyafetlerimdende anliyorum, ben bi ara 57 kiloya düsmüstüm ordan biliyorumki baya bi zayif duruyordum cok az bi göbegim kalmisti, yani ben 63 kiloyuda 60 kiloyuda cok gördüm hep alip verdigimden, o yüzden biliyorumki gözle görülür bi fark yok belki benim bünyemde degisik calisiyor, mesela elma diyetini basariyla sonuc alanlar vardi bende yaptim ama 14 günde 1 gram bile veremedim, halbuki onda da az ve SIK yiyorsun, yani hic ac kalmamistim isvec yaptim hemen zayifladim gün gün eksildim, hemen farketti bende, belkide benim bünyem ac kalarak zayifliyor yada ben diyetlerle öyle alistirdim zaten dukani cok sevdim cok rahat bi diyet ama bende etki etmedi, dukan testini yapmistim coktan en az 4 kilo vermem gerekirdi dukani ramazandan sonra yapcam insallah, yanni ozaman aranizda olabilirim, simdi bu diyeti yapsamda 2 hafta daha ayni kiloda olurum biraz vücudumu dinlendireyim cünkü üst üste cok diyetler yaptim, sana ve diger arkadaslara cook tsk ederim iyiki varsiniz

:) Medesacım çok da güzel olur. Önceki yazılanları kaçırmışım demek ki. Ne zaman uygun olursan planlayıp çıkalım. İzmir çıkarması yapalım valla.

ben bahçelievler
love şirinevler
nesli ve ekim ataşehir
dely de halkalı sanırım
güneyli??? sen nerdesin kız

çoğu karşıdan yani, ben de kurtköydeyim istanbulun sonu ama farketmez benim için haftasonu olduğu sürece forum istanbula da gelebilirim

güneylide taksimde kestane bende dedim daha önce böle bi buluşma olsa kimler gelir die ama kimseden ses cıkmayınca çokta fazla ısrar edemedim..ama buluşsak eminim süper olur..medesam yaa hafta içi aksam cok zor bence cunku cogumz calısıoruz..ee ortalama 6 da cıksak sanırım bulusulacak yere gelmek cok gec olur..ama senelik iznimden ayarlarım dersen hafta sonu süper olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…