Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

( imrendim.. tekrarını topluca isterükkk
QUOTE=pksnmz;25360630]Ayy kıyamama zuzuma. Gel ben seni ısıtırım 2 callen yaparızz :)
[/QUOTE]
ipekkk :)) alem sıpa seni :)) taaam tatlım benim
Yemek tariflerimizi kolayca bulabilmek için bir başlık açsak nasıl olur
başka başlık var ama orda da geyiğin içinde kaybolduğundan kelli... başka formul aramakta zarar yok
eee işte tamam bak her bi manada için şişmiş fıstığım iner iner :))
hilal, bende de kansızlık var, sakatatlara küçükten alıştırdılar beni.. dalak eksiği epey takviye ediyo bildiğim kadarıla.. hem yasak da değil.. bol baharatla biberle falan lezzetli bilem olabilüüğ

ayrıca kan şuruplarını da kullan tabiiki, yalnız 3 ayı bekleme de misal 20 gün sonna bi daha ölçüm yaptır

hilal bi de şıu balıkların kılçığının hizasında böyle siyah bi şerit oluyo ya hani... o da full demir )

evrelerde neler serbest neler yasak biri anlatırmı güzelce

bu diyet birilerinin güzelce anlatılması ile yapılabilecek bi diyet deil.önce kitabı alıp okumalısınız,,daha sonra takıldıgınız yerlerde sorularınızı sorarsanız mutlaka birileri yardımcı olur..

hilal bi de şıu balıkların kılçığının hizasında böyle siyah bi şerit oluyo ya hani... o da full demir )

Orası varya balığın en kıymetli yeridir aslında ama çoğu sıyırır atar orayı tadı acı diye, çocuklarda boy uzatan en güzel yerdir o siyah yer

Son düzenleme:
canım kansızlık çok ciddi bir durumben yıllarca o şişelerden aylarca da iğnelerden kullandım.
herşeye neden olabilen joker bir hastalık bu meret.
o nedenle önceliği lütfen tedaviden yana kullan, haa kilo aldırma meselesine gelince; regl durumundan daha az hasarlı aslında, biraz kendini tutma gayretin varsa zaten kilo aldırmaz, kilo aldırması iştahı artırmasından kaynaklanıyor aslında. biraz sapma gösterdiği gerçek lakin diyet zaten tokluk hissi veriyor zamanla. endişe etme bence ve tedavinin gereğini yerine getir.
ben senin yerinde olsam bir süreliğine diyeti esnetirdim, şu keçiboynuzu pekmezi (koskayı tercih et ya da eğer el yapımı bulabilirsen ondan getirt ve ya hakiki üzüm pekmezi) ile çekirdekli kuru üzümü muhakkak yapardım.

değerlerin cidden çok düşükse üstünde dur, sağlık herşeyden daha önemli.
kpss'ye girecek arkadaşlara dediğimiz gibi diyet nasılsa başka zaman da olur

yavrucum sana inanıyorum yine de seni şaşırtmayı umuyorum zira benim boğazım çok pistir

kızlar kan tahlilim çıkmış, hepsi çok iyi değerlerin biri hariç LY# değeri yüksek çıkmış az bişi, oğluş uyanırsa gidicem doktora, bilgisi olan var mı?

kızlar kan tahlilim çıkmış, hepsi çok iyi değerlerin biri hariç LY# değeri yüksek çıkmış az bişi, oğluş uyanırsa gidicem doktora, bilgisi olan var mı?
grip filan olmuş olabilir misin ki? bazı enfeksiyonlarda yüksek çıkabiliyor, diye biliyorum, ama diğer kan değerlerin iyiyse (ki iyiymiş ve buna çok sevindim ) çok ciddi bir durum değil, diye biliyorum. etrafımdan da hiç aksini hiç işitmedim. diğer değerlerle birlikte değerlendiriliyordu.

zor kısmı bitmiş bence pes etme,ekmeği doya doya yiyeceğin günler de gelecek sebat edersen,hem de dilediğin kiloya ulaşmış olarak:)

Kolay gelsin arkadasim kppss girecekmissin umarim iyi gecer atak günleride sebze tüketmemeye özen göster az kullandim demissin ama atakda sebze yasak..hatirlatayim didim..

yok cnm sebze yemedim,öyle biraz attım yemeğe de ben sadece ciğer yedim

çok güzel ama kilo kaybın,hep böle verirsn inş...

hoşbuldk öncelikle.

sanırım sana maltofer vermiş dr. tatlnadırıcı içerior diye biliyorum maltofer,ama çok küçük bi miktr zaten,çok zararı olmaz şeker olsada bnce. zaten sağlık herşeyin başı. bende uzun süre kan değerlerimle ilgili sıkıntı çektm,kesin çözüm serum oldu hem de 1 hafta gibi kısa bir sürede normal sınırlara girdim,ki 7,2 gibi bişeydi ilk değerim yani..

ilacın dezavantajı biraz iştah açıyor,bir de söylemesi ayıp dışkı rengi değişiyor fln,çok da mühim değil de.. bazılarında kabız da yapabiliyormş,bnde olmadı,ama serumu da bir sorabilirsn istersen

Kızlar iki gündür çok yoğundum. Dün hele çok yorucu bir gün geçirdim. Bugün sabah tartıldığımda ne gördüm bilin bakalım :)
62.3 inanasım gelmiyor! Çok değil iki ay önce tartı, şeşi beş gösteriyordu :)))

mrblar bu arada.
oğlıumu uyutup bir bakayım ddm kimler ne alemde diye...

ben şaşkınlık içerisindeyim inanın ki,

dün sbh 57.0 iken bgn sbh 54.7 çıktım ve gözlerim pörtledi yerinden:)

2 gün daha atak yapıp seyire geçmeyi planlıyorum,bu gidişle seyir de çok uuzn süremeyecek gibi duruyor inş..
zaten 51-52 yetiyo bana.

sbh:

sahanda yağsız yum.
3 dilim peynir (baya minik dilimler)
2 bardk şekersiz çay
yarım dilim yağı alınmış salam
2-3 yk yoğrt içine yarım kaşık yul. kep. ile,biraz da tarçın attım.

ara: 1,5 yk lor peyniri+1 bar. şekersiz çay

öğlen:
köfte
yoğurt

daha yemeddim ama, şimdi light süt içiyorum

akşam da çılbır yaparım. yanında zero içerim..

benden böle:)keyfim yerinde,baş ağrım dışında:S

gerçi söylemişsnz normal diye,dert etmiyorum ben de..

AAAAAAAAAAAAAAA
bende mal mal arayıştaydımmm.
Evdekide olur o zaman ne kastık ya kendimiziiii

..........
:)

al bende arastırdım o ka... yağlı kakao aramaya kalksak işimiz iş. bulmak ne mumkun

yedıgımız tavuklar bastan asagı hormon. onu napcaaazzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…