Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle herkese mrb ve ii haftalar kızlar..

sen aştın artık aştınnnnnn bende suankı ekmegım bıtsın tam bugday alıcam.hemde bimde baktım 1.5 tl fln fiyatıda gayet uygun..

(

Canım benim, afiyet bal olsun

Ben peynirde gerçekten az yağlı olsun diye düşünmüyorum, aksine çok rahatım o konuda, bende mi gariplik var dersin.

Mesela dün gerçekten tam yağlı muhteşem bir beyaz peynir yedim kahvaltıda, önceki gün de, hiç pişman değilim. Bence vücudu yavaş yavaş alıştırıyor dukan amcam. Sen de rahat ol bence ya, her tarafı yağ olsa ne olur, 40 gr. hem benim tartım bile yok, göz kararı tartıyorum.

Bim deki ekmekten alayım ben de o zaman, sağol canım.

benide götür bida denize:) ay hiç girmedm bu sene yaaa

kız gelmek istersen walla bidaha gidersek senide ararım..bende daha ilk kez gittim.gecen hafta havuz dısında ılk kez ayagım suya degecek dıe dusunmustum ama hayalkırıklıgı oldu :2:ben fırsatlardan almıstım selimpaşada bi yerin ama denizi hiç begenmedik sırf yosundu.orama burama yapısan yosundan yuzemedık..o nedenle gun boyu toplasan 1 saat ancak yuzmusuzdur.oranın sahıbı adam gerci bu hafta böle oldu ruzgardan ondan once temızdı deniz dedi ama ne kdr dogru bilemiosun tabi..

ayyy ewt bende öle yapayım ya,,hakikaten suanda light yersem vucudu nasıl alıstırcamda korumada alısmıs olacak die dusunup kafayı yiorum.ondan bu kdr takıntı oldu :2:

tam yağlı beyaz peynir...ooff ooff izmir tulumunu özledim en çok ben...

sarıyerden bi vapur kalkıyomuş altınkum diye bi adaya...çok temizmiş.oraya gidebilirz bi ara:))

Ben de isterim ben deee.... 10 gün sonra güçlendirmedeyim.. ama istediğim kiloya hala ulaşamadığımdan, kilo vermek üzere güçlendirmedeyim

Evet canım yaa.. ama Perşembe bir sürpriz görürüm belki diye umuyorum. Hani daha yeni bitmişti falan :44: Belki bi kaç güne etki eder ne biliimm.. Bari 58,5 olsam.. 1 ay oldu heralde o kiloyu göreli, bi daha da görmedim :S Valla uyuz vücut hahah Ah canıımm.. Kızmasa bari şimdi böyle dedim diye Pek bi korumacı yaa Beni pek bi seviyo hihihih Şaka yaptık şakaa :76::76: Ramazanda da kilo alırım normalde ben.. Ondan da bi korku var :18: ama ben de güçlendirmede şaşırır ve yağlarla artık vedalaşabilir diye düşünüyorum.. Şu güçlendirmeyi bi ezberlemeye başliyim ben kitaptan :)

cpnin tadı nasıl?ay keskinoğlu çok fenaydı...gerçi bnde bıktım artık tavuktan etten belkide ondan kötü geldi ama yağlıydı
Ben de CP alıyorum.. Hatta daha dün yedim. Bence tadı güzel ama katkılar var tabi sonuçta içinde.Tam bi tavuk tadı yok. Piliç döner diyo mesela, rengi kırmızı et gibi :44: renklendirici falan varmış içinde işte.. Ama kurtarıcım olduğundan, haftada 1, bazen 2 kere yiyorum. Ben normalde et seven biri olduğum için, bana kötü gelmiyo olabilir. Yenmicek gibi değil yani :))

Kızlar suan facede okudum yulaf kepegı tuketmemız gereken mıktar guclendırmede 2,5 kasıkmıs.kıtapta 2 kasık yazdıgı ıcın ben hep oyle tuketıyordum ama dukan bunu 2,5 olarak guncellemıs bılgınıze..bundan sonra artk öle tuketecegım bende.sımdıye kdr 2 tuketerek hep eksık yaptık demk

Hahahaha, çok güldüm şimdi bak, ben bir yerde okumuştum onu söyledim sonra beni uyarmıştı arkadaşlar, hatta ekinsu kitaba 139. sayfaya dön dedi, zaten emin olamamıştım hiç, döndüm ben de

Buçuğunu da bundan sonra tüketiriz artık yapacak bişey yok :))

hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz

ben değil nesli deneyecek, sonuçları bizimle paylaşacak. bir de paran çoksa hepsini harcama, kilo verince yeni ciciler alırsın

hoşgeldin medesa, tartın öyle bir ileri bir geri işlere başladıysa, pili bitiyor demektir. benimki öyle olmuştu.

sarıyerden bi vapur kalkıyomuş altınkum diye bi adaya...çok temizmiş.oraya gidebilirz bi ara:))

timam sekerım ben netten bakayım nasılmıs orası

evet bende kıtaba baktım hemen ama megerse guncelleme yapmıs..kıtaptan sonra degısen bıcok seyın olması ne kdr kötü

Tuna sanırım az once gojıberry mıktarını soran sendın ama alıntı yapamaıdm cunku yazdıgın yerı bulamadım seyırde 1,5 corba kasıgı yenebılıor gojı.ve duraklama yapmadı sahsen bende.ztn kılosu cok pahalı oldugu ıcın gıdım gıdım yiyorsun

Ben seni yirim, yirim, hiç de kıyamazmış vücuduna. Evet haklısın bence perşembeye tüm şişlik gitmiş olur, hadi inşallah bakalım. Ramazanda almazsın inşallah canım ya, geçen senelerdeki gibi yemeyeceksin ki. Yok öyle bişey, hatta verirsin bence, kıyamadığın vücutçuğun aç bilaç saatler geçirecek. E hadi ezberle bakalım, önce yulaf kepeğini öğren 2,5 kaşık bak, biz de bugün öğrendik.

dün epeyce hereketli bir gündü. uzun bir yürüyüş yaptım. arkadaşımla buluşmuştuk dışarda. onun sıkıntısı vardı biraz. konuştukça yedi. ben de ona eşlik ettim. açıkcası bol kaçamaklı bir gün oldu. 1 tost, 1 dondurma, meyve ve cips... ama yine de -200 gördüm bu sabah. ilerde çıkar acısı mutlak ama şimdilik durum böyle.

Ben geldimmmm :) Ne yoğun günler geçiriyorum ben böyle yavsss Aynı kilodayım, dikkat ediyorum, ama dukan yapmıyorum. Ramazandan sonra son bir gayretle son kalan 13 kiloyu da göndereceğim bebekler

Sen bu para olayını yanlış anlamışsın.
Bir arkadaş çok kilolu olanların kilo vermesiyle daha az kilolu olanların kilo vermesini teşbih sanatı ile anlattı. Çok paran olursa rahat harcarsın, az paran olursa zor harcarsın dedi. Bende bende çok para var ama hiçde rahat harcayamıyorum benim vucut cimri demek istedim ama "benim param çok cimriyim anlamışsın" sanırım..

güzel cnm bana göre..keskinoglu hiç denemedim onla karsılastıramıorum o nedenle suan ama ben begeniorum..

ben de cp alıyorum denk gelince ama bana biraz tuzlu geliyor,hem hiç tavuk gibi değil ki hatta siz şimdi yazana kadar ben onu et sanıyordum
dün tansaşta şeker marka kıyma dönerde kampanya vardı,yağ oranı %8.3 tane aldım,üstelik 2.49 liraydı.bugün de devam ediyor mudur bilmiyorum ama yedim tadı da güzeldi
bazen de bolcanınkini alıyorum ama ona epeydir denk gelemiyorum.
yaa bu arada bişey söyleyeceğim sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bu bazı et ürünlerine güvenemiyorum özellikle de tavuk olanlara hani diyorlar ya tavuğun her yerini koyuyorlar diye cidden bazen yerken çok garip şeyler geliyor ağzıma ve tavuğun kafası mı ayağı mı ne bu diye bi garip oluyorum
içinizi bulandırdımsa kusura bakmayın da yine de tavuk dönerdense bildiğiniz saf tavuk göğsü butu almak daha iyi gibi geliyor bana.yada et döner alalım yani

Evet canım ya, sen söyleyince aklıma geldi şimdi bak :)) Ben de özledim gerçekten.

kuzularrrr ben size yollarııım bebişlerimmm

ayy canım yaaa ben de pilinin bitttiğinizi düşünmek istiyorum çünkü biraz daha _ göstermezse benim pilim bitecek

E daha ne olsun güzelim. Başarılı bir çalışma olmuş.

olmusta geceyedogru tekrar aciktim bir dilim peynir ve bir kase yogurt yedim fazladan off
Bence süper liste insallah __ görürsün canimcim..

insallah tatlim ya cok istiyorum

yumurta cok olmamis mi tatlim hani sarisi kisitli ya :26: yanlis anlama bilmiyorum bu nedenle soruyorum

ben göbüşüm içn titreşmli kemer falan denedm ama işe yaramadı.terlemeden olmucak sanırm

pilates pilates pilatessss bu kiloya ragmen göbis süper pilates sayesinde

dely ciiiiiiiim bende ramazana kadar bi iki kilo gitsin istiyorum

haftasonlarim dondurma yapma günlerim olacak....ben asosyallestim dukanla cünkü disariya ciktigim an kacamak olacak korkuyorum

masallah tatlimmm

masallah masallah dukaniceler

kuzum sen yine simdi takildin ben daha seyirde hic siftah yapmadim cok ümitliyim tarticim raamazan öncesi bana süpriz yapacak

Medesam,

Tatilinin iyi geçmesine sevindim. Tartını boşver canım sen, margarin kalmayınca ne yapsın vücut, bi de onu düşünsene :))

Regl den sonra 2 kg birden verip geçersin güçlendirmeye sen, canını sıkma.

yok güzelim, doğru anladım da esprine espriyle karşılık vereyim dedim işte. az para çok para örneğini veren de bendim zaten alıntılar karıştı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…