Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amin gercekten darisi basima :) ne kad surede werdin bu kiloyu rica etsem bilgi werirmisin

benim başlangıcım 1 yıl oldu. ama ilk aylarda çok aksattım, düzenli yapamadım, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım v.b.
8-9 aydır düzenli yapıyorum. 1 ve 1.5 aylık duraklamalar da yaşadım.
tabi herkese göre değişir bu süreçler. benim verdiğim kiloyu 3-4 ayda verenler de var 2 ayda 3 kiloyu veremeyenler de. vereceğin kilo ne kadar azsa vermen de o kadar zorlaşıyor.

aaaaaa ben doğru mu anladım, almanyada migros yok mu? eeeeeee siz ne yiyip ne içiyorsunuz kardeş

gel birde bize sor canim benim ya berbaaaat kötüüüüüüü

cnaimmm bende seyire gectim geceli kilo veremedim herkeste farkli sanirim:26:
he he he mesela yani aynı hataya iki kez düşseydim emin ol bende yaramadı diyip bırakırdım

himmm anladim.benim wermek istedigim kilo da bayagi bol,insalah dedigin gibi ben de kisa surede kurtulurum.tesekkur ederim :)

seninle aynı gibi kilolarımız. hedefler de aşağı yukarı aynı. hadi bakalım kim önce varacak. bir ki üç...

boyda aynı kuzum hatta bakma sen ticker'a ttilden döndüm dün, adet olamadım bi de perşembe itibariyle 1+1'den 2+='a geçme cür'et ettim ve tartıya göre iki kilo farkımız da yok yaşım 31.. doğum yaptım ama bildiğim kadarıyla benim metabolizma çok hımbıl idi...
tekrar söylüyorum psikolojik durum ve hormonlar çok etkili bu süreçte... gönlünü ferah tut..
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. ben çok çektim bu dertten. herkes kurtulsun istiyorum. dukana nobel ödülü ya da onun gibi bişey verilsin istiyorum.
nobel olur nobasen olur ne bileyim nobaldır, nototo, nogıdı... ama mutlaka bişey verilmeli bence de alişim
ben ne olduğunu bile anlayamadım.. 2. ya da 3. gün aldım elime sigarayı içemedim.. bir kaç kere daha içmeye yeltendim ama içemedim.. dukan çarptı sandıydım.. bana harika bi yan etki olarak kendiliğinden oldu:31

onun için yaptım zaten. sen daha yeni geçmişsin seyire, bende çok daha hızlı vermen lazım. buna rağmen yarışmayı göze alıyorum bak haberin olsun.

ahaauha beni de katın daha naneli olsun müsabaka:)) ben de bu kilodan göze alıyom bayırı çayırı ona göreee

iyi geceler kızlar .. Bende dukan diyeti yapmayı düşünüyorum ama biraz araştırıyorum şimdi :) Bana diyetle ilgili bilgi verebilirmisiniz ?

Kizlar ben 2 gundur guclendirmeye gectim. Ama cok korkuyorum ya kilolari geri alcam diye. Bu topikte cok hizli ilerliyo guclendirme yapanlari takip edemiyorum. Guclendirme evresine gecenler guclendirme topiginde paylasim yapsak daha iyi olmaz mi?

monalisasmile bende güçlendirmedekilerdenim,,senin gibi bende korktum ama kilo almadım.diğer arkadsalarda almadı.ben 54,4 ile gectim guclendirmeye gecen cumartesı 53,9 gordum.ekim34 guclendırmede 2 kıloya yakın werdi.guclendırme topıgınde paylasım yaparsak,burda bu doneme gecmek uzere olanlar bu bilgilerden yararlanamaz.bide sahsen ben buraya zor yetişiorum,iki ayrı topige hiç yetisemem :) ama kafana takılan bişi oldugunda sor,yardımcı oluruz.

ben yaklasık 11,5 kılo werdim,,sarkar iğrenc olur diodum vucudum ama herhangi bi sarkma olmadı.spor yapamadıgım ıcın etlerım tabı gevsek ama herhangi bi sarkma yok.

iyi geceler kızlar .. Bende dukan diyeti yapmayı düşünüyorum ama biraz araştırıyorum şimdi :) Bana diyetle ilgili bilgi verebilirmisiniz ?

arastırmalarını iyice yap,,kitabı mutlaka al ve oku.sonrasında bu diyetin sana uygun oldugunu düşünüp başlarsan,kafana takılan yerlerde yardımcı oluruz.

günaydın kızlar...

-300 ile gunu actım ben. nasıl gıttı bende bılmıyorum ama -300 işte
işlerim yoğun yazamıyorum hatta okuyamıyorum bıle. öpüyorum sızlerı bol eksılı gunler dılıyorum efenim...:80:

EKINSU KARDES,DUN TARTTIM DILIMLERI AMA BAZISI 27 gr geldi,bazısı 28,bazısı 29 ikisini arası 28 gramı al istersen yada 27.yi. ben olsam 27 gramı baz alırdım kendi adıma,az olsun fazla olmasın die

günaydın kızlar

güçlendirmede şu ana kadar 700 gr daha vermişim bakalım esas sonuç cuma sabah belli olucak tam 1 ayda ne kadar verdiğim çıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…