Sol kol, dirsekten bileğe kadarbende olmadı. kimseden de duymadım. hangi kolunda ve kolun hangi tarafında nasıl bir uyuşma var tarif edebilir misin?
ee sen başlayalı çok olmamış mıydı ki
kol uyuşmasının nedeni farklı olabilir, bir kontrol ettirmelisin
Sol kol, dirsekten bileğe kadar
Atakta olmuştu, seyirin başlarında geçti
Merhaba arkadaşlar, dukan diyetine bende bugün başladım, size bir sorum olacak ben doğum yaptığımdan beri kabızlık problemi yaşıyorum, dukan diyetini yaparken kabızlığı nasıl engelleyebilirim?
günaydın kızçeler
oğluşun sıkıntısı geçmedi hala, bir de gözleri iltihap oldu üst üste geldi her şeyyazamıyorum ama arada bakıyorum yazdıklarınıza dün saf protein yapamadım, yine emme krizi tuttu çünkü, malt içeceği falan içtim yine, sebze yedim biraz, bugün yapıyorum saf protein, umarım yarın da yapabileceğim, benim 0,5 lik sular bitince 1,5 lt liklerden hiç su içesim gelmiyordu, bardakla içmekten de nefret ederim, daha doğrusu bir bardaktan 2. kez su içemem eşim bana su kabı almış 1 lt lik bişi, bi süre soğutunca 5 saat soğuk kalıyo su inşallah onun hevesi ile yine bol su içmeye başlayacağım
hepinizi öpüyorum, bir de şu dondurulmuş tavuklar varya hani, fırında 15 dk pişiriliyor iglo nun falan onlardan yiyebiliyor muyuz? yesek ne güzel olur ya, benim yemek yapmaa hiç fırsatım olmuyor
sen diyete başladığından beri çocuk daha çok emmek istiyorsa, sütünün kalitesi düştüğü için doymuyor olabilir. bence biraz daha ertelemelisin bu diyet işini. bebeğinin sağlığından daha önemli değil ki.
Oğlum sünnet oldu, onunla ilgili bir problemimiz var, normalde sadece uyurken emiyor, sünnet olduğundan beri sürekli emmek istiyor, ben de biliyorum bebeğimin sağlığından daha önemli olmadığını tabii ki...
probiyotik yoğurtlar de var ama özellikle bitki çayları, form çaylarının hemen hemen hepsi çok etkili. zamala kendi bünyene en uygun olanını bulursun zaten.
bu soruya yanıt verildi gerçi ama ben de aynını diyecektim:) tüm gramajı dilim sayısına böl:) buna ortalama gramaj diyelimGünaydın kızlar[
QUOTE=ekinsu;25433703]Güçlendirmedekiler bir sorum olcak bu 2 dilim tahıllı ekmeğimiz kaç gr bilen varmı , ben doğalsanın tahıl unu karışımını aldım kendim yapıcam ekmeğimi ama kaçar grlık yapmalıyım bilemedim
bir de olur herhalde değil mi dukan amcaya sorsak ne der acaba:)
peki atak evresinde bu çayları içebilirmiyim?
çayları her zaman içebilirsin. özellikle de yeşil çayı. ama tabi bazı çaylar bağarsak faaliyetlerini fazla artırır. bir süre sonra da alışkanlık yapar. hatta sinameki içeren çayların fazla içilmesi zaralı da olabilir. dikkatli ve kontrollü olmak gerek.
boyda aynı kuzum hatta bakma sen ticker'a ttilden döndüm dün, adet olamadım bi de perşembe itibariyle 1+1'den 2+='a geçme cür'et ettim ve tartıya göre iki kilo farkımız da yokyaşım 31.. doğum yaptım ama bildiğim kadarıyla benim metabolizma çok hımbıl idi...
tekrar söylüyorum psikolojik durum ve hormonlar çok etkili bu süreçte... gönlünü ferah tut..
nobel olur nobasen olur ne bileyim nobaldır, nototo, nogıdı... ama mutlaka bişey verilmeli bence de alişim
ben ne olduğunu bile anlayamadım.. 2. ya da 3. gün aldım elime sigarayı içemedim.. bir kaç kere daha içmeye yeltendim ama içemedim.. dukan çarptı sandıydım.. bana harika bi yan etki olarak kendiliğinden oldu:31
ya hanımlar beni yine es geçiyonus ühühühüüüh((( sakız olarka oneo mu çihneyebiliyoruz bi diyin de hele. bu arada benim üst taraflarım ınceldi ama su bacaklar pek fazla incelmiyor. 2/0 mı yapsam . dun evde deli danalar gibim dısar cıkamadıgım ıcın oraya buraya hızlı hızlı 1 saat yurudum.kısa mesafede ne kadar olursa işte .ayriyetden dukan amcamın kıtabın sonunda dedıgı hareketleri yapiyorum. callaneticksmıydi neydi onu yapamıyorum . kitapta alt taraflar ııcn 2/0 öneriyor ama bunu naisl yapicam daha dogrusu kilo alırmıyım endısesi var ya?
yine beni es gecmezseniz sevinidirk olucam yalnız
kızlar yulaf kepeğini yeme hakkı güçlendirmede yine 2 ekteki tablo dukan diyetinin sayfasından bi bakın isterseniz.
bu soruya yanıt verildi gerçi ama ben de aynını diyecektim:) tüm gramajı dilim sayısına böl:) buna ortalama gramaj diyelimGünaydın kızlar[
QUOTE=ekinsu;25433703]Güçlendirmedekiler bir sorum olcak bu 2 dilim tahıllı ekmeğimiz kaç gr bilen varmı , ben doğalsanın tahıl unu karışımını aldım kendim yapıcam ekmeğimi ama kaçar grlık yapmalıyım bilemedim
bir de olur herhalde değil mi dukan amcaya sorsak ne der acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?