- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
ben bugüne +100 ile başladım ama dert değil. dün çok yoruldum, akşam çok geç uyudum, sabah da geç kalktım. ödem yapmışım belliki. zaten elim yüzüm şiş.
arkadaşlar bugünlerde yine "durakladım, kilo veremiyorum, başka diyet denesem..." lafları gırla gidiyor. hepinize biraz daha sabırlı ve kararlı olmanızı tavsiye ediyorum. geçenlerde 15-20 gün foruma girememiştim. tartım da bozuktu, tartılamamıştım. foruma göri döndüğümde çizelgemi düzelteceğim diye hayal ediyordum. o arada yeni tartı aldım. bir tartıldım ki ne göreyim, 15-20 günde hiç kilo vermemişim. hatta 200-300 gr da almışım. yani foruma giremediğim ve tartılamadığım dönemde farkında olmadan sağlam bir duraklama yaşamışım.
bunlar normal. ben, alıştım ve kabullendim artık. duraklamaların motivasyonunuzu kırmasına izin vermeyin lütfen. aranızda çok uzun bir yolu başarıyla alanlar var. onlar duraklamalara zaten alışkın olmalı ve artık fazla takmamalı. yeni başlayanlarsa, daha yolun başında motivasyonlarını kaybetmemeli. kiloları alırken, hiç birimiz her gün tartılıp "ay bugün 100 gr bile almamışım tüh tüh, dün yediğim börekler kekler yaramadı mı acaba, ay ben neden durakladım, neden kilo almıyorum, ne yapsam ki, dur bugün bi litrelik kola içeyim de ödem yapayım" demiyorduk değil mi?..
yaz geldi, belki fazla sosyalleştik, kimi tatile çıkıyor, kimi memleketine, ailesinin yanına gidiyor. aileler, eşler, dostlar, sohbetler, güzel yemekler, dondurmalar, tezgahlarda salınan rengarenk meyveler... hepsi insanın aklını çeler ve duraklatır. ama biz ne yapıyoruz? kaçamaklar olsa da ertesi gün aynen devam ediyoruz diyetimize. yenilmiyoruz, yılmıyoruz, direniyoruz. neymiş sloganımız "yılgınlık yok, direniş var", ya da "durkam yok, yola devam" artık size hangisi uyuyorsa onu alın kullanın... öpüyorum hepinizi.
agzına sağlık.
harika yazmış, resmen döktürmüşsün
kızlar çok tuhaf bir durum söz konusu bendesiz de de oldumu hiç sanmıyorum ama..kilo verme yavaş olsada gidiyor benim ama benim popom, üst bacak ve basende kilom var ama sanki üsttten gidiyor böle kaburgalarım elime geliyo gibi sayılıyolar halbuki üstüm zayıftır alltan giden bişiy yok üzülüyorum yada bana öle geliyor ama aynad bakıyorm baen duruyo aynı bacak araları duruyo çevremdekiler zayıfladın dio kıyafetlerde aynı.nerde yağ çıksa ordan gitmez mi nie böle olduki..acaba dukanın basenli ve selülitli kadınla riçin olan diyetini mi yapsam haftada 2 gün protein 5 gün normal beslenme?? :44::44:
bende de öyle canım. üstten epey gidiyor.köprücük kemiklerim filan ortaya çıktı iman tahtası denilen yerden kemikler belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor bu durum. ama henüz bacaklarda incelme yok:26:
bunu duyduğuma gerçekten çok sevindimAltlar en son gidiyor ama gidiyor
merhaba hoşgeldin. başarılar diliyorum. kitabı başucunda tutmayı da ihmal etmehepinize merhaba dıyım önce,dün aksam üstü sizleri gelip misafir olarak okudum yazdıklarınızın gazıyla daha öncede duydugum dukan diyetine başlamış bulunuyorum 68 kıloyum dün iş çıkısı hemen market alısverısımı yaptım sutumu tavugumu yulaf kepegımı aldım aksam yemegınde tavuk gogsunu haslayıp kekık karabıber yanındada yogurt ve kepegımı karıstırıp yedım , sabah 2 yumurta bı dılım beyaz peynırımı yedım iş yerinde yeşil çayımı ve şu an saat 16.30 2 lt suyumu içtim aksam hasladıgım tavuktan kalan parcayı yogurt ve kepegımı oglen yemegınde yedım,
yediklerimi yazıp hem hatırlamak hemde benım gıbı yenı baslayanlara ısık olur dıye yazıyorum:) şimdi size sormak istediğim bir sey var agzım acayip kuruyor hanı 2 lt daha su ıcerım o derece normalmı bu aksama ne yemem gerek kolay bısı tavsıye beklıyorum :)
hedef 55 dı ama dukan amca 58 ol yeter dedı3 gun atak surem var ne olur cevap verın
evet günde iki top light olanından tüketebilirsin. ben makinesini aldım kendim yapacam artıkc. d'or light dondurma yenilebiliyormu bilginiz varmı teşekkürler