Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bana da cvp yok?

kızlar size birşey soracam şimdi ben kek ve dukanella gibi bişi yaptım akşam çayın yanında kaçamak yapmamak için ama hani tatlandırıcının, kakaonun hergün tüketilmesi duraklama yapıyor ya ben şimdi normalde 4 yk yulaf kepeği olduğundan günde 2-3 dilim bile kurtarıyo ama ben diyorum ki hergün yiyebilmek için hakkımı ikiye bölsem de hergün yesem olur mu ki:))))

bana da cvp yok?

kızlar size birşey soracam şimdi ben kek ve dukanella gibi bişi yaptım akşam çayın yanında kaçamak yapmamak için ama hani tatlandırıcının, kakaonun hergün tüketilmesi duraklama yapıyor ya ben şimdi normalde 4 yk yulaf kepeği olduğundan günde 2-3 dilim bile kurtarıyo ama ben diyorum ki hergün yiyebilmek için hakkımı ikiye bölsem de hergün yesem olur mu ki:))))

LOVE_01:
tebrik ederim canım iyi vermişsin ,yumuşacıktım daha da yumuşadım benmaşallah canım ,süpersin darısı başımıza ,

cok tşk ederimmmm...

kitabı alıp okuduktan sonra başladınız dimi???

ben sana yorumumu yazmıstım nesrin..

ama o sekılde sınırlı ızınlılerı daha fazla gun tuketmıs oalcaksın ve hergun bunlarıda tuketmek duraklamaya neden olabılır.ben olsa 2 gunde tuketırdım,daha uzun vadeye yaymazdım..

yorumumu yukarda tekrardan gönderiorum..

cok tşk ederimmmm...

kitabı alıp okuduktan sonra başladınız dimi???

ben sana yorumumu yazmıstım nesrin..

görmemişim canım teşekkür ederim:) hımmm o zaman hergün yemek lazım ama işte akşam çayın yanında böle bi atıştırma arıyorum da ben onu nasıl yapsam(

ben tartilmadim daha persembeye kadar tartilmak istemiyorum gereksiz strese sokuyorum kendimi
ben de aynını düşünüyorum, perşembeye kadar tartılmayacağım ama benimkisi güçlendirme ilk hafta, sters yaşamamak adına iyi bir fikir gibi geldi.
inşallah beklediğimiz olur ve + almayız

annaaaaa bütün üyeler nereye kaçtı,şaka gibi bir tel üye ben kalmışım.
kızlarr nirrdesiniz yahuuu,neden beni yalnız bıraktınız yoksa face'e mi kaçtınız küsücem amaaa
o_ooOO güzelim iş,güç, gelen, giden , net filan fırsat buldukça kaçıyoruz buraya üzülme sen hiç :13:

Kizlarcinternetten yulaf kepegi alip da memnun kalan war mi
yulaf kepeği aynı aslında netten ya da marketten ya doğalsan ya ru-sheim kullanıyoruz ama aktardan alan arkadaşlar farklı olduğunu söyleyebilir (açık alanlar)
ben memnunum doğalsandan ama ru-seim de aldım epeyce açıkcası ekmek yaptım hepsiyle fark göremedim.
her türlü mısır ekmeğine benzetiyorum Allah'tan sevdim ben bu ekmeği

Kusura baktım ama neyse keşke bu kadar keskin bir yargıya varmadan önce bir sorsaydınız...

abovv olmaz un. cerenin dediği gibi karbonhidrat ta çok atak ve seyir tehlikeli geldi bana kullanılacaksa da herhalde çok dikkatli tüketmeli

ama ben cevap alamadım soruma hala kızlar ya beni bi aydınlatın((

bu soruna epey önce yanıt verdimdi ben:)
sınırlı izinliler her gün kullanılamıyor yani kullansan bile duraklamaya neden olabilir, deneyip bulman da bir yol ama riske atma bence.
2 lt yeterli gelmiyor olabilir, başlarda ağız kuruluğu çok oluyor sıvı tüketimini artırmalısın.
dukan 58 derse 58'tir kalan 3 kilo için çok iyi motive olman gerek ama olmaz diye birşey yok, başaran çok arkadaş var (ben onlardan değilim o başka tabii )

görmemişim canım teşekkür ederim:) hımmm o zaman hergün yemek lazım ama işte akşam çayın yanında böle bi atıştırma arıyorum da ben onu nasıl yapsam(

sekerlı yerıne tuzlu poaca yapmanı öneririm.hem ıcınde sınırlı ızınlıde yok..ayrıca lor koyarak protein mıktarınıda arttırıosun..ben cok az sekerlı sey yaptım..genelde hep lorlu poaca yaparak tukettım yulaf kepegı hakkımı seyirde.kahwaltıdada ıyı oluodu hem..

evet en güzeli bi poğaça tarifi bulayım da ondan yapayım da akşamları onu yerim en azından

Selam kızlar,

Nasılsınız, neler yaptınız?

Ben çok yoğunum bugün, kısa bir süre girdim ama bakamadım bile ama sakin bir gün anlaşılan. Herkes iyi mi?

Love01 immmm, şahane olmuşsun, bu resmi son sayfada gördüm izini sürdüm şimdi. Cidden şahane görünüyorsun, maşallah. Ne göbüş var ne bişey tatlım, maşallah

Selam kızlar,

Ben çok yoğunum bugün, kısa bir süre girdim ama bakamadım bile ama sakin bir gün anlaşılan. Herkes iyi mi?

Love01 immmm, şahane olmuşsun, bu resmi son sayfada gördüm izini sürdüm şimdi. Cidden şahane görünüyorsun, maşallah. Ne göbüş var ne bişey tatlım, maşallah

iyiyiizz cnm sen nasılsın? yalnız bırakıosun bizi olmaskiiii amaaa bu arada cok tsklerrrrr amaaa senin fotonu görene kdr papagan gibi sendende foto beklioruzzz ekimmmmm34 demeye dewam edicem

Merhabaaa arkideşleeerr!!
Ekim sen de yeni gelmişsin :107:
Bugün ben baya yoğundum da, hiç gelemedim buralara.. Arada telefondan face'e bakabildim ancak.. İşten çıkar ayak da buraya fırsat buldum.. Nasılsınız? Keyifler nasıl? Yazılanları hiç okuyamadım ve birazdan da çıkıyorum. Perşembe yaklaştıkça heyecan yapıyorum :18: sıfır kaçamakla ilerliyorum, tatlandırıcı bile eskisi gibi çok kullanmamaya çalışıyorum; ama pek de bi zayıflama hissetmiyorum.. Tartılmıyorum da ama, yine 59 larda çıkcam sanırım Perşembe İnşallah 58'leri görürüüümm.. Ramazan'ın ilk günüyle beraber güçlendirmeye geçiyorum, ve 2. günü de tatile çıkıyorum :S Biraz tuhaf olacak ama.. Başka bir fırsatım yoktu.. Güçlendirme ve tatil aynı anda başlıcak.. İnşallah abartmadan dönebilirim tatilden :18: Daha 10 gün var.. 10 günde 2 kilo versem Şakaaa

İyi akşamlar kızlaaaarrr......!!

Son düzenleme:
iyiyiizz cnm sen nasılsın? yalnız bırakıosun bizi olmaskiiii amaaa bu arada cok tsklerrrrr amaaa senin fotonu görene kdr papagan gibi sendende foto beklioruzzz ekimmmmm34 demeye dewam edicem

Canım benim, biliyorsun gurbetteyim, unutmayın beni sizzzzz

Tamam canım valla ben iş maili dışında mail, sizin gibi çıtırlar gibi de face kullanmadığım için dely nin kilolarının hızıyla ilerliyorum. Yeni resmim de yok, ama çektirip ilk fırsatta göndericem.

Merhaba fıstığım, hoşgeldin, iyi akşamlar :))

Ben de okumadım hiç, inşallah perşembeye verirsin be gülüm.

Güçlendirme, ramazan, tatil üçlüsünde inşallah mutlu dönersin tabi ki öncesinde perşembe iyi bir kilo ve 10 gün içinde de -2 innnşallahhh canım.

Bakarsın kiloların sana şaka yapar asıl, bakalım hayırlısı inşallah.

Ben de öpüyorum canım seni, iyi akşamlar.

Selam kızlar,

iyiyiz canım, sen nasılsın?
yoğun görünüyorsun ama galiba herkes bugün yoğun (ben hariç:)) )

Tost ekmeğini tek geçerim. Dün akşam denedim harika oldu. Bide tost yaptım. Ay nasıl özlemişirmmm. Beyaz peynirli naneli tost. Ayranla içim coştu resmennnn

:)
ben de normal ekmeğine bayılıyorum. sardım resmen:)
ama kendime tam tahıl da almalıyım. dün de bugün de tüketemedim ya. evde de kepek varmış o da kansızlık yapıyor diye sınırlı tüketilebilir benim için

dely bence vereceksin. gerçekten bunu inananrak söylüyorum. ilk defa içimden geldi. her defasında "illaki kıracak bunu zamanla" diyordum ama demin okurken "verecek artık".. dedi içsesim. genelde işe yaramaz söyledikleri ama bu defa ben de şeytanın bacağını kıracağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…