annaaaaa bütün üyeler nereye kaçtı,şaka gibi bir tel üye ben kalmışım.
kızlarr nirrdesiniz yahuuu,neden beni yalnız bıraktınız yoksa face'e mi kaçtınız küsücem amaaa
canım çok geçmiş olsun öncelikle,Allah bebişini nazarlardan saklasın
ben iglo balıklarını yiyiyorum fakat tavukların falan dışında kaplamalar var ya onlar bize uygun değil diye düşünüyorum.
annaaaaa bütün üyeler nereye kaçtı,şaka gibi bir tel üye ben kalmışım.
kızlarr nirrdesiniz yahuuu,neden beni yalnız bıraktınız yoksa face'e mi kaçtınız küsücem amaaa
medesammm bugün izinliyim ben evde is güc camasir kosturuyorum annemler tatilde bana kaldi
simdide pilatesimi yapip biraz bakim sonra buradayim yine
ayyy bu nasıl uzun bir yazı yahuuuusağol canımmm aminnnnn
balık yedim dün ama onun da dışı kıtırdıtavuklarda aynı, yemiyim mi ben şimdi bunnarııııııı, dur bi bakim ne varmış içinde
güçlendirme sonrası fotom kızlar.Cumartesi 53,9 gördüm,Pazar günkü yediklerimden sonra bidaha görür müyüm o rakamı bilmemama şuandaki kilomu koruyup kilo almayayım yeter artk bana Eki Görüntüle 461629
hayyy maşallahhhhhh
tşkler cnmm..senin ticker yok,,ne kdr kaldı hedefine?
ama ben cevap alamadım soruma hala kızlar ya beni bi aydınlatın((
ama ben cevap alamadım soruma hala kızlar ya beni bi aydınlatın((
kızlar size birşey soracam şimdi ben kek ve dukanella gibi bişi yaptım akşam çayın yanında kaçamak yapmamak için ama hani tatlandırıcının, kakaonun hergün tüketilmesi duraklama yapıyor ya ben şimdi normalde 4 yk yulaf kepeği olduğundan günde 2-3 dilim bile kurtarıyo ama ben diyorum ki hergün yiyebilmek için hakkımı ikiye bölsem de hergün yesem olur mu ki:))))
yoook kuzucum birakirmiyim ben buralari hic bulmusum sizi bi daha aslaaaa birakmamm kene karakterli oldum dukandan sonra dukancanlara yapisiyorum birakamamak adinatamam o zaman affettim seni
ben face'e giremiyorum işten,aklım sizde kalıyor gitmeyin hiç biyerciklereeee
güçlendirme sonrası fotom kızlar.Cumartesi 53,9 gördüm,Pazar günkü yediklerimden sonra bidaha görür müyüm o rakamı bilmemama şuandaki kilomu koruyup kilo almayayım yeter artk bana Eki Görüntüle 461629
masallah canimmmm ya Allahim bizede nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?