Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaaaaa yanlış şaaapmışsın beniiiii ben 73,9 değiliiiiim 73,8 iiimmmmmm aslında 73 üm ama onu kabul etmiyosun bari 73,8 olsuuuun

Kader utansın bebem sen utanmaaa benimkiler doom kilosu ondan çabuk gidiyo, doom kiloları gitti artık bakalım bundan sonra ne olacak asıl mesela bundan sonrakilerde

hadi bakalim ozaman bayrama kadar verelim sunlari artik yahu yapisti kaldilar

Vayyyy!!! Bi de demicekmiiişşşş Sizi gidiler siziiiii Ohhh akın bakalım Bayramdan sonra mutlak olsun o haldee Hepiciğimiz birlikte olsuunn :13:

Yaaaa yanlış yazmışııım ahahahahahahaha neyse bu hafta böle olsun, haftaya -100 yazarsın unutma taam mııııı
Tamam tamam Haftaya düşcem :)) Beynime kazıdım hihi

öyle canım aylardır makarna yemeyi,nce insan bi de böyle mis gibi makarneyı görünce canı çekiyor adamın:))) e canın çekince de bi yerlerin şier:)))

o zaman geliyoz biz.. ben makarna yapam sana, bi de kombu şeysi.. başka bişey var mı geliyoz bak harbiden
rachelfine kiiiz sen benden sonra basladin benden öndesin anacim cok utandim simdi :18:

lem gelinciiikk!! nooldu bizim 70'ler yarışması!! ensendeyim bak ona göre :))

o zaman geliyoz biz.. ben makarna yapam sana, bi de kombu şeysi.. başka bişey var mı geliyoz bak harbiden

nesliciiiiiiiiim sorma ya gelincik melincikkk ama sayiyior yerinde iyice....delycim beni 500 eksik yazmis sagolsun insallah p.tesi görürüm 73,8 kg

Aa senin kombuçhan büyüdümü?
Eskiden tamagoçhiler vardı. Gece kalkıp beslerdik falan.Ölünce ağlardık.
Senin ki ne durumda büyüdümü. Teyzesi yer onu...
Dermorollerim de gelmek üzere. Kambuçamıda sürdümmü olan çatlaklara veda etmeyi planlıyorum.

Kuzu yarın konuşalım ayrıntılı. Olmazsa siz Yalovaya gelin. Sİzi misafir edeyim gezdireyim. Ailecekk. Bide arkadaş falan hani demiştim yaaa. Bak artık sen bi çaresinee...

:)

Enişte de diyecek hayırdır bu hatun nerden çıktı bu kadar samimii :)

Neslikowski

ne yesem aksama kuzum sen söyle bari...öglene biraz patlican ve tavuk yedim aksama kabak mücver yapsammi yaninada tavuk corbam var yogurtlu....yoksa proteinmi olsun aksama sadece:26:

kombuça büyüdü etlendi butlandı stop!! işe yarayacağına dair keskin bir inancım var stop.. yarın konuşak ebet stop.. senle bi ön eleme yaparık stop..enişte bana alışık olunca seni yadırgamaz bilakis sevinir ben normalim diye stop :))

nesliciiiiiiiiim sorma ya gelincik melincikkk ama sayiyior yerinde iyice....delycim beni 500 eksik yazmis sagolsun insallah p.tesi görürüm 73,8 kg
İçimden mi gelmiş nee Karışıklık olmuş istersen arttiriyim hihi Yok yok.. Kaderinmiş artık napalım

Ben çıkıyorum kızlaarr.. Öpüyorum İyi akşamlaaaarrr..!! Yani iyi akşam :))

Ayy sesli güldümm.
Benim normal olduğum söylenemez pek :)
Yapalım ön eleme.
Zira benim buluşamadığım aşık olma ihtimalim olan adam kendinden nefret ettirdi bana telefonda becerdi hemde bunu. Safmıdır nedir. Bana mesaj atıyor sabahın körü. Mesaj bu "nbr" 3 harfcik. En uyuz olduğum tarz bu msn aşıkları gibi. Cevap yazmayınca da kızıyor neden yazmıyorsun diyee. Anlatmaya çalıştım ama algıda seçici bile değil moron. Yani keşke sünger olsaydı benimki direk PATRİCKKK
:)

Hahahhaa Ay çok uyuz bi tipmiş hakikaten Patrickkk haha Allah gönlüne göre versin

koptummmm buradaaa

Medesama hemen bi uçak bileti ayarlarız. İmece usulü halletikmi yol yorgunluğunuda medesacım göze aldımı adada çıp çıp yaparız pazar pazar krolarlaa :)

olarrr vallahi,beyaz bikini de alayım kendime de,ada sahillerinden bir yar gelir belki bana da belli mi olur

kuzuu eline sağlık,farkında mısın bu haftanın şampiyonu olmuşsun bebişim

yok öyle görüntülü bağlantı falaaannn,vallahi siz ortadan çatlatacaksınız beni
ama dediğiniz gibi bayram sonrası olursa var yaa 10 numara olur,size söz gelmezsem adiyim

ipek böcüğüüüm bekliyorummm kuzuuum,genciz güzelizz ahanda artık zayıfa da yakınızzz.akalım alemlere elbet yoksa evde kalcaz vallahii callen dururken yemişim makarnayıı

Neslikowski

ne yesem aksama kuzum sen söyle bari...öglene biraz patlican ve tavuk yedim aksama kabak mücver yapsammi yaninada tavuk corbam var yogurtlu....yoksa proteinmi olsun aksama sadece:26:

kuzu ye mücveri yaaa bişey olmaz.ama ben mücverin içine bolca lor koyuyorum protein babında,sen de öyle yap

valla ben de gide gele sünger münger ama bob'a kalcam gibi görünüyorrr

Bak ya banane ya kabak mücverimi yaparim ton balik köftesimi yaparim bilemem küstüm haftayada bi arti veya stabil göreyim siz sorumlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…