Heyyy yoldaslar benn size cok yazmayin dimedimmi hii dimedimmi otur kalk otur kalk okudum cok sükür hem spor da yapmis olmusumdur demi...
Canim cok tesekkür ederim bisey soracagim puko mu ne oda böyle birseymi gülme ama bilmiyorum..Aslinda ben tercümanlik yapiyorum Almanca /Türkce ama yinede bilmedigim cok kelime var.arastirip deneyecegim insallah ise yarar.Birde yeni Türk Kadin Dogum doktoru geldi ona gitmeyi düsünüyorum..
Benide davet et lütfennnnnn..
peynir sinirli ama kibrit kutusu kadar degil lor yiyorsan sorun degil bütün günde lor yeme ama..800gr 800gr birden eksi de görebilirsin..
Fistik cok hos olmussun...
Benim zevkle yedigim tek sey balik ve yulaf kepegi yogurdun icine kat iki damlada aroma kullan süper oluyor..
Canim tatlandirici yerine aroma damlatsan sevmezmisin...ben günde o yogurdun kutusunu bitiriyorum :26:
Anummm bunlar ne güzel olmusss himmmm yemede izle..ellerinize saglik kuzucuklar...
Hangi sehirdesin sen ben google chrome kullaniyorum ordan tercüme ediyorum.
Canim ellerine emegine saglik...
Aldigin loru nerden aldin marka ne pahalimi neymis almancasi heee
1+1 uygulamani tavsiye ederim en kolayi birde verecegim link deki hareketleri yapmani tavsiye ederim.
Dukan Diyeti Egzersizleri (Günde 8 Dakika Yapın - Mucizevi Egzersiz!) - YouTube
saraçoğlunun soğan kürünü denesene bir. eğer adetle gitme gibi bir durumu varsa bu kistlerin, soğan kürü işe yarayacaktır. saraçoğlu sağlıklı kadınların bile yılda 1 kez yapmasını öneriyor. ben de ve yapan herkes yararını gördü. zaten bir zararı da yok. geçmiş olsun arkadaşım
Canim cok tesekkür ederim bisey soracagim puko mu ne oda böyle birseymi gülme ama bilmiyorum..Aslinda ben tercümanlik yapiyorum Almanca /Türkce ama yinede bilmedigim cok kelime var.arastirip deneyecegim insallah ise yarar.Birde yeni Türk Kadin Dogum doktoru geldi ona gitmeyi düsünüyorum..
gel valla, 70'ler çok güzel))
Benide davet et lütfennnnnn..
çok sağol arkadaşım.. birde kızlar peyniri 1 kibrit kutusu falan yazmışlar ben baya lor yiyorum kahvaltıda, yanlışmı yapıyorum? yumurtadam midem bulandı bugün atakta 3.günüm sadece 800 r gitmişbişeyleri yanlışmı yapıyorum?
peynir sinirli ama kibrit kutusu kadar degil lor yiyorsan sorun degil bütün günde lor yeme ama..800gr 800gr birden eksi de görebilirsin..
tekrar günaydın kızlar
kilo bildirimim:
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Geçen hafta : 50.1
Bu hafta : 50.2
Eki Görüntüle 462908
aslında c.tesi 49.5 tim ve hemen güçlendirmeye geçtim. c.tesini baz alacak olursam bayaa almışım gibi görünüyor
güçlendimede ilk haftamdı ama doğru düzgün yapamadım galiba, henüz ödül öğünü kullanmadım, h.içi tahıllı ekmeği de es geçtim (fısrat bulup alamadığım için)
ama onun dışında yedim yani:)
neyse abartmayayım, yine de memnunum tabii 49 lu bişey olsa tadından yenmezdi o başka
Love01 seni kıramıyorum canım hemen sabah çektirdim bi resim
bu da önceki ve sonraki halim.
Eki Görüntüle 462906Eki Görüntüle 462907
Fistik cok hos olmussun...
ya arkadaşlar ben de bişey sorcam, bu yulaf kepeği limiti üst limit mi acaba yoksa mutlaka alınması gereken mi? ben guclendirme evresine geçtim. seyirde 1buçuk kaşık zorla yiyodum. şimdi 2 kaşık çok fazla geliyo.
Benim zevkle yedigim tek sey balik ve yulaf kepegi yogurdun icine kat iki damlada aroma kullan süper oluyor..
Buarada bir sorum olacak 0,1% yag oranli yogurt icerisine 3-4 damla tatlandirici sinirsiz mi sinirli mi`? tabi ben bi kase disina cikmam tatlandiricidan dolayi ama yinede sorayim istedim:26: Kitaplta öyle yaziyor dogru anladiysam birde siz bakin nede olsa türkce sizdekiler
buarada zero yu biraktim iki haftadir sabitim cünküo yüzden aralar icin evde yaptigim yogurdumu getiriyorum
Canim tatlandirici yerine aroma damlatsan sevmezmisin...ben günde o yogurdun kutusunu bitiriyorum :26:
Anummm bunlar ne güzel olmusss himmmm yemede izle..ellerinize saglik kuzucuklar...
Ben bu dukan amcanın türkcesini bulamıyorum nasıl cevirimi yapiosunuz .teskkkürler cvp için amma ben bunlari kaydedim en iyi hatda yazım önüme :)))
Hangi sehirdesin sen ben google chrome kullaniyorum ordan tercüme ediyorum.
maaaaaaşallahhh bak iniyon iştee kuzumm
Gece calistigimdan sislik var vucudumda bunada sükür canim ya iki gün sonra yine cikiyo sonra iniyo anlamadimki
Tebrikler tebrikleeeerr
Eki Görüntüle 463378
Aramızdan bi kaç arakadaşımızı da seyirden mezun edip güçlendirmeye geçirdik :)) Haftaya bu listede olmucaklarama hep gönlümüzdeler hihiih
bir de 2 hafta üstüste bildirim yapmayan arkadaşlar vardı.. Onları listeden çıkardım ama; yanlış anlaşılma olmasın.. Ne zaman bildirirlerse, biz burdayız
Canim ellerine emegine saglik...
bunu görüp mesaj panelinden düzenleme yaptim hemen medesacimda yok terk eyledi beni zaten yazmistim cok utandim simditamam madem eve giderken alayim 0,2% Lor buldum (daha dogrusu lorun almanca karsiligini buldum)
Aldigin loru nerden aldin marka ne pahalimi neymis almancasi heee
yınee benn bugun 3 gunluk atak surem bıttı
68 kılo olarak basladıgım dıyetım sabah 64.6 kg olarak tamamladı
sımdı yarın sebzeye gececem ancak sormak ıstedıgım sey su gobek bolgemde yaglanma fazla basen ve bacaklarımda bır sıkıntı yok
ben nasıl bır yol ızlemelıyım 1+1 mı yapmalım? :26::26:
1+1 uygulamani tavsiye ederim en kolayi
Dukan Diyeti Egzersizleri (Günde 8 Dakika Yapın - Mucizevi Egzersiz!) - YouTube