Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın ve İyi haftalar dileklerimle sabahın ilk mesajı benden gelsin.

Umarım herkes iyidir. Ben güçlendirmede 5. hafta ve 1 ödül, 1 nişastalı öğününden sonra 56,4 kiloyum yine.

Herkese bol bol eksili, çok güzel, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.

Günaydın hatunlarrrr :) Sabahın köründe bomboş okula gelmek kadar kötü bir şey yok ama olsunn Bu hafta güzel geçecek eminim

günaydın arkadaşlar benide aranızaalırmısınız çook kiloluyum
kararlıyımhiç olmadığım kadar 2 haftadır spor salonuna gdyorum ymeklerimi kestm ekmek yok şeker yok
bana BİRİNİZ RİCA ETSEM KISACA DUKANI SABAH ÖĞLE DİYE YAZABİLİRMİ YENECEKLERİ BAŞLANGIÇ İÇİN
YULAF EZMESİDE ALDIM LÜTFEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
82,7 İDİM
80.3 OLDUM

günaydıın güzellerriiim hepinize iyii haftalarrrr , hoplaya zıplaya keyifli bir hafta geçirin inşallah
eveetttt şimcikkk sizinle müjdemi paylaşabilirim.aslında tartı resmimi ekleyecektim ama ne yazıkki laptopa virüs bulaştığından ekleyemiyorummm
cumartesi sabahı tartıldııımmmm ve tammmm 75.7 çıktımmmmm
bu ne demek yine bilmeyenler varsa söyliiiimmmmm,tam da hedefimin üstüne bastım demekkkk ohhh yandannn
şaka gibi yaaaa,çoook mutluyummmm
ilginç olanı 75.6 yada 75.8 değil yani,tam da hedefim çıktı 75.7
ben zaten en başından beri bu 17 kiloyu verebilirsem 3 kilo daha zorlayıp 20 kiloya tamamlamak istiyordum.ekimimle konuştuk cumartesi günüüü,o çok fazla zorlamamamdan yana olsa da ben yine de 3 haftalık duraklamayı atlattıktan sonra bu hızla yokuş aşağı yuvarlanabilirsem biraz daha vereyim diye düşünüyorum.hedefimi biraz daha düşürücem yani yada yükselticem neyse
bu arada ekimin seni gerçekten 34 bedenmiş
yeni başlayan arkadaşlarıma sesleniyorum,yıllarca pek çok yöntem denemiş ama asla fazlalıklarından kurtulamamış biri olarak ben başardımsa emin olun siz de başarabilirsiniz.her denediğim yöntemde birkaç kilo verip fazlasını geri alıyordum ve artık balık etli biri olarak yaşayacağımı ve hatta balinanın da bir çeşit balık olduğunu kabullenmiş bulunuyordum taa ki dukanla ve buradaki arkadaşlarımla tanışana kadar
müthiş bir duyguymuş bu yaaaa
yıllardır bana kilo ver kilo ver diyen insanların gün gelip de yeter artık daha fazla kilo verme diyebileceklerini rüyamda görsem inanmazdım
Allah hepinize daha da güzel daha da hızla kaybetmeyi nasip etsin margarinlerinizi
herkesi çooook seviyoruuummmm vallaaaahiiiii artık bu mutlulukğumu tarif bile edemiyorummm
faceten göremeyen arkadaşlarımız da vardır belki.onlar için de bugün resim eklemeye çalışıcam,motivasyon olsun cümleten
hepinizi öpüyorummmm

Günaydın canım,

Gel tabi buralara, protein perşembeleri süpermiş yaparız tabi presnsesim.

Sağol Aliyecim, en kısa zamanda alayım ondan çünkü fırınım çoook yavaş yapıyor, onu beklersem aç kalırım ben.

Oooo prenses süper görünüyor, ellerine sağlık.

ekimim selamsana bşiy sorcam yine müsadenle şekerim alakasız olcak ama sen iyotlu tuz mu kullanıyosun iyotsuzmu

Canım, ne demek, bu ara yoksun buralarda başka yerlerden topluyorum seni ben ameliyattan sonra hep iyotlu tuz kullandım canım.

arkadaşım tekrar hoşgeldin ama anladığım kadarıyla kitabı almamışsın.kitabı alıp okumadan bu iş zor.
yani biz burdan şunu ye bunu ye dersek öyle olmaz.kitabı okuyup iyice mantığını kavraman lazım.sonra takıldığın yerler olursa tabiki yardımcı olabiliriz ama şimdi burda bütün kitabı anlatamayız ki değil mi

MEDASA ARkadaşım bana da yadımcı olurmusun nasıl bi zamanda verdin bu kilolarını banada öneride bulunurmusun ne olurrrrrrrrrrrrr

Günaydın hatunlarrrr :) Sabahın köründe bomboş okula gelmek kadar kötü bir şey yok ama olsunn Bu hafta güzel geçecek eminim

Günaydın canımm, bu hafta güzel geçecek.

Yulaf ezmesi aldım hangi öğünde yenmeli ve nasıl yesem daha iii olur sevgiler

Günaydın, hoşgeldin canım, yulaf ezmesi değil yulaf kepeği olacak öncelikle. Menüleri de seyirdeki arkadaşlar yazarlarsa daha sağlıklı olur.

evet şuan içn kitabı almam mesala bügün akşama kadar yapmam gerken ne ne yemeliyim kitabı almaya çalışacam başlamak istiyoum zayıflamak istiyorum yardım

gunaydın kızlar.

dunde -300 gr vererek 93.9 olmustum. sizlere bildirememiştim. ama kaçamaklarımın acısı sımdı cıkıyor galıba bugun +1,200 kg ile gune basladım. ha şuda var dun proteın gunumdu ve gunboyu cok ac kaldım. aksam 9,5-10 a dogru yemek yedım ve gunun aclıgı ıle baya bı fazla yedım. usutune 3 gundur de dısarı cıkamıyorum bunların etkısıde olmus olabılır tabı.

Son düzenleme:

Ah canım benim. Ay yine gözlerim dolduu ama benim.
Çok tebrik ederim.
Sözün bittiği noktadayım.

evet şuan içn kitabı almam mesala bügün akşama kadar yapmam gerken ne ne yemeliyim kitabı almaya çalışacam başlamak istiyoum zayıflamak istiyorum yardım

Bence başlama. Ben 1 hafta kitabı okuyup tekrar yaptım. Lafla olacak iş değil. Başlarsın elbet ama yanlış şeyler de yaparsın. İnan anlatılmaz yaşanır olayı var bu işte. Lütfen önce oku. Sonra başla. Kitap seni o kadar ikna ediyor ki kaçamak yapmaya yüzün olmuyor. Okumadan başlarsan diğer dietlerden ne farkı kalır dukanın...

.

Günaydın güzeller güzeli çıtır arkadaşım benim,

Evet cumartesi sabah tam da hedefin üstüne bastın şimdi de alt etmeye kararlısın, 1 hafta süre benden olsun, üzerine bakarız artık.

Bu arada kızlar medesamın sesi nasıl güzel, nasıl enerjik, valla gidip sarılasım, mıncıklayasım geldi sahiden. Çokkk tatlı, burası fikir veriyordu az çok ama konuşmak çok güzel, bıcır bıcır vallahi.

Balinanın da bir çeşit balık olduğunu kabullenme olayına bittim medesam ya, ne diyim, ağzımdaki çaya zor hakim oldum okurken.

Sen azmettin başardın canım, ben de hepinizi çok çok seviyorum.

Günaydın canım,

Yazdığın gibi geç yemek yemenden kaynaklanmış olabilir canım, dün - 300 den sonra bugün 1 kilo almış olamazsın merak etme. Yarın normale dönersin fıstığım merak etme.

Günaydın,

Yazılanları okiyim dedim ama başarılı olamadım İşler çıktı.. Offf Ben yine sinirli bi haftaya başladım.. sonra yine görüşürüüzz..

Günaydın canım,

Tatilin güzel geçmiş veee üstelik kilo vererek gelmişsin, yeme de yanında yat olmuş bu.

Meyveli yoğurtlara ara vermek iyi olmuş bak, ben diyet boyunca ve halen seyirin ilk günü yediğim 1 kaşık dışında yemedim. Sen de belki onun farkını görmüşsündür. Senin hedefine de çok az kaldı o zaman, bugün tartıldın mı?

Günaydın canım,

Yazdığın gibi geç yemek yemenden kaynaklanmış olabilir canım, dün - 300 den sonra bugün 1 kilo almış olamazsın merak etme. Yarın normale dönersin fıstığım merak etme.

sağol bebem. umarım dedıgın gıbıdır. ama kaçamaklarımın acısıda olabılır. herne olursa olsun kalıcı olmasınlar bana yeter 8 le baslayan kılolara dusmek ıstıyorum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…