canım benim iyi ki sende varsın.
evet buranın kilo vermek konusunda sağladığı motivasyon eşsiz. iyi ki varsınız iyi ki varız
ben 22 haziranda başladım atakta 1,1 kg verdim seyirde de bir miktar. tatile gittiğimde 1,7 kg gitmişti bile yani tatil önces 62,9 görmüştüm. ama tatilde insan dikkat edemiyor malum,sadece 4 gün olmasına rağmen 3,6 kg ile geldim. 1,8 kg su ilk günde gitti gerçi. benim şanssızlığım tatilden bir hafta önce başlamak oldu belki.. geldim 3-4 gün saf pro ile artılarımdan tam kurtuldum derken benim 10 gün civarı süren pms dönemim geldi. şiştim ve hala öyleyim.
üç güne kadar regl olacağım ve ben zaten hem meto hem de yaş itibari ile öyle çabuk kilo veren biride değilim.kaçamak yok denecek kadar az oldu oda pms yüzünden ama eskiye nazaran çok başarılıyım kaçamak yönetimi konusunda...
ne yazık ki ben buradaki bir çok arkadaş gibi kilo verme konusunda üstün performans gösteremiyorum.. napim :26::26:
canimmmm hepiniz örneklerimsiniz napim neslinin pesinden gidiyorum tariflerinizle hergün baska seyler yapiyorum
ispanakta aldim bu hafta sufleni yapicam medesa suflesi
saka maka oturttum ben bu isi......protein günlerinde - protein sebze günlerinde ise sabitimkendi kendime nazar degecek
afiyet olsun kuzum benim.çok sevindim oturtmana.bundan sonrası daha kolay olacak bitanem
yaaa bu arada ben geçen gün dukan ekmeğimi yaptım yine müthiş kabardı ve çok lezzetli oldu.ama nesli poğaçası yaptım ayy amannn ben beceremedim heralde nedense hem cıvık oldu biraz hem de çok pişirdim galiba kötü oldu.haa bir de kabartma tozu bitti sanmıştım mayayla yaptım belki de ondandır.ama bir dahakine daha iyi olacak.ama en müthişi ilk havuçlu tarçınlı kek deneyimimi gerçekleştirdim vee inanılmaz lezzetli oldu bayıldım.hatta eve gelen arkadaşlar oldu azıcık verdim onlar da bayıldı.
resimlerini çekmiştim ama virüslü bilgisayardan alamıyorum,daha sonra paylaşırım artık
Ekim benden mi bahsettin sen :))
buradan da paylaşayım istedim, çünkü anlaşılan o ki dukan tariflerinde bir kaleyi daha kazandık :)) sonraki hedef baklava mı olsa acaba :)) bayramüstü bayramüstüü
Eki Görüntüle 465561
Not: yulaf kepeği ve yumurtadan, bildiğimiz usulde yapıldı :))
canım regl sonrası en az 1-2 kilo gider.kaçamak yönetimini de kavradıysan süper sorun yok
ya tabi bir de şu var,senin kilo fazlan az yani bizim vermemiz gereken daha çok kilo olduğu için daha hızla gidiyor.senin hem kilo fazlan az ve hem de metabolizma yavaşsa normal bu şekilde olması.ama olsun sonuçta ağır ağır da olsa gidecek,gidiyorlar
Sana ne diyim ben.
ALLAH RAZI OLSUN.
Cennetliksin sen var yaaa
Sıra PİDE de lütfen kuzummm..
itiraf edeyim öyleyse, pazar buluşuruz diye sana hazırlık idi.. gerçi ben de yemedim dolaba attım , yani daha neye niyet kime kısmet modunda değil :))Sana ne diyim ben.
ALLAH RAZI OLSUN.
Cennetliksin sen var yaaa
Sıra PİDE de lütfen kuzummm..
itiraf edeyim öyleyse, pazar buluşuruz diye sana hazırlık idi.. gerçi ben de yemedim dolaba attım , yani daha neye niyet kime kısmet modunda değil :))
tamam kuzum aklımda, fırına gidip gözlem yapıciim hatta :)
evet benim verecek kilom az ve ben kendimi bildim bileli kiloluyum canım.geçen yıl 76 lardan 64 lere düştükten sonra daha da incelmek istedim. son yirmi senedir 66-67 gidiyordum o yüzden bu yerleşik margarinleringitmesi ne yazık ki öyle kolay olmuyor. ama inatla devam ediyorum
amin....
ramazan pidesi de isterük..
isterük te isterük
Kızlar ben dondurma delisiyim. ve bende dedim madem öyle bir dondurma makinesi edineyim kendi dondurmamı kendim dukanik olarak yapayım hemide içindeki katkı maddeleri olmadığından emin olayım. işte ilk vanilyalı dondurma denemem. tarif. simlanın sitesindeki.
Eki Görüntüle 465570 Eki Görüntüle 465571
aman ipekim ya kötü hissedecek bişey yok.. başka zaman görüşürüz nasılsa :) hakkın da baki ayrıcaAhh canım,
Kusura bakma
Cumartesi ani bir kararla işe gelemedim dolayısıyla sana haber veremedim. Evde benim hala net yok.
Bak ya çok kötü hissettim kendimii
günaydın arkadaşlar benide aranızaalırmısınız çook kiloluyum
kararlıyımhiç olmadığım kadar 2 haftadır spor salonuna gdyorum ymeklerimi kestm ekmek yok şeker yok
bana BİRİNİZ RİCA ETSEM KISACA DUKANI SABAH ÖĞLE DİYE YAZABİLİRMİ YENECEKLERİ BAŞLANGIÇ İÇİN
YULAF EZMESİDE ALDIM LÜTFEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
82,7 İDİM
80.3 OLDUM
tamam kuzum aklımda, fırına gidip gözlem yapıciim hatta :)
çok neşeli duruyor kedicik :)) afiyet olsun tat nasıldı onu da de hele
Cumartesi büyük buluşma oldumu. Kimse bu konuda konuşmuyorrr mu??
maşallah maşallah !
bu kez mikro keki ekmeği yiyim diye gittim mikrodalga fırın bile aldım. evet kilo veremiyorum öyle çabuk :84: ama kararlıyım
medesammmm seninnn ekmegini bnde yapmistim minicik kabarmisti ama leziz oldu ben icerisine birazda kekik atmistim...ama yapmak istemiyourm bana gelmiyor birden hepsini yapmak aciktika onu yiyorum kepek limitmi askmak kacinilmaz oluyor....´hi birde ilk baslarda ben tüm kepegimi sabah yiyordum aksama birsey kalmiyordu simdi ayirdim hepsini aksam bi kasik sabah bi kasik
Kızlar ben dondurma delisiyim. ve bende dedim madem öyle bir dondurma makinesi edineyim kendi dondurmamı kendim dukanik olarak yapayım hemide içindeki katkı maddeleri olmadığından emin olayım. işte ilk vanilyalı dondurma denemem. tarif. simlanın sitesindeki.
Eki Görüntüle 465570 Eki Görüntüle 465571
vay anam yahuu,offf canım çekti valla.bu zamana kadar kastım kendimi.ben de bu hafta kendime kahve dünyasının light dondurmasından ikram edeyim bari.koca yaz geçti bir dondurma yemedim
gunaydın kızlar.
dunde -300 gr vererek 93.9 olmustum. sizlere bildirememiştim. ama kaçamaklarımın acısı sımdı cıkıyor galıba bugun +1,200 kg ile gune basladım. ha şuda var dun proteın gunumdu ve gunboyu cok ac kaldım. aksam 9,5-10 a dogru yemek yedım ve gunun aclıgı ıle baya bı fazla yedım. usutune 3 gundur de dısarı cıkamıyorum bunların etkısıde olmus olabılır tabı.
halledeceksin tatlımasya deniz cumadan beri dukana uygun hiç bişey yemedim...2.5 hafta boyunca bi gram bile veremememin etkisi var sanırım bu moral bozukluğunda.yarın atakla başlıycam yeniden...dha artı görmedm ama o kdr çok yedmki önmzdeki günlerde görcem eminim
yaa ekinsum şahanesin ne diyeyim. ben abarttım ilk hafta sonu ama bu konuya sonra değineceğimgünaydın kızlar
1 aylık güçlendirmenin sonucunu söylüyorum - 800 gr
canımcım tebrikler öncelikle ve evet maymun etti bu diyet bizi di mi yaDukaniceler, Kızçeler nasılsınız?
Dün ofis dışındaydım 1 gün aradan sonra geldim ama hepinizi çok özledim.
Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır, kilocuklar verilmiştir.
Ben güçlendirmeye 58,8 ile geçtim 4 haftayı tamamlıyorum ve şu an kilom 56,2 hala. :))
Herşeyimi yiyorum, aksattığım birşey yok veee bugün öğlen menümü yazıyorum kusura bakmayın ne olur Ama hiç kaçamak yapmadım seyirde. 4 aydır hayalini kurduğum mercimek köfte, poğaça, börek, tiramisu dan oluşan gün tabağı. Hepsini yiyemem muhtemelen ama hedefe ulaşmak güzel.
Bu arada sadece görsellere bakabildim:
Neslim, proteinli yulaf kepeği uyarısı için teşekkürler. Ayrıca erişteni de gördüm balım ellerine sağlık.
Güneylim, bayıldım sana, inceciksin ama yüzüne ayrıca bayıldım.
Prensesim, köften harika görünüyor,çiğ de yenebilir sanki.
Şimdilik bu kadar canlar, ara ara bağlanacağım size, hepinizi öpüyorum.
o-O bu iyiymiş karınca derdi bizde de var biz de 5.kattayız öff kafayı yiycez gerçekten de ya da onlar bizi yiyecek. töbe töbe kıyamıyorum demiyorum artık, o kadar yaaniCanım karıncalar için pudra şekeri ile karbonatı karıştırıp serp gezdikleri yere onu yiyip ölüyolar, mideleri aside dayanamıyomuş, booooom diye patlıyolarmışşş, bi üniversitenin çalışması bubir ara hamam böceği çıktı bizim evdeeee, ayyy iğrenç allam yareppim onun için uyguladım kökünü kuruttuuu çok şükür
ee sen bişi yememişsin zatenSırrımı paylaşayım kızlar
1. Üşengeçlikten lezzetli dukan menüleri yapmadım
2. Spor yapmadım
3. 1 kaşık sabah 1 kaşık akşam üzeri yulaf kepeği aldım
4. günlük yemek listem : sabah 1 kaşık yulaf kepeği+100 gr light yogurt
öğlen: 150 gr tavuk
akşam üzeri 1 kaşık yulaf kepeği+100 gr light yogurt
akşam: 100 gr tavuk
gün boyu yarım litre light cola
protein+sebze günlerimde bunların yanısıra 2-3 domates
kuzum darısı başına inşallah, bekliyoruz güçlendirmede siziAma gerçek link bu değilkineee :44:
Ekim vermiş linki zati sonra
HEYOOOOOOOOOOO!!!Süpersin!! Kandırıkçı seniiiii Ya biliyorduk zaten biz böyle olacağını Senin duraklamandan ne olcek beee!! Aha işte!! Duraklaman bile zayıf Tebrik ederim canım... Bi hafta daha devam edersen sen kesin en az 1 kilo daha verirsin :)) 400 gr'ı vermeyi mi beklicen (yani 1 gün falan ) yoksa Ramazan'da falan mı geçersin sen de güçlendirmeye, 1 hafta sonra?
de getkız Nesliiii,bırak ben onun Medesa'sı hayatının kadını falan olayım.Bekar mı arkadaşım bu Serdar ?
Ben ona Dukanı da öğretirim,takip de ederim efendime söyliiim ellerimle Dukan yemekleri de yaparım üstüne bir de yediririm daha da yetmedi Callen da yaparıkk ohhhh yuuppiiiiiii
ekimim tatlım, ben iş durumu belli olmuyor pek, bir anda çörekleniyor herşey bazen de 2 saat tık yok.Kızlar, bu arada güçlendirmede kaç kişiydik biz acep
Love01 im memleketine gitti,
Güneyli min işi çok zannımca
glshk burdasın dimi canım
ekinsu nerde?
Başka kim vardı ki?:44:
Cılız cılız kaldık bugün yaw çabuk gel medesam gellllll.
lütfen kitabı alın, okuyun, karar verin ve öyle başlayın.Herkese merhaba,
kendi çabalarımla 2ayda 6 kilo verdim dukan diyetini görümcemde yapıyo oda 6 klio verdi ama benden daha ince görünüyor bende dukan diyeti yapsammı diye düşünmeye başladım,önümüz ramazan bildiğiniz gbi ramazanda bu diyete yapabilirmiyim benim 1.evrede 5 gün yapmam gerekiyor çünkü hedef kilom 10-20 arası
öğünlerde neler yiyorsunuz?ayrıca 1gün saf protein+1 gün protein de ne anlamadm
yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar
Aynen canim heyecan dorukta bunada alalim buda lazim olur ailem burda yasiyor benim ama aile büyüklerim tr de onlari cok özledim birde esimle ayri memleketteniz bu yüzden her tatile gittigimde gidemedim Sinop'a..Ne cok kaybim oldu sevdiklerimden mezarlarini ziyaret edecegim..Bende seni cok öptüm..sekerle konustunmu bugün..?haber aldinsa banada bi yaziver özelden..
medesa canim beniiiiiiiiiiiimcok mutlu oldum inanilmaz mutlu oldum cok cok cok seviyorum hepiciiniziiiiiii p.tesi güclendirmeye gecersin ekimcimin dedigi gibi
ekim34 tatlimmmmm insallah sana komsu olurum atasehire geliyorum bücük ihtimalooh ozaman proteinpersembelerini birlikte geciririz
bundan böyle hergün menümü paylasicam varya söyleyin lütfen yanlisimi hatalarimiolmuyor böyle kilo vermem gerek
kahvalti: (bu sabah yazdigim gibi sabahlari cok ac olmuyorum laf olsun diye yiyorum)
bir cay bardagi süt bi tatli kasigi nescafe. bir kase 0,1% yogurt
ara: bir nescafe sütlü (yagsiz)
öglen saymadim ama 5 olmasi gerek ton baligi köftesi
ara: iki adet sekersiz sekero nasil oluyorsa
ara: iki dilim hindi füme
aksam: bir yumurta ile 1yk kepekten olusan omletim yanina öglenden kalma iki adet ton baligi köftesi
kacamak 0 ama sporda sifir birden yagmur bastirdi ne oldugunu sasirdim eve kostum:26:
ece pilates yaparim ama ne kadar su ictigimi saymiyorum bile cünkü cok iciyorum hakikaten
ahahahhaha malttetmiş bunları yazan. kıskanç dümbelek nolcak. çekemedi tabii 300-400 sayfa gelsin biz ona 600-700 sayfa çektirelim bi güzel emoticonmuş peHMerhabaaaaaa canlar sizinle bir şey paylaşacağım sözlükte takılırken rastladım bu arada kilo verenleri kutluyorum pek uğrayamıyorum bu günlerde neyse şunu okuyun
90.dukan diyeti nedeniyle haşır neşir olduğum site. orda 3000-4000 sayfa boyunca kim ne yaptığını, kaç kilo verdiğini, neler pişirdiğini vs anlatmış insanlar. inanılmaz bir bilgi yığını, çok da faydalı. 25 kilo vermesi gereken de var, düğün öncesi acele 5 kilo vermesi gereken de. kimi "kociş"iyle kavga ediyor diyet yüzünden - malum erkek adam yemek ister(!), kimi çocuğunun hastalığını anlatıyor. yani kk başka bir dünya dostum. oraya girdin mi, kafa gitti. kayış kopuyor. mısır unu ne kadar kullanılıyordu yaa diye giriyorsun, kociş bebiş sayıklayarak çıkıyorsun. arkada yanar döner pembe bi fon. biri mesaj atıyor mesela "kızlaaaar bugün tartıda 59.7yi gördümmm :)))" falan diye, sonraki 3 sayfayı falan geçeceksin kafadan, herkes "canımmm ne güzel", "çok tebrik ederimmmm", "ben de istiyoruuum canım ya" falan derken sağ gözde bir seğirme başlıyor. hele kullanılan acaip emoticonlara değinmiyorum bile, onlar başlı başına delirtir adamı. use responsibly.
take it easy champion diyesim geldi
biz de seni özledik hilalbu arada neyi farkettim biliyon muu, seninle tee aylar önce 80 89 arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğinde tanışmışız ya biz, selamlaşmışız falan :)))
amin canım, bol - ye benim epey ihtiyaçım var bu haftaBi bakmışızki haftasonu gelmiiişşş =)) bugün buralar tenha olur ama ben yine de yazayımgüçlendirme 2.günümdeyim, tartılmadım bu yüzden kendimi daha huzurlu hissediyorum. Ohh bee dünya varmışşş dün hiç kaçamak yapmadım, bugün de aynı performansı göstermeyi bekliorum kendimden. :44: Arkadaşımda kalıcam bu yüzden aç kalma ihtimalim çok yüksek ama napalım idare etcez artık. Bu arada bugünlük menümü yazayım;
Sabah
Her zamanki lezzetli dukan pizzam (domates+biber+ 2dilim salam ve kaşar)
Artı 2 dilim salam 1 dilim kaşar
2 meyveli yoğurt (artık şekerli bi şeyler yemek istediğim için meyveli yoğurtları hergün tüketmek istiyorum umarım sorun olmaz)
Öğlen
Normal ekmeğimle yaptığım tost
Akşam
Yanımda yoğurt götürcem artık onla idare edicem bugünlük napalım
Et bulamam belki ama sebze bulurum belki salatalık falan yiyebilirim
Bi de meyve bulabilirsem meyve hakkımı tüketicem
Herkese iyi haftasonları ve bol __li günler diliyorumm, iyi bakın kendinizee
halledeceksin tatlım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?