Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım regl sonrası en az 1-2 kilo gider.kaçamak yönetimini de kavradıysan süper sorun yok
ya tabi bir de şu var,senin kilo fazlan az yani bizim vermemiz gereken daha çok kilo olduğu için daha hızla gidiyor.senin hem kilo fazlan az ve hem de metabolizma yavaşsa normal bu şekilde olması.ama olsun sonuçta ağır ağır da olsa gidecek,gidiyorlar

maşallah maşallah !
bu kez mikro keki ekmeği yiyim diye gittim mikrodalga fırın bile aldım. evet kilo veremiyorum öyle çabuk :84: ama kararlıyım

Son düzenleme:

medesammmm seninnn ekmegini bnde yapmistim minicik kabarmisti ama leziz oldu ben icerisine birazda kekik atmistim...ama yapmak istemiyourm bana gelmiyor birden hepsini yapmak aciktika onu yiyorum kepek limitmi askmak kacinilmaz oluyor....´hi birde ilk baslarda ben tüm kepegimi sabah yiyordum aksama birsey kalmiyordu simdi ayirdim hepsini aksam bi kasik sabah bi kasik

Kızlar ben dondurma delisiyim. ve bende dedim madem öyle bir dondurma makinesi edineyim kendi dondurmamı kendim dukanik olarak yapayım hemide içindeki katkı maddeleri olmadığından emin olayım. işte ilk vanilyalı dondurma denemem. tarif. simlanın sitesindeki.

Sana ne diyim ben.
ALLAH RAZI OLSUN.
Cennetliksin sen var yaaa

Sıra PİDE de lütfen kuzummm..

evet benim verecek kilom az ve ben kendimi bildim bileli kiloluyum canım.geçen yıl 76 lardan 64 lere düştükten sonra daha da incelmek istedim. son yirmi senedir 66-67 gidiyordum o yüzden bu yerleşik margarinlerin gitmesi ne yazık ki öyle kolay olmuyor. ama inatla devam ediyorum

Sana ne diyim ben.
ALLAH RAZI OLSUN.

amin....
ramazan pidesi de isterük..
isterük te isterük

Sana ne diyim ben.
ALLAH RAZI OLSUN.

itiraf edeyim öyleyse, pazar buluşuruz diye sana hazırlık idi.. gerçi ben de yemedim dolaba attım , yani daha neye niyet kime kısmet modunda değil :))

itiraf edeyim öyleyse, pazar buluşuruz diye sana hazırlık idi.. gerçi ben de yemedim dolaba attım , yani daha neye niyet kime kısmet modunda değil :))

Ahh canım,
Kusura bakma
Cumartesi ani bir kararla işe gelemedim dolayısıyla sana haber veremedim. Evde benim hala net yok.
Bak ya çok kötü hissettim kendimii

tamam kuzum aklımda, fırına gidip gözlem yapıciim hatta :)

çok neşeli duruyor kedicik :)) afiyet olsun tat nasıldı onu da de hele

Ahh canım,
Kusura bakma
Cumartesi ani bir kararla işe gelemedim dolayısıyla sana haber veremedim. Evde benim hala net yok.
Bak ya çok kötü hissettim kendimii
aman ipekim ya kötü hissedecek bişey yok.. başka zaman görüşürüz nasılsa :) hakkın da baki ayrıca

merhaba, öncelikle kararlılığın için kutluyorum.
yulaf ezmesi değil yulaf kepeği. ikisi çok farklı şeyler. bu diyette ilk yapman gereken kitabı alıp okumak. internetten okuyacağın bilgiler yeterli değil. kitabın ilk 25-30 sayfasını okuduğunda, zaten çok az sorun kalacak. öğünler için liste yazmak kolay ama ben kendi adıma bunu yapmam. çünkü onu yaptığımızda, insanlar kitabı okumalarına gerek kalmadığını düşünüyor.
kitabı oku, dukanın sitesindeki testi yap, gerisi çok kolay zaten. bu arada 80 kilo o kadar da çok değil. kolay gelsin.

Cumartesi büyük buluşma oldumu. Kimse bu konuda konuşmuyorrr mu??

tamam kuzum aklımda, fırına gidip gözlem yapıciim hatta :)

çok neşeli duruyor kedicik :)) afiyet olsun tat nasıldı onu da de hele

vayy gözlemciyiz haa.
tıpkı bir aktrisin oynayacağı karakteri evvela gözlemleyip özümsemesi gibi. tam bir prosun
---------------------------
dondurmamın tadı çok güzel oldu. ama kutusuna koyup buzdolabına yerleştirdim henüz tam anlamı ile bilmiyorum kıvamı ama makineden çıktığında bile tatmin ediciydi.
yalnız sahlep kıvamı çok belirgin yani ben böyle sakız modunda dondurma sevmiyorum o yüzden bir dahakine daha az sahlep kullanmak niyetindeyim

maşallah maşallah !
bu kez mikro keki ekmeği yiyim diye gittim mikrodalga fırın bile aldım. evet kilo veremiyorum öyle çabuk :84: ama kararlıyım

en önemlisi o zaten kuzu,kararlıysan bu iş bitmiştir

canım ben ekmek falan yaptığımda,mesela içine 8 kaşık kepek koydumsa,sekize bölüyorum.2'şerli paketleyip buzluğa atıyorum.böylece her canım istediğinde yemiyorum

vay anam yahuu,offf canım çekti valla.bu zamana kadar kastım kendimi.ben de bu hafta kendime kahve dünyasının light dondurmasından ikram edeyim bari.koca yaz geçti bir dondurma yemedim

vay anam yahuu,offf canım çekti valla.bu zamana kadar kastım kendimi.ben de bu hafta kendime kahve dünyasının light dondurmasından ikram edeyim bari.koca yaz geçti bir dondurma yemedim

yi tabi kuzum neden mahrum ediyorsun ki kendini izinli birşey sonuçta. sahlep sınırlı izinli ama oturupta yarım kg dondurma yiyecek halin yok her halde

bu arada dondurma makinesi şart değil. makinesiz tariflerde var ama iki saatte bir buzluktan alıp karıştırmalı. ben koç burcu olmam sebebüynen sabırsız bir arkideşiniz olaraktan hemen olsun isterim o yüzden makine aldım.

Son düzenleme:

asya deniz cumadan beri dukana uygun hiç bişey yemedim...2.5 hafta boyunca bi gram bile veremememin etkisi var sanırım bu moral bozukluğunda.yarın atakla başlıycam yeniden...dha artı görmedm ama o kdr çok yedmki önmzdeki günlerde görcem eminim

halledeceksin tatlım )

Dukanımın güzelleri hepimize en güzelinden bir hafta diliyorum.

Love01im canımcım başın sağolsun, senin de sağ salim gidip gelmene çok sevindim.
hayat böyle yavrukuşum,zaman geçtikçe de insan kabul etmiyor sanki sadece uzakta bir yerde, gibi düşünüyor. Ailesine ve sizlere sabırlar versin Mevlam.
Tekrar rahmetler diliyorum.

günaydın kızlar

1 aylık güçlendirmenin sonucunu söylüyorum - 800 gr
yaa ekinsum şahanesin ne diyeyim. ben abarttım ilk hafta sonu ama bu konuya sonra değineceğim

canımcım tebrikler öncelikle ve evet maymun etti bu diyet bizi di mi ya

o-O bu iyiymiş karınca derdi bizde de var biz de 5.kattayız öff kafayı yiycez gerçekten de ya da onlar bizi yiyecek. töbe töbe kıyamıyorum demiyorum artık, o kadar yaani

ee sen bişi yememişsin zaten böyle yaşadıysan tebrikler valla ne diyim ben yapamazdım muhtemelen

kuzum darısı başına inşallah, bekliyoruz güçlendirmede sizi

de get seni kimler isteyecek bizden de vermiycez bak diyim ben onu sana :)))) cidden çook daha iyisi değilse salla gitsin canımcım

ekimim tatlım, ben iş durumu belli olmuyor pek, bir anda çörekleniyor herşey bazen de 2 saat tık yok.
ilk fırsatta soluğu burada alıyorum .
güçlendirmedeyim ama ödül öğünüyle başımı yaktım ben biraz yine de seyire dönmeden halletmeyi planlıyorum. başarabilirim inşallah.

lütfen kitabı alın, okuyun, karar verin ve öyle başlayın.
öğünler herkesin kendine göre değişiyor ama fikir vermek açısından zaman zaman menüleri paylaşıyoruz , yine de herkes için damak zevki ayrı ve başka bir şey

yasenacım,taktir-i ilahi Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin, annem sıralı ölüm der durur. galiba öylesini dilemek lazım.
arkamızda sizler gibi güzel insanlar bırakanlardan oluruz inşallah canım.
hoş gel bu nedenle.

prensseim diğer menülerine de baktım. bence gayet iyi gidiyorsun. ödülünü alacaksın inşallah. ben daha hiç spor yapmadım, sen gene harikasın bence

ahahahhaha malttetmiş bunları yazan. kıskanç dümbelek nolcak. çekemedi tabii 300-400 sayfa gelsin biz ona 600-700 sayfa çektirelim bi güzel emoticonmuş peH

biz de seni özledik hilal bu arada neyi farkettim biliyon muu, seninle tee aylar önce 80 89 arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğinde tanışmışız ya biz, selamlaşmışız falan :)))

ahahah Türk filmleri geldi gözümün önüne bir an
amin canım, bol - ye benim epey ihtiyaçım var bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…