kızzzzzzzzzzzzzzzzzz naaptın seen. daha ben yemedim yaa3 gündür dukana mukana uyduğum yok.27 mayıstan beri kaçamak falan yapmadığım halde 2.5 haftadır bi gram oynamadı kilom.bnde su böreği yedim magnum bademli yedim gofret yedim kıymalı börek yedim kutu kutu meyvesuyu içtim...ztn çok özel bi durumumda vardı ondanda sardım böyle yemeğe diye düşünüyorum...hiç pşman değilim şu anda ilerde nolur bilemicem...pzt salı çarşamba atak yapıp devam edicem artık..ooffff
gebertcem hee
dır dır dır
vır vır vır
zır zır zır
tamam yok bi daha böyle kaçamak 3-5 ay olur mu bebeeeem
ohh darısı benim reglin başına inşallah.selam dukan güzellerii:))
dun gece sabaha kadar süren şiiddetli agrılarımın arddindan bugun regl oldumİNŞALLAH olamayanlarda olur diye dua ediyorum siizn için dogrusu:)) cok gecikmişitm zaten anormal bi duzenım var. dukanla alakası yok yanı:)) bugun sımla hanımın sayfasındaki pizza krakeri yapmayi duusnuyorum orada 1yk süt tozu var . 15 adet cıkıyormus.hepsinin bi günde yermiyim bişi diyemicem amma sorun olurmu gunluk limit 1 tatli kasıgıydı sanırım. yapabilirmiyim.tadi nefis olursa belki dayanamam. birde canımız bişier istedignde yapiyoruz bişiler ama sınırları asmadiigmiz sürece sorun olabilrimi acep??
soru ustune soru
bence tarifi 2 ye böl, böylece hepsini yersen zarar daha az olur
4 kilo için başlama bence ama 7 kiloysa başla ve önce kitabı al lütfen.Kizlar mrb, bende baslamak istiyorum! Dukanin sitesindeki hesaplamaya gore vermem gereken 4 kilo var ama diger diyetisylenlere gore 7 kilo vermem gerekiyor ideal kilom icin.bu arada 61 kiloyum boyumda 162. Dukana baslasam dedim arastirdim diyet seyir gunlerinde 1/1 yada 5/5 gidiyormus bu ikisi arasinda ne fark oluyo tam anlayamadim?5/5 de daha hizli mi bpveriliyor deneyen var mi?
kalanını buradan biz tamamlarız inşallah mütivasyon filan
ahahha prensesim bu uygulamaya önümüzdeki hafta başlayalım olur mu..şu cezayı diyorumyapmiciiiiiz yapmiciiiiiiz....aslinda kacamak yapanlara tarti günleri cezami kessek ne?
bitanesin tatlim cok cok cok sagol
amiiiin-500gr gördümki ben bugün Allahim nazarlardan saklasin
mis misssss ellerine sağlıkcanim arkadasimin verdigi tarife göre bugün ki sebze + protein ögünümü hazirladim
dukan ekmegi tarifi aynen arkadasimin dedigi gibi, ben üzerine ton baligi yesil sogan yesil biber domates biber tuz ekledim üzerinede sogan halkalari ekmegim pistikten sonra ise üzerine bir dilim %5 yag oranli kasar peyniri koydum enfes oldu ve resim de cektim! ve hepsini yiyemedim 2/3 ünü yedim cok doyurucu ve leziz
Eki Görüntüle 464801 Eki Görüntüle 464802 Eki Görüntüle 464803
digeride dün yaptigim ton baligi köftesi pismis halinide ekleyecektim söz vermistim
ben de bu pazar yapacaktım ama yapamadım zira c.tesi ödül öğününü abartıım tabii
bu hafta inşallah
afiyetler olsun canımcım
testte eksik vardır bir de calgulator kısmını en son taıklamalısın, gelir o zamanMerhaba arkadaşlar atak süreci kaç gün olmalı ki 10 12 kilo vermek isteyenler 7 gün yapsın diyorlar benim bugün 4, günüm 2 kilo gitmiş.birde seyirde 2 gün protein pzartesi perşembe diğer günler nişastasız sebzeler eklenecek. Ben doğrumu yapıyorum yabancı siteden bişey anlamadım test yaptım gelmedi bişey... Bilen birileri varsa çok mutlu olucam benim en az 20 kilo vermem lazım
ben hiç kullanmadım salça, domates soteledim sadecearkadaşlar günde 1 yemek kaşığı yağsız ve şekersiz salça kullanılabiliyormuş. siz hangi marka salça kullanıyorsunuz? yoksa kendi salçanızı kendiniz mi yapıyorsunuz?
günaydıııııııııın oo 1 hafta çok uzun bi süre sempatika bi çaresine bakmalısın bu wc sorununun çok zorluyor insanı çünkü bu arada tebrik ederim eksiler için.Ben hiç meyveli yoğurt ya da şu tariflerden denemedim kendime zaman koydum şu kadar kilo vereyim öyle ara ara yerim diye çünkü duraksama yaptığını ya da daha az kilo verildiğini düşünüyorum :/
ben de doğalsan'ı tavsiye ediyorum, zaten şu böceklenme olayından sonra başka da bir şey almam herhaldebebeklerim geçmişi okuyorum yavaş yavaş, henüz son sayfayı okudum sadece
doğalsanın yulaf kepeği nasıl? kullanan var mı? ben ruşeym olanı alıyorum ama orası biraz uzak ve sabah gittiğim halde almayı unuttum.
Çok canım sıkkın bu arada, çok ters şeyler oldukeşke toplanıp bana gelseniz, size kek yapsam bebeklerimmm
hepinizi öptüm
Kızlar lordan usanmışım, gittim Sütaş Light peynir aldım ilk defa. Tadı da fena gelmedi lordan sonra ama içim rahat etmedi uygun mu sizce? Kullanan, öneren, önermeyen?
olur elbet. ama ben migrosun light peynirini tavsiye ederim yağ %si daha düşük ama sütaş da olur .
ben de geçen hafta ilk defa lor aldım, bana da o güzel geldi