Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla süper yaa çok sevindim medesacım :) inşallah o 3 kiloyu da çabucak verirsin süpersin süper :)

Ben de haftaya geçiyorum güçlendirmeye inşallah.. Kaşar tamam da, salam yiyebiliyor muyuuzz :44: Onda da nişasta vaar. O zaman o nişastalı yemek yerine geçmez mii :S Bilemedim valla :44: bi de Dukan amcam izin veriyor diye 2 tane meyveli yoğurt yeme bence her gün.. Sonra anlamıyoruz neden duraklıyoruz neden kilo almış gibi oluyoruz falan.. Sebebi onlar oluyor işte.. Tabi yine sen bilirsin..
Bence ödül öğünün az bile olmuş ayrıca :)) Kabak zaten Dukan yemeği gibi bişey. Pilavın baya az.. Erişteli çorba ve tatlı bi tek ödül sanki.. Tatlıyı 1 dilim yiyeydin iyiymiş Yoksa hiç de fazla değil bence.. Afiyet osluunnn

canım çok teşekkür ederim. Salamın lightını tüketiyorum. Resmini ekledim geçenlerde yine ekliym, zararlıysa tüketmiym.

Bi de bu meyveli yoğurtları şekerli bi şeyler tüketmiş olmak için tüketiyorum. hayatımda hiç tat yok yahu ama haklısın onlara biraz ara vereyim çok zorda kalırsam tüketeyim en iyisi, garantiye almış olurum

Pastaya aslında bi dilimle başladım ama sonra hızımı alamadım. Allahtan 4 kişiydik ve herkes bi anda pastayı bitirmeye odaklanmıştı bana çok fazla kalmadı yoksa bütün bi pastayı bile yiyebilirdim

canım çok teşekkür ederim. Salamın lightını tüketiyorum. Resmini ekledim geçenlerde yine ekliym, zararlıysa tüketmiym.Eki Görüntüle 465821 Eki Görüntüle 465822

Bi de bu meyveli yoğurtları şekerli bi şeyler tüketmiş olmak için tüketiyorum. hayatımda hiç tat yok yahu ama haklısın onlara biraz ara vereyim çok zorda kalırsam tüketeyim en iyisi, garantiye almış olurum

Pastaya aslında bi dilimle başladım ama sonra hızımı alamadım. Allahtan 4 kişiydik ve herkes bi anda pastayı bitirmeye odaklanmıştı bana çok fazla kalmadı yoksa bütün bi pastayı bile yiyebilirdim

delyyyy mail attım kuzum
bu arada sana katılıyorum bence de sadece 2 dilim pasta biraz fazla gibi geldi bana kii şu an bi çatal için bile delirebilirimm
onun dışında bence de normal duruyor,afiyetler olsun

yok kuzum ya sen gel şu güçlendirmeye inşallah, yüzme de bence iyi gelecek
canım sen buna ödül öğünü diyorsan ben ayvayı yedim demektir :18:tamam ben abarttım ama sneinki de öyle endişe edeck birşey değil bana göre. kaşar ve salamı bence kademeli olarak artır yani hemen bol bol yeme, bir iki haftaya yay,belki ağır gelir başta diye söyledim bunu . bir iki haftanın ortalaması sana zaten iyi yapıp yapmadığını gösterecektir.
doğrusu abarttığını düşünmüyorum, alacağım, korkunu at üzerinden tamamdır bu iş

mesaj tekrarı olmuş yukarda kusura bakmayın gitmedi sanıp bi daha yollamışım =// cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı biraz. Açıkcası kilodan çok moralimi düşünüorum şu sıralar abartmamışsın demeniz bile yetti bana çok sağolun. Dediğiniz gibi birden yüklenmicem yiyeceklere yavaş yavaş arttırıcam tatilden sonraki tartı bana ne yapmam gerektiğini söylicek ama sizin de yardımlarınızla ben yanlış bi şey yapmıcam inşşaaallllaaahhh bu arada güçlendirmeye gelen medesaya kocaman bi hoşgeldinnn diyorumm diğerlerini de tez zamanda aramıza bekliyoruzzz

başınız sağolsun canım, allah sabır versin sana ve ailesine.

kuzularım,bizim bilgisayarlarda garip bir ağırlaşma söz konu oldu.ekranlar donup kalıyor.nedir bu teknolojik sorun anlayamadım
şimdi server'ı resetleyecekler.size bile zor yazıyorum donup duruyor.
dely istersen resimlerimi sen paylaşabilirsin tabi sana zor olmayacaksa.bu resetleme uzun sürerse arkadaşlara söz verip yapmamış olmak istemem
hemen hallettirmeye çalışıp dönücem aranıza tekrardan.
kurbanlık danadan bugünleree .....

bu salam baya iyiymiş

çok çoook sağol canım benim ama ben hedefimi 3 kilo daha aşağı çekeceğim,şansımı biraz daha zorlayıp öyle geçeyim güçlendirmeye diyorum bakalım giderse kilolar tabi

yawww ben neden başaramıyorum bişi yapmayı şimdiye kadar bi tek cheese cake in cheese kısmını yapabildim, dondurma, kek ve ekmek denemelerim bi felaket oldu (

O salamı biliyorum canım evet, oranları çok iyi ama; içinde nişasta vardı yine de.. yok mu :44: Yani çok takılacak bir durum değil ama.. yine de fazla tüketme bence şimdilik. Dedikleri gibi yavaş yavaş arttırırsın..

Ay ben tatilde kahvaltıdaki o 1001 çeşit salamı, jambonu yemicem mi yaaa :18::18: Bayılırım daaa heeee :S Offf!! ((

Bu aradaaa; az sonraaaa...!!! Medesa'nın çıtır oluşunun hikayesi bu ekranlardaaa Bizi izlemeye devam edin hihihi

Son düzenleme:

süppersin arkadaşıım şimdiden teşekkürlerrrr,ıleeeen ben yazıyorum yazıyorum ekrana bir saat sonra çıkıyor yazdıklarım.gitti bilgisayarlar poffff

sportmen kedi; dondurmanaaaaaa bayıldım bu bacakların eriyeceğini ben de sanmıyorum genetik bizdeki hepimizin roberto carlos gibi futbol takımı kursak yeri hihihihihi

sağolasın accacımmm..

Kaleye ben geçicem tımam mı..Bu cüsse top peşinde koşamaz bacım

oy kıyamam, geçmiş olsun levoya.. ama iyiymiş. ağladı mı peki canı çok yandı mı:26:

dondurmam gaymak
oyy kuzumm yakında olsak hemen bi kase yollardım sana. canın mı çekti kıyamam :26:
ben çok severim dondurma o yüzden aldım. ama asıl frozen yoort merak ediyorum böle pratik pratik

yawww ben neden başaramıyorum bişi yapmayı şimdiye kadar bi tek cheese cake in cheese kısmını yapabildim, dondurma, kek ve ekmek denemelerim bi felaket oldu (

tenarcım bu dondurma gerçekten çok basit.
işte makinesi olmayanlar için tarif ;
dukan diyeti tarifleri: VANİLYALI DONDURMA

Medesa'nın muhteşem dönüşümü :)) İşte karşınızdaaaa!!!! Dırırırıııınnnn!!!!

CANIM menün konusunda arkadaşların yorumuna katılıyorum iyi etmişisn afiyet olsun DAAAA

ben şu tartılmama işini sevmedim adına bu insanı bi boşluğa atıyo be gülüm ben denedim şahsen artılar hemen geldi sankim yinede senin kararın tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…