Canım, bu ne yaışması bakalım, anlat hele bi
Ben de HD var canım, eğer kanal HD yayın yapıyorsa olduuun gibi bütün hatlarınla görcem seni
hee anlat hele anlat ben de meraklandım
callenden mi bahsediyorsunuz burda? =) ben de bi on gün kadar yaptım çok güzel şekillendim arkadaşlarım zayıflamışsın falan dediler ama aksine ben kilo bile aldım. sporun etkisini ben hissetmedim ama çevredekiler farketti. ramazanda tekrar başlıcam düzenli olarak yaparım o zaman diye düşünüorum. inşallah bacaklarımın incelmesinde faydası olur.
nesli ben de merak ettim ben de görmek istiyorum değişimii
ekim yazıyom ya balım, yarışma için rüküş olcam diye hazırlanıp duruyorum, yeni bedenle de alıştığım reyonlarda bişey bulamadım, yeni yeni dadandığım reyonlarda da acemilik vs.. içime sinmedi :))
bundan sebep uzak kaldım eccük :)
bi de ben ayrı ayrı zamanlarda yapabildim..
6 kere bi yaptım 5 kere de bi yaptım.. 11 gün toplamda.. kaptırcam yine yakında)
Yaaaa dalgınlıgıma gelmişşş 4tane kayısı cekirdeği vardı onları kırıp yemişimm
Offfff
ayyy çok sesli güldüm yaaaa, akşam akşam çok yaşa emi, hadi fındık olsa anlarım atarsın ağzına da, kabunu kıracak bir zımbırtı bulup, kabuunu kırıp, sonrada yemişsin, baya yemişsin yani, ahahahahhaaha
iyi madem ben dahil tüm kızlar sizde izleyek :)))
ya olduuum gibi görüncem ya da odunn gibi görüncem! pek bi fark yok ama olsun :)))
kıslar bu arada ben sizin yazdıklarınızı hep beğeniyorum da nedense ben evden bağlandığımda bu beğen butonu çalışmıyo bende. işyerinden çalışıyo sadece. hepinizi beğendim ben hepiniziiiiiiiiii
Kızlar,
Bu arada ben ilk defa akşam giriyorum, hep böyle hareketli mi bu akşam mı böyle?:126:
yarışmanın gününü saatini kanalını bizede söylemeyi unutma. şöyle bi boyunu posunu görelim.))
sana özell fıstığım.. duyduk sbs anası çekimserliğini, gerginliğini , ürkekliğini.. ondan çullandık
Kızlar,
Bu arada ben ilk defa akşam giriyorum, hep böyle hareketli mi bu akşam mı böyle?:126:
Evet Nesli yarışma günü ve kanalı paylaşırsan çok sevinirim. İşte bizim en hamarat Dukandaşımız deyip pay çıkarırım kendime :)
sana özell fıstığım.. duyduk sbs anası çekimserliğini, gerginliğini , ürkekliğini.. ondan çullandık
yok yaaaa, bu akşam böyle...
callenden mi bahsediyorsunuz burda? =) ben de bi on gün kadar yaptım çok güzel şekillendim arkadaşlarım zayıflamışsın falan dediler ama aksine ben kilo bile aldım. sporun etkisini ben hissetmedim ama çevredekiler farketti. ramazanda tekrar başlıcam düzenli olarak yaparım o zaman diye düşünüorum. inşallah bacaklarımın incelmesinde faydası olur.
nesli ben de merak ettim ben de görmek istiyorum değişimii
iyi aksamlar dukancanlar...:)
Kac gündür yogun oldugum icin giremedim sizleride takip edemedim umarim herkesin keyfi yerindedir kilolar gram gram olsada gidiyordur insallah...Benim ikinci haftam bu hafta gececiligimin ve ben $i$tim ayaklarima terliklerim olmuyor dukana tam uyamadim ama regel dönemim yaklasiyor birde uyudugum icin kalktigimda tartinmak istemiyorum ama acikcasi cok merak ediyorum kac gösterecek diye neyse 15 gün sonra Allah kismet ederse vatan topraklarina ayak basacagim ve baba ocagina gidecegim heyecan dorukta ama halen bavul hazirlamaya koyulmadim..Özledim bu arada hepinizi...
yemin billah ben de bunla ilgili kısıtlı beyin fırtınası.. ya da en azından "beyin yeli" yapıyordumkız nesli bişey belirleyelim, bi hareket, bi aksesuar falan... onunla bize selam yolla. hatta olursa aleni selam yolla...
ben de 1 ay yaptım, çok faydası oldu. ama kilo vermem durduğu için bıraktım. ramazanda yapamam belki ama ramazandan sonra başlayacağım. en çok duruşumda etkili oldu. yıllardır saklamaya çalıştığım koca midemden dolayı kambur dururdum. bana da kilo vermişsin yerine boyun uzamış dediler ki ben buna bi tarafımla güldüm yani. 40 yaşından sonra boy uzamasıama duruşum dikleşti bariz. dolayısıyla uzamış gibi görünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?