Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım callen valla muhteşem değişim

Kız sen bana neden yaşlı muamemesi yapıyosun Akşam kaldığım yerden gele gele yazıyorum işte, sonradan gördüm rüküş, 38 beden bilmem ne, yarışmanın hangisi olduğunu bilemedim önce, hemi de boş bulundum sordum be ya,sanki akçay da tv varmış gibi bir yandan telefonla konuşurken. Demek ki belli yaştan sonra aynı anda 2 iş yapılamıyormuş

Yaaaa dalgınlıgıma gelmişşş 4tane kayısı cekirdeği vardı onları kırıp yemişimm

Offfff

Ya canım, sahiden çok emek ister o, nasıl yaptın. Hani oruçken uğraşır yer bitirirsin sonra aklına gelir ya, onun gibi. Olsun canım, afiyet olsun

iyi madem ben dahil tüm kızlar sizde izleyek :)))

ya olduuum gibi görüncem ya da odunn gibi görüncem! pek bi fark yok ama olsun :)))

Delisin sen ya, ne kelime dağarcığı valla pes, yemek tarifleri gibi maşallah.

Bu arada rüyandaki baklavaya da çok güldüm alıntı yapmadım ama mantıların şahaneydi, sıra ona da gelir be kuzum. Medarı iftiharımızsın sen Nesli. Totonu kaşı

Çooook tatlısın :)))

Kızlar,

Bu arada ben ilk defa akşam giriyorum, hep böyle hareketli mi bu akşam mı böyle?:126:

sana özell fıstığım.. duyduk sbs anası çekimserliğini, gerginliğini , ürkekliğini.. ondan çullandık

Yirim seni ben Sorma kuzum ne zormuş be, güneylimin dediği gibi sbs ye girmekten zormuş okul seçmek. Öğreneceğiz el mecbur.

fıstıklarımm ben hala uyumayan levinimi dışarıya çıkartayım, serinlikte pisikletünü sürsün yavruşum iyi geceler hepiciğimizee

sana özell fıstığım.. duyduk sbs anası çekimserliğini, gerginliğini , ürkekliğini.. ondan çullandık

yok yaaaa, bu akşam böyle...

İyi denk geldi o zaman, nesli nin dediği gibi. Sağolun canlarım

Sbs annesine müsade, annelik görevlerime dönüyorum şimdi.

Çoook teşekkür ediyorum kızlar, canım sıkkındı iyi geldi bana, evden girmeyen arkadaşlar sabah biraz fazla mesai yapacak ama olsun

Hepinizi çokk seviyorum. İyi geceler. Yarın görüşürüz inşallah.

iyi aksamlar dukancanlar...:)

Kac gündür yogun oldugum icin giremedim sizleride takip edemedim umarim herkesin keyfi yerindedir kilolar gram gram olsada gidiyordur insallah...Benim ikinci haftam bu hafta gececiligimin ve ben $i$tim ayaklarima terliklerim olmuyor dukana tam uyamadim ama regel dönemim yaklasiyor birde uyudugum icin kalktigimda tartinmak istemiyorum ama acikcasi cok merak ediyorum kac gösterecek diye neyse 15 gün sonra Allah kismet ederse vatan topraklarina ayak basacagim ve baba ocagina gidecegim heyecan dorukta ama halen bavul hazirlamaya koyulmadim..Özledim bu arada hepinizi...

ben de 1 ay yaptım, çok faydası oldu. ama kilo vermem durduğu için bıraktım. ramazanda yapamam belki ama ramazandan sonra başlayacağım. en çok duruşumda etkili oldu. yıllardır saklamaya çalıştığım koca midemden dolayı kambur dururdum. bana da kilo vermişsin yerine boyun uzamış dediler ki ben buna bi tarafımla güldüm yani. 40 yaşından sonra boy uzaması ama duruşum dikleşti bariz. dolayısıyla uzamış gibi görünüyorum.

kiiiiz bn senden 3 hafta sonra gidecektim ama ani kararla haftaya gidiorum insallah biletimi aldim

kızlaaarrrr ntv de karadeniz belgeseli var canım bi yayla peynirli pideyle bi de mıhlama çekti ki sormayın gitsin imdaaattt çekmesin canım çekmesin yaa:18:

kız nesli bişey belirleyelim, bi hareket, bi aksesuar falan... onunla bize selam yolla. hatta olursa aleni selam yolla...
yemin billah ben de bunla ilgili kısıtlı beyin fırtınası.. ya da en azından "beyin yeli" yapıyordum siz benden önce bulursanız bana bildirin, yapmayanı dukan çarpsın :130:

yahu başından beri alenen yazıyo 1971 diye... kaç defa da dillendirdin ama alişim ben şimdi bu son mesajında senin 40'lığına aydım kuzum.. şimdi şöyle bi algıda seçemeyicilik oldu galüba..
benim eşim 72'li.. o baa hiç 40 lık görünmediğinden ben 70 grubunu teenage sayıyom.. senin de resimler neyin cillopâne olunca ben ondan yanii... anladın sen gencoo

ha bi de sabah fırsat bulamam belki, yazmazsam da çatlarım, benim için önemli zira :))
sabah bile değil teee akşam 75 küsürleri gördüm.. 60 lara belki de bir ay kaldı diye bi heyecan sardı ki beni sormayın... kuşlar, dilerim kimse duraklama girdabına girmez de rutin rutin veririz fazlalıklarımızı... öpüyorum alnınızın çatından çatağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…