ne güzel maşallah kızlar garm gram da olsa verebilmek....dely ile benim dukanda kaderimiz aynı 4 aya yaklaştı başlayalı 3,5 ay falan ve bende topu topu 7,5 kilo verdim daha da gitmiyor yapmadığım denemediğim şey kalmadı 4 gün sp arkasında 1 gün beyaz gün denedim tık yok 3 gün yeşil çay kürü tık yok ve ben acayip çok spor yapıyorum buna rağmen gitmiyor...o kadar moralimiz bozup canımı sıkıyor ki bu durum ciddi ciddi artık bırakmayı düşünüyorum...ramazanda güçlendirmeye geçecem diyordum ama hiçbirşey farketmeyecek öyle görünüyor geçen haftasonu meyve yedim ya kaçamak bu direk hoppp artılar geldi güçlendirmede meyve yersem ve ekmek ben yine garanti kilo alacam korumak ya da vermek değil alıcam yani 2 2 daha 4 eder....bilmiyorum artık napsam((
Çok değerli dukaniçelerim, bitanelerim
Sabah geldim erkenden size laf yetiştirmek için ama işle ilgili bir görev değişikliği gündemde, açık ekranım ama asla ne bakabiliyorum ne yazabiliyorum telefonum saniye susmuyor manukyan misaliaklım da sizde kaldı.
İnşallah fırsat bulunca yazıcam.
Hepinizi çok seviyorum bana ne olur dua edin. :26:
Görüp yazmıyor diye düşünmeyin, ya za mı yo rumama iyiyim, hepinizi çooook öpüyorum.
Ay resmen koptum yaaa işte 60 burda lazımHahaha Hanıımm hanıımmm!! O nası iştir yaa 2 tık tık -200 gram 3 vık vık -400 hahah Bi adımın -5 gr'a mı tekabül ediyo bibocan'la karşılaştırmış bi de hihi Sizin ev mi büyülü yoksa yaa marifet evde mi anlamadım ki
Ay şekerim zayıflamak çok zor iş di mii? Ticker değiştir falan... Of off!! Biraz daha zayıfliyim onun için de birini tutcam valla olmuyo böyle.. Tickercı başşşııı!!! değiştir şunu dicem.. Tamam
Yaklaşık on gün önce ablam bana kendisine gelmeyen yepisyeni ve tiril tiril bi eteğini vermişti. geçen pazartesi giydiğimde eteğin göbek kısmı sıkıyordu ve o zaman regl öncesi dönemde bile değildim.:44:şimdi bugün yarın halam geliyüüü ve o eteği yine giydim.karın kısmı gayet rahat..ee ödem de var.. ay acaba yağdan mı verdim.. inşallah öyle olmuştur. ve fekat kilom fazla tartıda.. yarın ki bildirimde ne yapsam çok kararsızım. yine artılarda olacağım ama inceliyorumda sankim..:44:tuhaaafff çook tuhafff
merhabalarrrrr...
yazamadım hiç yaa of.
size ne diycem bakın.
hiç tanımadıgım, adını sanını ünvanını bilmediğim, gözgöze bile gelmediğim bir bayan beni durdurdu ve bana siz zayıyıfladınız mı dediiiiiiiiiiiii... hemde çok zayıflamışsınız dedi...
böyle demesinler ya ben şımarıyorum sonra
ahahaha iyiymiş kuzum da bayan kimmişş acabaa
merhabalarrrrr...
yazamadım hiç yaa of.
size ne diycem bakın.
hiç tanımadıgım, adını sanını ünvanını bilmediğim, gözgöze bile gelmediğim bir bayan beni durdurdu ve bana siz zayıyıfladınız mı dediiiiiiiiiiiii... hemde çok zayıflamışsınız dedi...
böyle demesinler ya ben şımarıyorum sonra
oda burda çalısıyorgörmüş beni demekki
güzel arkadaşım nolur pes etme yaaa.ya ben dely pes etmedikçe kimse pes etmemeli diye düşünüyorum.hoş birbirinizden çok farkınız yok.ikinizde aynı şekilde duraklıyor ve zor kilo veriyorsunuz.eee ama şimdi pes edersen nolcak ? verdiklerini de geri alacaksın,belki sinir stresten kendini yemeğe vereceksin ve puffff bütün yaptıkların gidecek
yapma kuzum nolur yaaa,az az da olsa gidiyorlar.herkesin yapısı aynı değil ki,siz daha zor veriyorsunuz demekki.yada vücudunuzdaki yağ oranı az belki ondan gitmiyor.istersen spora biraz ara ver yada azalt.sporda da kas yaptığından tartıya + yansıyabiliyor.benim son doktor kontrolümde 4.2 kilo yağ verdiğim ama 2 kilo kas kazandığım görülmüştü.yani ben aslında toplam 6.2 kilo vermişim ama tartıda 4.2 kilo vermiş görünüyordum çünkü 2 kilo kas yapmışım,anlatabildim mi
anaammm ben şimdi cidden 34 değil miyim?
hay senin kalıbına bravo
Günaydınlarrrrrr çenesi kopasıca dukaniçelerim yahuuuu,buu neee bütün akşam yazışmışsınız.sabah beri oku oku helak oldum yaaaap.be akşamı nöbetçiyim,p.be de takılın da beni yalnız bırakmayın bari.
herkesçikler iyi mi ,özlemişim sizi yahuuuu
şimciikkkkk hemen önemli bir duyuruda bulunayım ; dün 76.00 çıkan kilocukum bu sabahhhh 75.00 çıktıı
çok şükür yaaaa,dukanın hedefi olan 17 jilodan sonra kendi hedefim olan 3 kiloyu da vereceğim inşallahhh
bu arada dün eski işyerimden arkadaşlarımla çıkmıştım.çok acıktım ama gittiğimiz yerde pizza,patates,tavuk şinitsel ve nugget vardı.yani hiç biri bana uygun değildi.ızgara yada sebze yoktu,eve döndüğümde de geç olmuştu.bu sebeple öğlen yediğimle kalakaldım.neyse tartıda _1000 görmek güzeldi sabah sabah
Sabah geldim erkenden size laf yetiştirmek için ama işle ilgili bir görev değişikliği gündemde, açık ekranım ama asla ne bakabiliyorum ne yazabiliyorum telefonum saniye susmuyor manukyan misaliaklım da sizde kaldı.
İncelikler yansımıyor ne yazık ki bildirime :)) ama evet.. yağdan veriliyo gıııSevin seviiinn!! :)) Ben yanına not düşerim, 'kiloya bakmayın, inceldi' diye
--------------------
Valla öyle diyosan ben ancak sevinirim pisiii :124::124: Ben de diyom neden daha fazla zayıflayamıyorum hihihiMeğer 36'ymışım
Gerçek mi diyon bee!! Bak gider deneriimm.. Yok bi de olmazsaaa hepsini sana veririm, onların içine girene kadar koştururum seniGirebiliyon mu sen bilmiyom ama
Ramazan'da güçlendirmedeyim. Epinizi beklerim efeeemmm..
Bi de güçlendirme kilo almama muskası bilen var mııı?[/B][/FONT][/COLOR]
Ah canıımmne güzel maşallah kızlar garm gram da olsa verebilmek....dely ile benim dukanda kaderimiz aynı 4 aya yaklaştı başlayalı 3,5 ay falan ve bende topu topu 7,5 kilo verdim daha da gitmiyor yapmadığım denemediğim şey kalmadı 4 gün sp arkasında 1 gün beyaz gün denedim tık yok 3 gün yeşil çay kürü tık yok ve ben acayip çok spor yapıyorum buna rağmen gitmiyor...o kadar moralimiz bozup canımı sıkıyor ki bu durum ciddi ciddi artık bırakmayı düşünüyorum...ramazanda güçlendirmeye geçecem diyordum ama hiçbirşey farketmeyecek öyle görünüyor geçen haftasonu meyve yedim ya kaçamak bu direk hoppp artılar geldi güçlendirmede meyve yersem ve ekmek ben yine garanti kilo alacam korumak ya da vermek değil alıcam yani 2 2 daha 4 eder....bilmiyorum artık napsam((
Günaydınlarrrrrr çenesi kopasıca dukaniçelerim yahuuuu,buu neee bütün akşam yazışmışsınız.sabah beri oku oku helak oldum yaaaap.be akşamı nöbetçiyim,p.be de takılın da beni yalnız bırakmayın bari.
herkesçikler iyi mi ,özlemişim sizi yahuuuu
şimciikkkkk hemen önemli bir duyuruda bulunayım ; dün 76.00 çıkan kilocukum bu sabahhhh 75.00 çıktıı
çok şükür yaaaa,dukanın hedefi olan 17 jilodan sonra kendi hedefim olan 3 kiloyu da vereceğim inşallahhh
bu arada dün eski işyerimden arkadaşlarımla çıkmıştım.çok acıktım ama gittiğimiz yerde pizza,patates,tavuk şinitsel ve nugget vardı.yani hiç biri bana uygun değildi.ızgara yada sebze yoktu,eve döndüğümde de geç olmuştu.bu sebeple öğlen yediğimle kalakaldım.neyse tartıda _1000 görmek güzeldi sabah sabah
.......
heee bende o fazlası basılı olmayabilir,ben bi basıp geleyim
HahahahaBas da gel...
.......
heyyy minnağım benimmm yaaaaaa maşallaahhh sanaaaaa
daha ne kadar küçülmeyi bekliyorsun 3xs falan mı giymeyi bekliyorsun çıtır seniiii
Ben hep dua etcem cicim sanaaa!! Allah gönlüne göre en iyisini versin inşallah...!!! Ben de seviyom ben deeeÇok değerli dukaniçelerim, bitanelerim
İnşallah fırsat bulunca yazıcam.
Hepinizi çok seviyorum bana ne olur dua edin. :26:
Görüp yazmıyor diye düşünmeyin, ya za mı yo rumama iyiyim, hepinizi çooook öpüyorum.
Hahahhagünaydın kızlaarrr
kızlar yaa işlerim yoğunlaşıyor, foruma ara ara takılabilicemiş yerinde de insana niye iş verirler ki hiç anlamıyorum
canım bende spor salonuna devam ediyorum orda ölçüm yapıyolar son iki ölçümümde ne su ne kas kaybı yaşadım yağdan gitti ama gitmiyor artık gram bile gitmiyor ne yapacağımı şaırdım hayır dikkat edip te veremeyi,nce moral filan kalmıyor boşver ye gitsin diyorum spora ara vermedim hiç ama ramazan mecburen ara verecem bilmiyorum bakalım o zaman nasıl bi etki gösterecek ama bu nasıl bir dirençtir çözemedim ki:))) yağlarım çok inatçıymış bunu anladım vücdumdaki yağ oranı normale düşmüş azaldığından mı gitmiyo anlamıyoum ki dukanin bana verdiği ideal kiloda 65,5 tu bende şu an bazen 69 bazen 69,5 görüyorum bi kez de 68,5 gördüm ama daha göremedim onu bilmiyorum canımmm moralm çok bozuk valla(
hep konuştuğumuz bişey vardı. duraklama dönemlerinde, vücut yağ yakmayı bırakıp, yaktığı yağların boşluklarına doğru sıkıştırıyo kalanları. yani inceliyo. valla ilk başta bu mevzu da dolunayda ödem yapmak gibi geyik olmuştu ama ben her ikisinde de ciddiyim. çünkü hep öyle oluyo. bak ben 75 den bu yana aynı ölçüdeyim. kilo gidiyor ama ölçülerde hiç değişiklik yok. sende de kilo gitm,yormuş gibi ama ölçü değişmiş.
şımarmaca yok. gaza gelmece var.))) sevin işte bak tanımadığın insanlar bile farkediyor
çok sevindim canım benim yaaaa,insana gerçekten çok moral oluyor
geçen gün de ayakkabı boyacısı bana bir dolu iltifatta bulundu,insan bir hoş oluyor yaaa
hele sen bir de tamamla hedefini de bak gör o zaman insanlar tanıyamayacaklar seni kuzummmm
Ah canıımmBen de çok korkuyoruumm. Mecburiyetten güçlendirmeye geçiyorum işte.. Ama ya gerçekten kilo vericem güçlendirmede, ki bu çok zor, ya da alıcam, ki bu büyük ihtimal.. aynen ben de senin gibiyim biliyosun Senin boyun kaç şimdi? Vücudun nasıl? Dukan kaç kilo olcan dedi? boyun kaç vs vs :) Benim bugün 2. günüm bi de yeşil çay kürü deniyorum.. İşte en son bi 300 gr vermiştim.. İnşallah almadıysam geri tabi :S Bari 57,9 oliyim diyorum.
Sakın bırakma canıımmm!! Sakıınn!! Verdiklerinin hepsini geri alırsınnn!! Tamam çok vermedik haklısın ama.. Yani 8 verdik 2 geri alsak yine kar kardır.. Ben de hiç istemiyorum yoksa6 lara takıntım var.. İstemiyorum görmek.. 60'larda sabit kalmak istemiyoruumm ( ama napıcaz kiii 43:
Medesa'nın dediği gibi bence sen sporu azalt biraz. Sakın bırakma ama.. Yürüyüşlerle falan idare et.. Bi de işte aletlerle mekiktir şudur budur.. Fazla zorlama kendini.. Bakalım ne olacak.. :44: Sakın bırakmaa amaaa diyeti deeeBari güçlendirmeye geeeççç!!
canım boyum 170 civarı şu an 69-69,5 kilo civarındayım yaklaşık 1,5 aydır tık yok yani ya 69 oluyorum ya 69,5 yada regl münasebetiyle bugün 70,5 oldum o da çok canımı sıktı bıraksam mı diye düşündürdü beni(( yağ oranım normal sınırdaymış ölçtürmüştüm onu ...şimdi ramazanda spor yapamıcam bakalım nasıl bi etkisi olacak yürümeye çalışıcam sadece o da yapabilirsem bakalım ( ama çok canım sıkıldı
şu an gördüğüm kadarı ile 25 bmi nin hemen altındasın. dolayısı ile normal sınırındasın. bedenin alarm zillerini çaldı "eyvah yağlarım gidiyor" diye ve sen "amaaaaan nasıl olsa gitmiyor yiyeyim" mi diyorsun
bedeninin istediği de tam olarak bu. direnç evet psikolojik olarak çok zorlayıcı ama şimdi eğer tebdiri elinden bırakırsan hepsi geri gelecek.
birde ben salona gittiğimde kilo veremiyordum pek. beden direniyordu. bence de spora biraz ara vermelisin yada sadece yürüyüş yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?