Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güzel arkadaşım nolur pes etme yaaa.ya ben dely pes etmedikçe kimse pes etmemeli diye düşünüyorum.hoş birbirinizden çok farkınız yok.ikinizde aynı şekilde duraklıyor ve zor kilo veriyorsunuz.eee ama şimdi pes edersen nolcak ? verdiklerini de geri alacaksın,belki sinir stresten kendini yemeğe vereceksin ve puffff bütün yaptıkların gidecek
yapma kuzum nolur yaaa,az az da olsa gidiyorlar.herkesin yapısı aynı değil ki,siz daha zor veriyorsunuz demekki.yada vücudunuzdaki yağ oranı az belki ondan gitmiyor.istersen spora biraz ara ver yada azalt.sporda da kas yaptığından tartıya + yansıyabiliyor.benim son doktor kontrolümde 4.2 kilo yağ verdiğim ama 2 kilo kas kazandığım görülmüştü.yani ben aslında toplam 6.2 kilo vermişim ama tartıda 4.2 kilo vermiş görünüyordum çünkü 2 kilo kas yapmışım,anlatabildim mi

canım bütün kalbimle dua ediyorum senin için,bunu çok diliyorum biliyorsun.Gönlüne göre olsun inşallahhh

Allah canını almasın dely iki nokta üstüste altmış iki nokta üstüste ben anladım mı nasıl iştir. oldu işte.
artık o ticker de değil zaten. tıkır tıkır tıkır tıkır

hep konuştuğumuz bişey vardı. duraklama dönemlerinde, vücut yağ yakmayı bırakıp, yaktığı yağların boşluklarına doğru sıkıştırıyo kalanları. yani inceliyo. valla ilk başta bu mevzu da dolunayda ödem yapmak gibi geyik olmuştu ama ben her ikisinde de ciddiyim. çünkü hep öyle oluyo. bak ben 75 den bu yana aynı ölçüdeyim. kilo gidiyor ama ölçülerde hiç değişiklik yok. sende de kilo gitm,yormuş gibi ama ölçü değişmiş.

merhabalarrrrr...

yazamadım hiç yaa of.

size ne diycem bakın.

hiç tanımadıgım, adını sanını ünvanını bilmediğim, gözgöze bile gelmediğim bir bayan beni durdurdu ve bana siz zayıyıfladınız mı dediiiiiiiiiiiii... hemde çok zayıflamışsınız dedi...

böyle demesinler ya ben şımarıyorum sonra

ahahaha iyiymiş kuzum da bayan kimmişş acabaa

şımarmaca yok. gaza gelmece var. ))) sevin işte bak tanımadığın insanlar bile farkediyor

oda burda çalısıyor görmüş beni demekki

çok sevindim canım benim yaaaa,insana gerçekten çok moral oluyor
geçen gün de ayakkabı boyacısı bana bir dolu iltifatta bulundu,insan bir hoş oluyor yaaa
hele sen bir de tamamla hedefini de bak gör o zaman insanlar tanıyamayacaklar seni kuzummmm

canım bende spor salonuna devam ediyorum orda ölçüm yapıyolar son iki ölçümümde ne su ne kas kaybı yaşadım yağdan gitti ama gitmiyor artık gram bile gitmiyor ne yapacağımı şaırdım hayır dikkat edip te veremeyi,nce moral filan kalmıyor boşver ye gitsin diyorum spora ara vermedim hiç ama ramazan mecburen ara verecem bilmiyorum bakalım o zaman nasıl bi etki gösterecek ama bu nasıl bir dirençtir çözemedim ki:))) yağlarım çok inatçıymış bunu anladım vücdumdaki yağ oranı normale düşmüş azaldığından mı gitmiyo anlamıyoum ki dukanin bana verdiği ideal kiloda 65,5 tu bende şu an bazen 69 bazen 69,5 görüyorum bi kez de 68,5 gördüm ama daha göremedim onu bilmiyorum canımmm moralm çok bozuk valla(

anaammm ben şimdi cidden 34 değil miyim?
hay senin kalıbına bravo

oranın kalıpları epey genüüüş. bu kiloda ben 36 beden incecik manken kibin oluyorum orada

eneeeee nettün sen kuzucan bir kilo birden gitti haaaa
çıkardım donu sütyeni senin için sallıyorum bebeyüm yihhuuuu:92::92:

çok yaşa sen emi, öldüm gülmekten
biz de seni seviyoruz

evet ne yazık ki yansımıyor.üzücü tabi ama ben hissediyorum. umarım reglden sonra yansır
----------------
valla gerçek diyom gıı. git kotonda dene bi etek benim için bitane de park bravo da. orada da sıfır beden çıkacasın bebeyüm

Ah canıımm Ben de çok korkuyoruumm. Mecburiyetten güçlendirmeye geçiyorum işte.. Ama ya gerçekten kilo vericem güçlendirmede, ki bu çok zor, ya da alıcam, ki bu büyük ihtimal.. aynen ben de senin gibiyim biliyosun Senin boyun kaç şimdi? Vücudun nasıl? Dukan kaç kilo olcan dedi? boyun kaç vs vs :) Benim bugün 2. günüm bi de yeşil çay kürü deniyorum.. İşte en son bi 300 gr vermiştim.. İnşallah almadıysam geri tabi :S Bari 57,9 oliyim diyorum.
Sakın bırakma canıımmm!! Sakıınn!! Verdiklerinin hepsini geri alırsınnn!! Tamam çok vermedik haklısın ama.. Yani 8 verdik 2 geri alsak yine kar kardır.. Ben de hiç istemiyorum yoksa 6 lara takıntım var.. İstemiyorum görmek.. 60'larda sabit kalmak istemiyoruumm ( ama napıcaz kiii 43:
Medesa'nın dediği gibi bence sen sporu azalt biraz. Sakın bırakma ama.. Yürüyüşlerle falan idare et.. Bi de işte aletlerle mekiktir şudur budur.. Fazla zorlama kendini.. Bakalım ne olacak.. :44: Sakın bırakmaa amaaa diyeti deee Bari güçlendirmeye geeeççç!!

Canım ama öyle durmuyorum yaaa :)) Kalçalar iyi yani, yerinde Göbek de bıngıl bıngıl sallanıyo... sonunda kestircem kurtulcam Başka derdim kalmadı aslında.. Zaten o son 2 kilo göbekte kalmış.. Ondan gitmiyo uyuz şeeyy
Sen de süpersin vallaaa 75 oldun yaaa!!! Tarih yazıyosun bebeeekkk

Ben hep dua etcem cicim sanaaa!! Allah gönlüne göre en iyisini versin inşallah...!!! Ben de seviyom ben deee

günaydın kızlaarrr
kızlar yaa işlerim yoğunlaşıyor, foruma ara ara takılabilicem iş yerinde de insana niye iş verirler ki hiç anlamıyorum
Hahahha Ben de en çok ona sinir oluyorum Ne alaka yani, ne işi... allah allaaahhh..

şu an gördüğüm kadarı ile 25 bmi nin hemen altındasın. dolayısı ile normal sınırındasın. bedenin alarm zillerini çaldı "eyvah yağlarım gidiyor" diye ve sen "amaaaaan nasıl olsa gitmiyor yiyeyim" mi diyorsun
bedeninin istediği de tam olarak bu. direnç evet psikolojik olarak çok zorlayıcı ama şimdi eğer tebdiri elinden bırakırsan hepsi geri gelecek.
birde ben salona gittiğimde kilo veremiyordum pek. beden direniyordu. bence de spora biraz ara vermelisin yada sadece yürüyüş yapmalısın

Son düzenleme:

çok ilginç..
bu yağların boşlukları sıkıştırması olayının bilimsel bir açıklaması var mı yoksa senin tahminin mi bu şekilde?
ve şu dolunayda su tutulması olayını da çok duydum ama pek detay bilmiyorum. biraz açabilir misin rica etsem?

canlarımmmm ne cenee varr hepimizdeee yaa oku oku bittimm
yine sabah hıc bır sey cekmıo canımm azıcık yogurt yedım geldımmm ustune sade turk kahvesii ve 1 lıtre suuu:)
oglen haslanmıs tavuk miss gibi kekik ve karabiberle yıycemmm
aksama henuz planlamadımmm:26:
dun aksam callan ablanızın vıdeosunu ındırdımm aman tanrımm cok zor sahıden bence hıc yapamadım onlarr 100 yaparkan ben 5 ancaapelvısın kopsunn dedım dun gece en son callan ablayaa
bunada alısırmıyım hepınız ozellıkle superrr kılo vrnler yapıonuzmuu

şımarmaca yok. gaza gelmece var. ))) sevin işte bak tanımadığın insanlar bile farkediyor

kızlar gercekten cok tesekkur ederım. ama cidden sımarıp bi havalara giriyorum ben yaa. sonrada kaçamak hatta kacamak kelımesı az kalır turden seyler yemeye baslıyorum. benım bu psikolojiyide altetmem lazım. dikkate almıyorum iltifatı neyim. valla ben daha kocacığımdan duymadım zayıflamıssın dedıgını. demıyo dedırtemıyorum. zayıfladım dımı aşkım dıyorum daha var daha var dıyo bana. oda bılıyo zayıfladın derse benım alıp basımı gıdeceğimi. kaçamağımıda gorunce bırıncıye cıns cıns bakıyor ıkıncıye e yeter ama dıyıp elımden alıyor.bu arada az once bırı daha zayıflamıssın dedı bana kanmıycam bu laflara. zayıflamadım ben.

aynen canım ödüm kopuyo güçlendirmeden geri alcam diye benim boyum 169-170 civarı şu an işte bigün 69 sam bigün 69,5 oluyorum şu an regl dönemimdeyim sabah delirdim 70,5 gösteriyo kafayı yicektim canım ramazan da güçlendirmeye geçecem geçmesine de alcam diye çok korkuyorum spora gidcemicem bakalım herkesin dediği sporu azaltmanın bi etkisi olacak mı bi de şey düşünüyorum 7 kilo 70 gün güçlendirme demek:)) bu arada dukan bana 65,5 ol diyo yan 4 kilo daha vermem lazım ama imkansız görünüyo((

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim agrili sizili bir calisma günü icerisindeyim...aksama yine kokteyl var ama korkmuyorum o benden korksun

regl ime kavustum bugün

tartida da tami tamina dünden bugüne -900 görmüs bulunuyorum sükür masallah

selam dukan güzellerim benim:))) önce pizzanın tarifini isteyen arkafasıma tarifi vereyim. simla nın sitesinden zaten:))

PİZZA KRAKER

MALZEMELER:
-1 yumurta akı
-1 yemek kaşığı Pınar süttozu
-2 yemek kaşığı yağsız süzme yoğurt
-istenen baharatlar(ben sarımsak tozu,kırmızı tatlı biber tozu,pul biber,nane kullandım)

Fırın 180 derecede ısıtılır.(çıtırlaşması için fanlı olması iyi olur)Yumurta akı köpük olana dek çırpılır.diğer malzemeler eklenip homojen bir karışım olana dek beraber çırpılır.Yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığıyla ufak daireler halinde karışım koyulur.Yaklaşık 15 dk. rengi değişene dek pişirilir.(kontrollü pişirin aniden yanabiliyor)
Sıcakken kağıttan çıkarmaya çalışmayın yaklaşık 1-2 saat tezgahta soğumaya bırakın.İyice soğuyup kuruyunca çıtır çıtır oluyor.Yaklaşık 15 adet küçük kraker çıkıyor bu tarifle.günlük süttozu limitinize göre tarifi arttırabilirsiniz.

ben denemelik yaptim önce yarısını yaptim. tatli kasıgıyla dökmüştüm. benimkiler yayıldı nedense:) azıcık fırını unuttum ve bana ince cıtır mis gibi cips tadında gibi oldu kraker.hatda bana alaturka cipsi andirdi. hemen azıcık bi yogurda kırmıız biberle nane ekledim batirip batiirp yedim.süperdi .deneyim sizde bence mükemmeldi:)

dun kınalı adaya gitmiştik. süperdi deniz:)) ve ben yediklerimi yazıcam size acaba cok mu yedim diyin bana:) 2 domates 2 salata yanına bolca peynir .light kola + form biskuvi ve herkes yerken dayanamayip yediigm buz parmak limonlu. yag yoktu ama.poseti saklıyordum sekere bakicaktim.kizimin cöplerini atarken onuda atmiisim karanlikta göremedim ben yerlerde poset ariyorum. bizimkilerde ne ariyorsun diyorlar.dondurmanın posetini diyince bastilar kahkahayı:))))))

biliyorum cok sebze yedim ama peynırlen acıgı kapamaya calişştim aslinda evet beya fazla oldu. onlar kek poagaca fantaları yerken benım yediklerim gözüme normal geldi sanırım. eve gelince bugun cok sebze yedim dedim.

bugun sımdı proteıne gerek varmı sizce dondurma ıcın? bugun buzluguma lımounlu su koyup buz yıucem:)))) ceza varmı bana diiyin hele:)))

kızlar saolsun ekımım banada gojı yolladı..ama medesam gibi bende sastım,,devesa bi pkt yollamıs..cok cokkkkk tşk ediorummmmm arkadasıma inceliğinden dolayııı..hakikaten bu arada ekimin sesi 34 beden yok yok hatta 0 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…