[/QUOTE]ben bu yumurta akı olanı denemiştim de pek beğenmedim bende başka bir dukanella tarifi var onu paylaşayım bende
benim uyguladığım tarif bu ddm cim bi dene istersen:)))
DUKANELLA
Malzemeler:
5 yk süt tozu
1.5 yk kakao
3 yk tatlandırıcı
1 çay bardağı süt
isterseniz vanilya karamel vs aroması
Yapılışı:
Buraya dikkat püf noktası veriyorum. mümkünse dar uzun bir kapta yapın kavanoz ya da blender ölçü kabı gibi. Önce kuruları iyice karıştırın. Sonra sütü ekleyip mikserin tek çırpıcısıyla çırpın. Yani 2 çırpıcıdan birini sökün. 2siyle de denemiştim biraz köpürüyor ve güzel olmuyor. Tekiyle yapınca şahane oluyor çünkü amacımız çırpmak değil sadece iyice karıştırmak. ben aroma koymadım kakaonun tadına doydum:) afiyet olsun:)
Canlarım, geldim şimdilik, alıntı yapamıyorum ama gözüme ilişenlere cevap vereyim
Güneylim, manukyan teli biraz sakinleşti
Love01 im ne demek, afiyet bal olsun.
Kuzucuklarım isteyen herkese goji gönderirim ben ne demek, lafı bile olmaz.
Bir de 34 beden sesim çok ünlenmiş anlaşılan, ben konferansla hepicinize duyurayım sesimi, ya da hani bir ara kaynana vardı ya semra, sesini remix yapıyorlardı "daldan dala, daldan dala" öyle bir cd doldurayım hepicinize göndereyim daha eğlenceli olur hem.
Takip ediceeemmmKızlar,
Twiterda ramazan boyunca her gün ramazan menusu açıklayacakmış @dukanturkiye
Bilginize..
Oyyyyy........
evet bende kendimle cok gurur duydum....kanaat notum icin ayrica tesekürlerimi fiskirtirim...sayenizde birakmiyorum kosa kosa gelip hesap veriyorum 100 gr bile versem kizlar sevinecek diyorum mutlu oluyorum
De bakalım şimdi ben hangisinde 36'ya girerim..? Onu denicemdene tabi. kotonda 36 ya giremeyebilirsin ama 38 kesin!. Oranın kalıpları daha dar ben şu ara 40 giyebiiyorum anca...
Kaçta kalkman gerekiyo bunun için..? Çıkış saati çok iyi ya bence.. Erken kalkmak bana da zulüm de :S :) Ama erken çıkmak da hediye gibi :)......
Bzim tersanede adamlar kaynak yapıyorlar. Bu sıcakla birleşince 55 dereceyi aşıyorlar. Sırf onlar için mesai saatleri değişti ramazan boyunca.
sabah 7 öğlen 15 çalışacağız. Nasıl uyanacaksam ben meraktayım açıkçasııı
Haahahahcanlarımmmm ne cenee varr hepimizdeee yaa oku oku bittimm
yine sabah hıc bır sey cekmıo canımm azıcık yogurt yedım geldımmm ustune sade turk kahvesii ve 1 lıtre suuu:)
oglen haslanmıs tavuk miss gibi kekik ve karabiberle yıycemmm
aksama henuz planlamadımmm:26:
dun aksam callan ablanızın vıdeosunu ındırdımm aman tanrımm cok zor sahıden bence hıc yapamadım onlarr 100 yaparkan ben 5 ancaapelvısın kopsunn dedım dun gece en son callan ablayaa
bunada alısırmıyım hepınız ozellıkle superrr kılo vrnler yapıonuzmuu
Bu arada PRENSES tebrikler canım gayet organize bi kokteyl planı olmuş
Hayıslı olsuuunnn!! Geçmiş olsuunn! Sen bi de ondan sonra gör -1500
Canlarım, geldim şimdilik, alıntı yapamıyorum ama gözüme ilişenlere cevap vereyim
Güneylim, manukyan teli biraz sakinleşti
Love01 im ne demek, afiyet bal olsun.
Kuzucuklarım isteyen herkese goji gönderirim ben ne demek, lafı bile olmaz.
Bir de 34 beden sesim çok ünlenmiş anlaşılan, ben konferansla hepicinize duyurayım sesimi, ya da hani bir ara kaynana vardı ya semra, sesini remix yapıyorlardı "daldan dala, daldan dala" öyle bir cd doldurayım hepicinize göndereyim daha eğlenceli olur hem.
Canım, bunu kaç günde yiyorsun sen? Yani epey oluyor mu? birkaç gün yetecek kadar?
evden girerken üye girişi yapmıyor olabilirsin, muhtemelen misafir girdiğin için buton çıkmamıştır.
üff sorma , dün de kuzenim ayderden bir muhlama görüntüsü paylaştı face de resmen içine dalıp somonlar gibi yukarı yukarı yüzesim geldi mısır ekmeğiyle
Var yaaaa!! Ben de düğün dernek yaparımçok tatlısın ddm yaaaa:)))) tatlı yapıyordum aslında bir iki kek denedim ve dukanella denedim ama burda kızlar akşam tatlı değil de yerine poğaça tarzı tutlu şeyler ye tatllandırıcı da duraklama yapar diyince bende bıraktım ama ben tuzludan ziyade tatlıcıyım dün var ya bi tane biskrem yememek için kendimi nasıl tuttum anlatamam ve bir de N**** (Siyahi) gözüm kaldı resmen:))) bu arada ben yaptım dukanella güzel bi tarif var güzel oluyo tatlı isteğini bastırıyo ben bulayım da paylaşayım canım benim de bedenim çok küçüldü ama ben üstten verdim çok fazla bacaklarımın üst kısmı da inceldi ama kalça basen göbek gitmiyor hem de soporda ne mekik ne göbek hareketi yapıyorum ona rağmen göğüslerim kocamandı küçücük kaldı sütyen bulamıyorum takmaya:))) ama bende inanıyorum ki dediğin gibi seyirde verebileceğim kilo buymuş demek ki güçlendirmeye geçecem artık
ay ddm senle ben kalan kiloları güçlendirmede veriyomuşuz ne güzel olur de mi inanmıyorum pek ama şok olurum valla öyle bi durumda:))))
Canım ben bunu denedim ama benimki bu baya milkshake gibi oldu :S Sıvıı :S Ben de milkshake niyetine bi kaç gün içtim sütünü çoğaltarak :)) Hihihibenim uyguladığım tarif bu ddm cim bi dene istersen:)))
DUKANELLA
Malzemeler:
5 yk süt tozu
1.5 yk kakao
3 yk tatlandırıcı
1 çay bardağı süt
isterseniz vanilya karamel vs aroması
Yapılışı:
Buraya dikkat püf noktası veriyorum. mümkünse dar uzun bir kapta yapın kavanoz ya da blender ölçü kabı gibi. Önce kuruları iyice karıştırın. Sonra sütü ekleyip mikserin tek çırpıcısıyla çırpın. Yani 2 çırpıcıdan birini sökün. 2siyle de denemiştim biraz köpürüyor ve güzel olmuyor. Tekiyle yapınca şahane oluyor çünkü amacımız çırpmak değil sadece iyice karıştırmak. ben aroma koymadım kakaonun tadına doydum:) afiyet olsun:)
Günaydınlarrrrrr çenesi kopasıca dukaniçelerim yahuuuu,buu neee bütün akşam yazışmışsınız.sabah beri oku oku helak oldum yaaaap.be akşamı nöbetçiyim,p.be de takılın da beni yalnız bırakmayın bari.
herkesçikler iyi mi ,özlemişim sizi yahuuuu
şimciikkkkk hemen önemli bir duyuruda bulunayım ; dün 76.00 çıkan kilocukum bu sabahhhh 75.00 çıktıı
çok şükür yaaaa,dukanın hedefi olan 17 jilodan sonra kendi hedefim olan 3 kiloyu da vereceğim inşallahhh
bu arada dün eski işyerimden arkadaşlarımla çıkmıştım.çok acıktım ama gittiğimiz yerde pizza,patates,tavuk şinitsel ve nugget vardı.yani hiç biri bana uygun değildi.ızgara yada sebze yoktu,eve döndüğümde de geç olmuştu.bu sebeple öğlen yediğimle kalakaldım.neyse tartıda _1000 görmek güzeldi sabah sabah
Var yaaaa!! Ben de düğün dernek yaparımama ben bi de genelde Ramazan'da kilo alırım :S Ondan sonraki günlere bakıcam artık.. Olur mu kii beee Ayyy! Hiç de umudum yok ama.. Hadi bakalım :))
Canım ben bunu denedim ama benimki bu baya milkshake gibi oldu :S Sıvıı :S Ben de milkshake niyetine bi kaç gün içtim sütünü çoğaltarak :)) HihihiAma sanki benimkinin sütü fazlaydı yaa :44: Süt tozum da tam tepeleme 5 kaşık değildi.. Son kalmıştı çünkü.. bi daha deniyim ben bunu
Medesa'mın yazdıklarını da denicem
Ay ne dicem.. siz de gülün bari :)) Ben süttozum bitti diye gurmenet'den sipariş veriyim dedim dün. İşte bu arada aromalar kepek falan da aldım.. ama kargonun bu kadar çabuk geleceğini bilemedim :S Neysee.. Önemli olan orası değil :) İyi oldu.. Hemen bugün geldi :)) Ama bilin bakalım ne oldu.. Benim dün aklıma geldi ben süt tozu siparişi vermeyi unutmuştum yaaa :S hahahhaAy gerçekten salağım yaaa Estağfurullah falan yok.. Ben bunu hakettim hahahhaa Çok bunak bişi oldum ben.. Protein zekayı mı azaltıyo yaaa
Ekimcik ojgeldin be yaaa!!! Nasıl gitti durumlar?
Benim bi kaç işim var :S Çıkıyorum forumdan.. Bi daha da gelemem artık bugün.. Öpüyorum hepiciğiniziiiiii.. Mutlu akşamlaaarrr :89::80:
hep konuştuğumuz bişey vardı. duraklama dönemlerinde, vücut yağ yakmayı bırakıp, yaktığı yağların boşluklarına doğru sıkıştırıyo kalanları. yani inceliyo. valla ilk başta bu mevzu da dolunayda ödem yapmak gibi geyik olmuştu ama ben her ikisinde de ciddiyim. çünkü hep öyle oluyo. bak ben 75 den bu yana aynı ölçüdeyim. kilo gidiyor ama ölçülerde hiç değişiklik yok. sende de kilo gitm,yormuş gibi ama ölçü değişmiş.
vayyy kuzummm avatar mı neynn eklemişin,çok seksii olmuş
HaahahahPelvisin kopsun Ben de ilk yapışlarımda baya söyleniyodum.. Hay ben senin pelvisinee.. Hee çok kolaydı sankkii.. hem onu yapıp hem onu yapıp hem onu nası yapiyim be kadın... vs vs Sonra alışıyosun biraz biraz ama; bi süre ara vermiştim, yine zorlandım o yüzden. O belini kırıp da uzanıyosun ya pelvisi kasıp.. ayakta.. 100 kere sallanıyon Daha başlarda.. Heh.. işte ben onda bitiyorum yaaa Kolay gibi görünüyo ama kolllarım belim ağrıdan kopuyoo :S :)
Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim agrili sizili bir calisma günü icerisindeyim...aksama yine kokteyl var ama korkmuyorum o benden korksun
regl ime kavustum bugün
tartida da tami tamina dünden bugüne -900 görmüs bulunuyorum sükürmasallah
selam güzellerrr
nasılsıız bakalım ben iyi gibiyim.. dün canım oğlum çok kötü düştü kızlar içim parçalandı. dudağı patladı iki yerden kolu baya soyuldu morardı falan ağladı ağladı 2 saat yattı kendine geldi
neyseki bugün iyi ama onu bırakıp işe gelmek zor geldi açıkcası
kızlar ben cuma günü malum oruca başlıyorum şu şekilde planladım
hergün mutlaka sebze tüketicem haşlanmış bunun yanında sadece ramazan boyunca 1 porsiyon meyve eklemeyi düşünüyorum hiç kilo vermesemde olur 1 ay geçikmeli güçlendirmeye geçerim en kötü(tabi et sahur ve iftarda ızgara haşlanmış şeklinde)
korkuyorum ramazandan ben yaaa
siz neler yapıcaksınız tutacak olan var mı aranızda
Bu arada PRENSES tebrikler canım gayet organize bi kokteyl planı olmuş
gojiler gelmiş filan takipteyim kızlar
öpüyorum hepcinizi yakında 7 kilo farkı bi resim koycam göbüşüm baya inmiş kızlar sankimm
canım ya olmuş bir kere bişey olmaz hem bak tartıya olmamışsa devam olmuşsa 1 gün fazladan protein yaparsın olur biter.
ama cıss yani kaçamaklara filan ne öyle buz parmak (mmmm olsa da yesem şimdi)
canımcım Allah kolaylıklar versin. en doğrusu şimdiden alışveriş işlerini halletmek ama bak sevgiler işin ticaretini yapıyor.
konuşun uzalaşın derim ben
opsss İpekcim belli bir menüye bağlı kalınca daral geliyor bana ama bakarsın fikir verir. sen paylaşıver bizimle menüleri kuzum.
arkadaşlar bu arada benim şöyle iyisinden bir İngilizce kursuna ihtiyacım var, tavsiyelerinize açığım. denenmiş onaylanmışlar tercih sebebidir güzeller.
başlangıç seviyesinden şöyle bayaa bi konuşup anlayacak seviyeye kadar devam edilecek.
yardımlarınızı bekliyorum (beklemek derken bunu tehdit gibim bişi algılayın taam mı)
Takip ediceeemmmSaol..
Oyyyyy
De bakalım şimdi ben hangisinde 36'ya girerim..? Onu denicem
Kaçta kalkman gerekiyo bunun için..? Çıkış saati çok iyi ya bence.. Erken kalkmak bana da zulüm de :S :) Ama erken çıkmak da hediye gibi :)
HaahahahPelvisin kopsun Ben de ilk yapışlarımda baya söyleniyodum.. Hay ben senin pelvisinee.. Hee çok kolaydı sankkii.. hem onu yapıp hem onu yapıp hem onu nası yapiyim be kadın... vs vs Sonra alışıyosun biraz biraz ama; bi süre ara vermiştim, yine zorlandım o yüzden. O belini kırıp da uzanıyosun ya pelvisi kasıp.. ayakta.. 100 kere sallanıyon Daha başlarda.. Heh.. işte ben onda bitiyorum yaaa Kolay gibi görünüyo ama kolllarım belim ağrıdan kopuyoo :S :)
Şuan itibariyle tam 700 gram vermişim inanamıyorum. Dukan atak evresinin ilk gününden sonra sık sık tartılın diyo ilerleyen günlerde neler olcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?