- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Dayanamayıp kacamak yaptıgınızda napıyosunuz:26:
arkadaşlar seyir döneminde her gün kayısılı yeşil çay içsem uygun olur mu ne dersiniz?
hernekadar vicdan azabı çeksekte tövbe edip kaldıgımız yerden devam edıyoruz. tekrarının olmamamsı dılegıyla sevgıler
kayısılı yesıl cay ıcebılırsın canımda kayısılı form cayı olmasın senın dedıgın.dıyetımızde kabızlık fazlaca oluyor.form caylarına alıstırırsan ılerde sındırım sıstemınde cıddı problemler yasayabılırsın bence. eger form caysa bahsettiğin gunasırı ıc derim ben..
slm kızlar valla evde bu kadar güzel yemekler varken ben nasıl dukana sadık kalıyorum kendime şaşıyorum:)) herkes aç kurt gibi yemekleri yerken ben sade sodayla geçiştirdimhep gireceğim beyaz pantolonları düşündüm valla yarın ataktaki son günüm inşallah gitmiştir bir kaç kilocuk daha...
teşekkür ederim sempatika:)
şimdi fark ettim de başlangış kilolarımız birbirine çok yakınmış seyir de bu kaçıncı günün maşallah iyi vermişsin darısı başımaa amabu yaz günlerinde özellikle dondurmasızlık çok zoruma gidiyor ya:/
2 Mayıs'ta Dukana başladım. 5 gün atak yaptım. Bugüne kadar yaklaşık 12 kilo gitti. Sanırım seyirde 73. gün. Artık seyir günlerini saymıyorum, direk olarak giden kiloları sayıyorum :)
canıııııııııııııımmmm aç kalmakla olmazkı.azcık yersen kılo alırsın sonra. sende dukana uygun daha nefis yemekler yiyebilirsin hem. sadece azcık aşk gerek aşk. dukan aşkı
2 Mayıs'ta Dukana başladım. 5 gün atak yaptım. Bugüne kadar yaklaşık 12 kilo gitti. Sanırım seyirde 73. gün. Artık seyir günlerini saymıyorum, direk olarak giden kiloları sayıyorum :)
2.5 ay super.maşallahben bu kıloda evet 18 kg verdıma ma performansım senın kadar ıyı değilmiş. anladım
aç değilim tatlım evde tavuk köftelerimi yiyerek gitmiştim:) ama sofra cezbediciydi ,soda bana arkadaşlık etti:) herkese de dietteyim diye ayrı dert anlatmak canımı sıkmadı değil ama verdiğim kiloları görünce eminim hepsi ne yaptın nasıl verdin diye soracaktır :))
evet yaaa. önceden zayıfla dıyenler sonrada bıraz ye bısey olmaz demeye baslamıyorlarmı delı oluyorum.
Kahve dünyasında bize göre dondurma varmış. Light süt, tatlandırıcı, yoğurt tozu filan kullanıyorlarmış.Denemek lazım.
Canım teşekkür ederim. Şöyle diyeyim günde iki tane de meyveli yoğurt götürdüm hatta. Onları yemesem belki daha da çok gidebilirdi. Sonuçlar herkeste değişken. Ama değişmeyen bir şey var ki eninde sonunda kilo veriyoruz hepimiz.
neeeyyy meyveli yoğurt yiyerek mi verdinyaa ben neden öyle veremiyorum yaaa ee örnek öğrenci de değilsin o zaman
yaa demekki benim yağları sürekli boşluklara doğru sıkıştırıyoo
organik tam buğday unu aldım. onu yulaf kepeğiyle karıştırıp ekmek yapacağım sahur için. 1'e 1 ölçüde kullanmayı düşünüyorum. ekmek poğaça falan hamur işi bişeyler olur işte. günlük yulaf kepeği hakkım kadar da tam buğday unu tüketmiş olacağım. ama başka türlü de zor olur gibime geliyor. bakalım 2-3 gün deneyince sonucu görürüz zaten.kızlar yulaf unu bulamadım ben geçen gün migros da, siz gördünüz mü hiç hangi marketlerde hangi markada var? ben eve ekmeği kendim yapıyorum, ramazan süresince yulaf unu ve yulaf kepeği ile ekmek yapayım diyorum sahur için, light kaşarla yada beyaz peynirle tost yaparım bir tane, sökenin yulaf unu karışımı var ama içinde başka unlardan da var saf karışım değil, siz ne yapacaksınız ekmek işini? diğer şeyler tamam sürdürülebilir ama sahurda ekmek yemek gerek diye düşünüyorum ben
2 tane var. tımık ve biber. facede görebilirsin onlarıoyy kaç kedicik var sende? bende 3 tane vaar
ya zaten insanlar her ne yapsan sabote etmeye çalışır. yersin yeme derler, yemezsin ye derler. boşver sen onlarıevet yaaa. önceden zayıfla dıyenler sonrada bıraz ye bısey olmaz demeye baslamıyorlarmı delı oluyorum.
Kizlaaaaar korkunctu kokteyl acik büfe degildi a la carte menüydüama yinede basardim sanirimm....
simdi toplam menümü veriyorum
kahvalti: bir yumurta ile yapilan omlet yaninda krem peynir
ara: bir nescafe
ögle: meyveli yogurt
aksam: (iste bomba) corba verdiler icmedim, kremali tere yagli dir diye, ana yemek ise dana etiydi rosto sanirim ve brokoli haslama ve patates, ben biraz etten aldim tuzlu geldi alistim tuzsuz yemege sanirim yiyemedim korktum zaten bir iki cicek te brokkoli yedim
bi top dondurma yedim tatli olarak gelmisti ama bu kadarcik olsun bugün icin dedim
yarin bunun yerine +2km yürürüm:18: sabah tartiyi sabirsizlikla bekliyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?