Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam güzelleerrr

bildirim yapip müşteriye gidiyim ben dönüşte bakcem kim ne vermiş

başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:78
bu hafta:77,1
bu hsfta giden 900 ram
toplam gidrn:6,2

sevgiler efem

evveeettt senin bildirimini heyecamla bekliyordum kuzum,inşallah regl sonrası daha da bol eksiler görürsün

canım kendi adıma da teşekkür ederim paylaştıkların için,hemen kopyaladım bir köşeye.malum yakında lazım olacak

kuzuuum çok sağol bitanem sen zaten ermiş gibisin,ne desen çıkıyor olur mu olur vallahiii

ipeeeeekk mantar sınırsız mıııı ayy bana nasıl güzel bi haber verdin yaa mantarı çok severim ben çiğ çiğ kemirmeyi özellikle yaşasııınnnnn

kızzz deliiii hakikaten çiğ çiğ kemirmiyosun demii
kuzular mantar da sebze kategorisinde,yani sebzeyi nasıl tüketiyorsak mantarı da aynı şekilde tüketiyoruz.protein daha fazla olacak.mesela ben mantarlı tavuk sote falan yapıyorum.yada fırında mantar üstü peynirli

nesrinim sağol yaaa,en kısa zamanda dely ve senin de başına inşallahhh

medesam tebrikler.
bak gitmiyo gitmiyo geliyo böhüü diyodun.
anam pat pat gidiyo baksana.. umutlandık kızzz
tebrikler bacım :92::92:

ayrıca burada rachelfine'a da tebrik fışkırtiim :92::92::92:

valla regl sonrası tartımın sürprizi,ee üstüne de 3 haftalık duraklama ve + görme platosunu aştım heralde,başladım yokuşaşağı yuvarlanmaya

Ayyyyyy harika harika harika ötesi, muhteşem, mükemmel bir bildirimm buuuuu :13::13::13::13:

tebrikler canım

çok çook sağoll kuzum,ben de seni terbrik ederim.sen de güzel vermişsin

sağol canım benim fenalarda mutluyummmm.hani böyle futbol maçlarında gol olunca spiker ağlamak istiyorummmm diye bağırır yaaaa işte ahanda tam o kıvamdayımmmm
disiplinli çekirgem bak sen de ne güzel vermişsin,aynen devam
ayrıca kokteyl de de dikkatli davranmışsın,gayet güzel yemişsin tebrikler kuzum

bende bagirmak istiyorum ama bende bende bende

evet cok disiplinli gördüm kendime hep hedef koyuyorum haftaya persembe hedefim 71,5 hadi bakem, zaten haftaya persembe onu görmek zorundayim cünkü uctum ve türkiyede o diger bi haftadaki hedefim yine -1,5 kilo vermek. kisasa kisas dedim diyeti birakirim diye korkup gitmeyecektim tatile meydan okuyorum haftaya kadar 1,5 ondan sonraki hafta yine 1,5

kızlarrrrr elimde halk ekmek tam bugdat ekmeginin poşeti var .( yolda elinde posetden bişi okuyan birini görürseniz oda benim... )))

besin degerleri

enerji 242 kcal

yag 2,98 g

kanbonhidrat 45,2 g

protein 8,57 g

diyet lifi 6,2 g

fosfor 173,4 mg

demir 2,72 mg

vitamin B1 0,31 mg

vitamin B2 0,28 mg

ŞİMDİK DİYİN BAKALIM DUKANA UYGUN EKMEK MİDİR????? BENDEN KAÇIŞ YOK. BELKİ SORULARIMDAN SIKILIYORSUNUZDUR. SIKIYORSAM SİZİ ÖZÜR DİLEİRM AMMA YAPCEK BİŞİ YOK. MEYVELİ AGAÇ TAŞLANIR GÜZELLERİM

madesa tebrikler kuzuumm. Bu pelvis face eklenen hareketmı şimdi sen onamı başladın ya. Bendemı baslasam:26:
........

Canım benim, bravooooo

şu tıkırına bayılıyorum senin, tıkır tıkır güncelle

teşekkür ederim bebem.

kızlar tebrik ediyorum:92::92::92: Devamı da gelsin inşallah.. Ve de maşallah

tesekkur ederım canım. Darısı tum eksı ısteyenlereeee...

heyyyy seni güçlendirmeci seniiiii ,tebrik ederim canım hayırlı olsun

evet kuzum hedeflşerinin olması çok güzel.öyle olunca insan kendi içinde kendi kendisiyle rekabet eder oluyor,bağırrr kuzum sen de hakettinnnn

kilo bildirimim:
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Geçen hafta : 50.2
Bu hafta : 50.9
Alınan Kilo :700 gr (maalesef ilk defa bu kadar bir yekunu aldım, inşallah arkası gelmez)

- olan tüm dukaniçelerimi kutlarım, maşallah der devamını da beklerim.
- benim gibi yaramazlık yapanlar da artık aklımızı başımıza alalım, Ramazan da geldi hoş gelsin - getirsin inşallah.

Bu vesileyle hepimizin mübarek Ramazan-ı şerifi hayırlı olsun, hayrlar getirsin bizlere.
İnşallah oruçlarımızı tutmak nasip olur, rahmet ve bereket ihsan olunan kullardan oluruz cananlar (amin)

Affınıza istinaden şunu da paylaşayım buradan:
"Cenab-ı Hak, oruç için ‘kendi hatırını’ ortaya koyuyor; ‘insan onu benim hatırım için tutar’ diyor. Oruca, diğer ibadetlere yüklemediği bir fonksiyon yüklüyor. Ta ki hiçbir insan onu ıskalamasın! Ta ki, dertler, hastalıklar, çaresizlikler gelip insanın yakasına yapışmasın da kul, şu dünya üzerinde kendisine düşen hilafet ve ilahi dostluk vazifesinin layıkıyla yapabilsin. Kendisini gerçekleştirebilsin. Yeteneklerini kullanarak, kendisine bir saadet sarayı yapsın ve Rabbine varacak ‘eslem’ bir yol bulsun. Ama maalesef çoğumuz dert, keder ve hastalık torbası olmuşuz.

Hâlbuki oruç, nefsine yazık etmiş, haz ve lezzet tuzaklarına düşüp hayatı cehenneme çevirmiş kötü alışkanlıklardan kurtarmak için Allah’ın kulluna attığı bir iptir. Aralarından ‘dostlarını’ da yarattığı insanlara dostluk eli uzatmaktır. "

Son düzenleme:
kızlar şimdi uyanabildim hatta uyandırıldım
kilo bildirim yapayım dedim ama geçen hafta kaçtım falan hatırlamıyorum.. dely'cimğim sende vardır diye umuyorum ..

75,6 olmuşum..

kendime geleyim dönücem, boğazım şişmiş, böbreklerim ağrıyo şu an

Son düzenleme:

kuzum geçmiş olsun,dikkat et kendine

Ayyyy süpersin MEDESAMMMMMMMMMMMMMMM

ipeeeeekk mantar sınırsız mıııı ayy bana nasıl güzel bi haber verdin yaa mantarı çok severim ben çiğ çiğ kemirmeyi özellikle yaşasııınnnnn

Ya emin olamadım ben şimdiii. ben öyle anımsıyor ve yiyorum.Zaten % 90 ı su mantarın.

BEnde pide işini halledebilirisem kalanı sorun olmayacak kısmetseee.

O zaman ben hedefimi koyuyorum. Bayram sonuna kadar 5 kg. Varmı arttırannn :)

Hadi ama
Herkes ramazan sonu hedefini ve bugünki kilosunu yazsın lutfen.
Yoksa ben kendi kendimemi konuşuyorum.

madesa tebrikler kuzuumm. Bu pelvis face eklenen hareketmı şimdi sen onamı başladın ya. Bendemı baslasam:26:

teşekkür ederim bebem.

tesekkur ederım canım. Darısı tum eksı ısteyenlereeee...

hepiciğinizzzz süpersinizzz,hepiciğinizzzz güzelsiniz canlarım benim.
asyam denizim yok annem ben pelvis falan yapmadım,ohıoooooooo çok uzun zaman oldu
geyik o geyik ama yaparsan da faydası olur elbet,ben de başlayacağım tez zamanda
bu arada cadılar ben bu akşam nöbetçiyim,geçen akşamki gibi hepiniz burda olun e mi kuzlarım

Nesli cim cok cok gecmis olsun tatlim benim....

medesa cim aynen kendimle yarisiyorum her sabah cok heyecanli basliyorum güne tartiya cikmak icin erkenden yatip erkenden kalkiyorum

Hadi ama
Herkes ramazan sonu hedefini ve bugünki kilosunu yazsın lutfen.
Yoksa ben kendi kendimemi konuşuyorum.

benim hedefim ramazan sonu 70 aslında ama duruma göre bu kiloda da kalsam iyidir diyebilirim. durumun ne olacağını 3-4 gün sonra anlayabilirim ancak. oruç bir başlasın, bakalım halim ne olacak.

dukana uygun ekmek tam tahıl olsun yeterli diyor hatta beyaz ekmek bile yenilebilir de yenmese daha iyi, tam tahıllı kullanın.. ibaresi var.mümkünse zaten hayatımız boyunca beyaz ekmek yemeyelim
yani değerlere bakmıyoruz. zannımca bu evrede yavaş yavaş normal düzene geçiş yaptırıyor bize.

love sen güçlendirmede bizden daha fazla veriyosun maşalahha:))))
aynen katılıyorum buna, güçlendirme kızları aldı başını gidiyor , ben hariç tabi

dünyanın en tatlı delisi yaa hem de zırdelisi

son bi haftadır dukan da yalan oldu. seyirdeyim ama güçlendirme gibi yapıyom. kendime bi çeki düzen vermem lazım.
sorunu bilmişsin e çözüm de hazır
yaaani

eee diğer arkadaşlar da söylemiş ama ben de yineleyeyim.
görünen o ki bu senin diyetin değil
üstelik olması için de heves sen de mevcut değil
en azından öyle görünüyor
şunu yapamam, bunsuz duramam vs vs
böyle olmuyor bu işler meliscim

ramazan pidesi yok dedin vurdun beni alnımın çatısından
oyyy durdurun dünyayı inecek var

doğalsanın yulaf unu karışımını aldım, başka yulaflı bişey bulamadım bakalım ilk günleri böyle idare edelim, birkaç günde şekillenir ramazan da dukan nasıl oluyormuş
ee canım yulaf unu karışımı değil yulaf kepeği kullanmalısın.
netten de sipariş verebilirsin ya da büyük migroslarda var
ramazan da dukan nasıl oluyor henüz bilmiyoruz ama güzel olması için epey teorimiz var

Dayanamayıp kacamak yaptıgınızda napıyosunuz:26:
ö_höm
valla kk nın o günkü ruh haline göre değişiyor bu
eğer affedici bir günlerindeyse kızlar olmuş napalım, artık şu andan sonra dikkat et.. filan dediği için sen de kendini affedip tekrar diyete dönüyorsun
hatta abartmışsan 1-2 gün atak yapıyorsun
yok herkescikler aa , det, nasıl yaparsın..vs... diyorsa o zaman zaten yüz göz kızarıyorsun, töbe edip yeniden diyete dönüyorsun
bu defa en az 2 gün atak yapıyorsun
ee böyle işte

ben de 49 olurum diye bir hedef koyabilirim canım. Allah utandırmasın

çok tatlısın sen ya maşallah:)

Dün sitem ettim 5 gündür kilo veremiyorum diye bu site bana uğurlu geliyor inanıyorum.

03.07.2012 Başlangıç kilo : 59,1
19.07.2012 Mevcut kilo : 55,2
Hedef : 51 kilo

dün sabah : 55,6 çıkan tartı bu sabah 55,2 gösteriyordu. Akşamları yarım saat koşmayada başladım Ağustos sonu gibi en geç kalan 4 kiloyuda vermek istiyorum .
Örnek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…