Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cok geçmiş olsun cnmmm..

Hadi ama
Herkes ramazan sonu hedefini ve bugünki kilosunu yazsın lutfen.
Yoksa ben kendi kendimemi konuşuyorum.

ramazan sonunda 6 ları göreyim ben de yahuu ipekim :))
öyleysee:
ramazan sonu hedefim :69.9
güncel kilom:75,6
fark: 5,7
hatta hafta başına 1.33

hadi ben de hedef koyuyorum ramazan bitimine 59 kg mı göreyim :)

başlangıç 26 haziran

başlangıç kg 67

şimdi ki kg 63 ( AVM lerdeki hasas kantar 62.1 gösterdi inanmadım vallahi )
aradaki fark 4 kg ,

seyirin ikinci haftasını da geçtim yani toplamda 3 haftadır dukancıyım 4 kilo gitmiş sizce nasıl hatunlar iyi mi bunun ilk 3 kilosunu atakta verdim 1 kilosu da iki haftayı 2 gün geçti seyirde verdim, sanki seyirde çok az gidiyor ya ....,

artık yemek yemekten zevk almıyorum kızlar ,herşey ağzımda büyüyor ,iştahım bitti gitti ,ölmememek için yiyorum valla ,et tavuk görmek istemiyorum artık ,sebzeleri ve meyveleri özledim ki ben meyve seven biri değilimdir ,sonunu getirebilirsem bu dukanın bir çocuk sevindirecem ,

Neslicim geçmiş olsun.

Ramazan bayramı öncesinde benim de hedefim 60.0 a inmek
2,9 kg.. sizin için kolay olsa da benim için zor bir hedef. Belki de varırım kim bilir. yine de çok büyük bi hedef koyup ulaşamayınca moral bozmak istemiyorum
haydi bakalım gazamız mübarek ola

seninle aynı kulvardayız şekerim ,asıl biz yarışalım ,benim de gram gram iniyor ,delirtiyor tartı beni

güneyliye
Katiliyorum durdurun dunyayı inecek varrrrr

ramazan pidesini ödül GÜNÜMÜZE SAKLASAK bi güncük DE YESEK olmami ya:)))

tam tahıllı ekmek okdir. fırınlarinkinden alirsak bi problem varmı peki?

ya ben korkuyorum ya kilo alırsakkkkkkk((

tost yaparım belki kendime 1 dlm ekmegi ıkıye bölüp yarım tost:))))) pazara gidiyorum + market alişverişi beyaz peynir yemeyip kasar peynir alsam diyorum amma oda bana yinede yaglıymıs gelio ya.bakicaz artik en duusk yaglısına öffff .bazen abartip market market duusk yaglı peynir arıyorum:))))

KOLAY GELE HANIMLARR......

RABBİM CÜMLEMİZE YARDIM ETSİN. HAYIRLI RAMAZANLAR......

benim hedefim ramazan sonu 70 aslında ama duruma göre bu kiloda da kalsam iyidir diyebilirim. durumun ne olacağını 3-4 gün sonra anlayabilirim ancak. oruç bir başlasın, bakalım halim ne olacak.

OO herkesin hedefleri süper.
Güçlendirmedekilerde bence yazmalı. En azından almamayı hedefleyebilirler. Herkesi yazalımki ilerde ramazanlarda nasıl sonuçar çıkacak, çömezlere referans olur...

seninle aynı kulvardayız şekerim ,asıl biz yarışalım ,benim de gram gram iniyor ,delirtiyor tartı beni

tamam olur yarışalım ama gr gr gidiyor demişsin haksızlık ediyorsun.
benden sonra başlamışsın 67 ile,daha bir ay dolmamış ve şu anda aynı kilodayız. sen 4 kg verirken ben 1,8 kg.
ben rakip olarak dişinin kovuğuna gitmem ama belki sen beni gazlarsın. ben varım..

ben de hedef koycam korkuyorum ipek ya 1,5 aydır aynı kilodayım hdef koysam da olmazmış gibi geliyo napsam ki hedef koysam mı ki:))
Güçlendirmedekilerde bence yazmalı. En azından almamayı hedefleyebilirler. Herkesi yazalımki ilerde ramazanlarda nasıl sonuçar çıkacak, çömezlere referans olur...

ben de hedef koycam korkuyorum ipek ya 1,5 aydır aynı kilodayım hdef koysam da olmazmış gibi geliyo napsam ki hedef koysam mı ki:))

En azından 1 kg falan hedef koyalım bence. Dediğim gibi en azından almadığımızın ispatı olurr. Ramazanı da başarı ile geçirmiş oluruz.

amin,
Ramazan'da ödül yapmayı düşünmüyorum ama güçlendirmeyi biraz daha güçlendirip -light ürün yerine az yağlı ya da yağlı kullanmak gibi- o şekilde dukan yapmayı planlıyorum. ilk hafta olmasa da 2 hafta durum ortaya çıkacaktır, ona göre de revize edebilirim.
ayrıca çok canımız çekerse her halde 2 dilim tam tahıl yerine bir küçük dilim pide yenilebilir.
tamamen kendi gözlemlerimizle yol alacağımız bir evre olacak bu gibime geliyor.
ama korkmamalıyız.
yani her zamanki gibi olacak; sadece daha sıkışık zamanda yiyip daha genş zamanda hazemedeceğiz

Neslim canım geçmiş olsun bebeğim, benim ekran donuyor arada sonra da birden geçiyor farketmemişim yazdığını, ayrıca diğer arkadaşlarla da bu tip durumlar oluşabilir, lütfen alınmasınlar.

madem guclendıırmedekılerde yazıor,,ben oruc tutamıcam ama en azından 1 ay sonra 600 gram werip 53 gorursem cok sevınecegım :)

Nişasta ekle bence de canım Koyulaşır.. Ya da direk nesrin'in yazdığı tarifi dene bakalım

Hehehe Benim de öyle oluyo kiii :100: Deniyorum ama o dizler kilitli hep Yani belki arada düzgün yapıyosam da onu da tam anlamıyorum :) Bi süredir de yapmıyorum :S boşladım yaaww :S

Dayanamayıp kacamak yaptıgınızda napıyosunuz:26:
hehe dalgınlık mı oldu yine
Hahahaha Ay ayy güldüm hahaha
TEvbe ediyoruz hihihi
Ne yapalım işte.. Atak matak... Spor.. :) İdare ediyoruz :)

Hahahha :d Allah'tan yırtmışın hiihih

Kokteyl'i çok güzel atlatmışsın Afferim kızzz!! Artı görmezsin görmezsinn Zaten öğlen bişey yememişsin.. bi kokteyle de ben geliyim Çok sevdim yaa İş için mi o kokteyller.. Ben de öyle iş isterim

Kız sen beni deli etcen gerçekten :S Hemen suçu üstüme atıp sıvışmışın İyi ki bi şey yaptık hee.. Allah'tan düşük yazmışım, yüksek yazsam dillere destan olacaktım demek :S :))
76,9 da teeee eski listeden beri öyle.. Ona dokunmadım beennn. Ama hadi 100 gr yağını da yemeyelim Bak sinirlendirme beniii, 77 yazarım en baştan başlatırım seni
Tebrikleerr

Yine 2 tıktıkla vermişsin gramları hahaha Başlangıç tarihini de yazsanaaa.. Seni de ekliyiimmm, hadiii

Son düzenleme:

kuzcuuuuuumm....evet is icin bu kokteyller....turizm sirketleri yeni otellerini gezilerini sunumunu yapiyorlar bize

ilahi ya cok tatlisin cok seviyorum seni ve hepinizi bence senin gazinla bu hafta bu kadar bi eksi gördüm

gecen hafta 74,3 bu hafta 73.0 kg

77 yazarim 0 dan baslatirim seni cok begendim bu cezayi otur 0 der gibi

8 km yürüyorum sonrada ayaklar mafis ama degiyor bence popo kücülüyor resmen benim en büyük sorunum

Son düzenleme:
Yok bişi yok.. :))
...

................

Son düzenleme:
yok canım valla ben veremiyorum ne eninde ne sonunda 3,5 ayda 7 kilo be toğu topu gitmiyo işte
Ben deeee ( Yine +800. Kaçamak falan da yookk..

Geçen haftaki kilonu ve hedef kilonu da yazar mısıınnn? Bildirim içiinnn

İnşallah gerek kalmaz canım.. Geçmiş olsun..

Çok saoolll Ya muhtemelen kilo alcam amaa Napalımm.. Kaderimmiş.. Yazdıklarını hemmen copy paste Soracağım bişey olursa rahatsız ederim canım

e......
nesrinim sağol yaaa,en kısa zamanda dely ve senin de başına inşallahhh
....
Amiiinnnn!!!
Çok güzel oldu senin için yaaa.. Resmen çıtır oldun Artık bağırsan da çağırsan da hakkın vaaarr

..........
tesekkur ederım canım. Darısı tum eksı ısteyenlereeee...
Amiiinnnnnn!!!!

Çok saol canım amin amiinnn... Sana da hayırlı olsun inşallah...!! Valla bu günlerde huzur veren dualara çok ihtiyacım var Amin..
Yazdım canım.. Var bende.. geçmiş olsuunn Bol bol suuuuu...

O zaman ben hedefimi koyuyorum. Bayram sonuna kadar 5 kg. Varmı arttırannn :)
Bayram.. Oyyy.. bi de o var di mii. Nasıl dayancam ben yaaa Puuff!!
Ben güçlendirmeye geçicem ama.. Ramazan'da kalan 2 kiloyu vermek istiyoruummm. 1 ayda sadece 2 kiloo.. Çok şey istemiyorum kiiii

canimcim kaca kadar buradasin sen bakim bugün yagmur yagmiyor 8 km yürümem lazim
8 km nasıl yürür bir insan evladı yaa :)) Süper kadın Vuuuuu

Bravooo!! Peki geçen haftaki kilonu biliyin miii

Son düzenleme:
Hadi ama
Herkes ramazan sonu hedefini ve bugünki kilosunu yazsın lutfen.
Yoksa ben kendi kendimemi konuşuyorum.

bende hedefımı belırteyım

haftada 1 versem ayda 4 eder. ama ben 5 kg vereyım. bide küsüratı ekledikmi kaç ettiiii.

he tam 5 kg 700 gr versem ve 88 olsun ok mu.

olurmuyum 88 ben yaaa

canım yulaf kepeği kullanıyorum zaten ama sahurda tost için ekmek yapmak istiyorum, en azından yulaf unu ile yapayım da ucundan kurtarayım bari, bunun içinde tam buğday ve yulaf unu ile yulaf ezmesi var, bana uygun göründü. Yemek işi ayarlanabilir ama ekmeksiz oruç olmaz bu kadar uzun zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…