Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaaarr!

İşlerim vardı, aceleye geldi biraz.. Yanlışlıklar varsa kusura bakmayın.. İşte çizelgemiizzz...

Tebrikler sizeeeee

Ben çıkıyorum canlarrr.. Herkese hayırlı Ramazanlar...

Öpüyoruumm...

hee valla kestane şekerini ben de merak ettim,arada kayboluyor karabatak gibi yahu

Ben çıkıyorum canlarrr.. Herkese hayırlı Ramazanlar...

Öpüyoruumm...

Kızlaaaarr!

İşlerim vardı, aceleye geldi biraz.. Yanlışlıklar varsa kusura bakmayın.. İşte çizelgemiizzz...

Tebrikler sizeeeee

Eki Görüntüle 468229

kuzuum ellerine sağlık iyi akşamlar
bu arada haftanın şampiyonu olmuşummmm,o kadar duraklamadan ve çizelgede haftada _100 gibi bir rakam bile görmüşlükten sonra of yeniden kendimi müthişş hissediyorummm
hepinizin enerjisi,sinerjisi efeemm interaktivitesii,motivasyonu falan fıstık için cümleteeen teşekkür ediyorummm

dely ciiiim ellerine saglik tatlisimmm yaaaa

medesam kaptanim bende seni takip ediyorum sen güclendirmeye gec en hizli cekirge olaraktan pesindeyim

oyy neslii geçmiş olsun çok, böbreklerin için bi doktora görün mutlaka aman aman önemli o

Aynen güzelim nasil keyif aldigimi anlatamam öyle strec felan degil üst kismi ipek önce 42 beden buladim 40 denedim icine girdim ama bende aliskanlik olmus bol giyinmek yapisti üzerime yerine birakmaya gittigimde nolur 42 beden olsun bi tane dedim gercekten de vardi..Giydigim de foto ceker eklerim kesin..

Kızlaaaarr!

Tebrikler sizeeeee

Eki Görüntüle 468229

Ellerine emegine saglik canim

anaaaaa yağmur senle aynı başlamışız benim de öyle yaaa atakta 2.5 verdim toplamda 3,2 yaniii 17 günde 700 gram

ben de aynen yemekten bıktım yaa. bu dukan pek akıllı adam hep aynı şeyi yedirip insanları yemekten bezdirerek kilo verdiriyo hehehee

kızlar merhabaa ben yeni arkadaşınız.aranıza daha bugün katıldım artık bişeylerin değişmesi gerekiyor ben 21 yaşındayım ve kilom 102.kendmi çok kötü hissediyorum.dün bir arkadaşım bana dukan diyetini tavsiye etti ve bende mesjlarınızı genel olarak okudum.başarı öyküleriniz beni gururlandı ve kendime inancım güçlendi sizlerin sayesinde.yalnız bu işe nasıl başlayacağımı ve neler yapabileceğimi tam olark bilmiyorum.üstelik yarın ramazan başlıyor ne yapabilirm lütfen bana yardımcı olun yol gösterin tecrübeleriniz doğrultusunda

hoşgeldin htcsngz, önce dukanın kitabını okuyarak başlıyoruz. bir de dukanın sitesinde bir test var onu doldurup kaç gün atak yapmamız gerektiğini ve hedef kilomuzu belirliyoruz. başarılar...

hehe wallaha da çiğ çok severim mantarı kıtır kıtır bi de tuzladım mı erik gibi ama dediğin gibi karbonhidratı proteininden fazlaaaa

hoşgeldin htcsngz, önce dukanın kitabını okuyarak başlıyoruz. bir de dukanın sitesinde bir test var onu doldurup kaç gün atak yapmamız gerektiğini ve hedef kilomuzu belirliyoruz. başarılar...

çookkkk tşkkr ederim ilgilendiğiniz için ve bilgi için :) hemen sahip olcm o kitaba sanırım Dukan Diyeti olarak geçiyor.yalnız testi nasıl doldurabilirm bilmiyorum

Hoşgeldin canım. Her şeyden önce şuna inanmak gerekiyor. Bu kilo denen illet alınabildiği gibi verilebilen de bir şey. Tamam zor mor ama inan Dukan senin için milat olacak. Benim için öyle oldu, bu yüzden çok inanarak söylüyorum. Kitabı edinip özenli bir biçimde okumakla başlayabilirsin. Biz burada kızlarla her durumu masaya yatırıyoruz. Aklımıza takılanları, başarılarımızı, moralimizin düşük olduğu anları... Bu diyete başlarken kitap ve sağlam bir iradeden sonra 3. olarak bu süreci paylaşabileceğim insanlarımın olması gerektiğini düşündüm ve bu foruma katıldım. Buradaki moral takviyesi bu diyetteki sac ayaklarından biri gibi oldu pek çoğumuz için. Sanırım arkadaşlar da hak verirler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…