Yok canım daha nelercanimmmmm 64 tüü ama iki kilo geri cektim bayrama kadar yetistireyim derken
onuda bi zahmet güncelle cok oldum biliyorummmm
Yok canım daha nelerYazdım bile
Ben de 1 ayda 2 kilo didim... Ama olmaz muhtemelen.. Olsuunn. Olsun yani :)) Kilo almiyim de.. Bi de verirsek tam kaymak olur
Ben de seni müstakbel prenses Ne güzel iştir o, bayıldım =)
Çorbada tuzum olduysa ne mutlu :128:
Bu yürümeler sana çok yarıyor heraldeNazar değmesin yaaa Kesinlikle küçülür bence deee Ben de yürüsseemm.. Bu günlerde aksattım sporu.. Devam et canm, bravo..
Aaa bi de senin hedefine 64 yazmışız.. Doğru değil mi bu?
Kızlar yaaa!! Kestane şekeri nerdeee( Hiç sesi çıkmıyo.. Morali bozuktuuuu
Bildirim yapmak isteyen var mı başkaaa? Huhuuuu!! Geç kaldıımmm!! Huhuu!!
Ben çıkıyorum canlarrr.. Herkese hayırlı Ramazanlar...
Öpüyoruumm...
Kızlaaaarr!
İşlerim vardı, aceleye geldi biraz.. Yanlışlıklar varsa kusura bakmayın.. İşte çizelgemiizzz...
Tebrikler sizeeeee
Eki Görüntüle 468229
Kızlaaaarr!
İşlerim vardı, aceleye geldi biraz.. Yanlışlıklar varsa kusura bakmayın.. İşte çizelgemiizzz...
Tebrikler sizeeeee
Eki Görüntüle 468229
kızlar şimdi uyanabildimhatta uyandırıldım
kilo bildirim yapayım dedim ama geçen hafta kaçtım falan hatırlamıyorum.. dely'cimğim sende vardır diye umuyorum ..
75,6 olmuşum..
kendime geleyim dönücem, boğazım şişmiş, böbreklerim ağrıyo şu an
offf ne diyorsuun yaaa 50 bedenden 42 bedene mi düştün,cidden süper bir başarı bu yaaa,nasıl keyiflisin dimi normal insanların giyindiği yerlerden kendine kıyafet bulunca.bende de öyle oluyor,artık büyük beden yazan yerlerden hızla uzaklaşıyorum
Kızlaaaarr!
Tebrikler sizeeeee
Eki Görüntüle 468229
Ya emin olamadım ben şimdiii. ben öyle anımsıyor ve yiyorum.Zaten % 90 ı su mantarın.
Hadi ama
Herkes ramazan sonu hedefini ve bugünki kilosunu yazsın lutfen.
Yoksa ben kendi kendimemi konuşuyorum.
hadi ben de hedef koyuyorum ramazan bitimine 59 kg mı göreyim :)
başlangıç 26 haziran
başlangıç kg 67
şimdi ki kg 63 ( AVM lerdeki hasas kantar 62.1 gösterdi inanmadım vallahi )
aradaki fark 4 kg ,
seyirin ikinci haftasını da geçtim yani toplamda 3 haftadır dukancıyım 4 kilo gitmiş sizce nasıl hatunlar iyi mi bunun ilk 3 kilosunu atakta verdim 1 kilosu da iki haftayı 2 gün geçti seyirde verdim, sanki seyirde çok az gidiyor ya ....,
artık yemek yemekten zevk almıyorum kızlar ,herşey ağzımda büyüyor ,iştahım bitti gitti ,ölmememek için yiyorum valla ,et tavuk görmek istemiyorum artık ,sebzeleri ve meyveleri özledim ki ben meyve seven biri değilimdir ,sonunu getirebilirsem bu dukanın bir çocuk sevindirecem ,
artık yemek yemekten zevk almıyorum kızlar ,herşey ağzımda büyüyor ,iştahım bitti gitti ,ölmememek için yiyorum valla ,et tavuk görmek istemiyorum artık ,sebzeleri ve meyveleri özledim ki ben meyve seven biri değilimdir ,sonunu getirebilirsem bu dukanın bir çocuk sevindirecem ,
kuzuuum 22:00'ye kadar bekçiyim bugün beklerim
kızlar merhabaa ben yeni arkadaşınız.aranıza daha bugün katıldım artık bişeylerin değişmesi gerekiyorben 21 yaşındayım ve kilom 102.kendmi çok kötü hissediyorum.dün bir arkadaşım bana dukan diyetini tavsiye etti ve bende mesjlarınızı genel olarak okudum.başarı öyküleriniz beni gururlandı ve kendime inancım güçlendi sizlerin sayesinde.yalnız bu işe nasıl başlayacağımı ve neler yapabileceğimi tam olark bilmiyorum.üstelik yarın ramazan başlıyor ne yapabilirm lütfen bana yardımcı olun yol gösterin tecrübeleriniz doğrultusunda
kızzz deliiii hakikaten çiğ çiğ kemirmiyosun demii
kuzular mantar da sebze kategorisinde,yani sebzeyi nasıl tüketiyorsak mantarı da aynı şekilde tüketiyoruz.protein daha fazla olacak.mesela ben mantarlı tavuk sote falan yapıyorum.yada fırında mantar üstü peynirli
hoşgeldin htcsngz, önce dukanın kitabını okuyarak başlıyoruz. bir de dukanın sitesinde bir test var onu doldurup kaç gün atak yapmamız gerektiğini ve hedef kilomuzu belirliyoruz. başarılar...
çookkkk tşkkr ederim ilgilendiğiniz için ve bilgi için :) hemen sahip olcm o kitaba sanırım Dukan Diyeti olarak geçiyor.yalnız testi nasıl doldurabilirm bilmiyorum
kızlar merhabaa ben yeni arkadaşınız.aranıza daha bugün katıldım artık bişeylerin değişmesi gerekiyorben 21 yaşındayım ve kilom 102.kendmi çok kötü hissediyorum.dün bir arkadaşım bana dukan diyetini tavsiye etti ve bende mesjlarınızı genel olarak okudum.başarı öyküleriniz beni gururlandı ve kendime inancım güçlendi sizlerin sayesinde.yalnız bu işe nasıl başlayacağımı ve neler yapabileceğimi tam olark bilmiyorum.üstelik yarın ramazan başlıyor ne yapabilirm lütfen bana yardımcı olun yol gösterin tecrübeleriniz doğrultusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?