Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay kuzum benim çok tatlısın bee

an itibariyle -200 gr artik iftara bi saat kalasi tartiliyorum da

Ben de bugün -100 çıktım, 72,1 oldum. Dün -200 dü vücut alışıyor mu ne böyle gitse ne iyi olacaktı ya ben iftarda yemek yemiyorum pek, çok az yiyorum 1 tane köfte ve az salatayla yoğurt yedim bugün. Midem küçülecek galiba ramazan da

iyi aksamlar dukancanlar ilk firsatta attim kendimi buraya özledim sizi..Gecmise söyle bir göz attim hepsini okuyamadim zamanim yok...

geçmiş olsun yasena. talcid falan gibi bi antiasit kullanıyo musun canım? kullanmıyosan bi dene istersen biraz hafifletebilir ağrını

Canim tesekkür ederim midem hic bir ilac kullanmadim ben daha cok sinirsel oldugunu düsünüyorum asiri sinirlenince kusuyorum mesela birde buna stres uykusuzluk eklendi..Bugün de tuttum orucumu cok sükür ama sanirim yarina misafirim gelecek..Kirmizilar göründü...gece bi kefir icip yattim 3 de evde oluyorum 4 de sahurr bitiyor yiyip yatmak istemedigim den sahurlari böyle gecirdim..iftarda mercimek cormasi ictim iki dilim balik yaninda salata ve zero..simdide latte yaptim kendime gece bitene kadar 2lt su iciyorum..ama vucudum daki sislikler gitmiyor ictigim caylar banamisin demiyor...Hayirlisi bakalim...

Süper gidiyorsun canim tebrik ederim ben bu ara hic yürüyemiyorum... Bugün netto dan harzä käse aldim kokusu degisik ama yinede güzel tavsiye ederim..

Merhaba hanımlar bu diyete bende yarın başlıyorum benide kabul edermisiniz acaba :))

Hosgeldin dukana uydugun sürece tabiki kabul ederiz..

Son düzenleme:

ay insallah 100 200 verir kurtuluruz bir an önce bn yiyorum zorlada olsa alissin bünye yemege

iyi aksamlar dukancanlar..2 saat önce basladim okumaya ama hep kalkmak zorunda kaldim ve simdide sayfa acilmiyor bu dün aksamki kaldigim yer..sitede sorun var diyip duruyordu zaten..Bana geleince bugün möö gibi yiyesim var adet oldum ve kahvemi iki tatlandirici ile iciyorum ama halen kesmedi seker tatli istiyacimi nasil bitecek bugün.. karnim davul gibi rahatsiz ediyor beni sanki o koca göbekli ben degilmisim önceden simdi noluyo bugün benim günüm degil...

Ben feyse gectim.. müsteri yokya kimse de yok burda birazdan ben isterim zamanim olmaz...Ali$$$ napcam ben ya isteyim tatli krizine girdimmm

Ben feyse gectim.. müsteri yokya kimse de yok burda birazdan ben isterim zamanim olmaz...Ali$$$ napcam ben ya isteyim tatli krizine girdimmm

şekercim benim bu diyetin başından beri tatlı krizine çarem aynı. süzme yoğurtla diabetik reçel. karıştırıyorum güzelce. bazen reçeli fazla kullanmayayım diye biraz da tatlandırıcı ekliyorum içine. vaktim varsa buzluğa atıyorum dondurma niyetine. vaktim yoksa öylece yiyorum. hem tatlı tatlı misss hem de bapırsak çalıştıyor. diabetik reçel bulunur herhal oralarda. süzme yoğurdu da evde yapıver. normal yoğurt da olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…