iftar öncesi tartı 71.8. dünle aynıyım. 2 gün öncesine kadar çok hızlı kilo veriyordum. o dönem kaybettiğim suyun bir kısmı geri geliyor sanırım. yine de şikayetim yok. gramlar gide gele 1 haftada 1 kg olarak dengeliyor kendini. bu da gayet iyi bence...
aliyeee hoşgeldinnaber
haftada 1 kg süper bence çok az kaldı haydi 38 beden
İyi akşamlar çıtırlar,
Nasılsınız?
kızlar bende Cumartesi tartıda 53,2 gördüm bu hafta artk güncelliorum ticker.ımıgüçlendirmede bugun 33.günüm.giden bu durumda 1200 gram olmus oluor.ama tabi Cumrtesi görmüş oldugum rakamın rahatlıgı ile,o gün aksam yemegini ödül yapmama ragmen,,Pazar günüde azıcık kacırdım kahwaltıda,,biraz kızartma ve vişne reçeli yedim ama diyete basladıgımdan beri o reçel dolapta,,o bana baktı ben ona,o kdr sewmeme ragmen hiç yememiştim.kızartmayıda cok ozlemıstım.yaptım eewt ama pişman deilim bunun cezası 2 gun saf protein yapıcam,çarsambada protein agırlıklı gidicem.bakalım artk bu hafta tartıda ne görücem Allah kerim
Güneylim bu arada tşkler cnm,,Allah hepimizi korusun.
34 Ekimmmm,,koruma tarihini güncelle bakalım iletindeee,,,güçlendirmede werdiğimiizzz kilolar içindeee 10 gün yapıormusuz sekerimmm,,yani kilo wermeye dewam ettikçe güçlendirme bitişde uzuorr naberrrrrnanikkkkkkkkk
ekım 34 ve ekınsu nerelerdesınız kızlar,yoksunuz ortalarda..surada tek guclendırmecı kaldım bi basımaa :2:
ekimimmmm nerelerdesin ki seeeeeenözledik seniiiii
hoşbulduk tenarcım pek dertliyim sorma. iftarda küçük 1 tabak kıymalı patlıcanla minik bir kase yoğurdu zor yedim. pek bi iştahsızım, pek bi dertliyim...)))
hoşbulduk tenarcım pek dertliyim sorma. iftarda küçük 1 tabak kıymalı patlıcanla minik bir kase yoğurdu zor yedim. pek bi iştahsızım, pek bi dertliyim...)))
6km yürüyüs sonucu evde nesli revanim muffin tarzinda pisiyor tavugum baharatini cekmek üzere buzdolabinda yerini aldi iftara kalan süre 1 saat 20 dk
dukan bizi tanisa gurur duyardi
6km yürüyüs sonucu evde nesli revanim muffin tarzinda pisiyor tavugum baharatini cekmek üzere buzdolabinda yerini aldi iftara kalan süre 1 saat 20 dk
dukan bizi tanisa gurur duyardi
oooo cıstak cıstak ekim ve prenses hanımlar da burdalar güselll, pek güsell
Sağol canımm
Ben de özledim sizleri, işle ilgili hareketli bir döneme girdim ki sorma, gözüne battı insanların buradaki saadetim
Sen nasılsın fıstığım, nasıl gidiyor. Daha iftar olmadı değil mi orda?
ayyy revani miii eline sağlık prenses ben de mi yapsam acabeee
keşek benim de yürüme imkanım olsa. evim dağın başında. siteden çıkınca çok ıssız. yürümeye cesaret edemiyorum. site içinde de binaların arasında 30 dk. dolaşana kadar patlıyorum sıkıntıdan. şöyle gönlümce yürümek için 1.5 saat yol gitmem lazım.
yok kuzummm olmadi daha bi saate yakin var daha bekliyorum bakalimmm
dukan cok iyi gidiyooo durdu durdu birden indikendimi cok zinde hissediyorum ayrica
canim yaaa bizim burasi kücük bir sehir gölün etrafinda yürüyorum fistik gibi 4 km eve kadrda 2 km
Maşallah canım ya, ne güzel bak şimdi birden gidiyor medesamın margarinler. Sabrın sonu selamet.
Allah kabul etsin canımmm, vitamin olsun yağ olmasın yediklerin.
Sahi ne güzel olur ya, göl kenarında yürümek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?