Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haftada 1 kg süper bence çok az kaldı haydi 38 beden

6km yürüyüs sonucu evde nesli revanim muffin tarzinda pisiyor tavugum baharatini cekmek üzere buzdolabinda yerini aldi iftara kalan süre 1 saat 20 dk

dukan bizi tanisa gurur duyardi

Aman canım valla 3 kiloya yakın verdim 30 gün daha güçlendirme yapamam, biraz kaçamak yapıp alırım dermişim.

ekım 34 ve ekınsu nerelerdesınız kızlar,yoksunuz ortalarda..surada tek guclendırmecı kaldım bi basımaa :2:

Canımm valla bu hafta benden pek hayır yok

6km yürüyüs sonucu evde nesli revanim muffin tarzinda pisiyor tavugum baharatini cekmek üzere buzdolabinda yerini aldi iftara kalan süre 1 saat 20 dk

dukan bizi tanisa gurur duyardi

keşek benim de yürüme imkanım olsa. evim dağın başında. siteden çıkınca çok ıssız. yürümeye cesaret edemiyorum. site içinde de binaların arasında 30 dk. dolaşana kadar patlıyorum sıkıntıdan. şöyle gönlümce yürümek için 1.5 saat yol gitmem lazım.

yok kuzummm olmadi daha bi saate yakin var daha bekliyorum bakalimmm

dukan cok iyi gidiyooo durdu durdu birden indi kendimi cok zinde hissediyorum ayrica

ayyy revani miii eline sağlık prenses ben de mi yapsam acabeee

yap kuzum yap ya sipsak oluyor daha tadina bakamadim ama kokusu müthis

canim yaaa bizim burasi kücük bir sehir gölün etrafinda yürüyorum fistik gibi 4 km eve kadrda 2 km

Maşallah canım ya, ne güzel bak şimdi birden gidiyor medesamın margarinler. Sabrın sonu selamet.

Allah kabul etsin canımmm, vitamin olsun yağ olmasın yediklerin.

Sahi ne güzel olur ya, göl kenarında yürümek

hanımlar size bi şey sorcam, ben bu ramazan ayında çok az bi şeyle bile doyabiliorum. şimdi acaba doyduğum kadar mı yemeliyim yoksa dukan amcanın dediklerini mi dinlemeliyim: 2 dilim ekmek, 40gr peynir vs.vs. şart mıdır? :44: tok olmama rağmen kendimi zorlayıp yedim az önce bi şeyler ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…