Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ilk mesajımı atıyorum
Bende cuma günü başlıyorum şimdi kitabı okuyorum
Herkese bol kilo vermeler:))

İyi akşamlar canım,

Ben de regl oldum ve aynen senin gibi tatlı krizi tuttu beni de, bu ara ben de inanılmaz yoğunum ama geçecek. Regl in bitmediyse + görmen çok normal canım o yüzden kendine mutsuz olmak için bahane yaratma :)

İznine ne kadar kaldı? canım

Kızlar ilk mesajımı atıyorum
Bende cuma günü başlıyorum şimdi kitabı okuyorum
Herkese bol kilo vermeler:))

Hoşgeldin canım,

Umarım sen de kısa sürede verirsin istediğin kiloyu.

bol şanslar ve bol motivasyonlar

Donbul um hoşgeldin :)) bu ara giremiyorum ben ama bir kaç mesajını okudum, eğlenceli bir dukancansın

Hoşgeldin canım,

Umarım sen de kısa sürede verirsin istediğin kiloyu.

Donbul um hoşgeldin :)) bu ara giremiyorum ben ama bir kaç mesajını okudum, eğlenceli bir dukancansın

sağ olasın canım.azıcık geyik biz kadınları rahatlatır.diyet olayımızı paylaşırken birazda eylenelim deyilmi .

sağ olasın canım.azıcık geyik biz kadınları rahatlatır.diyet olayımızı paylaşırken birazda eylenelim deyilmi .

Tabii haklısın, burası gerçekten terapi, arkadaşlarımın hepsi birbirinden iyi ve eğlenceli. Buradan kopamayacaksın, ben kısa bir süre zorunlu uzak kalıyorum ama aklım burda :))

kizlaaaaaar anca attim kendimi araniza iftara yarim saat kadar birsey kaldi bugün biraz rahatsizim neden bilemedim su topladim sanirim

yürümedim de bugün yarin türkiyeye gidiyorum cankuslarimmm gelemem belkide ucustan önce

yarin delycim yok ama kayitlara gecsin bildirirmi bugün yapiyorum

baslangic tarihi: 21 haziran 2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 66
Gecen Hafta: 73
Suan ki kilo: 72.2
-800 gr

hedefimm tatildeyken -1kg görmek yulaf kepegimi tasimi taragimi topladim bi tek ucus günleri biraz disina cikarim diyetin ama onun haricinde asayis berkemal

coooook seviyorum hepiniziiiii cok merak edicem bu bir haftayi saglicakla kalin kuzular bol bol - insallah

ben altta görünüyorumdur da o zaman başka ekrandayımdır kesin, daha yeni okuyorum. görseydim kesin cevap verirdim pisiciim. komiksin evel allah

Son düzenleme:
Tabii haklısın, burası gerçekten terapi, arkadaşlarımın hepsi birbirinden iyi ve eğlenceli. Buradan kopamayacaksın, ben kısa bir süre zorunlu uzak kalıyorum ama aklım burda :))

bende malum dünya hayatı kadınların işi bitmez benim koca işten geldimi kadrolu koltuguna uzanır yemeğini yiyip kaldığı yerden uzanmasına devam eder .okadar çok koltukla bütünleşmişki onun oturduğu yer kırıldı siz düşünün kaç senedir o tarafa yatıyor......

Canımm, ne güzel, çok heyecanlısındır şimdi

Şimdiden iyi yolculuklar canım, hafta mı iznin?

Yaa haklısın canım, hayat onlara güzel. Çok güldüm bir de sana, eşinin göbeğine isim vermişsin İsim verecek kadar büyükse koltuğun kırılması çok normal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…