Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sagolasın canım.bende oruçlu gibi aynen uydum yemeklerin bile tadına bakmadım.ama geçen gün çok fena olunca çare aramaya başladım.canım yarın dediklerini bulayım ve uygulıyayım.dediğin gibi sebze rahatlattı.önümde daha 12 kg olduğundan bu rahatsızlığın diyetimi bozmasını istemiyorum.şimdilik herkese iyi geceler demek istiyorum.malum sahur var.

İyi geceler dukancanlar,

Kendinize iyi bakın, kaçamak yapmayın,bol su ve yeşil çay için. İnşallah hedefinize en kısa sürede varın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar. bende dukana başlamak istiyorum ama birtürlü olmuyor yapamıyorum her akşam yarın başlıcam diyorum ama sabah kalktığımda oruçlu olmanın etkisiyle salıyorum kendimi lütfen beni motive edinde sabah başlayayım daha doğrusu sahurda başlayım. zayıflamak istiyorum ramazandan sonra kuzenimin sözü var biraz olsun incelmek istiyorum

regl bitmedi daha karnum davul gibi sis görünce ister istemez moralim bozuluyor bu aralar bagira bagira aglayasim var yoruldum..Allah kismet ederse 1.agustos aksam saat 19:00 ucagimiz kalkiyor..srtes beni sisirdi buna yoruyorum artik..

Canim hayirli yolculuklar dilerim cok güzel 1 hafta gecirirsin bol olmasada __ .li olsun...

Yaz geldi hatta bitecek ama benim yoğunluğum bitmedi. tatil de yok off off kafayı yemezsem iyidir Bu sıkıntı kilo yapacak yavssss

Aman dikkat sykynti bana sislik yapti sana yapmasin...;-) Bende öyle yogunum iki cocugun bavulu benim bavulum hazirlanacak son alisverisimiz yapilacak düsündükce regl agrilarim artiyor..

çok sağolll ama beceremedimm ingilizce diye alttakileri bilemedim (( o kadar da yardımcı olmaya çalıştın ama yapamadım öff

selam dukan güzelleri siz simdi coktan uykudasınız.kimseicklerde yok. nasılsnız bakalım. buugn kendıme sözde ödül yaptım:)

ev halkına karnıyarık bulgur pilavi mercimek corba mis gibi cacık:)) yaptımdı. kendimde bende bugun ödül yapicam dedim .
sonra 1 kuuck boy patlıcanı teflonda gercekten az bi yagla kızrattım. kıymalı iç harıcnda torpiiliydım hepsine aynı ıcten koydum.kendimin patlıcanı 1 tatlı kasıgı salcalı suyla ayrı tepside pişirdım. ayran cola su içtim.1 armut yedim. corba içmeidm cunki nisasta diye .nasıl bir ödül oldu anlamadım dogrusu. ara sıra catalım sekerpare tatlısına gitti. minick tırmıkladım okadar. herkes cok kilo verdin yeter diyo.

buugn iftardan önce tartida 55,70 gördüm.yarın yıne tartılıcam umarım yanlıstır. masaALLAH verdim ama dahada verirsem diye korkuya dustum aslında.su kilom sabitlensede herkes rahat etse :))))RABBİM YARDIM ETSİN iyi geceler hayırlı sahurlar dicem amma siz bunu yarın okuyacagınıza göre hayırlı GUNLER İFTARLAR DİYYİM:)))

Canım bana özelden adresini at sana cd sini yollayayım. Ben 2 ay kadar önce evden indirmiştim. Sitesini bulmak için yarım gün mesai harcamıştım. İŞ yerinde yasaklı olduğu için bir çokyer bulamıyorum. Evde de net yok malum taşındım. İsteyen olursa bana mail atsınlar adreslerini cd göndereyim.

Bu arada bildirimimi de yapayım.

Başlangıç: 007/05/2012
Başlangıç Kilo :90,1
Hedef :62,8
Geçen Perşembe : 80
Bugün: 79,3

:)

Bugün Dukan Diyetine başlıyorum. Umarım 5 günlük atak sürem güzel geçer.

Boyum 1.60 yaşım 45
Başlangıcı 26 Temmuz 2012
Kilom 75,3
Hedefim 65

Bu sabahki menüm.
Bir adet haşlanmış yumurta, bir kibrit kutusu kadar peynir, iki kaşık yulaf kepeğiyle hazırlanmış krep ve de sınırsız şekersiz çayım.

sizde bana katılın birlikte yapalım.

günaydın dukan hatunları.bugün biri hayal ikincisi bilimsel iki konuyla gündeme başlamak istiyorum.hayal olanı,bir kalıp üretseler ve biz kadınlar okalıba girip istediğimiz bedeni tuşlasak ve kalıptan öyle çıksak.bilimsel olanına gelirsek 7 sınıf fen dersi benim içn yaş itibariyle orta 2 oluyor.amaç günde 1 kg 0 derecede su tüketirsek,vicut bunu 37 dereceye getirmek için kaç kalori harcar.formül Q=M.C.T Q=1000.1.(37-0) Q=1000.37 Q=37000 KALORİ Q=37 Kkal anlamı şu eger 2 litre suyu böyle tüketirsen günde 74 kkal yakarsın. 9000kkal 1kg lik yağa denk geliyorsa 30 günde 30.74= 2220 kkal enerji harcarsın buda yaklaşık olarak ayda daha fazladan 250 gr kaybetmesi yılda fazlada yaklaşık 3 kg kaybetmesi demek.ufak hesaplar ama dukan diyeti uzun soluklu bir diyet ve suyun kalorisi 0 yani ısıtırken bir sürü kalori harcarsın ama vivuda kalori vermez.su 2 litre birde diğer içecekleride bu soğuklukta tüketseniz senede fazladan ne kedar kaybedersiniz düşünün.

kilo bildirimini unuttum.4-7-2012 başlama tarihim ,başlangıç kg=73,5 bugün=70,5 ancak aslında 70 kadr düştüm reğli döneminde olduğum için +500 bunada şükür.oruçlu iken sabah kalktığımda 69,7 gördüm .kesin olan regli bitince belli olur.

bu diyet az çok anlayarak yapılacak bi diyet deil malesef,,kitabı okumadan asla baslanmamalı..farkında iseniz ne kdr cok sey aklınıza takılıor,,gun gectikce sorularınızda artacaktır.burda hepimiz yardımcı olmaya calısıoruz ama kitap okunmalı,ondan sonra takılınılan bi yerde olan sorular tabıkı cvp bulur.kitap olmadan yaptıgınız diyet cok yeterli bi diyet olmayacaktır.ben güçlendirmedeyim 5 ay önce rejime baslamıstım hala ara sıra kitaba bakıorum.dışarı cıkma ihtimaliniz yoksa nettende sipariş verebilirsiniz.

sağ olasın canım.azıcık geyik biz kadınları rahatlatır.diyet olayımızı paylaşırken birazda eylenelim deyilmi .

ewt eglenelim donbul ama su iletilerin basındaki ya sabır kelimesi artk olmasa daha eglenceli olacak die dusunuorum

oooo cutecuum ben işyerinde her sinir olduğumda yemeye kalksaydım şimdiye 1000 kilo olurdum beee

ben 1000 deil 1.000.000 kilo fln olurdum heralde,,insanın basında böle kendini begenmiş,egolarını tatmin edememiş bi patron olunca malesef

günaydın kızlar,
bugün eksi beklerken yine artılardayım hiç bi sebebi yok oysaki. birde dün saf p günüydü.
o yüzden ben geçen bildirimden sonra gördüğüm en düşük kilo ile bildirim şeediyorum

başlangıç tarihi : 22.06.2012
başlangıç kilo : 64,7
hedef kilo : 57
geçen hafta : 62,9
bu hafta : 62,6
giden 2,1

boy : 165
birde dün akşam bi bermuda deneyeyim dedim o yıvrançç basenlerim yüzünden rodi jeanste 40 beden bermudaya zor giydim 42 istemeye utandım. üstüm inceliyor ama alttan giden bişi yok bu kiloda 42 beden istemek çok gücüme gidecekti kaçarak uzaklaştım mağazadan :84::84::84:

ay alemsin vallahi
tiramisuyu ben bu tariften yaptım donbulcum valla güzel oldu ama kremayı yaparken labne miktarı ile sütü iyi ayarla, paket diyor ama kaç gr lık paket belirtmemiş. benim labne paketi küçük olunca krema sulu oldu sen sütü labneyi iyi ayarla sonra kreman cıvık olabilir.dukanella: Dukan Tiramisu

yok pisicim sinirlendirmişlerdi beni iş yerinde sabah sabah sonra senin hoplayıp zıplayan tipşeri görünce keyfim yerine geldi

keyfini yerine getirdiğime sevindim. benim işler iyi ama canım çok sıkılıyor hiç çalışasım yok kendimi zorluyorum.bugünde yabancı bir misafirim gelecek akşam yemeği yiycez onlarla. baba oğul bunlar ama çocuk çok komik bi adam öldürüyo gülmekten babası da hakeza. biraz keyiflenirim inşallah akşama

ben altta görünüyorumdur da o zaman başka ekrandayımdır kesin, daha yeni okuyorum. görseydim kesin cevap verirdim pisiciim. komiksin evel allah
aaaaaaaaa komiksin diyoo. biz köçekmiyiz yahuuu deyip sızlanırken şimdi de komedyen olduk püüüüüüüüü tenar püüüü sana.
şaka şaka

hahhahah senin bu kocanla maceraların 13 bölümlük dizi olur donbul çok alemsin

haklısın tatlım benim bikaç gündür kırizlerim vardı.adet dönemi kırizi.tatlıya saldırmamak için yasabır çektim.dün gecede bir tatlı deneyimim oldu inan çok berbat bir tatlı oldu oun tadına bakınca bütün isteğim yok oldu.bir sürü diyet yemeği yaptım ama bu tam bir fiyaskoydu.hala midem dönüyo.

Herkese günaydıııııııııııııın

Diyetimin ilk günü ve bildirimimi yapayım ben de

Başlangıç tarihim: 26.07.2012
Kilom: 85.2
Boyum: 1.64
Hedefim: 66

7 gün atak devresi planlıyorum. Hayırlısı inşallah.

sevgili pisicik,benim yaşım 41 aslında 42 ye ramak kaldı.39 za demir atmayı unutup çevreme yaşımı söyleyince malum güççülemiyorsun.benim kocaya gelince aslında dışarda çok sert bir adamdır.ben onu yuşatır,şımartırım.azıcık uğraşırım,ha oda benle uğraşır.pisiçik hayat kısa iyi bi hayat arkadaşı insanı neşeli yapar.ben bu yüzden şanslıyım çok şükür.

7 gün atak için çok fazla , dukanın sitesindeki hesaplamayı yaptın mı ???

oooo cutecuum ben işyerinde her sinir olduğumda yemeye kalksaydım şimdiye 1000 kilo olurdum beee

tenaarr kısss, bir ton olsaydın hiç çekilmezdin heee... tartılar bile çekemezdi seni

dursun dimi? sonuçta o kadar emeğin var. kalsın eniştenin türk kası yerinde yazıktır berrrkecannn

bende bilmem aslında ama doğuştan yetenekliyim sanırım. ablamın kınasına gittik geçen sene, hep dini bütün ablalar gelmiş ortama. yani ortamda erkek yok aslında oynayabilirler sorun yok ama yok. hepsi birbirine bakıyor kalkıp oynasın diye. baktım oynayan yok ablam yazık tek başına gelin ya dönüp duruyo ortada. hemmmen köçek gardaşı, yani bendeniz girdi devreye. utana sıkıla ama bir asena edasıyla döktürdüm. tabi o zaman 59 kiloydum kalça basen filanda yok öyle sallayabileceğim. ayy çok utanmıştım ya aslında :26::26:

hoşgeldin umut, oruçlu isen ramazandan sonra başlamanı tavsiye ederim ama sen başlamışsındır bile. başlangıçta atak yapman gerekecek buda sınırsız protein demek bunu da bol su içerek yapman gerekirdi ama oruçlu iken yapamazsın. sen bilirsin yine de ama yerinde olsam bayramdan sonra yapardım

hoşgeldin. kolay gelsin ve diyetin hayırlı olsun. başarılar.

benim 39 a daha var o zaman neymiş. 39 dan sonra yaş almıyormuşuz çevrede öyle biliyormuş
bu arada hayat arkadaşın konusunda şanslı olman çok güzel birşey,adına çok mutlu oldum şu kk da ne kocalar kv der kp ler var. şaşıp kalıyorum, eşim bazen okuma şunları diyo kızıyo bana bilmiyor ki ben bunları okuyup onun kıymetini daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…