Yarım domatesten bişey olmaz canım, ama bağırsaklarım için form çayı içtim ben. Kaçamaklara gelince sanki oruç tutuyorum da orucum bozulacak gibi normal yapılan yemeklerin tadına bile bakmadım. :) Doğadan form kayısılı nın tadı da güzel. Onun haricinde o yetmediğinde tilaks diye bir çay var poşet yine ama baharatçıda bulmuştum onu, 2 defa onu içtim. Sebze girince devreye zaten rahatlatıyor.
İyi akşamlar canım,
Ben de regl oldum ve aynen senin gibi tatlı krizi tuttu beni de, bu ara ben de inanılmaz yoğunum ama geçecek. Regl in bitmediyse + görmen çok normal canım o yüzden kendine mutsuz olmak için bahane yaratma :)
İznine ne kadar kaldı? canım
kizlaaaaaar anca attim kendimi aranizaiftara yarim saat kadar birsey kaldi bugün biraz rahatsizim neden bilemedim su topladim sanirim
yürümedim de bugünyarin türkiyeye gidiyorum cankuslarimmm gelemem belkide ucustan önce
yarin delycim yok ama kayitlara gecsin bildirirmi bugün yapiyorum
baslangic tarihi: 21 haziran 2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 66
Gecen Hafta: 73
Suan ki kilo: 72.2
-800 gr
hedefimm tatildeyken -1kg görmek yulaf kepegimi tasimi taragimi topladim bi tek ucus günleri biraz disina cikarim diyetin ama onun haricinde asayis berkemal
coooook seviyorum hepiniziiiii cok merak edicem bu bir haftayi saglicakla kalin kuzular bol bol - insallah
Yaz geldi hatta bitecek ama benim yoğunluğum bitmedi. tatil de yok off off kafayı yemezsem iyidirBu sıkıntı kilo yapacak yavssss
Weight Loss - Diet Ticker burdan seçerek düzenliyorsun ceylin0676;
sonunda "Choose a Password/Pin: yazan yere şifre de giriver
o sayfayı kaydedip ilerde güncellemek için şifremizle "edit"leyebiliyoruz..
burada çıkan bbCode bölümündeki adresten http://tickers.TickerFactory.com............../weight.png kısmını kopyalayarak=
KK forumdan -- > profil>> hakkımda>>çizelge kısmına gelip yapıştıracaksın.. Bu kaa..
Ben böyle yapıyorum kolayı var mı bilemem
ozaman kuzum sen bana lınk mı verıyorsun ne verıyorsan ver. Nerden nasıl ındırıdın detaylı anlatım ıstıyorum. Hatta gozunmden kaçmasın dıye özel msj bıle ısteyebılırım senden. Zaten vermem durdu gıbı belkı vermeyede baslarım..
sizde bana katılın birlikte yapalım.merhaba arkadaşlar. bende dukana başlamak istiyorum ama birtürlü olmuyor yapamıyorum her akşam yarın başlıcam diyorum ama sabah kalktığımda oruçlu olmanın etkisiyle salıyorum kendimi lütfen beni motive edinde sabah başlayayım daha doğrusu sahurda başlayım. zayıflamak istiyorum ramazandan sonra kuzenimin sözü var biraz olsun incelmek istiyorum
Rachelfine cığım, sen rahatsızdın biraz iyi misin balım?
kızlar şu kilo cetvelini nasıl yapıyoruz?
çok sağolll ama beceremedimm ingilizce diye alttakileri bilemedim(( o kadar da yardımcı olmaya çalıştın ama yapamadım öff
kitabını değil ama sizleri okuyorum:) Takıldığım yerde sizlere sorsam sanıyorum cevabını alırım. Az çok nasıl olduğunu anladım.
Ben 75 kilo civarındayım. 10 kilo vermeyi istiyorum. Atak süresini 5 gün yapıp daha sonra 1+1 devam edeyim diyorum.
Ben yazıyorum okunuyor diye düşünmeyiniz. Bakınız sizleri okuyup benim gibi kitap kadar bilgi sahibi olanlarınız var. Onlara/bizlere faydanız dokunuyor.
Yarın diyete başlayacağım için bugün sanıyorum son 7 ay içinde hiç yemediğim kadar yedim. Hepside bol kalorili.
Kadayıf, yalancı tavuk göğsü sütlü tatlısı, ayçiçeği, patlıcan kebap yanında pirinç pilavı. Son kez kağıt helva arası dondurmada yiyeyim tam olsun:)))) Bu gece yediklerimden dolayı ölmez sağ kalırsam inşallah yarın diyetime başlayacağım.
Bir sorum olacak. Atak'ta ve daha sonrası et fazla yemeyip daha çok yumurta, peynir ve yoğurt, süt tüketsem bir sakıncası olur mu? O kadar çok et yiyemem(
sağ olasın canım.azıcık geyik biz kadınları rahatlatır.diyet olayımızı paylaşırken birazda eylenelim deyilmi .
oooo cutecuum ben işyerinde her sinir olduğumda yemeye kalksaydım şimdiye 1000 kilo olurdum beee
ay alemsin vallahiikincikere pazara çıkıp geldim.benimkoca büyük oğlum keza 10 yaşındaki oğlumla beni paylaşamaz küçük kızım kaynanama benzer ,o yüzden kaynanam derim,benim hiç görümcem olmadığı için büyük kızımda görümce görevini görüyor.aslına baksan hepsi temsil ettikleri akrabaya davranış olarak benzer.onlar benle eylenir bende onlarla ne yaparsı 3 çocuk 1 koca yani 3+1 .gelelim tremisuya bende yaptım çakma makma ama güzel oldu .tarifini ver bakalım birde seninkini deneyim.
yok pisicim sinirlendirmişlerdi beni iş yerinde sabah sabah sonra senin hoplayıp zıplayan tipşeri görünce keyfim yerine geldi
aaaaaaaaa komiksin diyoo.ben altta görünüyorumdur da o zaman başka ekrandayımdır kesin, daha yeni okuyorum. görseydim kesin cevap verirdim pisiciim. komiksin evel allah
bende malum dünya hayatı kadınların işi bitmez benim koca işten geldimi kadrolu koltuguna uzanır yemeğini yiyip kaldığı yerden uzanmasına devam eder .okadar çok koltukla bütünleşmişki onun oturduğu yer kırıldı siz düşünün kaç senedir o tarafa yatıyor......
haklısın tatlım benim bikaç gündür kırizlerim vardı.adet dönemi kırizi.tatlıya saldırmamak için yasabır çektim.dün gecede bir tatlı deneyimim oldu inan çok berbat bir tatlı oldu oun tadına bakınca bütün isteğim yok oldu.bir sürü diyet yemeği yaptım ama bu tam bir fiyaskoydu.hala midem dönüyo.bu diyet az çok anlayarak yapılacak bi diyet deil malesef,,kitabı okumadan asla baslanmamalı..farkında iseniz ne kdr cok sey aklınıza takılıor,,gun gectikce sorularınızda artacaktır.burda hepimiz yardımcı olmaya calısıoruz ama kitap okunmalı,ondan sonra takılınılan bi yerde olan sorular tabıkı cvp bulur.kitap olmadan yaptıgınız diyet cok yeterli bi diyet olmayacaktır.ben güçlendirmedeyim 5 ay önce rejime baslamıstım hala ara sıra kitaba bakıorum.dışarı cıkma ihtimaliniz yoksa nettende sipariş verebilirsiniz.
ewt eglenelim donbul ama su iletilerin basındaki ya sabır kelimesi artk olmasa daha eglenceli olacak die dusunuorum
ben 1000 deil 1.000.000 kilo fln olurdum heralde,,insanın basında böle kendini begenmiş,egolarını tatmin edememiş bi patron olunca malesef
Herkese günaydıııııııııııııın
Diyetimin ilk günü ve bildirimimi yapayım ben de
Başlangıç tarihim: 26.07.2012
Kilom: 85.2
Boyum: 1.64
Hedefim: 66
7 gün atak devresi planlıyorum. Hayırlısı inşallah.
oooo cutecuum ben işyerinde her sinir olduğumda yemeye kalksaydım şimdiye 1000 kilo olurdum beee
dursun dimi? sonuçta o kadar emeğin var. kalsın eniştenin türk kası yerinde yazıktır berrrkecannnaslında isim verecek kadar büyük deyil sadece onu taciz edip kızdırıyorum. yemek yedimi çıkıyor.sevimli bir göbek.aldığımda çiroz gibiydi bo göbeği yapmam 20 senemi aldı.babası bile şaşırıyor.çünkü ailesi çok zayıf benim koca besili.hadi gel senide dukanis yapalım diyesim geliyo ama 20 senelik emeğim boşa cıkacak.bırak berkecan yerinde dursun.
Valla tenar, ben de gündüzleri giremedim ya laf attım altta görüp görüp ama kediciğimin benzetme muhteşemdi, bırak sen de ben oynamayı da bilmem.
Dombulum sağolsun, yanındaki değişti ama dombulum burdaydı bana da laf yetiştirdi
merhaba arkadaşlar. bende dukana başlamak istiyorum ama birtürlü olmuyor yapamıyorum her akşam yarın başlıcam diyorum ama sabah kalktığımda oruçlu olmanın etkisiyle salıyorum kendimi lütfen beni motive edinde sabah başlayayım daha doğrusu sahurda başlayım. zayıflamak istiyorum ramazandan sonra kuzenimin sözü var biraz olsun incelmek istiyorum
Herkese günaydıııııııııııııın
Diyetimin ilk günü ve bildirimimi yapayım ben de
Başlangıç tarihim: 26.07.2012
Kilom: 85.2
Boyum: 1.64
Hedefim: 66
7 gün atak devresi planlıyorum. Hayırlısı inşallah.
sevgili pisicik,benim yaşım 41 aslında 42 ye ramak kaldı.39 za demir atmayı unutup çevreme yaşımı söyleyince malum güççülemiyorsun.benim kocaya gelince aslında dışarda çok sert bir adamdır.ben onu yuşatır,şımartırım.azıcık uğraşırım,ha oda benle uğraşır.pisiçik hayat kısa iyi bi hayat arkadaşı insanı neşeli yapar.ben bu yüzden şanslıyım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?