- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
hepinize tesekkür ederim cevaplariniz icin.
dediginiz gibi ayri ayri yemek hazirlama derdim olmayacak ama gelirim düsük :) yurtdisindayim, kirmizi et sevmiyorum tavuk sadece gögüs seviyorum ve balik yerim. taze balik pahali dondurulmus ise saglikli olmadigi gibi kilo aldirdigini duymustum.
süt, yogurt, yumurta dan bikmam saniyorum.
yine de bir süre deneyecegim.
Sende mi bugün başladım canım? Hadi hayırlısı.Bende bugün başladım ve şu ana kadar iyi gidiyor. Sizle birlikte yaparsak daha iyi olur. Sabahleyin yediklerimi yazmıştım. Siz niyetli değilseniz yazabilir misiniz?
Öğlen yemeğim ise soğanlı kıyma kavurması ve bir kase yoğurt. İkindide 2 dilim kaşar peyniri.
Akşamda menüm aynı. Gece süt içerim. Nascafeli sütün zararı olmaz sanıyorum.
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dun 93.7 olan ben ıftar oncesı tartıldım 92.4 cıktımmmm....dun +300 ıken bugun -1.300
hemen tıkırımı guncellememlazım..
Arkadaşlar ben bu yulaf kepekli krepi yapmayı beceremedim. :26:
Teflona yapıştı falan, parça parça yemek zorunda kaldım. Ekmek ya da lavaş gibi olmadı yani.
Bundan sonra yoğurda karıştırıp yiyeceğim sanırım.
Ekmeği nasıl yapıyoruz canım?ekmek yap arkadaşm. çok daha iyi. ben de beceremedim krebi. ne yaptıysam olmadı ama ekmek güzel...
Ekmeği nasıl yapıyoruz canım?
arkadaşlar ben de ticker istiyom ama nasıl ekleniyo bilmiyom
hayırlı olsun asyam denizim. pek sevindim senin için. ben de bugün iftar öncesi +700 gördüm. dün akşam hiç istemeyerek dietimi bozmak zorunda kaldım biraz. dikkat ettim ama yiyebileceğim uygun hiç birşey yoktu. mecbur olanlardan yedim işte. ama +700'ün sebebi tuvalet sorunu yaşamam. yarına hallolacak bir durum yani.
Arkadaşlar ben bu yulaf kepekli krepi yapmayı beceremedim. :26:
Teflona yapıştı falan, parça parça yemek zorunda kaldım. Ekmek ya da lavaş gibi olmadı yani.
Bundan sonra yoğurda karıştırıp yiyeceğim sanırım.
arkadaşlar ben de ticker istiyom ama nasıl ekleniyo bilmiyom
ya bu arada çok önemli bir haberi paylaşmayı unuttum. bugün hayatımın ilk 40 beden kıyafetini aldım. artık benim de 40 beden bir kotum var. tamam belki biraz rahat kesim bir model ama olsun.))))
Kızlar iyi akşamlar hepinize
Bugün 7 gün atak süresi düşündüğümü söylemiştim. Arkadaşlar fazla olduğunu söyleyince, o testi yaptım sonunda. 6 gün atak süresi olması gerekiyormuş. İyi oldu bana da. Sebzeler gözümde uçuşmaya başladı ilk günden.
Bir de ne yediğimizin miktarlarını neden yazıyoruz. İzin verilenler sınırsız değil mi?
e bi foto koyarsın artık
miktar yazmıyoruzkı sadece sınırlı ızınlılerde mıktar var. sınırsız izinliler adı ustunde sınırsız ızınlı
haftasonu bi arkadaşıma gideceğim. ona foto çektiririm. size bir öncesi sonrası yapmayı planlıyorum zaten :-D
merak etmıyor degılım. ben zayıfladıgımı hıssetmedıgım ıcın arkadaslar benı boy aynasına gecırıp ıyı bak eskıden boylemıydın dıyorlar
ha buarada zayıflamısım artık bacak bacak ustune atabılıyorum. terfı etmıs gıbı havalara gırıyorum o an
e bi foto koyarsın artık
miktar yazmıyoruzkı sadece sınırlı ızınlılerde mıktar var. sınırsız izinliler adı ustunde sınırsız ızınlı
aman donbul nazar değmesin sizeüç dörtlük benzetmene de koptum valla. yazdıklarında çok haklısın.. ben daha 3 senelik evliyim 18 temmuzda 3 senemiz doldu sen benden daha deneyimlisin. bu yazdıklarını kulağıma küpe edicem
kızdırmayan koca çok azdır bence. nedense kızdırmaktan zevk alıyorlar. hatta filmlerde olur ya kızınca daha güzel oluyorsun diye bizimki bi gün böyle dedi bana :26: gıcık işte
bende çok çabuk gaza geliyorum hemen köpürüyorum huyumu da biliyo ya körüklüyo sinirimi,pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?