Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

dun 93.7 olan ben ıftar oncesı tartıldım 92.4 cıktımmmm....dun +300 ıken bugun -1.300

hemen tıkırımı guncellememlazım..

Son düzenleme:

haklısın biraz bütçeyi sarsan bir diyet, ben de kısıtlı bir bütçeyle uzun zamandır devam ediyorum diyete. ağırlıklı olarak tavuk göğüs, yumurta, yoğurt ve peynir tüketiyorum. kırmızı et pahalı ama imkanım oldukça almaya çalışıyorum. donmuş balıkların kilo aldırdığını ilk kez duydum. içinde ekstra bir katkı yok ki onların, sadece donduruluyor, neden kilo aldırsın anlamadım. ama dondurulmuş balıklar genelde yağlı balıklardır. belki ordan yola çıkarak söylenen birşey bu.

Sende mi bugün başladım canım? Hadi hayırlısı.
Ben sabah birşey yemedim. Çünkü geç kalkıyorum.
Öğlen teflonda yağsız tavuk pişirdim ( kendi suyuyla pişti ) yanına da light yoğurttan ayran yaptım.
Akşamda aynısını yedim.

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

dun 93.7 olan ben ıftar oncesı tartıldım 92.4 cıktımmmm....dun +300 ıken bugun -1.300

hemen tıkırımı guncellememlazım..

hayırlı olsun asyam denizim. pek sevindim senin için. ben de bugün iftar öncesi +700 gördüm. dün akşam hiç istemeyerek dietimi bozmak zorunda kaldım biraz. dikkat ettim ama yiyebileceğim uygun hiç birşey yoktu. mecbur olanlardan yedim işte. ama +700'ün sebebi tuvalet sorunu yaşamam. yarına hallolacak bir durum yani.

Arkadaşlar ben bu yulaf kepekli krepi yapmayı beceremedim. :26:
Teflona yapıştı falan, parça parça yemek zorunda kaldım. Ekmek ya da lavaş gibi olmadı yani.

Bundan sonra yoğurda karıştırıp yiyeceğim sanırım.

ekmek yap arkadaşm. çok daha iyi. ben de beceremedim krebi. ne yaptıysam olmadı ama ekmek güzel...

iyi aksamlar canlar..

Bildirim yapamadim ben bugün asiri yorgundum okullar da tatile girdi eve gider gitmez yattim uyudum..

Yinede bildirimimi yapmak istiyoru..

Baslangic Tarih 28.03.2012

Baslangic Kilo 110 kg

Hedef Kilo 65 kg

Gecen Hafta 90,500

Güncel 89,700 Allahim cok sükür regl oldugum halde 90 altina düstüm ya cok mutluyum...

Güneylim dogum günün kutlu olsun canim sevdiklerinle ailenle huzur saglik dolu nice dogum günlerin olsun..

Ekmeği nasıl yapıyoruz canım?

1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı süt
biraz tuz
1/2 paket kabartma tozu
4 yk yulaf kepeği
yumurta yoğurt süt tuz çırptıtan sonra kabarta tozu ve yulaf kepeğii karıştır. kek hamuru kıvamında bir hamur oluyor. 180 derece fırında pişir. başka tarifler de var ama ben böyle yapıyorumve memnunum. kabartma tozu yerine maya da kullanabilirsin. ben göz kararı yaptığım için süt yoğurt ölçüsü tam olmayabilir. zaten yaparken anlarsın ve kendine göre değiştirirsin. afiyet olsun arkadaşım.

OLSUN KUZUM YA. WC YE CIKTINMI BISEYCIGIN KALMAZ 69 U GORURSUN BENCE. COK IYI GIDIYORSUN SEN. BENDE UCTUM VALLA EKSIYI GORUNCE..

BEN EN BASINDAN BERI EKMEKOLARAK TUKETIYORUMTADINADA ALISTIM ARTIK KÖTU GELMIYOR.

arkadaşlar ben de ticker istiyom ama nasıl ekleniyo bilmiyom

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

BU LINK YARDIMCI OLUR SANIRIM

ya bu arada çok önemli bir haberi paylaşmayı unuttum. bugün hayatımın ilk 40 beden kıyafetini aldım. artık benim de 40 beden bir kotum var. tamam belki biraz rahat kesim bir model ama olsun. ))))

Kızlar iyi akşamlar hepinize

Bugün 7 gün atak süresi düşündüğümü söylemiştim. Arkadaşlar fazla olduğunu söyleyince, o testi yaptım sonunda. 6 gün atak süresi olması gerekiyormuş. İyi oldu bana da. Sebzeler gözümde uçuşmaya başladı ilk günden.

Bir de ne yediğimizin miktarlarını neden yazıyoruz. İzin verilenler sınırsız değil mi?

ya bu arada çok önemli bir haberi paylaşmayı unuttum. bugün hayatımın ilk 40 beden kıyafetini aldım. artık benim de 40 beden bir kotum var. tamam belki biraz rahat kesim bir model ama olsun. ))))

e bi foto koyarsın artık

miktar yazmıyoruzkı sadece sınırlı ızınlılerde mıktar var. sınırsız izinliler adı ustunde sınırsız ızınlı

haftasonu bi arkadaşıma gideceğim. ona foto çektiririm. size bir öncesi sonrası yapmayı planlıyorum zaten :-D

merak etmıyor degılım. ben zayıfladıgımı hıssetmedıgım ıcın arkadaslar benı boy aynasına gecırıp ıyı bak eskıden boylemıydın dıyorlar

ha buarada zayıflamısım artık bacak bacak ustune atabılıyorum. terfı etmıs gıbı havalara gırıyorum o an

aynen ben de bacak bacak üstüne atabiliyorum. daha da önemlisini itiraf edeyim. yıllardır ilk defa altına tayt giymeden elbise-etek giyebildim. belki bazılarına saçma gelecek ama ben ilk defa bu sebepten hissettim zayıfladığımı. aynada anlamıyorum. fazla fotoğrafım da olmadığı için kıyaslama da yapamıyorum. diyete aşladığm hafta bir arkadaşımın nikahı vardı. orda çektrdiğim bir fotoğraf var, onunla kıyaslama yapabiliyorum sadece.

e bi foto koyarsın artık

miktar yazmıyoruzkı sadece sınırlı ızınlılerde mıktar var. sınırsız izinliler adı ustunde sınırsız ızınlı

Gördüm daha önce biryerlerde, iki dilim şu, bir kase şu diye. Sınırsız olanlardan yani. Ondan sormuştum. Bir de bebekimle zor oluyor biraz. Dün kitabın ilk atak dönemini yani 95 sayfasını hızlı hızlı okuyacağım diye biraz atlamış olabilirim.

pisiciğim inan daha işim bitmedi azıcık mola verdim onun için şimdi gördüm.sana bi taktik daha vereyim inan çok eylenceli oluyo hemde gerginlik bitip gülüyorsunuz.herifcegizin bi konuda sana kızdı ve kızdığı konuda haklıysa hemen onun tarafında ol ve,senin bu hatun hiç bi işe yaramaz buna nasıl dayanıyorsun vs gibi sözlerle sanki sen başkasıymışsın gibi konuş.diyecek bisi bulamaz günlerce küs kalıp şu sayılı günleri boşa harcamazsınız.deyermi karşılıklı bağırışarak o güzelim enerjiyi harcamaya,muhabbet varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…