Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy medesacıım yaa keşke yakın olsaydık da akşam oturmaya gelirdin ben de dukanellalı çikolatalı kek ikram ederdim sanaa

Arkadaşlar atak devresi için yoğurtlu yemek tarifeleriniz var mı? ben yoğurdu çok seviyorum. Örneğin yoğurtlu çorba en sevdiğim çorbalardan birisidir.
Yine değişik lezzetli atak için tariflerini varsa mümkünse yazabilir misiniz?

bende Ankara ikamet ediyorum.

Son düzenleme:
tenarrrr yavrummmm bende ankaradayım hep istanbulda herkes diyordum sonunda ankarada olan birine rastlamak mutlu etti beni valla:)))
aaaaa ni demek asyam denizim hepiniz gelin walla çook mutlu olurum ankaradayım ben ankarada olan var mı başka. tüm şehirler buluşuyo ankaranın neyi eksik :))

Ben de vanilyayı dün kipa da buldum ama çikolata aroması yok galiba dr. oetkerin

tenarrrr yavrummmm bende ankaradayım hep istanbulda herkes diyordum sonunda ankarada olan birine rastlamak mutlu etti beni valla:)))

oooooo nesriiinnn süpeerrr evet yaw ben de ankarada kimsecikler yok diyodum. eh biz de buluşuruz artık nesrincim hatta bu haftasonu şehirdışına gitcez de önümüzdeki cumartesi beklerim dukanellalı çikolatalı kek yemeye baktın beceremiyorum madodan diyet dondurma yeriz oruç tutuyo musun bilemedim ama :44:

ayy medesacıım yaa keşke yakın olsaydık da akşam oturmaya gelirdin ben de dukanellalı çikolatalı kek ikram ederdim sanaa

oyyyy kuzum yemiş kadar oldum çok teşekkür ederim.ankaraya da iş seyahatine geliyorum ben bazen.ilk programımda yerim artık çikolatalı kekini.
noluyor bu arada yaaa kimler buluşmuş ben ne kaçırdım,bu izmir de bir tek ben mi varım.niye bırda buluşma olmuyor.ben niye öksüz yetim gibi kalakaldım

senin mesajı da yeni gördüm süper süper buluşalım şekerler. sen oruç tutuyodun 5 çayına ramazandan sonra bekleriim Ayy pardon yaa ben karıştırdım sen tutmuyoduun oruç, o zaman haftaya cumartesi beklerim dukanellalı çikolatalı kek yemeye

Son düzenleme:
:44:
walla gelirsen beklerim medesam çok memnun olurum walla sayende ankaralılar ortaya çıktı oyy kıyamam yaa izmird de vardı birileri ben hatırlıyorum acca falan:44:

Son düzenleme:
Oyyyy ankara bugün felakettt, otobüslerin klimaları bile isyan etti Allahım iftara çıkar mıyım acebaaaa

kıslar sipariş ettiğim aromalar geldiii. bu akşam medesanın çikolatalı kekinden yapıyım diyorum

Eki Görüntüle 472450

afiyet olsun ama bu sefer aromayı koyma sırasını unutma cicim

bende wanilyasını aldım we memnun kalmadım acıkcası.o yüzden migrosta dr.oetkerin vanilya aromasını buldugumda alıorum,,o daha güsel.limonuda ben ilk kez neslinin kekinde denedim cok hosuma gitti.

çaya poti bör aroması koyup,pöti börlü cay içior gibi dusunmekkkk,,hayal gücüne koptummmm dene bakalım güsel olursa bizde yapalım

.
cnm walla güçlendirmedekiler dedin die ustume alındım ama ben protein cuması yapıorum ama oruc tutmuorum,,o yüzden soruna malesef cvp weremiorum

aaaaa ni demek asyam denizim hepiniz gelin walla çook mutlu olurum ankaradayım ben ankarada olan var mı başka. tüm şehirler buluşuyo ankaranın neyi eksik :))

biz cok kalabalıgız siz iki kişisiniz,,siz gelin bizene

hepinize tesekkür ederim cevaplariniz icin.
dediginiz gibi ayri ayri yemek hazirlama derdim olmayacak ama gelirim düsük :) yurtdisindayim, kirmizi et sevmiyorum tavuk sadece gögüs seviyorum ve balik yerim. taze balik pahali dondurulmus ise saglikli olmadigi gibi kilo aldirdigini duymustum.

süt, yogurt, yumurta dan bikmam saniyorum.

yine de bir süre deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…