e valla artık bir araya gelsek iyi olcak kuzum yahuuu,öte taraftan da sen öyle Dukanla nikahlandığını falan söylersen pek de iyi olmayabilir tabiki buluşmak,sağır sultan bile duydu,o benim:
Canım bakınız youtube ayrıntı için .
Ben özet geçeyim.
5 tane basit hareket
İlk hafta 3 er kere yapıyorsun.
2 . hafta 5
3. hafta 7
9-12-15-17-19-21 diye gidiyor.
21 son nokta
Sonra hep 21 yapıyorsun.
İlk başta 5 dk falan sürüyor
Ve püf nokta.
Her seanstan sonra ılık duş. Bizim kepek gibi şartmış buda.
Geçlik ve enerji verirmiş. Tibetli rahipler yaparmış. Yoga çakması gibi ama çok kolay.
arkadaşlar bugün güne çok mutsuz başladım kalan 9 kg gitmiyecek gibi seyir evresindeki gram değişiklikleri beni çok üzüyor sabahtan beri çok az sebze tüketmeme rağmen şimdi 900 gram fazla gözüküyorum bu hep böylemi gidicek mehter takımı gibi :)
bnm içimde bi sıkıntı var yaa üfff
kov gitsin içinden ,güzel şeyler olacak diye düşün ,veee derin derin nefes al ,insan rahatlıyor
bende budiyeti uyguladım 8 sene önce.amarikalı pilotlar için bulunmuş.aslında bu diyetten enufak bir farkı yok.ginlük karbon hidratı yulaf kepeğinden alıyorsun.birde yağ 50 grama kadar tiketebiliyorsun.oda etin yağsız ve ızgarası yersen.aslında bunlar hep birbirinin aynısı.zamanında bir kitapta elime geçmişti malesef alan getirmedi.ondada proteyinle karbonhidratı karıştırma diyor.aslında temcitpilavı gibi doktorlar ısıtıp ısıtıp koyuyorlar.biz kadınlarda motivasyon için herhangi birine sarılıyoruz nedecen.
bnm içimde bi sıkıntı var yaa üfff
piştt yine depresif olma bakiim
güzel şeyler olcak diye düşünmeye çalışcam:44:
tabii olacak be kuzum hürrem sultanım yaa selvi boylum al yazmalım ne sıkıyosun içini mis gibi olacak herşey
neden bu kdr depresifim bilmiyorum...astrolojiylemi alakalı acep...oofff daral geliyo valla yaaa
inşallah yarabbim...sanki böyle üzülüp sıkıldıkça kilo vermem durcak gibi geliyo
ne bilim ben olur ya öyle şeyler:)) sürekli bi ağlama modunda olunca acaba dedim ondan mı etkilendimne o kız merkürle venüs mü çakışıyo yoksane var bugün astrolojik
neden bu kdr depresifim bilmiyorum...astrolojiylemi alakalı acep...oofff daral geliyo valla yaaa
mızmızlanıp durma ballı kestane şekerim. Bak Allah hakikatli bi dert verir aklın başına gelir. aman deyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?