şimdi öncelikle bu siteye yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var .:) Dukan diyetine başlamak istiyorum benimle birlikte başlamak isteyen var mıı acaba ?? tek başıma kendimde o hırsı göremiyorum da :))
Dukaaan seni seviyorumm :) Cüzdanımda kuruş kalmasa da seni seviyorummmm :) Elbise almaktan kendimi alamıyorum. Ne görsem giyeyim ben bunu diyorum. Çıldırdım çıldırdımmmm :)))
Neredeyse imkansızı başarmışsın. Seni tekrar tekrar kutluyorum.
Dukanla zayıfladın değil mi?
Canım, o 3 kilo öyle gözümde büyüyor ki.İnşallah veririm ve de bir daha verdiklerimi almam.
sen de benim gibi sevindririk oldun da her gördğün elbiseyi deniyor musun
bugün kotonda bir elbise beğendim. fiyatı da çok uygundu. alayım dedim ama ne yazık kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üzerime olmadı derdim eskiden. peki bugün ne oldu bilin bakalıııııııııııııım. ay ne olacak, küçük bedeni yoktu alamadım
Sadece ben olsam neyse canım dostum bile her girdiğimiz mağazada elbise etek gösteriyor :) Seni de tebrik ederim azminden ötürü şekerim :))))
biz biraz fazla hassaslaştık sanırım. 1-2 günde ne kilo alınıyor ne veriliyor. ama o kadar taktık kı kilo mevzularına, işimiz gücümüz 100 geldi 200 gitt.
Dukaaan seni seviyorumm :) Cüzdanımda kuruş kalmasa da seni seviyorummmm :) Elbise almaktan kendimi alamıyorum. Ne görsem giyeyim ben bunu diyorum. Çıldırdım çıldırdımmmm :)))
sen de benim gibi sevindririk oldun da her gördğün elbiseyi deniyor musun
bugün kotonda bir elbise beğendim. fiyatı da çok uygundu. alayım dedim ama ne yazık kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üzerime olmadı derdim eskiden. peki bugün ne oldu bilin bakalıııııııııııııım. ay ne olacak, küçük bedeni yoktu alamadım
ikimize de maşallah şeker. Allah nazarlardan saklasın
ben iki basamak oldum :)
kurabiye canavarııı dukana öyle ilanı aşk etme bak medesa kızar sonra hehe
Bende sizin gibi düşünüyorum. Light puding ve light meyveli yoğurt gibi ürünleri fazla tüketmek kilo kaybına engel olabilir. Bence bunlara da temkinli yaklaşmalıyız.
Kızlar tatlı ve çikolata isteğinizi bastırmak için en iyi yiyecek kuru kayısı içine bir çay kaşığı koyacağınız kakao ile kendinize yapacağınız tatlı olmalı. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Hatta yarın öyle yapacağım. Hem bu şekilde kabızlık sorunumuza da yardımcı oluruz.
hala seyirdeyim ,hala çok yolum var ama beni de diyet sonrası düşündürmüyor değil hani kızlar,tamam adam gibi düzgün orantılı beslenelim kabul ama şimdi bile biraz farklı yediğimiz an + lar geliveriyor ,çok değil mesela ben dün diyet dışında sadece iki bardak fanta içtim ve sabah +200 ,ÇOK TUHAF YANİ ,korkuyorum ne yalan söyleyim bu kadar çabadan sonra sonucun kalıcı olmaması soru işaretleri ben de ,yok mu aranızda bu diyeti yapıp ta aylarca koruyan ,
zayıfladın tabi kuzum,bana bakkk o fuşya ayakkabılarla gelirsen kıskanırım ama bennn
arkadaşlar bugün güne çok mutsuz başladım kalan 9 kg gitmiyecek gibi seyir evresindeki gram değişiklikleri beni çok üzüyor sabahtan beri çok az sebze tüketmeme rağmen şimdi 900 gram fazla gözüküyorum bu hep böylemi gidicek mehter takımı gibi :)
bnm içimde bi sıkıntı var yaa üfff
ben bunu denerim valla. hareketlere de baktım kolaya benziyor.
wwwwuuuuuuuu
-400 gittiiiiiiiiiiiiii
ya tartya bi çıktım 90,9-91,1 oldu içimm gitti ama 91,3 te duruverdiiiii.bunada sukur.
yarın + görecek şekılde yedım. bakalım nolcak :26::26:
ben iki basamak oldum :)
Merhaba kızlar, hepinize Dukan diyetinizde başarılar dilerim.
Ben de Dukancıyım, şu an güçlendirmedeyim, ideal kiloma yaklaşık 4 kg kala güçlendirmeye geçtim. Vakitsizlikten spor yapamadığım için kilo verimi durdu, ben de canımı sıkmak yerine güçlendirmeye geçmeye karar verdim.
Şu an her şey çok güzel devam ediyor, haftada 1 gün nişastalı bir yemek, haftada 1 gün de ödül yemeğim var. Her gün ekmek ve meyve yiyorum ve gram almadım şimdiye kadar. Genelde ödül yemeğinden sonra yarım kg kadar oynuyor kilom ama sonra tekrar eski kiloma dönüyorum.
Bu arada o kalan 4 kiloyu da güçlendirme bittikten 1-2 ay sonra vermeyi planlıyorum, hayırlısı bakalım...
Herkese bol bol kilo kaybı diliyorum, sakın pes etmeyin kızlar, kiloları verdikten sonra iyi ki bu rejimi yapmışım diyeceksiniz, benden söylemesi...
evet canım Allah sizi nazarlardan saklasın çok güzel kilo vermişsiniz.ikimize de maşallah şeker. Allah nazarlardan saklasın
Harikasınız ne diyeyim.ben iki basamak oldum :)
İnşallah bundan sonra da her şey güzel gider. Tebrikler.Merhaba kızlar, hepinize Dukan diyetinizde başarılar dilerim.
Ben de Dukancıyım, şu an güçlendirmedeyim, ideal kiloma yaklaşık 4 kg kala güçlendirmeye geçtim. Vakitsizlikten spor yapamadığım için kilo verimi durdu, ben de canımı sıkmak yerine güçlendirmeye geçmeye karar verdim.
Şu an her şey çok güzel devam ediyor, haftada 1 gün nişastalı bir yemek, haftada 1 gün de ödül yemeğim var. Her gün ekmek ve meyve yiyorum ve gram almadım şimdiye kadar. Genelde ödül yemeğinden sonra yarım kg kadar oynuyor kilom ama sonra tekrar eski kiloma dönüyorum.
Bu arada o kalan 4 kiloyu da güçlendirme bittikten 1-2 ay sonra vermeyi planlıyorum, hayırlısı bakalım...
Herkese bol bol kilo kaybı diliyorum, sakın pes etmeyin kızlar, kiloları verdikten sonra iyi ki bu rejimi yapmışım diyeceksiniz, benden söylemesi...
Kuru kayısı serbestmiş gibi yazmadım ki.Kurusu yaşı. Kayısı yasak. Sanki serbestmiş gibi yazmasak da kötü örnek olmasak diyorum. Sende yeme. en fazla kaç gün kalabilir ki içinde. İlla çıkacak. Varsın 2 gün + görülsün...
Kuru kayısı serbestmiş gibi yazmadım ki.
Beni dikkatli okursanız yavaş yavaş hayatıma sokacağımı yazdım.
Atak ve seyir evresinde her türlü meyve yasak ama kabızlık sorunu çekenler için Dukan kitabının 89.sayfasında atak evresindeki hastalara şöyle demekte.
Kabızlığın gerçek anlamda yerleştiği vakalar vardır ve bu durumdaysanız bazı önlemler almanız gerekir. Eczacınız size yardımcı olur ve belki size kuru erik kurusu gibi meyve lifleri içeren doğal ürünler içerebilir.
Kuru erik kurusu gibi meyve lifleri içeren doğal ürünler
Okuduğumu iyi anladığımı düşünerek benim bu cümleden anladığım kuru kayısı da tıpkı kuru erik gibi kabızlık sorunu çeken hastalar ölçülü miktarda kullanabilir. Kuru erik gibi meyve lifleri içeren besin kayısı kurusu olamaz mı?
Bence kitabı doğru okumak gerektiği gibi buradaki yorumları, paylaşımları da doğru okumak gerekir.
Yukarıdaki mesajımda açıklamamı yaptım.Bir süredir yeni arkadaşların Dukan' ı yorumlayışlarını okuyorum da kayısılar, şunlar bunlar. Yaptıkları şey Dukansa eğer bunlara yer yok, ki bunu pksnmz arkadaşımız çok da güzel şekilde izah etmiş.
Dukan o kadar net yazmış ki: Bu listedekilerin hepsi senin, bu listede olmayan şeylerin hiçbiri senin değil değil diyor adam daha ne desin. Bu düsturla gitmek doğrusu tabi eğer yaptığımız şey Dukansa. Kurulmuş ve ispatlanmış bir sistemi kendinize göre yorumlamak sadece size zarar verir. Karatay'la Dukanı karıştırmalar,ortaya karışık bir diyet çıkarmalar filan bunlar kısa bir süre sonra elde patlar kızlar. Kilolarla mücadele de saf belirlemek lazım. Başarı ancak böyle geliyor. Araya ceviz de koyayım filan tarzı yaklaşımlar sizi üzer.
Kızlar günaydın
Bir süredir yeni arkadaşların Dukan' ı yorumlayışlarını okuyorum da kayısılar, şunlar bunlar. Yaptıkları şey Dukansa eğer bunlara yer yok, ki bunu pksnmz arkadaşımız çok da güzel şekilde izah etmiş.
Dukan o kadar net yazmış ki: Bu listedekilerin hepsi senin, bu listede olmayan şeylerin hiçbiri senin değil değil diyor adam daha ne desin. Bu düsturla gitmek doğrusu tabi eğer yaptığımız şey Dukansa. Kurulmuş ve ispatlanmış bir sistemi kendinize göre yorumlamak sadece size zarar verir. Karatay'la Dukanı karıştırmalar,ortaya karışık bir diyet çıkarmalar filan bunlar kısa bir süre sonra elde patlar kızlar. Kilolarla mücadele de saf belirlemek lazım. Başarı ancak böyle geliyor. Araya ceviz de koyayım filan tarzı yaklaşımlar sizi üzer.
Bu arada kabızlığı yerleşik hale gelmiş kişiler için elbette kayısı çözüm olabilir. Bahsetmeye çalıştığım şey kabızlıktan öte diyeti yeniden yorumlamaya kalkanlar içindi. Yanlış anlaşılmasın sözlerim. Burada hepimiz birbirimize güç vermeye çalışıyoruz.
Güzel haber: Bu sabah bir - 500 gramım daha oldu nur topu gibi. Bu demek ki bugün 61.0 sam bir iki gün içerisinde 59 u görürüm tartıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?